Sead Kolašinac
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Sead Kolašinac
Treba ovu temu izbrisati nebitan lik, i prodata duša neće da igra za svoju Državu neg igra za neku koja ima više para i hoće Njemački pasoš jer ako se bude igrao za našu repku neće imati Njemački pasoš.
- Principatus
- Kontakt:
Lakse ces dobiti od kluba dozvolu za nastup u U20 Njemacke, kad stigne oficijelni poziv, nego da ides da gledas prijateljsku utakmicu. Njemu je karijera na usponu upravo i mogao bi vise pocinjati u prvih 11.
Sjetimo se sta je bilo sa Asmirom Begovicem i prijateljskoj utakmici u USA, koliko je problema mu klub pravio, a tu je upravo bio u prelasku da sebi osigura poziciju prvog golmana. Jos je Asmir imao oficijelni poziv naseg saveza. Onda razmislite kako je Kolasincu.
Sjetimo se sta je bilo sa Asmirom Begovicem i prijateljskoj utakmici u USA, koliko je problema mu klub pravio, a tu je upravo bio u prelasku da sebi osigura poziciju prvog golmana. Jos je Asmir imao oficijelni poziv naseg saveza. Onda razmislite kako je Kolasincu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Tesko je Kolasincu ali na kraj svega pokazat ce kakav je Bosanac.
Dosadna tema oko ovog glavonje i tebe koji mu dudla muda iz Boga pitaj kojeg razloga.
shandrlike-tandrlike
Ne znam šta ste se momka uhvatili, ova dvojica su izgubljena, mada još uvijek nisu ( Švicarci ), a on je odigrao za U - 20 Njemačke, a ne za " A " repku Elfa, koju realno može samo da sanja.
Dok god on ne zaigra u kvalifikacionoj utakmici za Elf, on za nas nije izgubljen, a druga je stvar što ste svi vi ogorčeni na " Švicarce " pa vam sada svako smeta.
Dok god on ne zaigra u kvalifikacionoj utakmici za Elf, on za nas nije izgubljen, a druga je stvar što ste svi vi ogorčeni na " Švicarce " pa vam sada svako smeta.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
hajde vidjet cemoMajstor10 je napisao/la:Tesko je Kolasincu ali na kraj svega pokazat ce kakav je Bosanac.

Momku nije trener Mancini pa da se moze kurc.iti kao Baloteli i Tevez.U Njemackoj se to strogo kaznjava.Momak se jos uvijek bori za mjesto u prvih 11 u Schalke-u.I normalno da ne moze reci hebite se vi odo ja gledat Bosnu.To sto je igrao jucer za U20 Njemacke ne smatram nikakvom izdajom.Dok ne rijesi papire svaki sekund mu je bitan koji odigra.Pa tako i za mladje selekcije Njemacke,da bi stekao sto vise iskustva.Begovic je igrao za Kanadu,Pjanic za luksemburg,Ibisevic za SAD...Ako budemo zvali i htijeli samo igrace koji su svoju citavu karijeru igrali pod BH zastavom ostat cemo samo sa Dzekom,Svrakom,Spahicem,Stevanovicem i Zahirovicem.Mozda sam egoistican,ali ja bih volio i da nam igra i Muamba Mutamba i Zen Hu Cu,ako ce to znaciti da cemo harati europom.Ne moramo mi osvajati prvenstva,ali ono sta ja znam,Zelim da se ostatku europe i svijeta tresu gace kada izvuku nas,a ne da otvaraju sampanjac i vec unaprijed slave jer su nas izvukli.Mi moramo biti svjesni da Spahic,Misimovic nece moci jos dugo igrati.Barem ne na ovom nivou.I treba nam sto sira klupa.To nas je u jednu ruku i kostalo plasmana u JAR.Zamislite da su igrali Spahic i ostali koji su imali kartone imali pravo igrati uzvrat u Zenici.Mozda bi gore prosli,ali mozda bi bilo i drugacije.Mozda bi tada iznenadili Portugalce.Ja sam za to da dovemo pod nasu zastavu sve sto vrijedi.sve sto iole mozemo znati nase.Hrvati su to davno shvatili,zato i jesu u top 10 vec duze vremena i redovni su ucesnici prvenstava.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Nije ti bas neko poredjenje..Asmira klub nije morao pustiti jer termin nije bio zvanican!Principatus je napisao/la:Lakse ces dobiti od kluba dozvolu za nastup u U20 Njemacke, kad stigne oficijelni poziv, nego da ides da gledas prijateljsku utakmicu. Njemu je karijera na usponu upravo i mogao bi vise pocinjati u prvih 11.
Ni Seada nisu morali pustiti jer je u zvanicnom terminu dobio poziv da gleda utakmicu!
Inace sto se tice slucaja "dijaspora", receno im je svima da su im vrata otvorena, al da niko nece za njih rjesavati papirologiju! Sad smo ipak neki nivo, kakav takav..Ko hoce, bujrum..ko nece sretan mu put!!! Taman da svaki od njih napravi karijeru Ibrahimovica!
Imam informaciju da ce Kolasinac poceti protiv velikog Bajerna u subotu.
boli nas rackuMajstor10 je napisao/la:Imam informaciju da ce Kolasinac poceti protiv velikog Bajerna u subotu.
Dokle god makar ne preda za papire ovu temu kljucati.
Bezveze @Majstor pali
Bezveze @Majstor pali

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jedan dan ce postati standardan i jedan od najboljih u nasoj repci i svi cete izgledati glupi. Sjecajte se Begovica naprimjer
Zadnja izmjena: Majstor10, dana/u 07 feb 2013, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Kokosinjac jel ?Majstor10 je napisao/la:Jedan dan ce postati standardan i jedan od najboljih u nasu repku i svi cete izgledati glupi. Sjecajte se Begovica naprimjer
Kad na svojim dokumentima bude imao BH pecat, nek se javiMajstor10 je napisao/la:Jedan dan ce postati standardan i jedan od najboljih u nasu repku i svi cete izgledati glupi. Sjecajte se Begovica naprimjer
Da Kokosinjac
sead kolasinac
posro teMajstor10 je napisao/la:
sead kolasinac
bas tako a gdje je pecatZOI84 je napisao/la:Kad na svojim dokumentima bude imao BH pecat, nek se javiMajstor10 je napisao/la:Jedan dan ce postati standardan i jedan od najboljih u nasu repku i svi cete izgledati glupi. Sjecajte se Begovica naprimjer

Možda misli da BiH nema pecat, bas ko ni radnici NišaBH430 je napisao/la:bas tako a gdje je pecatZOI84 je napisao/la:Kad na svojim dokumentima bude imao BH pecat, nek se javiMajstor10 je napisao/la:Jedan dan ce postati standardan i jedan od najboljih u nasu repku i svi cete izgledati glupi. Sjecajte se Begovica naprimjer

-
- Kontakt:
GDJE JE PECAT

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.