Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mokhe
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la mokhe » 07 feb 2013, 09:31

Cisto da vas podsjetim da je i Begovic imao jedan nastup za Kanadu u prijateljskoj...
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 07 feb 2013, 09:50

Sto je najgore, Begovic je bio na klupi i na jednoj kvalifikacionoj tekmi.....Zamislite samo da se golman povrijedio ili dobio crveni karton... :| :mrgreen: Mrka kapa.

Cauchy23
Kontakt:

Post Postao/la Cauchy23 » 07 feb 2013, 11:15

Igrat će ovi momci za nas,ne treba se brinuti.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 07 feb 2013, 12:13

"So after an amazing 3:0 win and great time with the squad, just had my breakfast and soon off to airport!! Thank you to all the amazing fans"

zatim,

"Just about to take off, was a successful trip, got to know the squad, perfect result, great guys, hopefully not the last time!:):)"

eto sta kaze Hajrović mlađi

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 07 feb 2013, 14:45

"Švicarska je jedna od najboljih reprezentacija sudeći prema rezultatima. Očekivao sam i da pobijede Grke. Utakmicu nisam gledao, dobit ću snimak ovih dana, ali sam poslao svog čovjeka koji je pratio taj susret i od njega ću dobiti izvještaj. Ima još vremena do te utakmice. Što se Harisa Seferovića tiče, logično je da igrač koji odigra sve utakmice za U19 reprezentaciju Švicarske i U21 tim u posljednjim kvalifikacijama i ostane u toj reprezentaciji. Nemam šta da kažem", završio je Pape

Prema Papetu svi igraci, ovi nasi mladji potencijalni koji igraju za druge repke je logicno da nastave igrati za te repke, drugim rijecima boli ga virac za nase mlade talente u Evropi... :lol:

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 07 feb 2013, 14:49

Ne moguce da je Pepe sad i to izvalio :lol: :lol: :lol:

Majko mila, pa nema glupljeg selektora :lol:
pi.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 07 feb 2013, 14:58

Batko je napisao/la:
"Švicarska je jedna od najboljih reprezentacija sudeći prema rezultatima. Očekivao sam i da pobijede Grke. Utakmicu nisam gledao, dobit ću snimak ovih dana, ali sam poslao svog čovjeka koji je pratio taj susret i od njega ću dobiti izvještaj. Ima još vremena do te utakmice. Što se Harisa Seferovića tiče, logično je da igrač koji odigra sve utakmice za U19 reprezentaciju Švicarske i U21 tim u posljednjim kvalifikacijama i ostane u toj reprezentaciji. Nemam šta da kažem", završio je Pape

Prema Papetu svi igraci, ovi nasi mladji potencijalni koji igraju za druge repke je logicno da nastave igrati za te repke, drugim rijecima boli ga virac za nase mlade talente u Evropi... :lol:
Zašto misliš da su to naši igrači? Možda zato što su im korijeni iz BiH, i zato što im se prezime završava na "ić" ?
Ne, to nisu naši igrači, jer da su naši igrali bi za nas, međutim ti igrači su se opredijelili za drugu državu,
i sve što mogu da im kažem nek' im je sa srećom ili drugim riječima boli me uvo za njih.
F.K.SARAJEVO

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 07 feb 2013, 15:00

Onda im prestanite psovati ako ih ne smatarte nasim.

Predpostavljam da nismo trebali onda ni Pjanica ili Begovica zvati???? Ni oni nisu nasi? :roll:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 07 feb 2013, 15:03

Batko je napisao/la:Onda im prestanite psovati ako ih ne smatarte nasim.

Predpostavljam da nismo trebali onda ni Pjanica ili Begovica zvati???? Ni oni nisu nasi? :roll:
Slažem se, ne treba im psovati, treba ih ignorisati na isti onaj način na koji oni ignorišu BiH.
F.K.SARAJEVO

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 07 feb 2013, 15:05

molotovljev je napisao/la:
Batko je napisao/la:Onda im prestanite psovati ako ih ne smatarte nasim.

Slažem se, ne treba im psovati, treba ih ignorisati na isti onaj način na koji oni ignorišu BiH.
Ok...

Potruditi se, pitati ih, posjetiti ih, vidjeti o cemu se radi, pa ako nece moze se reci da smo sve ucinili, pa neki im je sretno. Poenta je da ovom izjavom a i dosadasnjim radom Pape pokazuje da ga ne interesuju takvi igraci, bojim se kada izleti novi Ibrahimovic da ce upravo on biti najveci krivac...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 07 feb 2013, 15:11

Pogrešno, poenta je u tome da te iste igrače ne interesuje reprezentacija BiH, uprkos tome što su oni nama
bili jako interesantni, i što smo bili voljni gledati ih u dogledno vrijeme u nama najdražem dresu.
Za mene su ti igrači završena priča, ja ih već sada ignorišem, a ti?
F.K.SARAJEVO

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 feb 2013, 15:22

Najači je onaj Glavaš sinoć, sa prosipanjem neke šuplje, kome je BIH rezerva itd. kao ko je samo igro za U17,19 i 21 BIH može i za A, pa jesu djeca kriva što su on,Pašalić,Ušanović godinama zaobilazili tu djecu.

Pa on i Slišković su i za Rahimića tako srali, pa frajer karijeru produži da pomogne repci, a i njemu se psovalo, fol neće za BIH da igra itd. mi nećemo nikog moliti, imamo bolje.

Slušam Bolića i kako čovjek fino priča, vidi se da poznaje materiju, dok Glavaš nema blage veze, frajer priča što bi ponovilo i 90% forumaša, a fol neki trener itd.Udavi se da objasni nešto, a u stvarnosti ništa ne objasni :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 07 feb 2013, 15:45

legenda reala je napisao/la:Najači je onaj Glavaš sinoć, sa prosipanjem neke šuplje, kome je BIH rezerva itd. kao ko je samo igro za U17,19 i 21 BIH može i za A, pa jesu djeca kriva što su on,Pašalić,Ušanović godinama zaobilazili tu djecu.

Pa on i Slišković su i za Rahimića tako srali, pa frajer karijeru produži da pomogne repci, a i njemu se psovalo, fol neće za BIH da igra itd. mi nećemo nikog moliti, imamo bolje.

Slušam Bolića i kako čovjek fino priča, vidi se da poznaje materiju, dok Glavaš nema blage veze, frajer priča što bi ponovilo i 90% forumaša, a fol neki trener itd.Udavi se da objasni nešto, a u stvarnosti ništa ne objasni :P
Uze mi riječi iz usta:)
+1

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 feb 2013, 15:48

Po Susicu ce logicno biti ako jednog dana Dilaver zaigra za Austriju,ako Dumic bude reprezentativac Danske,Halilovic Hrvatske,Arslanagic za Belgiju itd.Nema tu logika nista,za svakog se igraca gospodo treba boriti.Bas me zanima sta ce uciniti po pitanju ostalih igraca.Najvise me interesuje od svega da li je itko kontaktirao Harisa Vuckica?.Momak je i sinoc mogao se uvjeriti kakvu BiH ima reprezentaciju,te da smo bolja prilika od Slovenije.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 feb 2013, 15:54

Vučkić će se pojaviti pred vratima sa koferima kada završimo kvalifikacijski ciklus u grupi i plasiramo se Brazil, već je kupio kartu, pravac CopaCabana, nema smisla da on igra kvalifikacije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 07 feb 2013, 15:59

"Upravo krećem. Bilo je ovo uspješno putovanje, upoznao sam ekipu, rezultat je bio savršen, momci su sjajni.
Nadam se da ovo nije zadnji put."

I mi se nadamo Seade da ovo nije zadnji put. Sve najbolje i da te što prije vidimo u dresu BiH.
F.K.SARAJEVO

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 feb 2013, 16:07

zizu1991 je napisao/la:Vučkić će se pojaviti pred vratima sa koferima kada završimo kvalifikacijski ciklus u grupi i plasiramo se Brazil, već je kupio kartu, pravac CopaCabana, nema smisla da on igra kvalifikacije.
Tako bi bilo i najbolje :mrgreen: Taman ce do tada biti 100% :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 feb 2013, 16:09

Pa Begić i Baković su i sami rekli ako ne prođe dobro ovaj sastanak da neće odustati.

Nadam se da će se obaviti ponovo razgovori sa Kolašincem i Halilovićem.Bičakćić je valjda već dolazio u Sa(bile su slike).Vidjeti kakvo je stanje i sa Dumićem,Arslanagićom itd., mogu igrati za U21, svakako ne možemo ništa izgubiti ako pokušamo, a možemo znantno pojačati reprezentaciju.

Ovo i plasmanom u brazil, mislim da bi riješili "sve" probleme, vjerovatno bi i više talenata iz Hercegovine i RS-a se odlučilo za BIH ;)

Vidjećemo Grčka je blizu, vjerovatno će pozvati još ovih talenata na razgovore(možda baš Arslanagića i Dumića)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 08 feb 2013, 00:08

nas kadetski reprezentativac http://www.transfermarkt.at/de/adel-hal ... =news_text" onclick="window.open(this.href);return false;

je jucer nastupio za prvi tim salzburg-a u prijateljskoj utakmici! bravo momcino i samo naprijed aBd!

http://www.transfermarkt.at/de/tests-sa ... 13619.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 08 feb 2013, 01:19

legenda reala je napisao/la:Ovo i plasmanom u brazil, mislim da bi riješili "sve" probleme, vjerovatno bi i više talenata iz Hercegovine i RS-a se odlučilo za BIH ;)
Kakve crne Hercegovine?

Mario Stanic (SA), Rakitic (Zepce), Lovren (ZE), Delac (G.Vakuf/Uskoplje), Petric (Dubrave), D.Vujicevic (SA), P.Sliskovic (SA), Corluka (Derventa), Ilicevic (Modrica), Jajalo (Jajce).......

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Brix, Google Adsense [Bot], hansbosna, zikerrz21 i 32 gosta.