Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Bogans air ball

ovo da nije smješno, bilo bi žalosno .. Evans, Brook i Bogans ne mogu ni obruč da pogode 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sramota da Evans ima prednost nad Mirzom.
Kad već može da bira između Evansa i Humpa...zažto se ne odluči za Humpa? Pa Evans je totalno paralizovan u napadu i ne trebaju ga protivnički igrači džaba ni čuvati. Hump je meni za klasu korisniji od brata Evansa 
Evans skide traku sa glave i pročepi... 
Hump ulazi,raja stvarno ako se ovako nastavi kolektivno idemo spavat,nema smisla Mirzi da neda igrati pored ovih ljevorukihBademluk je napisao/la:Kad već može da bira između Evansa i Humpa...zažto se ne odluči za Humpa? Pa Evans je totalno paralizovan u napadu i ne trebaju ga protivnički igrači džaba ni čuvati. Hump je meni za klasu korisniji od brata Evansa
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Da je Mirza ovako prodao loptu kao sad Blatche, P.J. bi poludio, ali kad je Blatche ide aplauz. 
I ja sam to primjetio,Mirza kad pogrijesi dere se ko lud na njega,a ostalima nikad nista,samo aplauzarmin je napisao/la:Da je Mirza ovako prodao loptu kao sad Blatche, P.J. bi poludio, ali kad je Blatche ide aplauz.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Ja još čekam drugu četvrtinu, ako ne uđe, na spavanje.sanjingr je napisao/la:Hump ulazi,raja stvarno ako se ovako nastavi kolektivno idemo spavat,nema smisla Mirzi da neda igrati pored ovih ljevorukihBademluk je napisao/la:Kad već može da bira između Evansa i Humpa...zažto se ne odluči za Humpa? Pa Evans je totalno paralizovan u napadu i ne trebaju ga protivnički igrači džaba ni čuvati. Hump je meni za klasu korisniji od brata Evansa
Cemu nerviranje momci, pa valjda ste navikli na to do sad?? Osim ako ste novi, pa po prvi put gledate tj. ne gledate Mirzu..??
Samo laganica grickalice, kafica ,da se ne zaspi...
Kindže, kindže...
najgore od svega st pj misli da je evans odigrao perfrktno, jos ovaj dade 5-6 koseva sto nije dao u svim utakmicama zajedno od pocetka sezone, tako da sve ovo zajedno izgleda smijesnomrjasmin je napisao/la:Sramota da Evans ima prednost nad Mirzom.
BUDI PONOSAN
- el-fighter
- Kontakt:
Koji je ovo frajko u Mirzinom dresu??
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Jesmo se navikli, al se nismo pomirili...Adibhf88 je napisao/la:Cemu nerviranje momci, pa valjda ste navikli na to do sad?? Osim ako ste novi, pa po prvi put gledate tj. ne gledate Mirzu..??
Gledao sam većinu utakmica i navikao na svašta, ali vremenom čovjeku dosadi to zanemarivanje Mirze da mora pući.Adibhf88 je napisao/la:Cemu nerviranje momci, pa valjda ste navikli na to do sad?? Osim ako ste novi, pa po prvi put gledate tj. ne gledate Mirzu..??
ma brate dobro bi to bilo da valjaju cemu ove utakmice.. propo nba ko kauc.. prije 10-tak god milina bila gledati, svega bilo i isplatilo se ispijati kafe da ne zaspis, ovo sad te samo uspavaAdibhf88 je napisao/la:Cemu nerviranje momci, pa valjda ste navikli na to do sad?? Osim ako ste novi, pa po prvi put gledate tj. ne gledate Mirzu..??
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
Bademluk je napisao/la:Jesmo se navikli, al se nismo pomirili...Adibhf88 je napisao/la:Cemu nerviranje momci, pa valjda ste navikli na to do sad?? Osim ako ste novi, pa po prvi put gledate tj. ne gledate Mirzu..??
BUDI PONOSAN
A sve mi u glavi sta bi bilo da pocne utakmicu i da odigra 39 min.
-
vivaILchelik
- Kontakt:
HAHA sam na sutu i ne pogodi ni obruc

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
P.J glumi strucnjaka a qarina obicna 
I Watson usao,ziva nepravda prema Mirzi,dabogda 30 razlike izgubili,samo sto on ne igra
I Watson usao,ziva nepravda prema Mirzi,dabogda 30 razlike izgubili,samo sto on ne igra
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 07 feb 2013, 02:18, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Krump lopte nije vidio za ovo minuta al jbg ipak igra. 
Pojam pojedinca ovcama problem.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 2 gosta.