jeste, prve prognoze su bili da propušta Grčku, ali ipak bi trebao biti spreman .. ma često se igrači oporave prije predviđenog roka ..alevkov je napisao/la:Ozbiljno? pa zar se nije tesko povrijedio protiv gladbacha u proslom kolu?JTS je napisao/la:Salihović bi trebao biti spreman za Grčku .. on mora da igra .. zna nabacit', zna dati pas, šutirati, itd ..
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne racunajte na Seju, operisao je meniskus. Jako tesko da ce biti spreman do Grcke.
Samo da crni Medunjanin opet ne zaigra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Fazon je što je ova večerašnja utakmica pokazala koliko smo mi limitirani s kvalitetnim reprezentativcima. Pa mi jedva možemo skrpiti 11 igrača. Tako da iskreno ne vidim ko je alternativa Medunjaninu, jer Sejo neće biti spreman 100%?! Prije nam je škripala odbrana, sad smo i to nekako popunili, nije idealno al' eto..dok je Spahić u timu, uvijek mu nekog mogu prišlepat'.Cartman je napisao/la:Samo da crni Medunjanin opet ne zaigra.

-
- Kontakt:
Samo Bosna i Hercegovina, samo pobjeda
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
walk on with HOPE in your heart
- miralem444
- Kontakt:
Iskreno mene stah samo jednog a to je da necemo sami sebe pobjedit.Realno imamo bolji tim bolje i kvalitetnije individualce, al me strah pritiska prevelikog ocekivanja, prevelike zelje , euforije, koja nam se x puta obila o glavu..Cinjenica je da imao igrace vrhunske da svi oni igraju zapazene uloge u svojim klubovima , da u nogama imaju x velikih i psihicki preteskih utakmica ,al bem mu onu nasu euforiju..samo toga da se rijesimo i 100% dobijamo u zenici
znaci molim medije novinare i sve ostale , da momke puste na miru kad dodje okupljanje da s ene vrsi pritisak na njih , da se nepisu nekakvi textovi prije utakmice tipa ''Moramo pobjedit'' , znaci treba pustit i selektora i nase momke da u miru se pripreme za tu utakmicu , a oni najbolje znaju sta im je radit ..NESMIJEMO IM NESVJESNO STAVLJAT SAMO BESPOTREBAN TERET NA LEDJA!!!

