Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dino-92
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la dino-92 » 07 nov 2009, 20:28

a kad bi dzeko pogodio stavio bi po dva igaca na edina i vedu, i nema vise odbrane. a nasi vezni znaju isto zabit.

kako se god okrene, portugalci su naebali :D

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 nov 2009, 21:00

harishp je napisao/la:Ja mislim da su oni promasaji Dzeke u jednu ruku i dobri.
portugalski selektor Quruza :mrgreen: je danas bio na tekmi.
Njegov utisak je Miske opasan ko guja,Salihovic radilica koji zaustavlja i tesko ga zaustaviti o slobodnim i stativi da ne pricamo,Vedo zna biti opasan i zabiti ali zna i promasiti,Dzeko izvan forme skroz.
Sto znaci nemoram previse vezati ovog dvometrasa.
Dobro se zna sta znaci samo jednog igraca staviti na Dzeku.
Nekako mi djeluje kao da je i Dzeko na svoju ruku mutljao bas namjerno. 8-)

On je danas bio na utakmici radi Ricarda Coste gledo imal sta od njeg.... :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 07 nov 2009, 21:05

harishp je napisao/la:Ja mislim da su oni promasaji Dzeke u jednu ruku i dobri.
portugalski selektor Quruza :mrgreen: je danas bio na tekmi.
Njegov utisak je Miske opasan ko guja,Salihovic radilica koji zaustavlja i tesko ga zaustaviti o slobodnim i stativi da ne pricamo,Vedo zna biti opasan i zabiti ali zna i promasiti,Dzeko izvan forme skroz.
Sto znaci nemoram previse vezati ovog dvometrasa.
Dobro se zna sta znaci samo jednog igraca staviti na Dzeku.
Nekako mi djeluje kao da je i Dzeko na svoju ruku mutljao bas namjerno. 8-)
:roll: pa nije toliki tukmaz :mrgreen: pa da zbog jedne slabe utakmice ne pazi na najboljeg evropskog napadaca :D
"Like a krme in Teheran."

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 07 nov 2009, 21:14

dino-92 je napisao/la:a kad bi dzeko pogodio stavio bi po dva igaca na edina i vedu, i nema vise odbrane. a nasi vezni znaju isto zabit.

kako se god okrene, portugalci su naebali :D
Morat ce on stavit dva igraca na Dzeku :arrow:
slika
× Plava krv ispod koze ×

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 07 nov 2009, 21:15

Mislim da su komentari pojedinaca pokazatelj da ima dosta forumaša kojima dječiji instikt govori šta da pišu umjesto razum. Edin je odigrao cijelu utakmicu, i to je dovoljan pokazatelj šta Veh misli o Edinu , te kakvi promašaji, dobilo se u Turskoj, dobilo se u Hoffenheimu. Idu ka vrhu, u odličnoj su formi, a posebno Edin. Koja li mu je ono asistencija bila, 5 ili 6. ;)
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 nov 2009, 21:48

Pastuh je napisao/la:Mislim da su komentari pojedinaca pokazatelj da ima dosta forumaša kojima dječiji instikt govori šta da pišu umjesto razum. Edin je odigrao cijelu utakmicu, i to je dovoljan pokazatelj šta Veh misli o Edinu , te kakvi promašaji, dobilo se u Turskoj, dobilo se u Hoffenheimu. Idu ka vrhu, u odličnoj su formi, a posebno Edin. Koja li mu je ono asistencija bila, 5 ili 6. ;)
Dobrodosao pametni ;) tj. odrasli!
Samo nam je takav pastuh trebao, de mi reci...skaces li jos? :mrgreen:

Ma Edo je nasa garancija, igrac kakav se samo pozeljeti moze.
Vom Jäger zum Gejagten

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 07 nov 2009, 22:43

ja sam danas na es 2 gledo snimak i vidio sam onaj "promasaj" kada mu je cini mi se madlun dodao loptu i on profulo meni se vise cini da mu je pokusao vratit da on zabije gol
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 nov 2009, 22:55

Jao Boze dragi pa kako mozemo biti ovakvi, pa nikad nista necemo da priznamo. Ma djate molim vas kakva dodavanja, kakvi bakraci, covjek je promasio cist zicer i nema tu price. Fino se vidjelo da je promasio, i gotova prica.
Eh sad sto je Dzeko nas, neki nece to da priznaju. Cuj to, Dzeko napadac i takav golgeter, i da on u samom petercu, i to jos prazan gol, vraca loptu nazad. Fino se vidi da je htio da uvali gol, sad sto on to nije uradio, to je sasvim druga prica.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

samm
Kontakt:

Post Postao/la samm » 07 nov 2009, 23:26

pogledaj malo bolje i objektivnije i vidjet ces da je dodavao... nije to ni bitno uopste, zabit ce ga u Lisabonu, aBd

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 nov 2009, 23:27

samm je napisao/la:pogledaj malo bolje i objektivnije i vidjet ces da je dodavao... nije to ni bitno uopste, zabit ce ga u Lisabonu, aBd
Haj dobro eto neka je htio dodavati. Evo ubi se gledajuci ako nije tako. Dzaba je ovde pisati neke stvari.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BHFAN22
Kontakt:

Post Postao/la BHFAN22 » 07 nov 2009, 23:42

Adinjo je napisao/la:Jao Boze dragi pa kako mozemo biti ovakvi, pa nikad nista necemo da priznamo. Ma djate molim vas kakva dodavanja, kakvi bakraci, covjek je promasio cist zicer i nema tu price. Fino se vidjelo da je promasio, i gotova prica.
Eh sad sto je Dzeko nas, neki nece to da priznaju. Cuj to, Dzeko napadac i takav golgeter, i da on u samom petercu, i to jos prazan gol, vraca loptu nazad. Fino se vidi da je htio da uvali gol, sad sto on to nije uradio, to je sasvim druga prica.

Upravu si jarane 100 posto! Ono sto je FULNO, moja nena bi pogodila! Samo da onako nece kad bude za BiH igro hahah a ebiga moze se svakom desit!
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 nov 2009, 23:48

Zbog tog fulanja treba ga na tribinu i pozvati kakvog rasnog........... :roll:
Sta su Ronaldo ili Ibrahimovic profulali sansi ili cak cjelu loptu.Pa masala vrijede skupa 200 miliona.
Lako je meni za Dzeku ako i ne dadne slijedi asistencija.Ili ako nista drugo dva igraca moraju da se lijepe na njega.U suprotnom garant vise nece promasiti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 08 nov 2009, 09:17

harishp je napisao/la:Zbog tog fulanja treba ga na tribinu i pozvati kakvog rasnog........... :roll:
Sta su Ronaldo ili Ibrahimovic profulali sansi ili cak cjelu loptu.Pa masala vrijede skupa 200 miliona.
Lako je meni za Dzeku ako i ne dadne slijedi asistencija.Ili ako nista drugo dva igraca moraju da se lijepe na njega.U suprotnom garant vise nece promasiti.
bravo majstore....dzeko u svakoj utakmici ili je gol ili asistencija..i sta hocete....dajte mi molim vas ibrahimovicev ucinak ove sezone..ajte ohladite malo...mi pojma nemam kokavog napadaca imamo...a to ce svi da se uvjere u subotu...ja bi i dzeko i vedu u subotu u vartu...ako se kojim slicajem budemo branili jadna nam majka...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 nov 2009, 10:25

Nidje veze ovo da ce Dzeko zamjenit Robinha kad Robinho cesce igra odma iza napadaca ili krilo u Cityu. A oni fakat imaju vec previse centarfora. Isto tako ne vjerujem da ce City doc do Lige Prvaka ove sezone, a Dzeko mora da igra tu svake godine. Juventusu treba pravi napadac, neka ga Hasan preporuci :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 08 nov 2009, 10:31

