FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ajde sad nikad bombe nismo bacali,boli ste i nozevima al eto mi sad kao baklje bacali na sjeveru pa nije to prvi put neces da spomenes derbije kad su ih vasi invalidi i babe sa sjevera na nas bacali uglavnom lekicija u navijanju pokazali ko je broj jedan u gradu a sredite prvo svoju tribinu gdje je normalna pojava da ugazate nekogkao na Kosevu i mnogo drugih primjera i nije imao sal Arsenala haha
Ma neka bolan vidis da znaju sve bolje od nas,znaju i koji je momak sal imo,znaju i ko se pomariso,upoznati su sa svom situacijom,ja se zapitam na kraju dje su oni gledali dali na teren,ili prema nasim navijacima
Zaista ste fascinanti da vas neznam ko ste mozda bi vam i povjerovo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
vjeruj ne **** mi se za vas ni.... nit sam vas gledao nit me zanimate,a ovo mi je rekao momak hordas koji je bio sa vama...miky_hz je napisao/la:Ma neka bolan vidis da znaju sve bolje od nas,znaju i koji je momak sal imo,znaju i ko se pomariso,upoznati su sa svom situacijom,ja se zapitam na kraju dje su oni gledali dali na teren,ili prema nasim navijacima![]()

Aj ako ti se j e b e za nas odskakuci s teme pa tamo sa svojima razmjenjuj iskustvacarobni manijak je napisao/la:vjeruj ne **** mi se za vas ni.... nit sam vas gledao nit me zanimate,a ovo mi je rekao momak hordas koji je bio sa vama...miky_hz je napisao/la:Ma neka bolan vidis da znaju sve bolje od nas,znaju i koji je momak sal imo,znaju i ko se pomariso,upoznati su sa svom situacijom,ja se zapitam na kraju dje su oni gledali dali na teren,ili prema nasim navijacima![]()

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
-
- Kontakt:
a za kog ti ustvari navijasNapoli je napisao/la:Aj ako ti se j e b e za nas odskakuci s teme pa tamo sa svojima razmjenjuj iskustvacarobni manijak je napisao/la:vjeruj ne **** mi se za vas ni.... nit sam vas gledao nit me zanimate,a ovo mi je rekao momak hordas koji je bio sa vama...miky_hz je napisao/la:Ma neka bolan vidis da znaju sve bolje od nas,znaju i koji je momak sal imo,znaju i ko se pomariso,upoznati su sa svom situacijom,ja se zapitam na kraju dje su oni gledali dali na teren,ili prema nasim navijacima![]()

[/quote]
vjeruj ne **** mi se za vas ni.... nit sam vas gledao nit me zanimate,a ovo mi je rekao momak hordas koji je bio sa vama...
[/quote]
Aj ako ti se j e b e za nas odskakuci s teme pa tamo sa svojima razmjenjuj iskustva
[/quote]
a za kog ti ustvari navijas
[/quote]
Ti jos kod nas
Iako ne vidim zasto je to bitno mislim da znas

vjeruj ne **** mi se za vas ni.... nit sam vas gledao nit me zanimate,a ovo mi je rekao momak hordas koji je bio sa vama...

Aj ako ti se j e b e za nas odskakuci s teme pa tamo sa svojima razmjenjuj iskustva

a za kog ti ustvari navijas

Ti jos kod nas

Iako ne vidim zasto je to bitno mislim da znas
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
>>>Bravo Sarajevo<<<
-
- Kontakt:
Ma bice sve bolje na sledecen derbiju. Extra je sto su poskidali stolice, jos samo da su postavili onu mrezu na sredini sjevera bilo bi jos bolje. Takav nam je grad da je sabane tesko kontrolisati, a mreza bi tekmu dovela do samog vrhunca posto mi nemamo tribinu odvojenu od domacih navijaca.
SAMI PROTIV NJIH
ALEN SKORO
zabio ga nano zabio ga joj nanice zabio ga skoro zelji usred grbavice
Manijaci placite.stidite se ne samo da smo vas oderali na tribinama nego i na terenu
jao sto ce sad violeta zaraditi na prodaji maramica

zabio ga nano zabio ga joj nanice zabio ga skoro zelji usred grbavice
Manijaci placite.stidite se ne samo da smo vas oderali na tribinama nego i na terenu
jao sto ce sad violeta zaraditi na prodaji maramica

