BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

Hare_BvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Hare_BvB » 06 feb 2013, 22:09

KSIVLE je napisao/la:slika

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
slika

:mrgreen:
secer je napisao/la:sta mislis o ovom prijedlogu:
da gubitnik uz sve ranije pobrojano mora prepjesacit od sarajva do tuzle :?:
Mislim da bi ti moj cijenjeni prijatelju vec trebao krenuti s kardio treninzima i intenzivnijim trosenjem hanume(a). :mrgreen: Dakle, opklada je ovog momenta i sluzbeno na snazi. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 06 feb 2013, 22:59

slika
8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 06 feb 2013, 23:19

Dobar Gundo. Izgleda drsko i mudovito na terenu u poslijednje vrijeme. Me gusta! 8-)

I da, ko sljivi napadaca, treba krhnut lovu na Pjanica. :mrgreen:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 06 feb 2013, 23:26

Sto se mene tice, ako misli da ce mu biti bolje negdje drugo, neka ide. Inace mi se ne cini kao bas pretjerano pametan decko, a to bi lako mogao i potvrditi ako ne nauci nista iz Sahinovog primjera.
Ja sam ga neki dan hvalio i za mene lik pravo dobro igra, samo mi smeta njegovo masenje 100%-tnih sansi. Mislim da bi on jos vise dao da ga opet uparimo sa nekim ubicom, kao sto onomad bjese Barios, pa da mu ovaj stopa lopte i daje mu ih na tanjiru a da ih ubica pretvara u golove. Nesto slicno sto Pape kod nas uradi reprezentaciji (spajanje nizeg Ibisevica i visocijeg i fizicki jaceg Dzeke). Ne znam zasto, ali bih volio vidjeti kako bi se Ibisevic snasao sa nasim veznim redom i u paru sa Lewom ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 06 feb 2013, 23:29

kraljttbvb je napisao/la:Sto se mene tice, ako misli da ce mu biti bolje negdje drugo, neka ide. Inace mi se ne cini kao bas pretjerano pametan decko, a to bi lako mogao i potvrditi ako ne nauci nista iz Sahinovog primjera.
Ja sam ga neki dan hvalio i za mene lik pravo dobro igra, samo mi smeta njegovo masenje 100%-tnih sansi. Mislim da bi on jos vise dao da ga opet uparimo sa nekim ubicom, kao sto onomad bjese Barios, pa da mu ovaj stopa lopte i daje mu ih na tanjiru a da ih ubica pretvara u golove. Nesto slicno sto Pape kod nas uradi reprezentaciji (spajanje nizeg Ibisevica i visocijeg i fizicki jaceg Dzeke). Ne znam zasto, ali bih volio vidjeti kako bi se Ibisevic snasao sa nasim veznim redom i u paru sa Lewom ;)
ma lewandowskom treba napravit kao rio ferdinandu što su napravili, produžio bi iste sekunde

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 06 feb 2013, 23:32

Hare_BvB je napisao/la:I da, ko sljivi napadaca, treba krhnut lovu na Pjanica. :mrgreen:

Mene je veceras odusevio. Koja hladnokrvnost i mangupluk u onim podvaljivanjima lopti... Tata 8-)

zgmiky je napisao/la:ma lewandowskom treba napravit kao rio ferdinandu što su napravili, produžio bi iste sekunde

Sta su mu uradili?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 06 feb 2013, 23:40

kraljttbvb je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:I da, ko sljivi napadaca, treba krhnut lovu na Pjanica. :mrgreen:

Mene je veceras odusevio. Koja hladnokrvnost i mangupluk u onim podvaljivanjima lopti... Tata 8-)

zgmiky je napisao/la:ma lewandowskom treba napravit kao rio ferdinandu što su napravili, produžio bi iste sekunde

Sta su mu uradili?
http://sportski.net.hr/nogomet/lige-pet ... er-uniteda" onclick="window.open(this.href);return false;

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 06 feb 2013, 23:42

Za Lewata kazu da je za manje od pola godine naucio perfektno sprehati svpaski, da je veliki profesionalac i perfekcionista. Takodje, citao sam da dobar dio dana provodi trenirajuci individualno u svom domu i da je veoma ambiciozan (cini mi se da je to najveci problem ovdje :? ). Klopp ga izuzetno cijeni kao licnost ponajvise zbog pomenute radne etike. U danasnjem intervjuu za SB je rekao da ga ova kompletna situacija iritira i da ce konacnu odluku donijeti na ljeto (sto po meni znaci da odlazi :? ). Zasad se samo zeli koncentrisat na BVB i nastavak sezone.

20+ milki i prodaja dolazi u obzir, jer za tu lovu mozemo dovesti prvoklasnog spica.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 06 feb 2013, 23:50

Hare_BvB je napisao/la:Za Lewata kazu da je za manje od pola godine naucio perfektno sprehati svpaski, da je veliki profesionalac i perfekcionista. Takodje, citao sam da dobar dio dana provodi trenirajuci individualno u svom domu i da je veoma ambiciozan (cini mi se da je to najveci problem ovdje :? ). Klopp ga izuzetno cijeni kao licnost ponjavise zbog pomenute radne etike. U danasnjem intervjuu za SB je rekao da ga ova kompletna situacija iritira i da ce konacnu odluku donijeti na ljeto (sto po meni znaci da odlazi :? ). Zasad se samo zeli koncentrisat na BVB i nastavak sezone.

20+ milki i prodaja dolazi u obzir, jer za tu lovu mozemo dovesti prvoklasnog spica.
neka ide, nemam ništa protiv, malo će mi biti žao jer se savršeno uklapao u naš sistem, gdje god da ode neće mu biti kao ovdje a što se ambicioznosti tiče tako je mislio i sahin i isto nije htio prije ljeta pričati o tome dakle ponavlja se priča, više će izgubiti on nego mi baš kao i nurko koji je dobio novu priliku, no ne treba zaboraviti koliko smo se natezali s lewatom da dođe uopće kod nas i nikako ne treba zaboraviti da se čovjek odrekao svojih milijuna eura samo da pređe u BVB i hvala mu na tome, sretno mu bilo ako ode!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 feb 2013, 00:02

Nemojte ga tako rano otpisivati. Ništa se još ne zna. Treba mu malo vremena da sve posloži u glavi, da vidi koje su mu najbolje opcije, koji klubovi ga traže i da li bi mu bilo bolje kod njih nego kod nas. Da li će mu BVB ponuditi veći ugovor, sve se to može dogoditi i promijeniti do ljeta. Sve je moguće. ;) :)

Ono što je istina da je dečko beton napadač. 8-) Nakon njegove prve sezone mislio sam da je ogroman panj, do januara u drugoj sezoni mislio sam opet da je panj. Malo pomalo sam počeo mijenjati mišljenje o njemu kako se njegova igra poboljšavala. Bilo je tu više konstantnosti, više samopouzdanja i više magije. Svoje ogromne promašaje je sveo na minimum i ne promašuje ništa više nego bilo koji vrsni napadač u svijetu. Ja opet nekako vjerujem da bi mogao ostati. :) ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 feb 2013, 09:10

Hare_BvB je napisao/la:Mislim da bi ti moj cijenjeni prijatelju vec trebao krenuti s kardio treninzima i intenzivnijim trosenjem hanume(a). Dakle, opklada je ovog momenta i sluzbeno na snazi.
a gde je peeecat :? :lol:
dakle, uz ranije pobrojano, gubitnik ce prepjesaciti od sarajeva do tuzle :twisted:
ali, ali, ali, da ne bude nekih prevarica, pobjednik ce gubitnika pratiti autom.
ponuda prihvacena, pecat udaren :!:
wow, ovo je opklada stoljeca :!: mislim da ni na jednom forumu nikada nije sklopljena veca opklada.
ss.ba mora ispratit ovaj hepines stoljeca.
Hare_BvB je napisao/la:Dobar Gundo. Izgleda drsko i mudovito na terenu u poslijednje vrijeme.
moram priznat da me je pozitivno iznenadio. radilica ekstra klase. za razliku od ovih iz prve postave (svajn, kros), gundo ima brzinu i eksplozivnost. jos kad mu klocc dotjera defanzivu, ima da bude medju najboljim ofanzivnim sesticama. al moram napomenut da ga je riberi u par navrata poslo po cevape. :mrgreen:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 07 feb 2013, 09:27

Bild piše da bi Diouf mogao biti zamjena za Lewu. Pošto mu ugovor istječe 2014. mogli bi ga dobiti za pristojnu svoticu. Po meni najbolje rješenje od ovih manje zvučnih imena što se spominju.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 07 feb 2013, 11:20

Semir bvb je napisao/la:Nemojte ga tako rano otpisivati. Ništa se još ne zna. Treba mu malo vremena da sve posloži u glavi, da vidi koje su mu najbolje opcije, koji klubovi ga traže i da li bi mu bilo bolje kod njih nego kod nas.

Ja ne vidim klub koji je bolji od BVB-a, a u kojem moze biti prvi napadac. Gdje god da ode ici ce na klupu. Spominjale su se ponude 2 Mancestera, a oni zajedno imaju 5 napadaca koji su bolji od Lewe, spominje se jajern, ni kod njih ne mislim da ce biti prvi napadac ;)

Moze otici u neki prosjecni klub (npr. Totenham) u kojem ce igrati i uzeti vise love, ali ko zna hoce li igrati LP i ostale dzidze - midze. Znaci ako je pametan, neka ga u Dortmundu, a ako poslusa svog managera eto ga nazad za 2 sezone :)

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 07 feb 2013, 11:50

Sto @Hare kaze da nema te navike koje ima qrac bi on od onakvog ajmo reci panja dosao na ovaj nivo!Kad se samo sjetim kakav je bio i sta je radio a sada... :o Ogromna je razlika!
Po stoti put,moje misljenja je da bi bilo najbolje da ostane,jer svaka kupovina novog igraca nosi rizik sa sobom i jedan je vid lutrije,a sta ce on odluciti...to je vec pitanje :?

@secer
Bgm secko upravu si,najveca oklada je bacena na stol,vidim i pecat je tu :lol: Bez ikakve sumnje trebalo bi to propratiti medijski,valja tabanati od Tuzle dovlena :D

@Hare
Sta druze osim da ti pozelimo srecu,mislim da ces ovu okladu posteno dobiti i naplatiti ono nosanje yayinog dresa pu pu pu :lol:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 feb 2013, 12:15

katalonski sport pise da humels na ljeto dolazi kod nas, cifra 30 miliona, papreno, al brat bratu i vrijedi

ukoliko je informacija tacna zaista, mislim da dortmund nece moci zadrzati sjajnog stopera
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 feb 2013, 12:20

Romariooo je napisao/la:katalonski sport pise da humels na ljeto dolazi kod nas, cifra 30 miliona, papreno, al brat bratu i vrijedi

ukoliko je informacija tacna zaista, mislim da dortmund nece moci zadrzati sjajnog stopera
Iskreno ne mora ga ni zadrzati, u Bundesligi se definitivno moze naci kvalitetan stoper koji bi dostojno zamijenio Humija, jos bi Dortmundu ostalo love da dovedu jednog ili dva igraca. Pored toga Santana ima sve predispozicije da postane vrhunski stoper, a tu je i Klop koji ce ga dodatno izbrusiti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 07 feb 2013, 12:21

Romariooo je napisao/la:katalonski sport pise da humels na ljeto dolazi kod nas, cifra 30 miliona, papreno, al brat bratu i vrijedi

Tacna je bila i prosle sezone(skoro pa isto se govorilo) i sta se desi...Hummy hladno produzi ugovor bez po rijeci! ;)
Moje misljenje je da se ne trebas puno nadati sto se toga tice,Hummy je buduci kapetan zutog broda 8-)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 feb 2013, 12:27

smopiBVB je napisao/la:

Tacna je bila i prosle sezone(skoro pa isto se govorilo) i sta se desi...Hummy hladno produzi ugovor bez po rijeci! ;)
Moje misljenje je da se ne trebas puno nadati sto se toga tice,Hummy je buduci kapetan zutog broda 8-)
ma nije sad to nesto da se ja nadam, mislim dobro bi bilo pojacanje, ali ima i drugih

prosle sezone uopste nista se ozbiljno nije pricalo o njemu, neka druga imena su bila prioriteti, humels se jako rijetko spominjao i to kao alternativa od alternativne alternative

i meni se svidja santana, dobar igrac, ako ode humels moguce da dortmund nece puno ni osjetiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 07 feb 2013, 12:29

Bundesliga je napisao/la: Iskreno ne mora ga ni zadrzati, u Bundesligi se definitivno moze naci kvalitetan stoper koji bi dostojno zamijenio Humija, jos bi Dortmundu ostalo love da dovedu jednog ili dva igraca. Pored toga Santana ima sve predispozicije da postane vrhunski stoper, a tu je i Klop koji ce ga dodatno izbrusiti.
Santana nema predispozicije da postane vrhunski stoper i to nikada neće biti. Njega uzeti kao adekvatnu zamjenu za Hummija je smiješno. Odlazak Hummelsa bi za nas bio nenadoknadiv hendikep, jer je riječ o jednom od 3-4 najbolja IV na svijetu i jednom od najboljih IV u povijesti njemačkog nogometa. Nadajmo se da u ovome nema istine.

Iskreno, ovakve spekulacije nisu dobre pred Shakhtar i Bayern. Trebao bi to klub ekspresno sasjeći.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 feb 2013, 12:37

Glupo je uopšte raspravljat' o špekulacijama vezanim za Hummelsa. Uopšte tu nema dvojbe. On ostaje još dugo dugo godina, tako da o tome ne trebamo uopšte pričati.

A i cifra od 30 mil. je presmiješna za njega. :roll:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.