FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gdje se to prati jel fejs ?
Ljudi samo je potrebno svaki Amarov intervju dobro saslusati i nista drugo kad smo dobili Maribor svak je nesta komentariso prvi Buki kao odusevljen... da bi Amar rekao da jos uvijek nismo spremni za Evropu neki dan pitaju Amara sta misli jel moguce da dozivio debakl protiv rijeke jer puno igraca fali a on kaze sigurno necemo doziviti debakl cak budemo bolji protivnik (od protivnika koji je pobjedio Hajduk na poljudu) bez pola tima i samo jos samo da Cestitam nasem Svraki i da imamo vise vjere u nase igrace pocev od Jamaka,Stanica,jer nije to tolio lose koliko mi govorimo.anonimni je napisao/la:pošto si igr'o X, prolaziš sigurno !Viper je napisao/la:Kakve su vam sanse danas protiv KTE ? Igr'o sam 1X
Imas na bet365 liveterabajt je napisao/la:Gdje se to prati jel fejs ?
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- pintol_TM87
- Kontakt:
- Cautinho
- Kontakt:
Željo 1-0 u 89. minuti.Kako je sad stanje,dali se moze proci u tom kupu.
Ako mi moze netko pojasniti,ne razumijem se u to,ne pratim.
Hvala,pozdrav i sretno.
Hvala,pozdrav i sretno.
Keep walking.
Ako ne pratis,onda te i dalje ne treba interesovatiCautinho je napisao/la:Željo 1-0 u 89. minuti.Kako je sad stanje,dali se moze proci u tom kupu.
Hvala,pozdrav i sretno.

- Cautinho
- Kontakt:
Hmm,kakav je to odgovor?Zanima me,samo nisam istrazivao nista u vezi toga,nisam u toku.
Keep walking.
@ CARSON
slažem se ja sa svim, niko objektivniji od Šefa u našem klubu nema, samo mi nije jasno što si mene citir'o jer vidim da ti se post baš i ne poklapa sa mojim...
slažem se ja sa svim, niko objektivniji od Šefa u našem klubu nema, samo mi nije jasno što si mene citir'o jer vidim da ti se post baš i ne poklapa sa mojim...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Elvir Čolić dao go za pobjedu. E ne mogu da vjerujem. 
EDIT :
Ovaj Kesckementi je 7. u Mađarskoj sto nije lose, i nakon remija na Kantridi juce i ove pobjede, slika s priprema je ipak svjetlija. Koliko god bile pripremne utakmice, ljepše je kad pobjeđujemo nego kad gubimo, to niko ne može osporit.

EDIT :
Ovaj Kesckementi je 7. u Mađarskoj sto nije lose, i nakon remija na Kantridi juce i ove pobjede, slika s priprema je ipak svjetlija. Koliko god bile pripremne utakmice, ljepše je kad pobjeđujemo nego kad gubimo, to niko ne može osporit.
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u 07 feb 2013, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Svaki njegov sut prema golu je veliko cudo, a tek kad udje
Svaka njegova bi ušla u go, pod uslovom da ide prema golu 

- TMmanija2012
- Kontakt:
Mora da je gadjao korner zastavicu..mozda proradi Elvir ovog proljrca.Buu je napisao/la:Čolić pogodio gol![]()
Ovo je za nazdraviti
Kaze se masala,sta kukate koji ...
A ljudi ..Boze sacuvaj.
A ljudi ..Boze sacuvaj.
Buu je napisao/la:Čolić pogodio gol![]()
Ovo je za nazdraviti
HAHAHAHAHHA , slažem se

Brkica
Dominacija izgleda pocinje i prije prvenstva, znaci vec cemo biti zagrijani na pocetku lige, tako da odmah na pocetku trpanje
Nek smo i mi nekog pobiejdili.
Ma ta cemo mi, ne mozemo Primorca dobit
Sastav od danas.
Bukvić (Karić), Yoshida, Stanić, Bogičević (Kerla), Ćutuk, Tomić, Obućina, Brković, Ramić, Svraka (B. Čolić), E. Čolić.
Bukvić (Karić), Yoshida, Stanić, Bogičević (Kerla), Ćutuk, Tomić, Obućina, Brković, Ramić, Svraka (B. Čolić), E. Čolić.
Gdje je Adilović ?KrajPrice je napisao/la:Sastav od danas.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, xFrAg i 19 gostiju.