NK Zvijezda Gradačac

Bosanski zmaj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Bosanski zmaj » 06 feb 2013, 15:58

Kada vec pricamo o toj utakmici sa Srajevom, onda treba reci kako je upravo Huseinovic postigao gol preko Jakovljevica i kompletne nase desne strane, tako da nestoji da je Ivan "fantasticno cuvao" Saida.
Sto se tice Ivanovih kvaliteta treba reci da njegova borbenost i fizicka pripremljenost nikada nije dolazila u pitanje i da je po tome mozda bio i najboji u Zvijezdi.S druge strane kao sto neko rece Ivan nije ima taj centarsut iako je vrlo cesto bio pred protivnickim golom, cesto su njegovi prodori ostajali nedoreceni.
Za mene je to ipak malo iznenadjenje, ali ako Odovic koji po dosadasnjem radu medju najboljim trenerima u BiH odlucio da mu Ivan ne treba, onda treba postovati odluku trenera.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 06 feb 2013, 16:09

Mislim intersantna smo tema na forumu obzirom da se svi prestavljamo kao navijaci Zvijezde.Nevezano ovo za Jakovljevica mozada nije istina,ali za mene je jedna stvar interesantna kada dolaze novi igraci to je euforija,a vecina nikad nije cula za pojedince a kamoli gledala,a kada odlaze igraci iz kluba koji su ostavili nekog traga dobrim igrama trazi mu se dlaka u jajetu i statistika kolko je puta centriro ili preso centar.To isto vazi i za trenere koji su dolazili.Sto se tice menadzera sigurno da smo za njih jedan od najinteresantniji klubova u ligi zbog stalne izmjene igrackog kadra.Ovo je moje misljenje tako da nemora znacit da je tako.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 06 feb 2013, 16:12

Bosanski zmaj je napisao/la:Kada vec pricamo o toj utakmici sa Srajevom, onda treba reci kako je upravo Huseinovic postigao gol preko Jakovljevica i kompletne nase desne strane, tako da nestoji da je Ivan "fantasticno cuvao" Saida.
Sto se tice Ivanovih kvaliteta treba reci da njegova borbenost i fizicka pripremljenost nikada nije dolazila u pitanje i da je po tome mozda bio i najboji u Zvijezdi.S druge strane kao sto neko rece Ivan nije ima taj centarsut iako je vrlo cesto bio pred protivnickim golom, cesto su njegovi prodori ostajali nedoreceni.
Za mene je to ipak malo iznenadjenje, ali ako Odovic koji po dosadasnjem radu medju najboljim trenerima u BiH odlucio da mu Ivan ne treba, onda treba postovati odluku trenera.
Uzmi u obzir cinjenicu da je umjesto Jakovljevica neko drugi bio mozda bi bilo vise golova sa te strane u nasoj mrezi.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 feb 2013, 16:13

zmajevac je napisao/la:Mislim intersantna smo tema na forumu obzirom da se svi prestavljamo kao navijaci Zvijezde.Nevezano ovo za Jakovljevica mozada nije istina,ali za mene je jedna stvar interesantna kada dolaze novi igraci to je euforija,a vecina nikad nije cula za pojedince a kamoli gledala,a kada odlaze igraci iz kluba koji su ostavili nekog traga dobrim igrama trazi mu se dlaka u jajetu i statistika kolko je puta centriro ili preso centar.To isto vazi i za trenere koji su dolazili.Sto se tice menadzera sigurno da smo za njih jedan od najinteresantniji klubova u ligi zbog stalne izmjene igrackog kadra.Ovo je moje misljenje tako da nemora znacit da je tako.
Ispade da samo zvijezda mijenja igrace, pa svaki klub to radi, u svakom klubu imas 3-4 standardna igraca ostalo se sve mijenja od polusezone do sezone pa tako i u zvijezdi, jer svi dovode neprovjerene i besplatne igrace i zato i jest tako, nemoj gledat zelju i sarajevo, kod njih je 5-6 standardni ostalo se mijenja

