Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Kasiljas, Nojer, Hart pa nas Aske.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ovo ti je vise radi engleskog 'e' tj 'i'. sve igrace umjesto svi igraciinacefindecko je napisao/la:Asmir Begovic @asmir1
Super pobjeda za nas veceras. Sve igrace su odigrali odlicno. Navijace su bili super, kao da smo igrali u Zenici!
![]()
![]()
![]()
![]()
gramatički mag!
I imao je pravo sto se bunio ispocetka da dolazi na tekme, ako nece braniti.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
meni si komicniji ti koji se pravis pametan a pitanje je koliko skole imas... kakve veze ima kako ko prica,valjda oni igraju nogomet i kao takvi su najbolji ambasadori BIH u svijetu,ne takmice se u pravopisu...i realno zalim tebe i tvoj komentar! tuga....soccerfan je napisao/la:Kad bi neko skupljao Asmirove, Pjanine i Sejine "bisere" bosanskog jezika podobru bi knjigu mogao napisati. Ali sve dok igraju i bore se za repke, mene sto se tice mogu i na kineskom pricati kad dodu na okupljanje, ni sekunde mi nece smetati.![]()
![]()
![]()
Izvini molim te ali gdje sam ja napisao da meni smeta kako oni pricaju. Stavise bas su mi simpaticnibosnas_ je napisao/la:meni si komicniji ti koji se pravis pametan a pitanje je koliko skole imas... kakve veze ima kako ko prica,valjda oni igraju nogomet i kao takvi su najbolji ambasadori BIH u svijetu,ne takmice se u pravopisu...i realno zalim tebe i tvoj komentar! tuga....soccerfan je napisao/la:Kad bi neko skupljao Asmirove, Pjanine i Sejine "bisere" bosanskog jezika podobru bi knjigu mogao napisati. Ali sve dok igraju i bore se za repke, mene sto se tice mogu i na kineskom pricati kad dodu na okupljanje, ni sekunde mi nece smetati.![]()
![]()
![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- EdenHazard
- Kontakt:
valjda niko nije rek'o nasoj odbrani kad protivnici ne mogu dati gol da oni trebaju
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Svaka cast majstore!
Izgleda da mu je kljucna utakmica danas.
Sretno Asmire !
Odakle ti to da je Fergie licno dosao?anel77 je napisao/la:Sir Alex je dosao licno da se uvjeri u sposobnosti naseg Asmira.
Izgleda da mu je kljucna utakmica danas.
Sretno Asmire !
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A ko za inat, u zadnje dvije minute 2 katastrofalna degaziranja. Nema veze.
- Marsal
- Kontakt:
Pa lave nije Manchester neki čarlama klub, ako će ga kupit to će biti na osnovu pomnog gledanja nekih 40-50 utakmica pa i više, što preko dvd-a što uživo. Tako rade veliki klubovi.anel77 je napisao/la:Sad su ga prikazali kako pise sms poruku.
A ko za inat, u zadnje dvije minute 2 katastrofalna degaziranja. Nema veze.
Po meni male su šanse da ode u United jer imaju i De Geau i onog nekog Skandidavca koji je solidan. Plus što bi SAF 100% rotir'o ga tu, po meni Asmir ide ili u Liverpool ili u Arsenal ako je cijena prava
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Alucard, bavarian_bk, Bordo10, BordoArmy88, Bosanac90, Cautinho, CHR, COYGBiH, darker10, dzemil, enobarca, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, HariTz, J1897, jasmin10, jurisicduska, JuventinoVero, kakarut, karajlo, Lecler, legendarnadruga, leo1946, ljevak, marlostanf1eld, MostarNeretva, Muumii, NisamIsmirMirvic, PointBlank, Proximic, RaZuti, ristagrad, s4mke, SanaBosna, Scholl, Shategabri, soccerfan, StevieG8, TETRAPAK, THEC, travuljasSs, Venom, zastitaIdentiteta i 291 gost.