FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 06 feb 2013, 15:51

proFCB je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Buyten nikako dobro ne bi izgledao protiv brzinaca iz Arsenala.Nadam se da će Jupp protiv Schalkea krenuti sa Boatengom.
Pa o tome ti pricam,ja fakat ne vidim koristi od ovog sa Buytom!
Ako se Boateng odmara za utakmicu protiv topdzija, onda je krajnje vrijeme da se vrati u prvi tim da ne bi frajer pao u formi il sta slicno.
Ako se planira sa Buytom ic na Arsenal,mislim da je to blizu samoubistva!
Vjerujem u Juppa ne brini biće to sve ok protiv Arsenala. :)

edit: Evo Mandžo ga ubaci za Hrvatsku. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 06 feb 2013, 16:01

Saurman je napisao/la:
proFCB je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Buyten nikako dobro ne bi izgledao protiv brzinaca iz Arsenala.Nadam se da će Jupp protiv Schalkea krenuti sa Boatengom.
Pa o tome ti pricam,ja fakat ne vidim koristi od ovog sa Buytom!
Ako se Boateng odmara za utakmicu protiv topdzija, onda je krajnje vrijeme da se vrati u prvi tim da ne bi frajer pao u formi il sta slicno.
Ako se planira sa Buytom ic na Arsenal,mislim da je to blizu samoubistva!
Vjerujem u Juppa ne brini biće to sve ok protiv Arsenala. :)

edit: Evo Mandžo ga ubaci za Hrvatsku. 8-)
ljudi sta vam je Van Buyten igra trenutno zbog toga sto Boateng nemoze igrati protiv Arsenala zbog dvije utakmice suspenzije(crveni protiv Batea u zadnjoj utakmici ) zato se Buyten uigrava i u Bundesligi

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 06 feb 2013, 16:02

Saurman je napisao/la: Vjerujem u Juppa ne brini biće to sve ok protiv Arsenala.

edit: Evo Mandžo ga ubaci za Hrvatsku.
Neka ti bude onda,samo znas i sam da nam se ne pise bas dobro sa Buytom vs Theom! ;)

Mandzo rutinski, za laku noc koreancima!

auuuu, to smo svi totalno zaboravili!!!
Stern des Südens

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 06 feb 2013, 16:07

Svaka čast Mandži na fenomenalnom pogotku glavom, al evo neće igrati u drugom poluvremenu(al hajd prijateljska je) :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 feb 2013, 16:12

Bayern@heart je napisao/la:
ljudi sta vam je Van Buyten igra trenutno zbog toga sto Boateng nemoze igrati protiv Arsenala zbog dvije utakmice suspenzije(crveni protiv Batea u zadnjoj utakmici ) zato se Buyten uigrava i u Bundesligi
Znam da Boateng ima crveni Jupp trenutno forsira Buytena da ga što bolje spremi za Arsenal.Mada bi ja više volio Martineza na stoperu a Gustavo da uleti na zadnjeg veznog protiv topnika.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 06 feb 2013, 17:01

Ne bitno ko je prije prelamao utakmice, bitno je ko ih sad prelama, nama sad trebaju igraci u dobroj formi a ne neki isforsirani kao Roben. Svaka njemu cast na ucinjenom ali sad Mullera ne moze zamjeniti nekad bi mogao. Ja bi najvise volio da je Roben u top formi pa da sepera po desnoj strani kao nekad, ali Bayern sad igra pretezak nogomet za Robena, ne bi on to podnio da mora da se vraca nazad koliko i Muller. Roben ce dobiti svoju priliku 100%, samo je njegov problem u glavi sto on ne moze podnijeti klupu, to je teski egoisticar i sebicnjak, misli da je se sve vrti oko njega, jbg Bayern zeli timsku igru a Muller je taj koji to moze podnijeti. Jes smotan i chudan ali bitno je da funkcionise.
VOLIM BAYERN

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 feb 2013, 21:57

Jaooo, kako neki vole tipkati pa makar to bile i ortodoksne gluposti, za ne povjerovati. :(
Hajd' svakom svoje mišljenje (želje) ali biti toliko neinformisan i usput se praviti pametan. :oops:
Vom Jäger zum Gejagten

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 06 feb 2013, 22:22

geronimo je napisao/la:Jaooo, kako neki vole tipkati pa makar to bile i ortodoksne gluposti, za ne povjerovati. :(
Hajd' svakom svoje mišljenje (želje) ali biti toliko neinformisan i usput se praviti pametan. :oops:
je li se ovo odnosilo na moj komentar,ako jeste da ga odmah editujem i pitam pametne sta da napisem :)
VOLIM BAYERN

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 feb 2013, 22:36

isakovich je napisao/la: je li se ovo odnosilo na moj komentar,ako jeste da ga odmah editujem i pitam pametne sta da napisem :)
Ma jok bre. ;)
Uostalom, gdje si ti nešta napisao a da se tvoja informacija (uslovno rečeno) graniči sa neinformisanošću.

Inače, nisi ništa pogrešno rek'o. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 06 feb 2013, 22:42

nam se ne pise bas dobro sa Buytom vs Theom!
I još si obraza imao uzvičnik, ili uskličnik staviti. :evil:

Dovoljno znati da se radi o teška vs. pero laka...
Bujto će ih prikovati, baš kao što onomad* za klupicu Bou prikova. 8-)
isakovich je napisao/la:je li se ovo odnosilo na moj komentar,ako jeste da ga odmah editujem i pitam pametne sta da napisem :)
Ne. nije se na tebe odnosilo...,
doduše nije ni da si ti nešto v'oma pametan :D , ali eto metiljaš se nekako, može proći. :lol:

*ne postoji u mom riječniku. :)

Robben je bio... i to je ključna riječ, u ovako podmazanoj mašinireiji uloga pričuve mu ne gine,
pa sad pasalo to nekom/njemu ili ne, nama pametnim svejedno. :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 feb 2013, 22:50

Danas Mandžo a večeras i Tomica nastavljaju puniti mreže.Dante odigrao dosta dobru partiju protiv Engleza mislim da će on i Luiz u narednom periodu činiti stoperski Karioka.

