Safet Sušić - Pape

ahmad_tz
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ahmad_tz » 06 feb 2013, 23:03

slika

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 06 feb 2013, 23:51

Sramota, opet pogresno selektovanje igraca!!! A gdje je tu Cocalic, gdje je Irfan Ljevakovic, sta je sa Djuricem, zasto nije pozvat Kolasinaca kada smo kuburili po lijevo strani...a moglo se jos jednom otici kod Izmeta Hajrovica, mogo je neko iz saveza vala i da pofafa njegovom starom (npr. onja Pusina :lol: ). Sta je sa Vrancicem, zar da Avdija ima prednost. Ovi gore pobrojani igraci moraju igrati u reprezentaciji i ne igraju samo zbog toga sto im Safetov brat nije menager. Hocemo ostavku Safetovu dok nije kasno, covjek pojma nejma pa zar jedne jadne
Slovence samo sa 3:0 da pobjedi...Pape Odlazi, svaka cast njemu kao igracu (gm,hmmm,rmmm) ali kao trener je nula, zbog njega smo izgubili dva boda u Atini.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 feb 2013, 23:53

Safet postavlja neke nove standarde za nas nacionalni tim a nabija forumasima komplekse.
Ali ne brinem se, poslije grada gdje zivi, fizicke konture lica, modnih detalja, vokabulara, CIPSA, izmislice oni nesto sesto da ga kritikuju.
Medjutim, mi do tada uzivamo. Vi nastavite pisati. 8-)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 feb 2013, 23:59

dr. fudbala, strategije i formacije 8-)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 07 feb 2013, 00:04

Principatus je napisao/la:
Fudo je napisao/la:[
I da prati i neprati igraca isti k.. kad taj igrac nemoze da makne guzicom i promjeni sportsko drzavljanstvo..
Na prati igraca, 0 kontakt, 0 interes, zato savez ovo preuzima. = Niko normalan ne mijenja drzavljanstvo.
Ni jedan normalan Bosanac od 20 godina nije bez drzavljanstva BiH. Jesu samo oni ciji su ocevi pobjeglice, pa se zavukli u rupe, ne smije ni da pismo jedno posalju ambasadi. Primjer Hajrovic: sam je izjavio da je nekoliko puta pricao licno sa Safetom, cak mu i kapiten i zamjenik supak lizali, a on prvom prilikom pobjeze. Fantastican potez saveza je pozovanje ovih mladica koji su za sada iskreno da kazem muda od igraca ali imaju predispozije..
Kaze sto ga je pozvo da se upozna, sto mu nije posao poziv da igra. Cist dokaz da se radi o debilima kojima je jedini smisao blatiti sve sto je nase...Kako da pozove u tim da igraju strane drzavljane? Mogo je onda i Ronalda, Mesija, Iniestu pitati. I na kraju da te pitam, zasto to radis? Nekada si pisao normalne postove, kritikovao sa razloga, ovo sto sada radis je kretenizam, jer ne mogu da vjerujem da ne vidis sta se dogadja okolo...ne mogu da vjerujme da mislis da Safet recimo nije pricao sa Seadom Halilovicem, da vi drugi **** sto se pominju nisu bezbroj puta kontaktirani. Ako im ga stvarno treba oglabati onda daj prezmite malo i vi kriticari inicijative....

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 feb 2013, 09:13

Sta kazu dijasporci?
1946

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 feb 2013, 09:29

Head je napisao/la:Sta kazu dijasporci?
Kazu da su zadovoljni sa svojim ucinkom jucer protiv Slovenije i da ce bolje igrati i protiv Grcke.
Ili koje dijasporce mislis? :lol:

Pape je jucer odlicno postavio utakmicu, imali smo takav tok igre, na momente sam mislio da smo Barcelona, hvala bogu pa to jucer nismo rijesili na individualni kvalitet Pjanica, Dzeke, Ibisevica, i posebno Begovica. Forsiranje Lulica na beku je dobro, niko ga jucer nije mogao proci, tu nam Kolasinac ne treba, Zahirovic je sebi isto zapecatio mjesto kod Papeta na sredini, veoma dobro. Isto tako da pohvalim jaku klupu, ulazenje Avdije je Slovence moralno dokrajcilo.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 07 feb 2013, 09:32, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 07 feb 2013, 09:31

Principatus je napisao/la: Kazu da su zadovoljni sa svojim ucinkom jucer protiv Slovenije i da ce bolje igrati i protiv Grcke.
Ili koje dijasporce mislis? :lol:
One na tribinama. :)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 feb 2013, 09:39

