Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

BIHfan
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la BIHfan » 05 nov 2009, 23:11

Ma ja bi radije keca ko kucu ovdje..... :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 05 nov 2009, 23:32

nisu nas dugo pobijedili na gerlanu, dobivalismo ih zadnje godine
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 05 nov 2009, 23:35

odakle si ti
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 05 nov 2009, 23:38

a ha pretpostavljo sam ja sam iz tuzle ima li jos nekih tamo navijaca u sarajevu da navijaju za marseille
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 05 nov 2009, 23:46

eto sandaklije nam u upravi pa ne necu nista da pratim dok su oni jer su mafijasi pravi, valjda nekad neko o sebi prisebi uzme slobodu u svoje ruke, ostalo sve kao svaki dan moram sad ici cujemo se
Tuzlanski_Malisa

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 nov 2009, 11:47

Gerrard je napisao/la:Joj koja ofiraza , lik se sam sa sobom dopisuje haha ... :mrgreen:

hahahaha :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 06 nov 2009, 22:16

meni je posteno govoreci zao ovog gerarda, pokusava da me nervira a ne pali mu ni sekunde, ja ni n eobracam paznju na njega , samo zelim da mu reknem da mi ga je zao i da mu kao jednom dijetu, sto se ocigledno vidi , zelim da prode sa sto boljim ocjenama u skoli i eto da nade dobar poso i ako bogda ode jednom na anfield, sta drugo sdjecom pricati nego pomoci im da odrastu
Tuzlanski_Malisa

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 06 nov 2009, 22:35

joj sviju mi znam da je dawno bilo ali me zanima za onog navijaca od ''Marseja''
Santos Mirasierra

Sta je sa njim sad?
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 06 nov 2009, 22:40

nista eno ga vodi navijanje hehe, skoro sam ja postavio prije nekoliko dana mozda 5 dana klip o tome kako je i st aje sve se desavalo kad **** zatvoren dok je bio u zatvoru i kad je izaso ima sve snimano i napravljena dokumentarna emisija, pa tako ako te zanima pronadi post na temi ovoj i imas link za klip, i mozes viditi cijelu pricu u filmu, ja mislim da je jedno 15 do 20 postova unazad od ovog mog sada posta
Tuzlanski_Malisa

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 06 nov 2009, 23:30

aa izgleda da je on vodja navijaca Mareja
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 07 nov 2009, 01:30

jedan od trih najvaznijih je sigurno, posto ima sest navijackih skupina, tri su na jugu a tri na sjeveru
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 07 nov 2009, 09:30

tolko mi je krivo sto prave novi stadion mislim nadograduju veledrome, to nije nikako nas mediteranski stil, da stadion se cakli i bude nov novcat
slika
Tuzlanski_Malisa

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 nov 2009, 13:10

a stvarno je ovaj unigue jedinstven:samo se on dopisuje sam sa sobom :lol: :lol: :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 nov 2009, 13:28

Gerrard je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:meni je posteno govoreci zao ovog gerarda, pokusava da me nervira a ne pali mu ni sekunde, ja ni n eobracam paznju na njega , samo zelim da mu reknem da mi ga je zao i da mu kao jednom dijetu, sto se ocigledno vidi , zelim da prode sa sto boljim ocjenama u skoli i eto da nade dobar poso i ako bogda ode jednom na anfield, sta drugo sdjecom pricati nego pomoci im da odrastu
Ja samo zelim da ti REKNEM :mrgreen:

Opet se izvinjavam samo ti chataj i dalje sam sa sobom , ali za takve stvari postoji i MSN, vjerovatno i tamo imas dvije adrese i dopisujes se sam sa sobom ;)
ne obracas paznju na gerarda!Jbt on je tvoja nocna mora,msm ne bi pisao toliki post da ne obracas paznju na njega :lol: :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 08 nov 2009, 02:05

Hatem, pripremi se, ulaziš, povikao je trener Marseillea Didier Deschamps tijekom subotnje utakmice u prvenstvu Francuske. Mladi veznjak Hatem Ben Arfa je ustao, popravio štucne, zavezao kopačke, namjestio dres i - krenuo u igru. Jedino što nije provjerio je - čiji dres je odjenuo. Umjesto svoga dres s brojem 10 velikim gotovo pola metra iznad kojeg je natpis 'Ben Arfa' odjenuo je dres suigrača Mamadoua Nianga. A na njegovom je ogromni broj 11 i, naravno, natpis 'Niang'. Kako je Ben Arfa uspio uzeti pogrešan dres ostat će misterija...

Nekoliko sekundi prije nego je trebao ući u igru pogrešku je primjetio klupski oružar. Brzo dotrčavši do Ben Arfe predao mu je pravi dres i spriječio konfuziju na igralištu. Smijao se Ben Arfa presvlačeći se, ali crvenilo u licu nije mogao sakriti.

"Uz treninge nogometnih vještina, klubovi bi mogli razmisliti da igrače natjeraju da vježbaju razlikovanje brojeva", komentirao je portal Marseilleovih navijača neobičan događaj uz rub terena.

hahahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 08 nov 2009, 02:15

pisao si vec o tome jednom hajd napisi jos deet puta nismo culi sve ili posalji svakom na private
Tuzlanski_Malisa

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 08 nov 2009, 02:18

marseille_unique je napisao/la:pisao si vec o tome jednom hajd napisi jos deet puta nismo culi sve ili posalji svakom na private
hahaha ma ti si slijep.. ja ovdje pisem samo kad vi izgubite.. skoro poslije svake utakmice :mrgreen: a da sam ovo napiso vec nekoliko puta ne znam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sta cu ti ja sto navijas za glup klub i glupe igrace :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 08 nov 2009, 02:23

nemas pojma sta pricas vas najbolji igrac svih vremena po tebi je glup , ti si ga tako sam nazvo jer on navija za marseille a ti gotivis njega sto znaci da si ustvari ti glup a ne ja, ja takim ko tebi stalno govorim da ne znate sta pricate al tako ti je kako je
slika
Tuzlanski_Malisa

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 nov 2009, 02:30

Njihov najbolji igrac svih vremena je Alfredo Di Stefano kolko ja znam :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 08 nov 2009, 02:39

ma daj svegati gdje ces to porediti i ovo sad mislim sadasnji fudbal, dva svijeta razlicita
Tuzlanski_Malisa

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.