FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 06 feb 2013, 20:00

Sve cestitke za odlicnu igru Muamera Svrake.Lijepo,rutinski i opet iz drugog plana,bas je lijepo plasirao.I u igri je bio u finom kretanju,bez filozofiranja,davao lopte prvom slobodnom igracu i privodio utakmicu kraju.Gol je neka fina kruna,kao nagrada.Samo da ovako nastavi.
Sto se tice Zelje,cuo sam da je Smajic opet out,da se povrijedio.Ne znam koliko je tacno,to ce se ubrzo saznati.Ovo je mahalska,ali ipak iz povoljnog izvora,pa ne bih dzaba pisao da je totalno mahalska.Moguce da i sa Jamakom nesto nije u redu.Ali sacekajmo,mozda je ovo sve samo suplja,ko kad nismo na licu mjesta.Ja se jos ne bih crnjacio,zato uzivajmo uz Muamera Svraku :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 06 feb 2013, 20:02

Stani ba čovječe ti dođe, napisa ima povrijeđenih igrača onako opušteno al **** to Svraka go dao :lol: :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 feb 2013, 20:03

Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta nam vrijedi kad niko ne da para, pitari su us*ali i sefa i stanicu sa Sesarom i Saidom, kao i Borac, Celik, i sl. Nama niko ne da vise od 500.000 eura za Svraku, a pitanje je da li ce i otici kad nije do sada, znaci da se plaho i ne interesuju... Volio bih da se varam...
I ne mora niko dati pare koje mi hocemo za Svraku, neka ga u Zelji sta fali.Kako kazu u svakom losem ima nesto i dobro, mislim na Kvesu njegov odlazak je ovom povredom odgodjen za jedan duzi period, sto znaci gledacemo ga duze u Zeljinom dresu :roll: Meni uvijek nekako draze da ti igraci koji vrijede ne odleprsaju cim se otvori prilika.Moze se i ovdje dokazat pogotovo u Zelji a Svraka je pravi primjer za to.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 feb 2013, 20:03

TIKA TAKA :!:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 06 feb 2013, 20:06

DooVe je napisao/la:Stani ba čovječe ti dođe, napisa ima povrijeđenih igrača onako opušteno al **** to Svraka go dao :lol: :mrgreen:
pa zato sto ne znam da li je stvarno stanje bas takvo.Ali cini mi se da je Smajic izasao jer je nesto osjetio ,da li u koljenu ili negdje drugo.Uglavnom ili je povrijedjen ili je izasao zbog mjera predostroznosti.Ne mora znaciti daje nesto bitno.A Jamak je isto izasao.Cuo sam da je isto nesto,ali niko ne zna nista vise,pa onda necu da dramim,ne znam ni sto napisah :mrgreen: ,bolje je da slavimo gol reprezentativca Svrake.A za ovo ce se vrlo brzo saznati,sta je i u kolikoj mjeri nesto nije u redu.Tako da,opusteno,bar za sada :mrgreen:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 06 feb 2013, 20:08

Kakvu mi masinu imamo u ekipi .... 8-) :mrgreen:

nadam se da nisu ozbiljne povrede kod Smajica i Jamaka :roll:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 06 feb 2013, 20:09

boccaccio je napisao/la:
DooVe je napisao/la:Stani ba čovječe ti dođe, napisa ima povrijeđenih igrača onako opušteno al **** to Svraka go dao :lol: :mrgreen:
pa zato sto ne znam da li je stvarno stanje bas takvo.Ali cini mi se da je Smajic izasao jer je nesto osjetio ,da li u koljenu ili negdje drugo.Uglavnom ili je povrijedjen ili je izasao zbog mjera predostroznosti.Ne mora znaciti daje nesto bitno.A Jamak je isto izasao.Cuo sam da je isto nesto,ali niko ne zna nista vise,pa onda necu da dramim,ne znam ni sto napisah :mrgreen: ,bolje je da slavimo gol reprezentativca Svrake.A za ovo ce se vrlo brzo saznati,sta je i u kolikoj mjeri nesto nije u redu.Tako da,opusteno,bar za sada :mrgreen:
Širiš nemire među masama :mrgreen: , ma vjerovatno nije ništa strašno al eto saznat ćemo :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 06 feb 2013, 20:12

Ma znas kako je kad si nemiran.Stalno neke lose vijesti,pa svaka utakmica kao da je presudna za mene.Samo da se neko ne povrijedi.A valjda nece biti vise nekih ozbiljnijih povreda.Nisam zelio unositi nikakav nemir :) ,no vidjecemo sta je i kako je poslije ove tekme,i kakav je zdravstveni bilten.Zacas cemo mi to sve saznati na pravi nacin :mrgreen:

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 06 feb 2013, 20:13

boccaccio je napisao/la:
Razumijem te potpuno, nakon Kvese ne do bog još kakve povrede, i ja sam istrzan maksimalno.
Željo izgleda fakat dobar bio a treba uzeti u obzir da se Rijeka opasno brusi i da bi na proljeće trebali biti glavni konkurent Hajduku, Dinamo je odmako jeb ga...