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 06 feb 2013, 16:22

zmajevac je napisao/la:Mislim intersantna smo tema na forumu obzirom da se svi prestavljamo kao navijaci Zvijezde.Nevezano ovo za Jakovljevica mozada nije istina,ali za mene je jedna stvar interesantna kada dolaze novi igraci to je euforija,a vecina nikad nije cula za pojedince a kamoli gledala,a kada odlaze igraci iz kluba koji su ostavili nekog traga dobrim igrama trazi mu se dlaka u jajetu i statistika kolko je puta centriro ili preso centar.To isto vazi i za trenere koji su dolazili.Sto se tice menadzera sigurno da smo za njih jedan od najinteresantniji klubova u ligi zbog stalne izmjene igrackog kadra.Ovo je moje misljenje tako da nemora znacit da je tako.
Procitaj malo bolje moj post, nigdje nisam napisao kako je Ivan los igrac, napisao sam i da sam iznenadjen njegovim odlaskom, naveo sam njegove dobre i lose stvari u igi, barem iz mog ugla,mozda grijesim.
Sto se tice euforije kod dolaska igraca za koje "vecina nikad nije cula za pojedince a kamoli gledala" upravo je Ivan Jakovljevic primjer nepoznatog igraca koji je stigao iz 3 lige Srbije, a u prvoj sezoni ostavio odlican utisak, a u ovoj polusezoni dosta slabije.Je li nuzno poznat igrac, istodobno dobar.Ovdje se na forumu spominjao moguci dolazak Admira Rascica koji j na kraju zavrsio u Borcu, on je klasicni primjer poznatog igraca, samo zahvaljujuci svom ocu koji je bio clan IO NSBiH koji ga je gurao u Zelju, Sarajevo,Olimpic koji o fudbalskoj igri nezna nista.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 06 feb 2013, 16:25

Bosanski zmaj je napisao/la:Kada vec pricamo o toj utakmici sa Srajevom, onda treba reci kako je upravo Huseinovic postigao gol preko Jakovljevica i kompletne nase desne strane, tako da nestoji da je Ivan "fantasticno cuvao" Saida.
Odović jučer dosao i on treba odlučiti da mu Jakovljević ne treba.Alo ba,Zvijezda je od Ivana napravila igrača.Istina,nije nesto na polusezoni briljirao ali mlad je i ima vremena za popravni.Stvarno,treba biti debil pa onako mladog,solidnog igrača pustiti i zamijeniti polovnjakom Sodićem kojeg moze pretrčati svako dijete.Smijesno.........al valjda i tu biznis igra ulogu.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 06 feb 2013, 16:35

OGROMNA GRESKA STO IVAN VISE NIJE CLAN ZVIJEZDE
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 06 feb 2013, 16:36

onda i halilovic treba ici jer protiv modrice je bio isto za neprepozat

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 06 feb 2013, 16:49

Na ovoj slici sa danasnjeg polaska za Pulu nema Ivana i Ristanica, tako da je najvjerovatnije da su i napsutili Zvijezdu.
slika

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 06 feb 2013, 17:07

Nepoznat su mi tri igraca sa slike ili nisam najsigurniji, pa moze pomoc:iz prvog reda prvi sa lijeve strane sa kapom, ovaj drugi odmah do njega (predpostavljam brazilac) i cetvrti sa lijeve strane pored Pandze (mozda Sodic)?

