Bez obzira na nas,uzmi bilo koji klub u pitanje .. .. ali ajde vidjećemo.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nije fuzija već Olimpik samo koristi stadion Tušanj u narednom periodu,valjda 3-4 mj. koliko je već potpisan ugovor.KB-TM87 je napisao/la:pa jel opet "fuzija" ili šta je ovo, niko ne konta ništa, **** lud zbunjenog
Hoćemo a navijačka skupina se zove FukoviKB-TM87 je napisao/la:hoćetel ih bodrit, pošto ste bili nabrijani kada su prvi put trebali doći
prodaste se za šaku solinazrnusoli je napisao/la:Hoćemo a navijačka skupina se zove FukoviKB-TM87 je napisao/la:hoćetel ih bodrit, pošto ste bili nabrijani kada su prvi put trebali doći
mislim da fuzija nije realna opcija...sve ja razumijem i da je historija a i tradicija bitna al trenutno gledajuci ova Sloboda sto igra 1.FBiH ligu nema sanse da se vrati u PL...sto se tice fuzije znamo svi koliko je Sloboda duzna..i da ni jedan klub pod tim uvjetima nece pristati na fuziju..realnija opcija je gasenje Slobode i postepeno preimenovanje Olimpica u Slobodu..i to pocev mozda od naziva Olimpic Sloboda pa do ponovnog imenovanja u Sloboda...to za neke navijace nije prihvatljivo al mislim da druge solucije nema..igracki kadar Slobode je sve manji i manji..ljudi koji vode Slobodu doveli su klub u bezizlaznu situaciju...gledajuci ovako sa strane nema smisla da Tuzla nema klub u PL...ultrasstyle_tz je napisao/la:heh ovo je dobra prilika da se vidi ono sto sam govorio o tome koliko nas ustvari navijaca Slobode ima, a koliko furaca koji lete za uspjehom. smijem se kladit da ce nakon 4-5 kola jos pogotov ako Sloboda nastavi da tone vise gledalaca biti na mecevima Olimpica, jos u to necu racunati gostovanja Zelje, Veleza, Borca vec ovih "manjih" ekipa![]()
a sto se tice sigurnosti moglo bi biti svega. Sto se tice Slobode u ovom dijelu polusezone ne dotice nas to puno, nista mi necemo izgubit s tim. Imamo mi vecih problema od Olimpica, Olimpic nam nikad nije ni bio problem![]()
kao sto sam i pretpostavio, do ljeta navijat da Olimpic ostvari sto bolji rezultat i na ljeto ide fuzija. I dalje smatram da je to najbolje rjesenje , jer ne mozemo mi reorganizovat klub , a kamo li vratit ga u PL jos da se bori za titulu. Ako uspijemo izborit da se ne ugasi i osigurat minimum normalne egzistencije treba podic spomenik udruzenjune trebamo se zavaravat sto smo se jednom sastali da mozemo stvorit stabilnog prvoligasa bez podrske ostali struktura, koju ce dobiti "Sloboda-Olimpic"
![]()
jos pogotov opstina vec trpa novi klub, na ljeto rjesava "problem" Slobode, ali do ljeta ce jos manje pomagat nasu Slobodu..a nesto mislim da bas ni Azmir nije nesto pretjerano protiv fuzije, covjek je biznismen..40.000 ulozenih u FK Sloboda je baceno , pare ulozene u fuzionirani Fk Sloboda imaju smisla...
Pa zar niste sretni zbog toga. Dolaze vam strumficiSultanSulejman je napisao/la:Evo ih štrumfići opet počeli
avlami97 je napisao/la:Gracić živi od reklama, a ne od fudbala. Ja mislim da niko živi ne zna sa koliko je taj čovjek napravio fudbalskih fuzija.
Njemu je bitna samo reklama i ništa više. Izgleda da je sa pola gradova u državi pokušao ući u posao. Ovako sam napisao kada je i prvi put spomenuo Tuzlu. Lik je lopina 1/1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.