Ko li napisa ortodoksne gluposti or shoot in dark,... :mrgreen:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 06 feb 2013, 23:15

Mandzo nastavlja po svom heh :) MUller takodjer, cestitke, BiH, Hrvatskoj, Srbiji, Makedoniji na pobjedama i samo tako nastavite .

Njemacka et napokon pobjedila i Francuze, nisam gledao tekmu al et cujemo Ribery na nivou, samo nek nema povreda 8-)
Kako bi volio da dovedemo Ozila na ljeto il bar Pjanu :)
FC Bayern !!!!!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 06 feb 2013, 23:22

@geronimo
Dobro je da se nisam prosuo :D , ne bih oka sklopio da sam kakvu ortodoksiju napisao 8-) .

@klare
jbg kopeljam se kako stignem i umijem, pisao bih cesce i umnije ali ti si tu citas mi misli :D , sto da dzaba zatrpavam forum kad vec ti napises ;) .

Volio bih da je Jupp veceras gledao Riberyja i da malo poradi na tome da u datim momentima utakmice gurne ga vise ofanzivnije i oslobodi defanzivnog posla.Ne bih da pametujem :),znam ja da to Jupp zna,ali bilo bi fino vidjeti Bilala malo ofanzivnije nego sto je.
VOLIM BAYERN

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 06 feb 2013, 23:24

Saurman je napisao/la:Danas Mandžo a večeras i Tomica nastavljaju puniti mreže.Dante odigrao dosta dobru partiju protiv Engleza mislim da će on i Luiz u narednom periodu činiti stoperski Karioka.

Ko li napisa ortodoksne gluposti or shoot in dark,... :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Ja da sam izbornik Brazila ne bih ga ni zvao u reprezentaciju.A zaboravio si da im je ozlijeđen najbolji stoper na svijetu? :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Klare

Post Postao/la Klare » 07 feb 2013, 00:22

isakovich je napisao/la:sto da dzaba zatrpavam forum
Nekako si mi kao stidljiv, kao rekao bi nešto, ali što pričati kad to ostali znaju,
a itekako imaš materijala da pokažeš pravi smjer.

E pa da ti kažem :arrow: Ne znaju :idea:, ne znaju svi, pogotovi ne ovi Tuzlaci bilo da su sada, ili ex :mrgreen: , oni ti blage nemaju. :oops:

Onda imamo Lukavicu tu, oni su oni još gori :oops: , Sarajlije tu plivaju nekako :geek: , Bijeljina katastrofa :mrgreen:... ,

Bihać je dobar, a 'ercegovina je šlag, onaj dio ljudi koji znaju, stvarno su extra. :D

Uh, umalo da zaboravim one najgore :oops: , eto ih tamo :mrgreen: , naravno riječ je o hulji iz Srebrenika. :lol:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 07 feb 2013, 10:20

Klare je napisao/la:Onda imamo Lukavicu tu, oni su oni još gori , Sarajlije tu plivaju nekako , Bijeljina katastrofa ... ,
Klare, informisi se malo,Lukavica i Lukavac nemaju veze jedno s drugim. ;)
Stern des Südens

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 feb 2013, 10:38

Rezime sinocnjih utakmica su golovi Mandze i Mullera te mozda nesto sto svima nama imponuje a to je prvi nastup komanDant(e)a u dresu Brazila. Inace, sinoc je dobio najbolju ocjenu kada je u pitanju Brazil. 8-)

Slijedi vikrend i nova uzbudjenja kada je u pitanju Bundeska.
Docekujemo Schalke koji je u dosta losoj formi, ali to ne treba da zavarava, jer su nam Rudari dosta cesto uzimali bod(ove) sa Allianz Arene, tako da opreza nikad dosta.

Edit: Buytenu je danas 35 godina, pa neunistivi tenku, sa srecom. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 feb 2013, 13:03

Malo unutarstranačkog poređenja :mrgreen:

slika
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 feb 2013, 15:07

slika

Brasiliens Superstar Neymar hat sich bei Bayern München ins Gespräch gebracht.

**** :

"Das ist ein großer Verein mit Spielern von außergewöhnlicher Qualität. Ich könnte mir Bayern München durchaus vorstellen. Es gibt jetzt nichts, was dagegen spricht", sagte der Youngster, der in den kommenden zwei Jahren nach Europa wechseln will.

"Letztlich sind alle Ligen interessant. Auch die Bundesliga. Gerade wenn ich an Bayern München denke. Das ist ein großer Verein mit Spielern von außergewöhnlicher Qualität", meint Südamerikas Spieler des Jahres von 2011 und 2012.

Vor allem Schweinsteiger hat es ihm angetan. "Schweinsteiger ist einer der besten Spieler, den ich je gesehen habe. Es sind die Grundlagen, die ihn so stark machen. Sein Positions- und sein Passpiel, seine Präsenz auf dem Platz.
"

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 feb 2013, 15:08

Omerbavarac je napisao/la:Rezime sinocnjih utakmica su golovi Mandze i Mullera te mozda nesto sto svima nama imponuje a to je prvi nastup komanDant(e)a u dresu Brazila. Inace, sinoc je dobio najbolju ocjenu kada je u pitanju Brazil. 8-)

)
a kad su u pitanju obje ekipe*? :P
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []