Slovenija - BiH 06.02.2013
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Slovenija - BiH 06.02.2013
Pjanic KAPA DOLE...
Ali ASMIR BEGOVIC ..... pauk ili hobotnica, ni sam ne znam...uglavnom je drama covjek!
Ali ASMIR BEGOVIC ..... pauk ili hobotnica, ni sam ne znam...uglavnom je drama covjek!
Kindže, kindže...
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Ista stvar ovde. Faca mi je bila k'o kod tog na tvom avataru.anonymousHD je napisao/la:Vala baš, unapred znaš da neće biti gol. Mrtav hladan sam gledao kad je izašao.Raul_64 je napisao/la:Onaj osjecaj kad te boli qurac sto protivnik ide 1 na 1 sa Asmirom
- SultanSulejman
- Kontakt:

Ako Luka Modrić vrijedi 45 miliona,koliko onda Pjanić

Zadnja izmjena: SultanSulejman, dana/u 06 feb 2013, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
ima li link golova molim vas
Medunjanin i Zahirović pogubljeni na terenu. Lulić blizu njih. Ostali svaka čast, pogotovu za Vranješa i dr.sci. Miralema Pjanića. 

Medunjanin out , Svraka in ! 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Nek nosi Medunjanina sa terena u tri lijepe.. lik je parmak 
I malo me nervira Marjan sa komentarisanjem,imali ljudi tri dobre sanse,on prica u fazonu ma hajd upisacu podcjenjivacki sa njegove strane,da su ljudi poveli ka.rinu bi mi sad vodili 0:2..
Jos nadimci Lepi i Dijamant u pm

I malo me nervira Marjan sa komentarisanjem,imali ljudi tri dobre sanse,on prica u fazonu ma hajd upisacu podcjenjivacki sa njegove strane,da su ljudi poveli ka.rinu bi mi sad vodili 0:2..
Jos nadimci Lepi i Dijamant u pm

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Marijan i Lepi.Brcko87 je napisao/la:Marijan begeniso Spahu![]()

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zasluzeno vodstvo nase prve postave u odnosu na rezerve 
Zahirovic i Vranjes malo pogubljeni

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Al su dresovi drama
ni na jednom nasem igracu ne visi k'o haljina

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
Svi igraci na terenu su smijesni pored Pjanica. Nevjerovatno!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Pjanic - Vrh, Xavi
Medunjanin - Kita
Vranjes - Svaka cast momcino
Zukanovic - Tu i Tamo
Odbrana generalno - slabo, zabit ce nam grci ako budemo ostavljali ovoliko prostora
@Majstor10 - ebo te Kolasinac
Medunjanin - Kita
Zukanovic - Tu i Tamo
Odbrana generalno - slabo, zabit ce nam grci ako budemo ostavljali ovoliko prostora
Prvo sam mislio da si obicni trol, sad vidim da si obicni debil idi igraj stonog tenisaMajstor10 je napisao/la:Kolasinac zabio u zadnju minutu za Njemacku u20
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Igra nije bog zna cemu, ali eto vodimo... Handanovic prvi gol direktan krivac a i kod drugog je trebao biti bolje postavljen... Al neka, abd jos jedan vjetar u ledja..
Vranjes je odlicno odigrao.. Zukanovc i Spaha takodjer.. Lulic ispada, los u defanzivi... Medo onako, malo mi je statican... Zaha i Steva trce, pokrivaju teren al jako lagano gube loptu i duele... Pjanic odlican kao i Edin i Vedo, oni su na kraju krajeva zasluzni za ovo vodstvo..
Vranjes je odlicno odigrao.. Zukanovc i Spaha takodjer.. Lulic ispada, los u defanzivi... Medo onako, malo mi je statican... Zaha i Steva trce, pokrivaju teren al jako lagano gube loptu i duele... Pjanic odlican kao i Edin i Vedo, oni su na kraju krajeva zasluzni za ovo vodstvo..
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Zahirovic OK dok bi mjesto njega Steva mogao u tu recenicu, momak nista nije napravio u prvom PV.voltron30 je napisao/la:Medunjanin i Zahirović pogubljeni na terenu. Lulić blizu njih. Ostali svaka čast, pogotovu za Vranješa i dr.sci. Miralema Pjanića.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- DonCorleone
- Kontakt:
I ja sam se mrtvo hladno sasro u toj sitvacijianonymousHD je napisao/la:Vala baš, unapred znaš da neće biti gol. Mrtav hladan sam gledao kad je izašao.Raul_64 je napisao/la:Onaj osjecaj kad te boli qurac sto protivnik ide 1 na 1 sa Asmirom

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Čovjek se baš bori, trči ima ga u napadu ima ga u odbrani, nije on pogubljenBosniacum Lilium je napisao/la:Zasluzeno vodstvo nase prve postave u odnosu na rezerve
-
- Kontakt:
Dobro igramo...
Stevanovic mi zasad nit miriše nit smrdi.
Jos ce to bolje izgledati sa Misketom,Salihovicem,Mujdzom...
Sad kad skontam mi imamo fakat odlicnu ekipu, straašnu ekipu i samo nas neka velika nesreca ili povrede mogu sprjecit da napravimo veliki rezultat. Na svakoj poziciji smo pokriveni.
edit: Mislim da Said Husejinovic ima mjesta u ovoj ekipi, hajmo reci sad kad je u fizicki u idealnom stanju moze igrati po ljevoj strani, tamo nam svakako fali igrac, Sejo je sve stariji i skloniji povredama a Lula je ipak bek.
Stevanovic mi zasad nit miriše nit smrdi.
Jos ce to bolje izgledati sa Misketom,Salihovicem,Mujdzom...
Sad kad skontam mi imamo fakat odlicnu ekipu, straašnu ekipu i samo nas neka velika nesreca ili povrede mogu sprjecit da napravimo veliki rezultat. Na svakoj poziciji smo pokriveni.
edit: Mislim da Said Husejinovic ima mjesta u ovoj ekipi, hajmo reci sad kad je u fizicki u idealnom stanju moze igrati po ljevoj strani, tamo nam svakako fali igrac, Sejo je sve stariji i skloniji povredama a Lula je ipak bek.
pjaniccc - pa koja igracina
, ostali dobri , begovic sjajan mada nije imao puno posla , spaha je tu ministar odbrane , bilo je par propusta u odbrani al' to ide na dusu zukanovicu i vranjesu , nema veceg uzitka gledati reprezentaciju kad marjan komentira , vedo oko moje plavo 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zukanovic tu i tamo a Vranjes svaka cast?MrShadow je napisao/la:Pjanic - Vrh, Xavi
Medunjanin - Kita
Zukanovic - Tu i Tamo
Zukanovic je fakticki odigrao bez greske

Pa Vranjes je napravio 5 losih poteza i 1 dobar. FAKT
dzabu mu, da je teren uzoro za krompir za onih 45 minuta kad nije siguran i pravo je neodlucan, kako pozadi tako i kad krene naprijedDurden je napisao/la:Čovjek se baš bori, trči ima ga u napadu ima ga u odbrani, nije on pogubljenBosniacum Lilium je napisao/la:Zasluzeno vodstvo nase prve postave u odnosu na rezerve
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 06 feb 2013, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.