Mislio sam na Seferovica,Kolasinca i izmeta. :mrgreen:
Kakva je klupa kod svajcaraca. :mrgreen:
1946

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 feb 2013, 09:46

Pa Izetov brat je bio tu, tako da, ko zna mozda i ovaj zaigra za nas. Samo da onda ne bude kao u slucaju Begovic, kad dade onu izjavu za Kanadu: Izdajica dijasporac i pljuvanje u masi, pa onda uslijedi fino lizanje svega toga to zadnjeg, a sad mu se tepa. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 feb 2013, 15:17

nakon ovakve partije covjek zazali taj nedostatak 2-3 igraca koji nas limitiraju da odemo bez ikakvih problema na veliko takmicenje...imamo mi super 11-12 igraca, ali ne moze ti klupa biti Vrsajevic, Svraka, Sesar, Visca, Besic itd itd...

kako nam nedostaju spreman Pandza, Papac te Jahic i Ibricic sa onim formom iz proslih kvalifikacija za SP...sa tim igracima na tom nivou bi nas svrstao medju najjace reprezentacije u Evropi.

na to se i svodi sva ova kuknjava za strancima, koliko god mi dobro igrali i koliko god bili jaki, moramo biti svjesni da na veliko takmicenje ne mozemo proci sa 11 igraca, ako nas nekom srecom obidju povrede, stice nas kartoni kad-tad. a kakve smo mi nafake....

bez obzira na rezultate, hitno se mora raditi na ako treba izmisljanju jednog bocnog igraca, sirine na defanzivnom vezom i jednog krilnog napadaca, da nam se ne desi nas sindrom da nam svaki put fali jedan-dva igraca za plasman na veliko takmicenje...
Seferovic , Hajrovic i Kolasinac su nas odje.ali, koje su dalje opcije na lijevom bocnom(nije Kvesic), sredini terena i napadu. Pandza ce se valjda oporavit od povrede na pravi nacin da nas pojaca na stoperu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 07 feb 2013, 16:16

ultrasstyle_tz je napisao/la:nakon ovakve partije covjek zazali taj nedostatak 2-3 igraca koji nas limitiraju da odemo bez ikakvih problema na veliko takmicenje...imamo mi super 11-12 igraca, ali ne moze ti klupa biti Vrsajevic, Svraka, Sesar, Visca, Besic itd itd...

kako nam nedostaju spreman Pandza, Papac te Jahic i Ibricic sa onim formom iz proslih kvalifikacija za SP...sa tim igracima na tom nivou bi nas svrstao medju najjace reprezentacije u Evropi.

na to se i svodi sva ova kuknjava za strancima, koliko god mi dobro igrali i koliko god bili jaki, moramo biti svjesni da na veliko takmicenje ne mozemo proci sa 11 igraca, ako nas nekom srecom obidju povrede, stice nas kartoni kad-tad. a kakve smo mi nafake....

bez obzira na rezultate, hitno se mora raditi na ako treba izmisljanju jednog bocnog igraca, sirine na defanzivnom vezom i jednog krilnog napadaca, da nam se ne desi nas sindrom da nam svaki put fali jedan-dva igraca za plasman na veliko takmicenje...
Seferovic , Hajrovic i Kolasinac su nas odje.ali, koje su dalje opcije na lijevom bocnom(nije Kvesic), sredini terena i napadu. Pandza ce se valjda oporavit od povrede na pravi nacin da nas pojaca na stoperu.
Stoperska pozicija je dobro popunjena sa Spahicem, Ogijem, Sunjicem, Zukanoviem i Pandzom. Ogi moze i beka igrati, Mujdza moze oba beka igrati, Lulic, Salihovic mogu lijevog igrati. Ja bih iskreno volio da vidim Salihovica na mjestu Medunjanina, a na krilo da ide Lulic, a na lijevog beka Mujdza i desno Ogi. Mislim da bi to bila dobra ekipa pravo.Onda imas klupu sa Medom, Misketom, Ibrom, Sunjicem i Pandzom/Zukanovicem. Moguce je i da Hadzic izganja te papire vise i on je odmah pojacanje na zadnjem veznom. Jaki smo mi i bez tih sto nas ****.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 07 feb 2013, 16:18

Preuzmi inicijativu Blaz :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 feb 2013, 19:33

Koliko samo hvalospjeva na račun Sušića ko da smo razbili Njemačku u sred Berlina a ne Sloveniju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 feb 2013, 19:36

adriano_leite je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:nakon ovakve partije covjek zazali taj nedostatak 2-3 igraca koji nas limitiraju da odemo bez ikakvih problema na veliko takmicenje...imamo mi super 11-12 igraca, ali ne moze ti klupa biti Vrsajevic, Svraka, Sesar, Visca, Besic itd itd...