sarajevo sarajevo ti **** zelju malenog malenog pa neka pjeva cijeli stadion
-
- Kontakt:
Slazem se da ta se ta baklja nije trebala baciti na dio sjevera gdje su vasi bili,ali to je pojedinac uradio a ne citava grupa,al to da su prenzioneri i djeca,to seres i to ko foka,bio sam do same ograde i bili su vecinom nekakavi klosari bez zuba,koji su cijelo vrijeme provocirali,dizali srednji prst,citavo drugo poluvrijeme gadjali Alaima,nasa raketa je ispaljena u zrak,al ovaj sto je ciljao malo se zajebao i zamalo je otisla na jugTMovac je napisao/la:a na kursu će se učiti KAKO GAĐATI INVALIDE,STARIJE OSOBE I DJECU BAKLJAMAirfan41 je napisao/la:obavjestavamo vas da je upis u toku na kurs navijanja, u organizaciji HORDE ZLA, lokacija sjever
Čestitam vam na pobjedi,kakva je takva je.Vaša je.al ono sa gađanjem bakljom dio tribine gdje su uglavnom bili žene,djeca,invalidi,stariji ljudi.Za to stvarno nemam riječi.zar nije dovoljno što Aner i Vedran dali svoje živote???
Zar treba još neko da nastrada??Očito se išlo sa tim ciljem.Jer inaće nebi to uradili što ste uradili.Tribina je bila skoro puna i teže je bilo fulati nego pogoditi nekoga.Zamislite da je stvarno neko nastradao???I to zbog gluposti.Mi čemo svi ovu tekmu zaboraviti.za sedmicu-dvije-tri.Nečemo je se sječati.a zamislite da je neko nastradao???njemu bi ta utakmica ostala vječno u sječanju i to bolnom.isto kao što će Vedranovoj porodici ostati ona u Širokom,ili Anerovoj ona u Zenici protiv Čelika.

- sarajlija89
- Kontakt:
Braco ima snimak na vogosci hhhh...kazu za jug
ima slike nema tona hhhhh

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ma to ste im vi napravili neko vas drzi tv vogoscasarajlija89 je napisao/la:Braco ima snimak na vogosci hhhh...kazu za jugima slike nema tona hhhhh

SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU!
Alen kara teeeeeeeeee, Sehic Ibrahimeeeeeeeeeeeee

-
- Kontakt:
[quote="kobe"]
zivite u proslosti strumfovi,kod nas je proslo vrijeme vođa,gazdi itd,cini se da su sada misici u drugom planu a mozak u prvom makar kod nas/quote]
za ovo potpis
zivite u proslosti strumfovi,kod nas je proslo vrijeme vođa,gazdi itd,cini se da su sada misici u drugom planu a mozak u prvom makar kod nas/quote]
za ovo potpis
-
- Kontakt:
Barbarez, Konjić, Tifa...
Vječiti derbi između Želje i Sarajeva sa tribina stadiona Grbavica posmatrali su i nekadašnji kapiteni bh. reprezentacije Sergej Barbarez (mobitelom snimao bakljadu navijača Želje kod izjednačujućeg gola), te Muhamed Konjić, kao i Mladen Vojičić Tifa, kojeg su navijači Želje posebno pozdravili za vrijeme dok se sa razglasa puštala pjesma "Grbavica", koja je tokom ranijih godina postala himna plavih navijača. ****
SERGEJ SERGEJ SERGEJ BARBAREZ
Vječiti derbi između Želje i Sarajeva sa tribina stadiona Grbavica posmatrali su i nekadašnji kapiteni bh. reprezentacije Sergej Barbarez (mobitelom snimao bakljadu navijača Želje kod izjednačujućeg gola), te Muhamed Konjić, kao i Mladen Vojičić Tifa, kojeg su navijači Želje posebno pozdravili za vrijeme dok se sa razglasa puštala pjesma "Grbavica", koja je tokom ranijih godina postala himna plavih navijača. ****
SERGEJ SERGEJ SERGEJ BARBAREZ

- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
HAJMO SAD LAGANO ZABIO GA ZELJI SKORO JOJJJJJJ NANO NANICE

SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!
Štrumfovi,,znamo da ste popušili i na terenu i na tribinama,,ali to nije razlog da se još više brukate ovdje na našoj temi i da pokazujete svoje komplekse prema najvećem BH klubu...Odje.ite u skokovima,poklopite se i mašite ušima dok vam ne otpadnu...Sve nešto pričaju,,"nije meni stalo do vas",,itd..a stalno vise na ovoj temi...

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- sarajlija89
- Kontakt:
mrzim_ulizice je napisao/la:ma to ste im vi napravili neko vas drzi tv vogoscasarajlija89 je napisao/la:Braco ima snimak na vogosci hhhh...kazu za jugima slike nema tona hhhhh
![]()

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI