NK Zvijezda Gradačac

N5555
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la N5555 » 06 feb 2013, 22:04

sutra ocekujem i prvu utakmicu u puli

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 feb 2013, 22:06

odkud ti to za nogu ,stalno sam ja na treninzima...ma svemu dode kraj mujo i jasko su najstariji igraci i doce vrijeme da ce otici kao i jusic neznam sta ti je tu cudno.dolazit ce novi mladi igraci neki bolji neki gori.to ti je normalno u svim klubovima.
nego koji je tebi pa si toliko nabrijan tebi izgleda svi krivi.neznam zasto tako rano donosis zakljucke da se raspadamo da se lose radi sacekaj malo ako budes upravu ja cu ti prvi priznati...a ovako nas sve samo smaras sa svojim pricama o losem vodenju kluba.ulozi 3 miliona u klub i upravljaj snjim kako hoces ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

dilber
Kontakt:

Post Postao/la dilber » 06 feb 2013, 22:07

Jasmine opusti se malo. Bolje da si gledao Bosnu kako razvaljuje nego što si kenjo po forumu. A možda ti je Hrvatska bila zanimljivija pa naše nisi ni gledao.

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 06 feb 2013, 22:27

jel to konacno za ivana ili nije

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 06 feb 2013, 22:37

ivan je definitivno zasluzio da ostane dio ove ekipe a ako je istina da se na njega ne racuna u nastavku sezone slozio bih se da je ovo jedina greska u ovome prelaznom roku
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 06 feb 2013, 23:56

Na žalost Ivan nije vise nas igrac definitivno ! Kako sam saznao problem je relacija klub- menadzer i Kojekakve ucjene od strane menadzera!Sjetimo se ne bas davno kad je trener Galate izjavio da ni jedan igrac nije veci od kluba! Zeljo koji nam je najblizi primjer, pojedine zvjezdice spusti na klupu i da mu do znanja da je samo igrac koji se moze zamijeniti!Neke stvari i mene zbunjuju al discipline mora biti , inace idemo dole , jer su to ipak golobradi mladici koji bas to trebaju ! Na zalost neki su pod uticajem kvazo-menadzera koji ne idu na ruku tim momcima a svi znamo sta im sve ti nazovimo ih ljudi rade radi svojih licnih interesa!Ne bih da detaljisem , al svako imalo normalan ima svoje principe !Ko bi od nas dozvolio da imamo firmu i da ti neki radnik soli pamet i ucjenjuje:NEKA SE JAVI!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 07 feb 2013, 00:02

A ko je ovaj crnac jel bio on i prije ?

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 07 feb 2013, 00:06

jasmin25 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:mislim da je trener doveo sodica na njegovo mjesto i njega ce forsirati.po meni ako je soda bolji neka igra ali mislim da nisu smjeli otjerati ivana dobar je on igrac.ne bi se iznenadio kada bi i senci isto ovako zavrsio.garantujem vam da ce ivan pojacati i to dobro ekipu u koju ode.zao mi sto ovako ispade
Ivan nece otic, jer nije potpiso raskid ugovora i klub mu je duzan jos 2,5 godine placat plate ili da mu sve isplati do kraja..
Ivan je otisao sa slobodnim papirima !On je klubu trebao platiti odstetu jer je trazio raskid ugovora al ga klub pustio bez odstete i ne lupaj gluposti!Ti da si toliko pametan vjerovatno bi bio sponzor Zvijzde a ne naj veci dusman!Zvijezda je iznad svakog igraca ma ko taj bio!Zvijezda je vjecna a igraci prolazna prica to upamti!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 07 feb 2013, 00:08

MakeTZ je napisao/la:A ko je ovaj crnac jel bio on i prije ?
Taj je skoro dosao iz fk SARAJEVO!

jasmin25
Kontakt:

Post Postao/la jasmin25 » 07 feb 2013, 06:07

Kvota je napisao/la:
jasmin25 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:mislim da je trener doveo sodica na njegovo mjesto i njega ce forsirati.po meni ako je soda bolji neka igra ali mislim da nisu smjeli otjerati ivana dobar je on igrac.ne bi se iznenadio kada bi i senci isto ovako zavrsio.garantujem vam da ce ivan pojacati i to dobro ekipu u koju ode.zao mi sto ovako ispade
Ivan nece otic, jer nije potpiso raskid ugovora i klub mu je duzan jos 2,5 godine placat plate ili da mu sve isplati do kraja..
Ivan je otisao sa slobodnim papirima !On je klubu trebao platiti odstetu jer je trazio raskid ugovora al ga klub pustio bez odstete i ne lupaj gluposti!Ti da si toliko pametan vjerovatno bi bio sponzor Zvijzde a ne naj veci dusman!Zvijezda je iznad svakog igraca ma ko taj bio!Zvijezda je vjecna a igraci prolazna prica to upamti!
Neko te loso savjetuje, a da si imalo pametan i da imas petlju pito bi ga jer on je jos tu i bice jer nije on trazio raskid ugovora nego mu je klub ponudio ali kako sam cuo on je odbio da potpise..
Mislim da ce sad bit obrnuto da su igraci vjecni a Zvijezda ce sad samo proci kroz ovu sezonu, jer to je i zasluzila..

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 07 feb 2013, 08:38

Naši su sinoć doputovali u Pulu na osmodnevne pripreme i smješteni su u hotelu Pula jutros imaju trening a popodne igraju protiv Mađarskok ligaša Pečuha

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 feb 2013, 09:14

Zmajjj je napisao/la:Naši su sinoć doputovali u Pulu na osmodnevne pripreme i smješteni su u hotelu Pula jutros imaju trening a popodne igraju protiv Mađarskok ligaša Pečuha
hvala na info. vjerovatno jutarnji trening i odma utakmica.ocekujem odma pa pobjedu :D salim se naravno ovdje bi umor mogao svoje odraditi i rezultat je svakako u drugom planu

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 07 feb 2013, 09:58

VIDEO: Zvijezdina ekspedicija otputovala na pripreme u Pulu
http://www.gradacac-x.com/index.php?opt ... Itemid=121" onclick="window.open(this.href);return false;

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 feb 2013, 10:48

đurđevic jucer igrao za u21 makedonije u tirani protiv albanije ,rezultat je bio 0-0 a đurđevic je odigrao 70 minuta.danas bi se trebao prikljuciti nasem timu u puli i vec od sutra ce trenirati sa ekipom

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 07 feb 2013, 11:45

Jasmine naporan si !!! Usmrdio si temu i jos smrdis po njoj!Da ti pabizo nije familije ili si pabizo u drugom ruhu!

nexus7
Kontakt:

Post Postao/la nexus7 » 07 feb 2013, 14:32

Kako glup potez naše uprave sto se tice Ivana , pa lik je uvijek bio medju najboljima ....
ako ga vec nece , mogli su ga poslat na klupu pa kad dodje slijedeci prelazni rok , probat prodat ili tako nesto ... a sigurno bi bio koristan i u ovoj polusezoni

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 07 feb 2013, 16:15

Sto se tice Ivana,samo ne treba zuriti sa nekim teorijama.

Neki razlog postoji zbog takve situacije,i mozda ce se saznati na kraju.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 07 feb 2013, 16:51

dentist je napisao/la:Sto se tice Ivana,samo ne treba zuriti sa nekim teorijama.

Neki razlog postoji zbog takve situacije,i mozda ce se saznati na kraju.
Upravo se tako i treba ponasati,jer se nista ne desava slucajno!Svi ga cijenimo kao igraca a sta se krije iza to je upitno,jer u svakom slucaju discipline mora biti da bi se napredovalo!

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 07 feb 2013, 17:17

nexus7 je napisao/la:Kako glup potez naše uprave sto se tice Ivana , pa lik je uvijek bio medju najboljima ....
ako ga vec nece , mogli su ga poslat na klupu pa kad dodje slijedeci prelazni rok , probat prodat ili tako nesto ... a sigurno bi bio koristan i u ovoj polusezoni
Ne uklapa se u koncepciju trenera i direktora jer ima Šodić kojeg je trener doveo i on mora igrat, nema drugih nesporazuma jer Ivan je bio momak koji je dao srce na terenu a i momak je ok van terena. Računa se na ove koji su otišli na pripreme u Pulu Ivane gdje god išo sretno ti bilo.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 07 feb 2013, 17:32

Jesmo li danas igrali protiv Pecuha i zna li neko rezultat?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.