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- DonCorleone
- Kontakt:
Bogami susret sa Grcima polako i mene cini nervoznim...
Medunjanin me danas vodio do cistog limita ili da kazem ludila. Njega je turska liga ukopala. On protiv Grcke ne smije igrati i tacka.
Ni Zahirovic ne uljeva neku Bog zna koju sigurnost, naprijed je tesko limitiran, cim primi loptu, fokusira se kako je se sto brze rijesiti, njemu fali dosta samopouzdanja, nazad se takoder danas gubio, takvi igraci ne mogu igrati protiv borilackih Grka, koji igraju kao lavovi i iskoristavaju svaki kiks i nesigurnost protivnika.
Po meni su kljucna imena tog susreta Salihovic (spremnost), Kolasinac (da on hoce srediti papire, bio bi zlata vrijedan kao ljevi bek) i jedan koliko toliko spremni Misimovic. Koliko toliko jer sama rijeci Kina sve kaze.
Evo kako bi ja probao pod tim odredenim uvjetima:
------------------------------------Begovic--------------------------------------
----Mujdza--------------Rupa---------------Spahic-------------Kolasinac----
--------------------Salihovic------------------------Pjanic---------------------
--------Stevanovic-------------------------------------------Lulic--------------
------------------------------------Dzeko----------------------------------------
-----------------------------------Ibisevic---------------------------------------
Dzeko privlaci barem dvojicu igraca na sebe, izvadisli ga iz 16terca, vadis i Grke iz 16terca, stim automatski se otvara mjesto za Lulu i Stevanovica, njihovu brzinu treba vise koristiti za prodore. Ne moze Lula sa beka gore dole, to je nemoguce i ne treba se ocekivati od njega.
Na poziciji rupe smo deficitarni da se ne moze rijecima opisati koliko. Vranjes protiv Samarasa II ne zelim vise gledati, Zukanovica ne smijem tu gledati, elem fali igrac da ga hebes.
Klupa:
Misimovic (od 60te in)
Zukanovic
Vranjes
Visca
Medunjanin
.......
Medunjanin me danas vodio do cistog limita ili da kazem ludila. Njega je turska liga ukopala. On protiv Grcke ne smije igrati i tacka.
Ni Zahirovic ne uljeva neku Bog zna koju sigurnost, naprijed je tesko limitiran, cim primi loptu, fokusira se kako je se sto brze rijesiti, njemu fali dosta samopouzdanja, nazad se takoder danas gubio, takvi igraci ne mogu igrati protiv borilackih Grka, koji igraju kao lavovi i iskoristavaju svaki kiks i nesigurnost protivnika.
Po meni su kljucna imena tog susreta Salihovic (spremnost), Kolasinac (da on hoce srediti papire, bio bi zlata vrijedan kao ljevi bek) i jedan koliko toliko spremni Misimovic. Koliko toliko jer sama rijeci Kina sve kaze.
Evo kako bi ja probao pod tim odredenim uvjetima:
------------------------------------Begovic--------------------------------------
----Mujdza--------------Rupa---------------Spahic-------------Kolasinac----
--------------------Salihovic------------------------Pjanic---------------------
--------Stevanovic-------------------------------------------Lulic--------------
------------------------------------Dzeko----------------------------------------
-----------------------------------Ibisevic---------------------------------------
Dzeko privlaci barem dvojicu igraca na sebe, izvadisli ga iz 16terca, vadis i Grke iz 16terca, stim automatski se otvara mjesto za Lulu i Stevanovica, njihovu brzinu treba vise koristiti za prodore. Ne moze Lula sa beka gore dole, to je nemoguce i ne treba se ocekivati od njega.
Na poziciji rupe smo deficitarni da se ne moze rijecima opisati koliko. Vranjes protiv Samarasa II ne zelim vise gledati, Zukanovica ne smijem tu gledati, elem fali igrac da ga hebes.
Klupa:
Misimovic (od 60te in)
Zukanovic
Vranjes
Visca
Medunjanin
.......
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
- Kontakt:
ovako:
-------------------------Begovic-----------------------
Mujdza-------Bicakcic-------Spahic------Salihovic
--------------------------Besic-------------------------
Stevanovic-------------Pjanic-----------------Lulic
--------------------Dzeko-------Ibisevic-----------------
a mali Besic mi se stvarno jako svidja na ovoj poziciji, jer se ubacuje i prekida protivnicke napade bas kako treba a ima i hrabrosti da iznese loptu ako treba i po 30-40 m a ima i oko da fino doda.
https://www.youtube....h?v=G5W6MdPbGoc" onclick="window.open(this.href);return false;
PS: nadam se ponovnom pozivu visci jer je momak bas vrijedan na terenu, onu akciju za 0:3 su pokrenuli on i vrsajevic
-------------------------Begovic-----------------------
Mujdza-------Bicakcic-------Spahic------Salihovic
--------------------------Besic-------------------------
Stevanovic-------------Pjanic-----------------Lulic
--------------------Dzeko-------Ibisevic-----------------
a mali Besic mi se stvarno jako svidja na ovoj poziciji, jer se ubacuje i prekida protivnicke napade bas kako treba a ima i hrabrosti da iznese loptu ako treba i po 30-40 m a ima i oko da fino doda.
https://www.youtube....h?v=G5W6MdPbGoc" onclick="window.open(this.href);return false;
PS: nadam se ponovnom pozivu visci jer je momak bas vrijedan na terenu, onu akciju za 0:3 su pokrenuli on i vrsajevic