Stoperska pozicija je dobro popunjena sa Spahicem, Ogijem, Sunjicem, Zukanoviem i Pandzom. Ogi moze i beka igrati, Mujdza moze oba beka igrati, Lulic, Salihovic mogu lijevog igrati. Ja bih iskreno volio da vidim Salihovica na mjestu Medunjanina, a na krilo da ide Lulic, a na lijevog beka Mujdza i desno Ogi. Mislim da bi to bila dobra ekipa pravo.Onda imas klupu sa Medom, Misketom, Ibrom, Sunjicem i Pandzom/Zukanovicem. Moguce je i da Hadzic izganja te papire vise i on je odmah pojacanje na zadnjem veznom. Jaki smo mi i bez tih sto nas ****.
To bi bila najbolja opcija i ja bi iskreno volio da Pape ima petlju da tako odigra protiv Grcke ako se Salihovic oporavi do tada.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 07 feb 2013, 19:37

Kad im ne moze niko nista, sto bi ih mi razbijali..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 08 feb 2013, 10:39

Principatus je napisao/la:Pa Izetov brat je bio tu, tako da, ko zna mozda i ovaj zaigra za nas. Samo da onda ne bude kao u slucaju Begovic, kad dade onu izjavu za Kanadu: Izdajica dijasporac i pljuvanje u masi, pa onda uslijedi fino lizanje svega toga to zadnjeg, a sad mu se tepa. :mrgreen:
Da da, "možda". Pape je ovog Izmeta davno pročitao, old skul.

Ne vidim vezu između njega i Begovića. Izmet lagao nas, izradio nam reprezentativce, a Beg zavlačio Kanađane dok ne zaigra za nas. Druga stvar što pojedinci imaju kratak fitilj pa odmah opletu psovke, k'o što to sad rade Kolašincu.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 08 feb 2013, 12:19

RiNo je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Pa Izetov brat je bio tu, tako da, ko zna mozda i ovaj zaigra za nas. Samo da onda ne bude kao u slucaju Begovic, kad dade onu izjavu za Kanadu: Izdajica dijasporac i pljuvanje u masi, pa onda uslijedi fino lizanje svega toga to zadnjeg, a sad mu se tepa. :mrgreen:
Da da, "možda". Pape je ovog Izmeta davno pročitao, old skul.

Ne vidim vezu između njega i Begovića. Izmet lagao nas, izradio nam reprezentativce, a Beg zavlačio Kanađane dok ne zaigra za nas. Druga stvar što pojedinci imaju kratak fitilj pa odmah opletu psovke, k'o što to sad rade Kolašincu.
Da je Pape bio trener u vrijeme kad se Beg vrbovao on ne bi ni zaigrao za nas.......... Jer bi mu ovaj zatvorio vrata, s obzirom da je logicno da nastupa za repku koja mu je sve dala, bar je to njemu normalno.......
Sva sreca pa je Ciro tad bio selektor, a on je vazda znao sa igracima......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 08 feb 2013, 12:47

Mediji cesto napisu nesto sto nije ispalo iz usta ...
Sto se tice Papeta,ja se slazem da frajer postavlja neke nove standarde ,uvodi red,mir i sve sto treba jednoj profi ekipi...
A ovi sto svakodnevno nadju nekog svog ljubimca je glupost i ne uklapa se u sistem ekipe.
Realno Safet radi vise nego dobar posao ,bar do sada..
Pogledajte Murunja,pun vrag problema,tako pisu novine :-)
Hajrovica ,Seferovica treba prekrizit ,Kolosinac ,Halilovic jos imaju nade,malkice pricekat i to je to..
Ako zele ,ok a ako ne,AU REVOIR,Dovidjenja ...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 08 feb 2013, 13:41

Hypnose je napisao/la:
RiNo je napisao/la: Da da, "možda". Pape je ovog Izmeta davno pročitao, old skul.

Da je Pape bio trener u vrijeme kad se Beg vrbovao on ne bi ni zaigrao za nas.......... Jer bi mu ovaj zatvorio vrata, s obzirom da je logicno da nastupa za repku koja mu je sve dala, bar je to njemu normalno.......
Sva sreca pa je Ciro tad bio selektor, a on je vazda znao sa igracima......
Da je Pape bio selektor prije 12 godina, Ibrahimović bi igrao za nas... možemo ovako u nedogled
100% sportski i krajnje opušten potpis

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []