Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Marcelo je beton igrac Reala i ako ga nasilu ne ospore on ce postati i vise od toga. On je po meni uz Alonsa ono sto cini dio Reala ispred Ikera ali izgleda da neko ne zeli da to bude tako. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

madridizmo
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Marcelo je beton igrac ako gledamo ofanzivu, ali u defanzivnim zadacima vise volim vidjeti Coentrao-a.
Nesto jedva cekam da krene ova LP da se malo zakuha... Mourinho-Ferguson ima li jaci dvoboj na planeti?
Nesto jedva cekam da krene ova LP da se malo zakuha... Mourinho-Ferguson ima li jaci dvoboj na planeti?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
[youtube][/youtube]Harrison je napisao/la:Marcelo je beton igrac ako gledamo ofanzivu, ali u defanzivnim zadacima vise volim vidjeti Coentrao-a.
Mazga
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Cautinho
- Kontakt:
Naisao sam na neki dnevnik koji sam pisao dok sam bio mali,i zaboravio sta sam sve stavljao u njega.Evo jedne slike,i lijep opis koji sam dodao davno.Ovo sto svijetli je blic,nije ono sto mislite

Keep walking.
U više navrata sam pročitao ovo, ako je tačno, a vjerujem da jest..Real Madrid je osvojio Evropski kup 1958-e godine, ali su odmah nakon osvajanja istog željeli da on bude uručen Manchester Unitedu koji je bio pogođen Minhenskom tragedijom. Zahtjev je odbijen, ali je Real Madrid taj trofej posvetio "Busby-jevim bebama". Za oporavak od mentalnih trauma Real je ponudio odmor u Španiji svim Unitedovim igračima. Da bi pomogao Unitedu da se oporavi Real je igrao prijateljske utakmice sa Unitedom pet uzastopnih godina i to u najjačem sastavu. Ponudili su i Puškaša i di Stefana na jednogodišnju posudbu, ali zbog pravila FA-a to nije bilo moguće.
HALA MADRID!
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
- anonymousHD
- Kontakt:
Da, da, ovo je tačno. Zato su ova dva kluba u dobrim odnosima, a prošle su godine igrali onu humanitarnu utakmicu, legende oba kluba...xGGMU je napisao/la:U više navrata sam pročitao ovo, ako je tačno, a vjerujem da jest..Real Madrid je osvojio Evropski kup 1958-e godine, ali su odmah nakon osvajanja istog željeli da on bude uručen Manchester Unitedu koji je bio pogođen Minhenskom tragedijom. Zahtjev je odbijen, ali je Real Madrid taj trofej posvetio "Busby-jevim bebama". Za oporavak od mentalnih trauma Real je ponudio odmor u Španiji svim Unitedovim igračima. Da bi pomogao Unitedu da se oporavi Real je igrao prijateljske utakmice sa Unitedom pet uzastopnih godina i to u najjačem sastavu. Ponudili su i Puškaša i di Stefana na jednogodišnju posudbu, ali zbog pravila FA-a to nije bilo moguće.
HALA MADRID!
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ima tu istine a i netačnih navoda. Jer Real nije nudio Puskasa, već se Puskas sam ponudio Unitedu pri zalasku njegove karijere u Realu nakon odlaska Di Stefana, ali je klub morao odbiti jer nisu imali pare za njega.
Što se prijateljskih tiče, United se morao oporaviti financijski i vratiti u vrh evropskog nogometa a za to su morali organizirati prijateljske utakmice sa najjačim evropskim timovima. U to vrijeme Real je uzimao 12 hiljada funti za jednu prijateljsku utakmicu u najjačem sastavu, ali su sa Unitedom igrali za nekoliko hiljada funti koje su bile potrebne za troškove i to je to. Ali Unitedovci se na tome mogu zahvaliti Busbyu ponajviše.
Ove dvije ekipe su najviše povezane u ovom stoljeću.
Beckham
Ruud
Heinze
Ronaldo
Nadam se uskoro i Rooney
A sad ovaj dvoboj u Ligi prvaka dolazi u najgore moguće vrijeme za Real Madrid.
Što se prijateljskih tiče, United se morao oporaviti financijski i vratiti u vrh evropskog nogometa a za to su morali organizirati prijateljske utakmice sa najjačim evropskim timovima. U to vrijeme Real je uzimao 12 hiljada funti za jednu prijateljsku utakmicu u najjačem sastavu, ali su sa Unitedom igrali za nekoliko hiljada funti koje su bile potrebne za troškove i to je to. Ali Unitedovci se na tome mogu zahvaliti Busbyu ponajviše.
Ove dvije ekipe su najviše povezane u ovom stoljeću.
Beckham
Ruud
Heinze
Ronaldo
Nadam se uskoro i Rooney
A sad ovaj dvoboj u Ligi prvaka dolazi u najgore moguće vrijeme za Real Madrid.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- Cautinho
- Kontakt:
Rooney?
U Realu?
Boze,Petra.
Jedino sto bi Realu dobro sijelo iz Uniteda je Rafael i van Persie.Ostalo je sve za Engleske ali ne i Spanjolske.
U Realu?
Boze,Petra.
Jedino sto bi Realu dobro sijelo iz Uniteda je Rafael i van Persie.Ostalo je sve za Engleske ali ne i Spanjolske.
Keep walking.
gospodski klub prijateljuxGGMU je napisao/la:U više navrata sam pročitao ovo, ako je tačno, a vjerujem da jest..Real Madrid je osvojio Evropski kup 1958-e godine, ali su odmah nakon osvajanja istog željeli da on bude uručen Manchester Unitedu koji je bio pogođen Minhenskom tragedijom. Zahtjev je odbijen, ali je Real Madrid taj trofej posvetio "Busby-jevim bebama". Za oporavak od mentalnih trauma Real je ponudio odmor u Španiji svim Unitedovim igračima. Da bi pomogao Unitedu da se oporavi Real je igrao prijateljske utakmice sa Unitedom pet uzastopnih godina i to u najjačem sastavu. Ponudili su i Puškaša i di Stefana na jednogodišnju posudbu, ali zbog pravila FA-a to nije bilo moguće.
HALA MADRID!
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Susic civao Spahu za Reala. Bice tesko Sevilji zabiti. 
Sami Khedira zabio za Njemacku. Sto taj lik voli ici u napad
, u Realu bi ovo fulio 
PS. Asistencija Ozila
(ko bi drugi)
PS. Asistencija Ozila
- RealMoudrid
- Kontakt:
Pustite vi Ronaldov gol.
Pogledajte ovu majstoriju...
[youtube][/youtube]
Pogledajte ovu majstoriju...
[youtube][/youtube]
2012/2013
Dobro je, Ronaldo je zamijenjen oko 60. minute, nekoliko puta zestoku su startovali nad njim. Hvala Bogu nije povrijedjen.
druze koji je tvoj problem? zasto uvijek trazis povod da omalozavas ronalda il' nekog drugog igraca reala , znam da vam je nabio komplekse al' tebi je posebno ,po tome kako se ponasas na forumu reklo bi se da patis od necega prouzrokovanog od strane ronalda i murinja , tvoje provokacije su jadne, nemoj se uvrijediti ali tako je , ako si vec odrasla osoba daj se ponasaj tako , ne pisi postove u rangu osnovno-skolarcabparena je napisao/la:Kolko zavrisiLenBias je napisao/la:[youtube][/youtube]
Vidim taj svemirski video pa reko koliko li zavrsi. Al haj nema veze . 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- RealMoudrid
- Kontakt:
Šta se praviš fin i nevin. Svaka budala zna otvoriti rezultati. com da vidi rezultat. Naravno da si i ti vidio rezultat, ali ti je stalo do provociranja.bparena je napisao/la:Vidim taj svemirski video pa reko koliko li zavrsi. Al haj nema veze .
2012/2013
portugal je izgubio kada je ronaldo izasao, informacija za rernu kantinog prijatelja
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

evo ga ,ovako to izgleda kad arena pokuša minirat pdf Madrid
inače Pepe se vrati treninzima

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.