zizu1991 je napisao/la:Slovenija - BiH prenose četiri televizijske kuće!
Zbog velikog interesovanja naših čitatelja i ovoga puta potrudili smo se pronaći koje tv. kuće prenose večerašnji prijateljski susret između reprezentacija Slovenije i Bosne i Hercegovine. Svi zainteresovani utakmicu će moći gledati putem četiri tv. kuće, a napominjemo da će u BiH prijenos realizirati Face TV.
Osim FACE TV utakmicu će prenositi i slovenska Slovenia TV2 (HOTBIRD 13A- 13 stepeni istočno, EUTELSAT 16A - 16stepeni istočno), te Al Jazeera Sport +4 (HOTBIRD 13C - 13 stepeni istočno, EUTELSAT 3c - 3.1 stepen istočno), a duel Slovenije i BiH navijači će moći pratiti putem španjolske sportske mreže Gol T.
Podsjećamo, Slovenija i Bosna i Hercegovina igraju večeras u 18 sati na stadionu Stožice u Ljubljani.
Hvala puno![]()
( rep.r.e.z.e.n.t.a.cija.ba )
Slovenija - BiH 06.02.2013
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Slovenija - BiH 06.02.2013
Ovo je ono o cemu ja trubim....Model HNS, treba se oci u oci sastajati sa igracima i roditeljima, nesto kao sto to radi HNS.....HNS niko nikada nije odbio....

Hajrovic sa roditeljima sa jedne strane a sa druge strane Begic, Bakovic i Ljubojevic....
Tako se to radi.

Hajrovic sa roditeljima sa jedne strane a sa druge strane Begic, Bakovic i Ljubojevic....
Tako se to radi.
Hallo Samson,je l pada,kakva je situacija
stadion je ociscen,iako ima jos 3 sata do utakmice! i u puno boljem je stanju nego onaj u Alziru kad je kisa padala!
samo je problem sto snijeg i dalje pada...
evo ovdje mozete sve pratiti uzivo:
http://tvslo.si/predvajaj/v-zivo-mmc-tv/tv.mmctv/" onclick="window.open(this.href);return false;
samo je problem sto snijeg i dalje pada...
evo ovdje mozete sve pratiti uzivo:
http://tvslo.si/predvajaj/v-zivo-mmc-tv/tv.mmctv/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ocekujem minimalno pobjedu jer teren je katastrofa ..
Ako stadion Stozice lici skijalistu,na sta onda nasi izgledaju kada padne snijeg
Ako stadion Stozice lici skijalistu,na sta onda nasi izgledaju kada padne snijeg

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
vidjeti ćete da se na ovom sastanku pričalo i o Izetu, jer još uvijek nije izgubljen .. nemojte se iznenaditi ako Izet u dogledno vrijeme postane naš reprezentativac 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
hvala ti punoEmreBelozoglu je napisao/la:evo druze link sa live prenos-om sa Face TV i sa jos 2 slovenske TV kuceMElloo je napisao/la:Hoce li biti kakav link face tv-a![]()
18-00 Slovenija - BIH
http://4fudbal.com/uzivo-prenosi/" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
![]()

JTS je napisao/la:vidjeti ćete da se na ovom sastanku pričalo i o Izetu, jer još uvijek nije izgubljen .. nemojte se iznenaditi ako Izet u dogledno vrijeme postane naš reprezentativac
Isto mislimo.
A, naravno da niko još nije izgubljen, niti stariji Hajrović, niti Haris.. dok god ne zaigraju u službenim utakmicama. Ovo što se po medija vrti opet i iznova ne pije vode. Treba se strpiti, nikog neosnovano napadati i pustiti ove ljude da rade svoj posao. Ja sam ubijeđena da će ovdje pričati i o Izetu (ipak su i roditelji tu, ne samo londonski defanzivac) i da će uskoro isti pokucati na vrata saveza.
Nadam se da se puno stvari dešava iza zatvorenih vrata u savezu, da rade na spajanju sa ostalim potencijalnim igračima. Ne mora sve ni ići u javnost, dok god rade pozitivno.
Ontopic (

Gremo Bosna! Manje od 3 sata do tekme.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Slika stara nekoliko minuta:

Ovaj Susic ni s cim ne moze pogoditi,rece jucer dobar teren ovo ono,kad' evo nece teren ni na sta liciti 

18:00h Slovenija - Bosna i Hercegovina evo ovi na http://www.netraja.net" onclick="window.open(this.href);return false; pod sports upalili stream marijan komentator.
Imaju li nasi navijaci sta drugo pjevati osim :
Bosna je sampion OoOOoooooooooOOOoOoOoo
Ko ne skace mrzi Bosnu
???
Ko ne skace mrzi Bosnu
???
lazzzz! ovo je slika od prije 4-5 sati! gledam live prenos stadiona sa njihove drzavne televizije,stadion je potpuno ociscen! i sad su valjda ukljucili to grijanje...kako god mislim da ce se utakmica igrati na prilicno dobrom terenu za ovo doba godine!samvan je napisao/la:Slika stara nekoliko minuta:
- Goalgetter
- Kontakt:
SAVEZ NAPOLJEharry_90 je napisao/la:Imaju li nasi navijaci sta drugo pjevati osim :
Ko ne skace mrzi Bosnu
???

Malo vas je, malo vas je p.... 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ja sam bas komentarisao neki dan sa haverom kako kao repka nemamo puno navijačkih pjesama (osim što fura BHF ali raja slabo prate). uvijek nam se sve na isto svede - Bosnom Behar, Ne daj se Bosno, Volim te Bosno, Ko ne skače mrzi Bosnu, Bosna je šampion....možda još koja...jako slabo...kako da se ne naprave neke dobre pjesme da čitav stadion pjeva, ili da se prepjeva od neke navijačke grupe iz BiH...ima super pjesama....Goalgetter je napisao/la:SAVEZ NAPOLJEharry_90 je napisao/la:Imaju li nasi navijaci sta drugo pjevati osim :
Ko ne skace mrzi Bosnu
???
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ocekujem da Svraka odluci tekmu, covjek je navikao na ovakve uslove.
Prosle sezone srusio Siroki Brijeg, samo tako.
Prosle sezone srusio Siroki Brijeg, samo tako.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ima i ova :
sve sto zelim u ovom trenutku,igraj Bosno igraj i pobjedi..za nama ce ostati neredi
sve sto zelim u ovom trenutku,igraj Bosno igraj i pobjedi..za nama ce ostati neredi

A sta bi ti da ti pjevaju??? SevdalinkeGoalgetter je napisao/la:SAVEZ NAPOLJEharry_90 je napisao/la:Imaju li nasi navijaci sta drugo pjevati osim :
Ko ne skace mrzi Bosnu
???

::::SAMO ČELIK::::
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:SAVEZ NAPOLJEharry_90 je napisao/la:Imaju li nasi navijaci sta drugo pjevati osim :
Ko ne skace mrzi Bosnu
???
haha, ta je najbolja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.