FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bravo Bosno bravo Svraka. Svrakina vrijednost + 50.000KM
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Nermin jamak morao je ranije u svlacionicu zbog jakog udarca u zglob.
Jos da se i on povrijedi
Jos da se i on povrijedi

predobar ovaj semafor na Kantridi

Muamer treba da igra vise minuta. Nista losi (pu pu) nije od onog Zahirovica. Pa frajer jedino sto zna je da pravi faulove...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
U svoj ovoj euforiji kod reprezentacije ostalo je hajmo malo rec malo prostora da se poprati danas nasa uspjesna prijateljska, kolko nam je falilo ljudstva na terenu fenomenalni smo.
Sta mislite kolko se Amar sad trazit za Svraku
Sta mislite kolko se Amar sad trazit za Svraku

Sad imamo 2 igraca koja mozemo prodati za 2 mil. KM
Zasto je Smajic tako rano zamjenjen ?
Zasto je Smajic tako rano zamjenjen ?
NO PYRO NO PARTY
"U zadnjih pola sata težište igre prebacilo se na polovinu gostiju. Nešto zbog veće doze agresivnosti domaćina, nešto zbog izmjena, a najviše zbog toga što je iz igre izašao Jamar, kapetan i organizator igre gostiju".
S nekog hrvatskog portala
S nekog hrvatskog portala
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nije Messi nije Kaka to je naš Muamer

-
- Kontakt:
Svasta sam dozivio , ali da cu moliti Boga da se ne povrijede Jamak i Stanic stvarno nisam!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
E ljudi, ovo za Muamera je stvarno divna vijesti. Svaka cast majstore.
Ne treba puno samo hvaliti da se ne urekne, jer znamo da onamo oni vec sihre bacaju....
Cestitke Adilu i ekipi na dobroj utakmici danas...
Sto se Adilovica tice, prije sam bio realan po pitanju njegovog transfera, ali vjerujte sada bi volio da se proda sto je vise moguce samo u inat onim gore dusmanima....
EDIT: Sto se tice ovih povrede, kada nas je vec krenulo, bolje sada da se to sve odraditi dok jos mozemo uigravati tim nekako, nego da nam se desavaju u sitvacijama kada bas nista ne mozemo uciniti...

Ne treba puno samo hvaliti da se ne urekne, jer znamo da onamo oni vec sihre bacaju....
Cestitke Adilu i ekipi na dobroj utakmici danas...
Sto se Adilovica tice, prije sam bio realan po pitanju njegovog transfera, ali vjerujte sada bi volio da se proda sto je vise moguce samo u inat onim gore dusmanima....
EDIT: Sto se tice ovih povrede, kada nas je vec krenulo, bolje sada da se to sve odraditi dok jos mozemo uigravati tim nekako, nego da nam se desavaju u sitvacijama kada bas nista ne mozemo uciniti...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 07 feb 2013, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
I Smajic se zalio na bol u nozi.Ne daj Boze nikome ovo sto nam se desava ..
U ovakvoj situaciji mislim na povrede ja ne bi prodao ni jednog igraca bez obzira koliko nudili za njih. Ako osvojimo prvenstvo dibije se mislim oko 300 000 e,ako adil ili neko drugi ode za te pare tesko cemo osvojiti titulu ako u obzir uzmemo i ove povrede. Bolje da ostanu a osvojimo titulu pa nek onda dzaba idu na kraju sezone racunca je ista
.

- storm_raider
- Kontakt:
BlingBling je napisao/la:Svasta sam dozivio , ali da cu moliti Boga da se ne povrijede Jamak i Stanic stvarno nisam!

Ja ocekujem od Jamaka da ovaj dio polusezone odigra odlicno. Gluposti je pravio, kritikovao se i zasluzeno i nezasluzeno, ali mislim da cemo biti svi ponosni na njega do kraja sezone.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- bistrikboy
- Kontakt:
I jedan i drugi su odlicno odigrali ovu polusezonu,tako da i trebas moliti da se bas njih dvojica ne povrijedeBlingBling je napisao/la:Svasta sam dozivio , ali da cu moliti Boga da se ne povrijede Jamak i Stanic stvarno nisam!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Jutros u Avazu piše Smajić dobio udarac u mišić, a Jamak udarac u zglob. Ne bi trebalo da je nešto ozbiljno.
Trener Rijeke: Imali smo dosta problema sa pas igrom Želje
Aktuelni i jesenji prvak BiH, jučer je na Kantridi odigrao prijateljski susret sa Rijekom, koja se nalazi u samom vrhu hrvatskog nogometa.
imu sa Kantride prvenstvo kreće za 10-tak dana, što se ne može reći za plave, pa je bilo očekivano da u završnoj fazi priprema domaći prikažu više. Ipak, to se nije desilo, jer je tim sa Grbavice bio bolji rival većim dijelom utakmice. Plavi su vodili golom Adilovića, ali su domaći do kraja ipak uspjeli izvući remi.
Željo je dominirao posebno u polju. Pas igra plavih je dugo vremena mučila domaće, koji su se na kraju ipak spasili. Trener Riječana, Elvis Scoria nije bio zadovoljan na kraju utakmice, a šta je rekao poslušajte u video prilogu.
Podsjetimo, za Željezničar su igrali: Antolović - Stanić, Bogičević, Kerla, Ćutuk - Tomić, Jamak (od 65' B. Čolić), Brković - Selimović (od 75' Yoshida), Smajić (od 38' E. Čolić), Adilović (od 76' Ramić).
Lagano ulazimo u formu.
Aktuelni i jesenji prvak BiH, jučer je na Kantridi odigrao prijateljski susret sa Rijekom, koja se nalazi u samom vrhu hrvatskog nogometa.
imu sa Kantride prvenstvo kreće za 10-tak dana, što se ne može reći za plave, pa je bilo očekivano da u završnoj fazi priprema domaći prikažu više. Ipak, to se nije desilo, jer je tim sa Grbavice bio bolji rival većim dijelom utakmice. Plavi su vodili golom Adilovića, ali su domaći do kraja ipak uspjeli izvući remi.
Željo je dominirao posebno u polju. Pas igra plavih je dugo vremena mučila domaće, koji su se na kraju ipak spasili. Trener Riječana, Elvis Scoria nije bio zadovoljan na kraju utakmice, a šta je rekao poslušajte u video prilogu.
Podsjetimo, za Željezničar su igrali: Antolović - Stanić, Bogičević, Kerla, Ćutuk - Tomić, Jamak (od 65' B. Čolić), Brković - Selimović (od 75' Yoshida), Smajić (od 38' E. Čolić), Adilović (od 76' Ramić).
Lagano ulazimo u formu.

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Nama prvenstvo počinje za 27 dana, a njima za 10 i nadigrali smo ih u svakom smislu, iako nismo bili kompletni, pa vi recite nešto. 

za 23 (računajući i ovaj dan i 2. mart) dana nama počinje prvenstvo 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
evo naletih pa ako koga zanima imaju slike s utakmice zelje i rijeke
http://www.sportcom.hr/regionalni-sport ... 8Dara.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportcom.hr/regionalni-sport ... 8Dara.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: andreasbaader, OdbrambeniOP, Pablo11, Proximic, samoFKS, Sarun, WeekendOffender i 98 gostiju.