Ultra Schalke je napisao/la:Evo nasih naljucih rivala, pozdravljam
Pozdrav Schalke-ovac...makar mi Schalke bio jedan od najmrzih timova lijepo je vidjeti da neko sa ovih prostora voli Schalke 04...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ultra Schalke je napisao/la:Evo nasih naljucih rivala, pozdravljam
FRANK RIBERY je napisao/la:U BVB-u su u dilemi koga dovesti na zimu.Da li dovesti Andres D'Alessandro koji je vječiti talenat i igrač koji nikad nije pokazao sav potencijal kojim raspolaže ili Guiliana jednog od najvećih talenata u Brazilu i člana U-20 reprezentacije.Obojica igraju za Internacional.Cijena za obojicu je preko 5 mil eura.
Ja sam ga gledao desetak puta.Zaista igrač koji sve imao što i Kaka.Jedan pravim play sa sjanim zadnjim pasom.Klasična desetka.Puno bolja opcija za budućnost od Argentinca.adnan24 je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:U BVB-u su u dilemi koga dovesti na zimu.Da li dovesti Andres D'Alessandro koji je vječiti talenat i igrač koji nikad nije pokazao sav potencijal kojim raspolaže ili Guiliana jednog od najvećih talenata u Brazilu i člana U-20 reprezentacije.Obojica igraju za Internacional.Cijena za obojicu je preko 5 mil eura.
Vidio sam ovo za D Alessandra...on je ekstra igrac ali pitanje je u kakvoj je sad formi a ne znam kakav je ovaj Guilian
FRANK RIBERY je napisao/la:Ja sam ga gledao desetak puta.Zaista igrač koji sve imao što i Kaka.Jedan pravim play sa sjanim zadnjim pasom.Klasična desetka.Puno bolja opcija za budućnost od Argentinca.adnan24 je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:U BVB-u su u dilemi koga dovesti na zimu.Da li dovesti Andres D'Alessandro koji je vječiti talenat i igrač koji nikad nije pokazao sav potencijal kojim raspolaže ili Guiliana jednog od najvećih talenata u Brazilu i člana U-20 reprezentacije.Obojica igraju za Internacional.Cijena za obojicu je preko 5 mil eura.
Vidio sam ovo za D Alessandra...on je ekstra igrac ali pitanje je u kakvoj je sad formi a ne znam kakav je ovaj Guilian
alan_kardec je napisao/la: Ne znam jel uopšte moguće da se Borussia dvoumi između ove dvojice igrača.D`Alessandro je nikad dokazani veliki talenat,Argentinci su mnogo očekivali od njega.Jedno vrijeme je igrao i za Wolfsburg i naravno nije se pokazao.A ovaj Giulian je sigurno mnogo bolja investicija nego Argentinac.
Greenfingers je napisao/la:Jeste li spremni za poraz
Blizi se poraz,bliziiiiiiisupersonik je napisao/la:Blizi se tekma, blizi seeeeeeee...
yeba te Neven na kladariPastuh je napisao/la:Šta Neven promaši, i padoh radi njih na kladionici , radi nesposobnosti pojedinaca. Kako ih nije stid promašivati onoliko šansi. X2 golovi i ja padnem....smiješno.
omerbavarac je napisao/la:Valdes je imao odlicnu sansu za pobjedu. 100% sansa koja se nije smjela ne iskoristiti. Vjerujem da ste zadovoljni sa bodom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.