ciza je napisao/la:pile87 je napisao/la:Vršajević (igrao u Želji) za Edina Višću (igrao za Želju) prema Pjaniću (deklarisani navijač Želje) koji dodaje Ibričiću (deklarisani navijač Želje) koji propušta loptu za Muamera (igraču FK Željezničara) koji poentira za konačnih 0:3 za BiH!!!
DRŽAVA ŽELJO
vranjes dva puta prosao pored grbavice,lulicu od sestre mali navija za zelju ... cast ovim sto su igrali ili igraju ali ove sto se nisu ocesali od zelju ne bi bas trebali prisvajat na taj nacin,i fali DZeko
ibricicu poslje hajduka zeljo na um nece past,ostali ok
Pazi 'vamo:
Protiv Slovenaca je bilo 17 igrača u rosteru. Velika večina su ili igrači ili navijači Želje. Ispravite me ako sam negdje pogriješio.
Begović - Željovac (na klipu na zvaničnoj stranici govori na lošem bosanskom: "Mi smo Željini Željo je naš"
L
ulić - Željovac, barem sam tako čuo
Vranješ - pojma nemam
Zukanović - igrač Želje bio
Spahić - Željovac (viđan na Grbavici). Buraz mu je igrao u Želji jedno vrijeme
Vršajević - ne računam ga u Željovca mada je igrao jedno vrijeme kod nas
Pjanić - Željovac i to porodično (babo prenio), viđan na Grbavici sa šalom više puta
Zahirović - nije naš
Stevanović - pojma nemam vjerovatno Zvezda ili Partizan
Džeko - zna se
Ibišević - kažu naš
Avdukić - nebitan
Višća - naš igrač
Ibričić - opštepoznato naš navijač i prije nego što je otišao u Hajduk
Medunjanin - Željovac (ima i on na onom klipu sa Begovićem)
Svraka - naš igrač
Šunjić - iskreno ne znam ni ko je ovaj frajer
Dakle, sve je jasno i ovo (11 od 17) može samo Željo. Nikad niko neće priči ni blizu ovome. Kome do sada nije jasno da je Željo klub sa najviše navijača onda ****.ga. I nije ovo sad počelo da ne spominjem Bešliju, Murata, Jahića, Hasagića, Šehića itd. Od aktuelnih tu je još i naš Zec. Vjerovatno sam nekoga preskočio, ali nije mi zamjeriti jer ne pratim reprezentaciju već sam se malo zainteresovao zbog Željine totalne dominacije i u tom segmentu.
Najslabija karika ove reprezentacije je (ne)stručni štab na čelu sa onim papkom koji ni Krivaju ne bi mogao trenirati. Reprezentacija nam igra sama od sebe i to je fenomen u Evropi. Također, tu je i onaj šupak harmonikaš jeb.o li ga Hamo i njegov avion.