- SultanSulejman
- Kontakt:
Negdje sam pročitao da će biti spreman za Grčku.alevkov je napisao/la:Ozbiljno? pa zar se nije tesko povrijedio protiv gladbacha u proslom kolu?JTS je napisao/la:Salihović bi trebao biti spreman za Grčku .. on mora da igra .. zna nabacit', zna dati pas, šutirati, itd ..
Ibisevic je to predvidio ako se ne varam. A i Susic se nada izgleda.SultanSulejman je napisao/la:Negdje sam pročitao da će biti spreman za Grčku.alevkov je napisao/la:Ozbiljno? pa zar se nije tesko povrijedio protiv gladbacha u proslom kolu?JTS je napisao/la:Salihović bi trebao biti spreman za Grčku .. on mora da igra .. zna nabacit', zna dati pas, šutirati, itd ..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nadam se samo da ce se salih-aga oporaviti do Grcke. Moze koliko toliko drzat lijevu stranu s lulicem. Sto ej jos zgodnije, oba mogu igrati uz cijelu duz lijeve strane, tako da tu puno dobivamo na sredini i po desnoj strani
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Gledao sam večeras Grčku protiv Švajcarske,Švajcarci prvi šut uputili u 80 minuti što dovoljno govori..Stabilni,jaki,disciplinovani,čvrsti u igri i hladne glave igraju..Mi sa ovim sastavom iz Slovenije nemamo se pravo nadati velikom rezltatu u Zenici,neriješeno bi bilo idealno..Ocekujem Mujdzu makar malo da ucvrsti našu smušenu odbranu
BiH Grčka 1 0
92 min Svraka
92 min Svraka
Kako ga je krenulo,haman onlevat je napisao/la:BiH Grčka 1 0
92 min Svraka

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Begovic
Mujdza
Bicakcic
Spahic
KOLASINAC
Svraka
Stevanovic
Pjanic
Lulic
Ibisevic
Dzeko
1-0 za Bosnu, Kolasinac glavurdom zabija.
Mujdza
Bicakcic
Spahic
KOLASINAC
Svraka
Stevanovic
Pjanic
Lulic
Ibisevic
Dzeko
Majstor10 je napisao/la:Begovic
Mujdza
Bicakcic
Spahic
KOLASINAC
Svraka
Stevanovic
Pjanic
Lulic
Ibisevic
Dzeko

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Majstor10 je napisao/la:Begovic
Mujdza
Bicakcic
Spahic
KUR.AC
Svraka
Stevanovic
Pjanic
Lulic
Ibisevic
Dzeko
1-0 za Bosnu, KUR.AC glavurdom zabija.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- deenniiVCF
- Kontakt:
Ev ja lično sam zapamtio ovaj tvoj post i čujemo se poslije tekme BiH-Grčka,ak do tada lik ne bude imao papire sređene,više nikad nemoj napisati post na ovom forumu u vezi KolšincaMajstor10 je napisao/la:Begovic
Mujdza
Bicakcic
Spahic
KOLASINAC
Svraka
Stevanovic
Pjanic
Lulic
Ibisevic
Dzeko

.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Ljudi, mislim da pojedinim forumasima ni rezultat od 10 nula za nas nebi bio dovoljan... Svi ste ocito pametniji od samog selektora... Mi smo igrali taman koliko nam je bilo potrebno... Po onakvom terenu, odlicno stojali... Konstantno se zalite na nasu odbranu.. Pa ako je toliko losa zasto ne primamo golove vec samo trpamo... Ja sam siguran 100% da cemo mi u Zenici dobiti Grke i sa ovakvim sastavom... Gledao sam i njih veceras... Smuci mi se fudbal kad ih gledam kako igraju a na kraju krajeva nisu oni ni Brazil, ni Portugal, ni Spanija da ih nemozemo pobijediti... Svakako cu ici u Zenicu da gledam tekmu a kada prodje 22. Mart vidjecemo ko je u pravu... Uzivaj te u pobjedi i radujte se....
PostenodeenniiVCF je napisao/la:Ev ja lično sam zapamtio ovaj tvoj post i čujemo se poslije tekme BiH-Grčka,ak do tada lik ne bude imao papire sređene,više nikad nemoj napisati post na ovom forumu u vezi KolšincaMajstor10 je napisao/la:Begovic
Mujdza
Bicakcic
Spahic
KOLASINAC
Svraka
Stevanovic
Pjanic
Lulic
Ibisevic
Dzeko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.