Cartman je napisao/la:Nidje veze ovo da ce Dzeko zamjenit Robinha kad Robinho cesce igra odma iza napadaca ili krilo u Cityu. A oni fakat imaju vec previse centarfora. Isto tako ne vjerujem da ce City doc do Lige Prvaka ove sezone, a Dzeko mora da igra tu svake godine. Juventusu treba pravi napadac, neka ga Hasan preporuci :D
ma od toga drug nema nista...sta mai Dzeko u Cityiju,njemu je najbolje trenutno najbolje u wolfsburgu,iako vidim da su oni malo oslabili u odbrani,njemu bi najbolje bilo da ode u neki spanski klub tipa Barca :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 nov 2009, 10:35

jeli to opet pocinje diskusija gdje ce Dzeko preci? nadam se samo da su oni koji su ljetos govorili da ce pogrijesiti i "propasti" ako predje u Milan shvatili da nisu bili u pravu. Milan tuce Madrid u ligi prvaka, u serie A su jos uvijek pri vrhu, a da im je jos i Dzeko pored Pata gdje bi im bio kraj :)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 08 nov 2009, 11:42

Daily Mail tako u nedjeljnom izdanju tvrdi da bi ta zamjena mogao biti bosansko-hercegovački reprezentativni centarfor Edin Džeko. Za napadača Wolfsburga menadžer Cityja spreman je ponuditi 20 milijuna funti u pokušaju otkupa njegova ugovora, važećeg do ljeta 2013. godine.

Džeko je, navodi isti izvor, jedno od dvaju pojačanja kojima Hughes namjerava ojačati svlačionicu u slučaju odlaska nezadovoljnoga i neučinkovitog Brazilca. Ranije se u tom kontekstu spominjao i napadač Ajaxa Luis Suarez.

Suarez je, piše Mail, također alternativa treneru Barcelone Pepu Guardioli za slučaj da Robinho ove zime ipak ne dođe.

Španjolski i europski prvak, navodi se dalje, na tome neće stati. Katalonci su ambiciozno krenuli u proces realizacije transfera Javiera Mascherana i Cesca Fabregasa u idućem ljetu. Obzirom na financijsku krizu u Liverpoolu, nije nemoguće da Argentinac stigne na Nou Camp već ove zime, dakle u tandemu s Robinhom.
ser del barça es el millor que hi ha !

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 08 nov 2009, 12:31

Evo orginal tekst na engleskom:

Robinho's likely £20 million move to Barcelona in January will leave Manchester City needing another striker to fulfil manager Mark Hughes' ambition of maintaining two world-class players in every position and Bosnia's Edin Dzeko is the latest in their sights.
The 23-year-old Wolfsburg striker resisted a move to AC Milan last summer and signed up to the Bundesliga champions until 2013, so the winter transfer window will not be the opportune time to wrest him from Wolfsburg, particularly if the German club have secured qualification for the last 16 of the Champions League, as expected.
Focus of attention: Dzeko in Champions League action with Wolfsburg
Dzeko scored 26 goals in the Bundesliga last season, second only to his Wolfsburg strike partner Grafite, and to capture the Bosnian City would have to match the £20m fee they are likely to receive for Robinho.
Barca are confident their wooing of Robinho will be rewarded in January, with manager Pep Guardiola a long-time admirer of the Brazilian. However, they have Ajax's Luis Suarez marked down as an alternative if negotiations do falter.
Robinho's arrival at the Nou Camp will not stop the European champions turning their attentions to securing Javier Mascherano and Cesc Fabregas in the summer.
In fact, Barca are hopeful they may even secure Liverpool's Argentina midfielder this winter, encouraged by talk of the imminent financial crisis at Liverpool
SAMO ŽELJO

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 08 nov 2009, 12:33

dzeko je igrac za velike klubove ,a ne nizerazredne tipa city 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 08 nov 2009, 13:37

BHFAN22 je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Jao Boze dragi pa kako mozemo biti ovakvi, pa nikad nista necemo da priznamo. Ma djate molim vas kakva dodavanja, kakvi bakraci, covjek je promasio cist zicer i nema tu price. Fino se vidjelo da je promasio, i gotova prica.

Upravu si jarane 100 posto! Ono sto je FULNO, moja nena bi pogodila! Samo da onako nece kad bude za BiH igro hahah a ebiga moze se svakom desit!
Vidi se i to da mu je Gentner loptu dao malo nazad i bio je nemocan obzirom na situaciju...A sad to kao hljaga na Dzeko,pa lavovi moji pitajte Fergusona ,Magata ...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rodeni i 5 gostiju.