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 06 feb 2013, 17:22

Bosanski zmaj je napisao/la:Nepoznat su mi tri igraca sa slike ili nisam najsigurniji, pa moze pomoc:iz prvog reda prvi sa lijeve strane sa kapom, ovaj drugi odmah do njega (predpostavljam brazilac) i cetvrti sa lijeve strane pored Pandze (mozda Sodic)?
u kapi mirkovic pored njega je dzafic i ovaj da li bi onaj fočić

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 06 feb 2013, 17:27

FCL je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Nepoznat su mi tri igraca sa slike ili nisam najsigurniji, pa moze pomoc:iz prvog reda prvi sa lijeve strane sa kapom, ovaj drugi odmah do njega (predpostavljam brazilac) i cetvrti sa lijeve strane pored Pandze (mozda Sodic)?
nesporazum, pitao sam za igrace iz prvog reda koji cuce :D

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 06 feb 2013, 17:28

Bosanski zmaj je napisao/la:
FCL je napisao/la:
nesporazum, pitao sam za igrace iz prvog reda koji cuce :D
u kapi je šodic :D

jasmin25
Kontakt:

Post Postao/la jasmin25 » 06 feb 2013, 18:43

Eh dragi moji forumasi, jel vidite sad sta je vama jasmin pricao a vi mislili da se ja lozim...
Velika je greska sto se ovo uradilo i Ivanu i Ristanicu, i sto su im zabranili da treniraju i sa juniorima i sto im vise ne daju pristupa stadionu... Sve je to taktika direktora, koji je i Kuntica otjerao ali malo se presao momci koliko ja znam imaju jos ugovor Ivan jos 2,5 godine a Ristanic ne znam ali ima i on sigurno jos i sta sad ako ih tuze i ako im ne isplate pare do kraj?????
Pestalicu smradu jedan unisti nam Zvijezdu

jasmin25
Kontakt:

Post Postao/la jasmin25 » 06 feb 2013, 18:45

astra1922 je napisao/la:mislim da je trener doveo sodica na njegovo mjesto i njega ce forsirati.po meni ako je soda bolji neka igra ali mislim da nisu smjeli otjerati ivana dobar je on igrac.ne bi se iznenadio kada bi i senci isto ovako zavrsio.garantujem vam da ce ivan pojacati i to dobro ekipu u koju ode.zao mi sto ovako ispade
Ivan nece otic, jer nije potpiso raskid ugovora i klub mu je duzan jos 2,5 godine placat plate ili da mu sve isplati do kraja..

jasmin25
Kontakt:

Post Postao/la jasmin25 » 06 feb 2013, 19:02

Svaka ti cast zmajevac, na ovim istinitim i korektnim rijecima... To smo mi i nasa realnost, dok je tu i dok igra dobar je cim mu se vide ledja odma je najgori, ne vidim samo ni jednog jedinog razloga zasto je Sodic bolji od Ivana i gdje ste vi to gledali sva ova pojacanja koja su dosla...
Tuga danas na Ivanovom licu kada mu na dan kad trebaju krenut na pripreme daju papire, zasto se to nije uradilo kad su Masa, Stanic i ostali dobili papire nego sad... I niko me ne moze ubjedit da ovo nije necije maslo i da ovdje neko ne uzima ogromne pare..

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 06 feb 2013, 20:29

steta za Jakovljevica siguran sam da ovo ivan nije zasluzio i ovo smatram jedinom greskom nase uprave u ovom prelaznom roku

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 06 feb 2013, 20:32

Otkaz Ristanicu je opravdan,nije nista pokazao, dok su sa Ivanom pretjerali iako nije odigrao ovu polusezonu na svom nivou, Ivan je zasluzio da ostane dio ekipe.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 feb 2013, 21:18

bogami nema ivana a ima adam focic i dzafic a. :cry: :cry: :cry: ko sto neko rece ovo je jedina greska do sad.slabo se ko ovome nadao
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

jasmin25
Kontakt:

Post Postao/la jasmin25 » 06 feb 2013, 21:58

astra1922 je napisao/la:bogami nema ivana a ima adam focic i dzafic a. :cry: :cry: :cry: ko sto neko rece ovo je jedina greska do sad.slabo se ko ovome nadao
Bogami astra ne znam da li si pratio treninge jer si ti vidim povrijedio nogu, ali ovo je tek pocetak ima njih jos kojima ce direktor dat papire a cisto sumnjam da cemo sljedecu sezonu gledat i Moranjkica, Delica, Husica, Halilovica, Savica....

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.