Nadam se da me je onaj kladioničar poslušo i odigro bar dvoznak ako nije čisti x :)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 feb 2013, 20:20

Vršajević (igrao u Želji) za Edina Višću (igrao za Želju) prema Pjaniću (deklarisani navijač Želje) koji dodaje Ibričiću (deklarisani navijač Želje) koji propušta loptu za Muamera (igraču FK Željezničara) koji poentira za konačnih 0:3 za BiH!!!
DRŽAVA ŽELJO

Niti jedan klub u BiH nema ovo...
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 06 feb 2013, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 06 feb 2013, 20:29

pile87 je napisao/la:Vršajević (igrao u Želji) za Edina Višću (igrao za Želju) prema Pjaniću (deklarisani navijač Želje) koji dodaje Ibričiću (deklarisani navijač Želje) koji propušta loptu za Muamera (igraču FK Željezničara) koji poentira za konačnih 0:3 za BiH!!!
DRŽAVA ŽELJO
vranjes dva puta prosao pored grbavice,lulicu od sestre mali navija za zelju ... cast ovim sto su igrali ili igraju ali ove sto se nisu ocesali od zelju ne bi bas trebali prisvajat na taj nacin,i fali DZeko
ibricicu poslje hajduka zeljo na um nece past,ostali ok
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 06 feb 2013, 21:14, ukupno mijenjano 3 puta.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 feb 2013, 20:33

ciza je napisao/la: ibricicu poslje hajduka zeljo na um nece past,ostali ok
Ibricic je navijac Zelje od malih nogu! Cak je i takve izjave davao u novinama.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 06 feb 2013, 20:35

Cestitke Svraki,nema ni toliko puno nastupa,a vec je covjek 2 gola sakupio.
Svaka mu cast,predobar je igrač.
Keep walking.

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 06 feb 2013, 20:37

Malo off-a:
Navijajmo sportski, neka stadion bude mjesto nulte tolerancije na nasilje!

Divna poruka na stranici Rijeke!

Muamer Svraka!!! :D
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 feb 2013, 20:37

Cautinho je napisao/la:Cestitke Svraki,nema ni toliko puno nastupa,a vec je covjek 2 gola sakupio.
Svaka mu cast,predobar je igrač.
5 nastupa 2 gola :D

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 06 feb 2013, 21:09

pile87 je napisao/la:Vršajević (igrao u Želji) za Edina Višću (igrao za Želju) prema Pjaniću (deklarisani navijač Želje) koji dodaje Ibričiću (deklarisani navijač Želje) koji propušta loptu za Muamera (igraču FK Željezničara) koji poentira za konačnih 0:3 za BiH!!!
DRŽAVA ŽELJO

Ovo si mi kopiro s FB cccc :lol: :D

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 06 feb 2013, 21:19

Dona je napisao/la:
DRŽAVA ŽELJO

Ovo si mi kopiro s FB cccc :lol: :D
A gdje ti je pecat? :lol:
Keep walking.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 feb 2013, 21:25

ciza je napisao/la:
DRŽAVA ŽELJO
vranjes dva puta prosao pored grbavice,lulicu od sestre mali navija za zelju ... cast ovim sto su igrali ili igraju ali ove sto se nisu ocesali od zelju ne bi bas trebali prisvajat na taj nacin,i fali DZeko
ibricicu poslje hajduka zeljo na um nece past,ostali ok
Hm, namjerno nisam spominjao Dzeku koji je ponikao u Zelji ili Medunjanina koji je isto tako deklarisani zeljovac ili Zukanovica koji je Zeljino dijete.Kad malo bolje razmislim repka je Zeljo! A volim napominjati cisto da se zna ko je najveci i najbolji klub u BiH.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 feb 2013, 21:26

cestitke svraki na dobro iskoristenim minutama.djelovao je dosta sigurno i rutinerski.dobrog ste igraca napravili jos ga samo trebate prodati
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 06 feb 2013, 21:42

Cestitke nasem Muameru.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.