Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
13%
Četvrtfinale
1
4%
Polufinale
1
4%
Finale
8
35%
It's coming home
10
43%

Ukupno glasova: 23

trxel
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la trxel » 06 feb 2013, 23:26

Welbeck je svojih godina velika radilica,i koliko si ga gledao u postavi uniteda ove sezone,sto od pocetka,sto sa klupe kad udje,vidi se da decko zna..Fale nijanse.O Walnutu necu da pricam,meni je igrac dobar.. 8-)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 feb 2013, 23:29

Velika radilica i sta jos? Niti golgeter, niti virtuoz, niti asistent, a nije ni nesto fudbalski inteligentan...Uglavnom kolika god bio radilica ne moze biti kalibar reprezentacije koja bi trebala da se bori za najvece plasmane. Ali dobro nema ni Engleska neki izbor...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 06 feb 2013, 23:32

BigBigBang je napisao/la:Velika radilica i sta jos? Niti golgeter, niti virtuoz, niti asistent, a nije ni nesto fudbalski inteligentan...Uglavnom kolika god bio radilica ne moze biti kalibar reprezentacije koja bi trebala da se bori za najvece plasmane. Ali dobro nema ni Engleska neki izbor...
Sta jos,potpora Rooneyu,i uposte,zahvalan igrac.U stanju je proci po strani,i nebitno igra li krilo ili spica,radi,pokusava,stvara prostor za saigrace..Nebi sigurno imao zapazenu minutazu u klubu kakav je United. ;)

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 feb 2013, 23:36

Realno imao je i Gibson, pa i O'Shea i jos milion igraca minutazu u Unitedu pa opet nisu bili kvalitetni. Svi grijese pa i SAF.
Celik!3,2,2.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 06 feb 2013, 23:42

AllGunsBlazing je napisao/la:Realno imao je i Gibson, pa i O'Shea i jos milion igraca minutazu u Unitedu pa opet nisu bili kvalitetni. Svi grijese pa i SAF.
Gibson sa karmelama na 5 mjestu,igra vise no solidno..OShea allrounder,prije svega defanzivac.Rijec je o ofanzivnom talentu,kojeg mozemo osporavt jer nije puno toga napravio sa 22 godine..Decko u nekim situacijama indirektno utice na golove.Napravit u vecerasnoj utakmici Neymar vs Welbeck,nema puno razlike,mozda ta da je Denny izasao u 60-oj minuti ;)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 feb 2013, 23:42

Vidi niko ovdje ne kaze da je Welbeck los igrac, ali da nije kvaliteta za prvih 11 reprezentacije Engleske.
Celik!3,2,2.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 06 feb 2013, 23:44

heh,takvoj napuhanoj repki fali decko sa ulice..Ako cemo o dostignucima i prvih 11 ove repke,vjeruj da je P.Neville jak kalibar za nju.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 feb 2013, 23:45

WW-Welbeck-Walnut ne bi imali mjesta ni u italiji, francuskoj, spaniji, njemackoj a oni su vrh iza njih su Brazil i Argentina ni tamo ne bi imali mjesta.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 06 feb 2013, 23:48

Ma dobro sirina diskusije vodi u nepovrat.Kazem samo da vjerujem buducoj generaciji,a tu spadaju WW,i jos par njih..Vidjenja su razlicita.Ne bi da poredim sa svjetskim silama,pogotov sa Svabijom i Spanijom jer nisu blizu,realno 1/4 finala sp.Maximum.

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 07 feb 2013, 00:51

Pojedinci su govorili loše protiv Rooneya pa je čovjek začepio usta istima sa sjajnom golgeterskom formom, slično se ponavlja i sa Welbeckom nadam se da će se dogoditi isti scenario :mrgreen:

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 07 feb 2013, 08:32

Da odmaknemo malo od ovih gluposti iznad.

Engleska sinoć je dobro izgledala, i to po meni jako dobro - nakon nekoliko godina su ponovo ličili na ozbiljnu reprezentaciju, iako je onaj Brazil sinoć bio sve osim ozbiljan protivnik - strašno koliko smiješnih igrača imaju, ali to je neka druga tema. Vezni red sa Wilshareom i Cleverlyem bi trebao funkcionisati jako dobro, mislim da se ta dva igrača odlično nadopunjuju i mogu zajedno stvoriti jednu novu eru Engleske reprezentacije, te sa Rooneyem u vrhu napada činiti okosnicu tima. Lamps je još jednom dokazao da je vrhunski, šta reći.

I odbrana je sinoć odradila odličan posao, jer da nije bilo te jedne greške (tačnije dvije, ali ta druga nije realizirana) Cahilla, Brazil ne bi ništa napravio u napadu. Svejedno Gary je odigrao dobru utakmicu.

U svakom slučaju Englezi su izgledali zanimljivo, ima tu nekog potencijala i ako nastave ovako možemo očekivati malo ozbiljniju ekipu od ovih prošlih. Vidjećemo.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 07 feb 2013, 09:09

Slažem se sa @Mor-om. Nisam gledao cijelu utakmicu, al' ono što sam vidio je izgledalo obećavajuće. Čini mi se da su potpuno promijenili stil igre i da se sada više pažnje pridodaje igri kroz sredinu.

Ja vjerujem ovom generaciji i biću drzniji od @trxela i reći kako ova generacija može u Brazilu ići čak i do kraja. Imaju drznih igrača, sa sjajnim stavom i karakterom. Ne znam puno reprezentacija, gdje postoji nekolicina igrača sa jakim entuzijazmom i željom za igru. Prije svega ja tu mislim na A.Colea, Wilshera i Rooneya. Čak je i Cleverly donekle tog kova. Mišljenja sam da takav karakter može otkloniti sve mane reprezentacija (i klubova). Iako igrati sa takvim karakterom na tom nivou već znači da su veliki igrači.

Svidja mi se što tim nije prenatrpan zvijezdama. U prijašnjim generacijama su igrale sve same zvijezde i ponekad si imao osjećaj kao da su došli u restoran na večeru.

Uz malo sreće, mogu oni i do kraja. Želim im, mada nisu ni u top 5 reprezentacija koje gotivim (valja prvo preskočiti Japan i Meksiko, a tek onda dolazi teška kategorija, Francuska, Njemačka i Češka :mrgreen: ).

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 07 feb 2013, 10:55

Fali tu opet još jedna klasa, eventualno dvije. Posebno u ofanzivi, da pomogne Rooneyu i Theu. Da im je Bale samo, eh...

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 feb 2013, 11:04

bains pokazo klasu sinoć naspram colea. ne kažem da je bolji. kažem sinoć.

dobra igra sinoć engleske, al opet nisu lopte često išle kroz sredinu jer imaju panjeva koji samo ispucavaju lopte, nemaju smisla za timsku igru i td. a u sredi imaš wilsherea cleverlya , lampsa, gerrarda koji mogu probit svačiju sredu sa lakoćom. dobra igra sinoć, brazil smiješan, al ima još nedostataka.

Nije ekipa toliko overrated koliko javnost govori. Ovoj ekipi je najveća mana zato što su svi igrači iz konkurentskih timova, i nijedan tim ne gaji isti stil igre.

i moram spomenut da je milner drvo od igrača
Vođa zna.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 07 feb 2013, 11:12

Baines odavno zaslužuje da bude prvi izbor na poziciji lijevog beka. Drago mi je da svi računaju na Wilsherea kao na motor ove reprezentacije i sigurno je, da ako ga zaobiđu povrede, on može daleko dogurati s reprezentacijom na svakom takmičenju.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 feb 2013, 13:10

Engleska ima novog vođu na sredini terena 8-)

slika

"In Jack Wilshere, England had a midfield player who at times looked more like a Brazilian than the Brazilians," The Times.

"Jack Wilshere looked as if he could play for anyone, and yes, that included the world's greatest football nation."— The Independent

He certainly played with a hunger as if the term 'friendly' was an alien concept."- The Daily Telegraph
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 feb 2013, 13:53

MoR je napisao/la:Da odmaknemo malo od ovih gluposti iznad.

Engleska sinoć je dobro izgledala, i to po meni jako dobro - nakon nekoliko godina su ponovo ličili na ozbiljnu reprezentaciju, iako je onaj Brazil sinoć bio sve osim ozbiljan protivnik - strašno koliko smiješnih igrača imaju, ali to je neka druga tema. Vezni red sa Wilshareom i Cleverlyem bi trebao funkcionisati jako dobro, mislim da se ta dva igrača odlično nadopunjuju i mogu zajedno stvoriti jednu novu eru Engleske reprezentacije, te sa Rooneyem u vrhu napada činiti okosnicu tima. Lamps je još jednom dokazao da je vrhunski, šta reći.

I odbrana je sinoć odradila odličan posao, jer da nije bilo te jedne greške (tačnije dvije, ali ta druga nije realizirana) Cahilla, Brazil ne bi ništa napravio u napadu. Svejedno Gary je odigrao dobru utakmicu.

U svakom slučaju Englezi su izgledali zanimljivo, ima tu nekog potencijala i ako nastave ovako možemo očekivati malo ozbiljniju ekipu od ovih prošlih. Vidjećemo.
Da, odmaknimo se malo od gluposti Englezi ce stvoriti novu eru to nije glupost i nekako je bas realno :lol:

Jedino ako si mislio na novu eru flopova koje ce stvoriti i koji ce biti predmet sprdnje na velikim smotrama...

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 07 feb 2013, 14:11

Marsal je napisao/la:Engleska ima novog vođu na sredini terena 8-)

slika

"In Jack Wilshere, England had a midfield player who at times looked more like a Brazilian than the Brazilians," The Times.

"Jack Wilshere looked as if he could play for anyone, and yes, that included the world's greatest football nation."— The Independent

He certainly played with a hunger as if the term 'friendly' was an alien concept."- The Daily Telegraph

Wilshare je odigrao sjajnu utakmicu, još jednu u nizu - čini se da ove sezone ne zna podbaciti, a sve dok Hodgson drži njega i Cleverlya na terenu, te Gerrarda ili Lampsa (zajedno naravno ne mogu), bez smiješnih Barrya i Milnera, Englezi mogu napredovati, a sinoć je i Wallcott odradio jako solidinu utakmicu.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 feb 2013, 14:23

milner je panj najveći. ne mogu da vjerujem kakav smiješan igrač. evo glava ako bi i za Bosnu mogo' igrat.
sreda bi trebala bit najveće oruzje englezea u budućnosti. al jack i cleverly nema šanse da mogu sami više. Gerrard i lamps su ostarili realno. imaju oni klasu al nemaju snage a i i brazil je tek za godinu i po. Moža Oxa gurnut u sredu jer mu je to prirodna pozicija. A walcott lagano može igrat u špicu. jel tako pajo :mrgreen:
Vođa zna.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 07 feb 2013, 14:34

Lampard je institucija!
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.