tatamata je napisao/la:
Na utakmicu nemam komentara...Sve se vidjelo,kako od strane ljudi na stadionu,tako i cijele BiH pored malih ekrana.
Права " ... !!!

Moderator/ica: vlakanje
tatamata je napisao/la:
Na utakmicu nemam komentara...Sve se vidjelo,kako od strane ljudi na stadionu,tako i cijele BiH pored malih ekrana.
? je napisao/la:tatamata je napisao/la:
Права " ... !!!![]()
![]()
Perverzija!tatamata je napisao/la:
znaci bilo je baklji prvi red zadnji red i sa strana....prava psihijatrija cijeli zivot navijaDinoTM je napisao/la:Perverzija!tatamata je napisao/la:
tatamata je napisao/la:
A ko to ne zna ćirilicu?killer je napisao/la: za one koji ne znaju ćirilicu![]()
"FUDBAL BEZ PIROTEHNIKE,KAO SEKS BEZ ORGAZMA,NE IZMIŠLJAJTE ZAKONE,NE RUŠITE TRADICIJU"
kao prvo,mama ti je iskompleksiranaAda je napisao/la:Sto si ti iskompleksiran sa velezom...pobjeda borca je cista, to ce reci svi navijaci veleza, al eto nadje se i koji fanatik koji misli drugacije!Velez je bio oslabljen sa neigranjem 5 standardnih igraca, medjeutim to ne umanjuje pobjedu borca, niti opravdava onako slabu igru veleza!radebl je napisao/la:al tako je jadno da "rodjeni" pisu da je sudjenje katastrofalno, da je start nad onim likom bio sa dve noge-kao cist crveni...da su bili bolji..aaa haos..veze sa vezom! Imali su sudjenje,kakvo kuci nemaju... Borac dao dva gola, imao 3 zicera-sami pred golmanom... i 2 precke... da im nije bilo golmana...5-0 ladno..a da,imali su i oni jednu precku..sta jest jest...navijaca bilo 50 ak u vr' glave..nista preko toga...dobili su vode na poluvremenu,niko ih nije dirao... treba biti covjek,pruziti ruku protivniku....reci,bolji ste i srecno ka tituli
Onaj start sa ledja sa dvije noge je cisti crveni karton, i to bi svako realan priznao...medjutim onako se vecinom svim domacinima svira!
Cuj da nije bilo golmana, pa nije ovo tenis jarane, pa da nije bilo golama u borca, davali bi se golovi sa 50 m, jesi ti neki strucnjak![]()
Svidilo mi se da sudija daje kartone na bilo kakav prigovor, ali je zalosno da neki podju da biju sudiju (onaj iz slavije), pa mu jedva pokaze zuti, dakle neujednaceno sudjenje!
Ja mislim da sudije previse kartoniraju velez, tako da nam svake utakmice fali 4-5 igraca...sta sta je razlog, neznam...znam da colica treba nauciti da poslije postizanja golova ne skida dres, pa bezze zaradi karton...mozda postizemo previse golova,znas dok svi poskidaju dresove , nema iduce utakmice ko igrat
a voda na poluvremenu,aaaMont0 je napisao/la:Ja i nisam mnogo vidio sa one tribinice iza gola, ali sam zadovoljan, utakmicom u globaluAko to mogu napisati, jer, ponavljam, nisam mnogo vidio,..
Posto ste svi imali priliku da gledate utakmicu, ne bih vas peglao svojim vidjenjem iste, samo bih zelio da se zahvalim na korektnom prijemu cijelom gradu Banja LuciPocevsi od milicionera, pa do navijaca Borca.
Respect, Mont0
? je napisao/la:tatamata je napisao/la:
Za one koji neznaju , nisu bile baklje samo u prvom,redu , nego i na vrhu tribine ... !!!![]()
biti Lešinar ... !!! Neprocjenjivo![]()
TheManiacs je napisao/la: Konacno jedna navijacka skupina koja moze parirati hordama i manijacima
robijasima.
tatamata je napisao/la:
nismo se pogusili svi smo na broju koliko sam ja upucen..dubrava je napisao/la:tatamata je napisao/la:
ovo je premoćno![]()
![]()
![]()
svaka cast Lesinari
valjda se nisu pogusili od silnog dima...
a za onaj transparent o orgazmu![]()
![]()
![]()
pa decko ima smisla za humor sta ces sto se smijes tatamata?tatamata je napisao/la:TheManiacs je napisao/la: Konacno jedna navijacka skupina koja moze parirati hordama i manijacima
robijasima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
taj komentator je inace na nekim drogama cini mi se na spidu ili kranku neznam sad tacno na kojoj zato je to izjavio inace..." je napisao/la:а & на $ & $ " " 8000 " 9000, он % претјераlešinar je napisao/la:Bilo je 6500 gledalaca zvanično.Bilo je ludo i nezaboravno.Ovakve utakmice se pamte cjelog života.
koiko ja znam, belaja u BL nije bilo ni protiv sarajeva prosle god.loptica je napisao/la:Aj svaka vam čast niti jedan izgred nije bio!
Kažu momci čito sam sve super,ok prošlo!
Čestitam, na sportskoj igri!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.