FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A jest Vam se Gracic,na kosti natovario
,

U čemu je problem?arbitraža je napisao/la:avlami97 je napisao/la:Gracić živi od reklama, a ne od fudbala. Ja mislim da niko živi ne zna sa koliko je taj čovjek napravio fudbalskih fuzija.
Njemu je bitna samo reklama i ništa više. Izgleda da je sa pola gradova u državi pokušao ući u posao. Ovako sam napisao kada je i prvi put spomenuo Tuzlu. Lik je lopina 1/1.
Mislio sam da si malo ozbiljniji, ali razumijem taj broj 97. Još si zelen.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ko je rekao da postoji problem?avlami97 je napisao/la:U čemu je problem?arbitraža je napisao/la:avlami97 je napisao/la:Gracić živi od reklama, a ne od fudbala. Ja mislim da niko živi ne zna sa koliko je taj čovjek napravio fudbalskih fuzija.
Njemu je bitna samo reklama i ništa više. Izgleda da je sa pola gradova u državi pokušao ući u posao. Ovako sam napisao kada je i prvi put spomenuo Tuzlu. Lik je lopina 1/1.
Ponuda Olimpica nije ni dostavljena Slobodi, nego JU “Gradski stadion Tušanj”, čiji predstavnici su najavili konsultacije sa Općinom.
Nije poznato koja je cijena nastupa Olimpica na Tušnju, kao ni zbog čega je “pukao” dogovor s Goraždanima za koji je svojevremeno predsjednik Vukova, Nijaz Gracić, rekao da je definitivan.
Bivši predsjednik Slobode, Mersed Kovačević, na odlasku iz kluba u Rudarskoj 2 rekao je da je prvobitna ponuda Olimpica o “fuziji” sa Slobodom podrazumijevala brigu jedino o – omladinskom pogonu Crveno-crnih, dok ih status i sudbina seniorskog kluba nije zanimala.
Nije poznato koja je cijena nastupa Olimpica na Tušnju, kao ni zbog čega je “pukao” dogovor s Goraždanima za koji je svojevremeno predsjednik Vukova, Nijaz Gracić, rekao da je definitivan.
Bivši predsjednik Slobode, Mersed Kovačević, na odlasku iz kluba u Rudarskoj 2 rekao je da je prvobitna ponuda Olimpica o “fuziji” sa Slobodom podrazumijevala brigu jedino o – omladinskom pogonu Crveno-crnih, dok ih status i sudbina seniorskog kluba nije zanimala.
@arbitraža, ovo iznad si napisao citirajući moj post i očito je da imaš nešto reći. Nisam shvatio.
@arbitraža, ovo iznad si napisao citirajući moj post i očito je da imaš nešto reći. Nisam shvatio.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Probisvjet
- Kontakt:
Ko kaze da ce doci?Buu je napisao/la:Pa zar niste sretni zbog toga. Dolaze vam strumficiSultanSulejman je napisao/la:Evo ih štrumfići opet počeli
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma oprosti. Samo nemojmo lagati oko pola lige za fuziju u slično.avlami97 je napisao/la:Mislio sam da si malo ozbiljniji, ali razumijem taj broj 97. Još si zelen.
- badblueboylivno
- Kontakt:
OFFTOPIC:
Zna li netko koliko je registriranih klubova u Nogometnom savezu TK?
Hvala unaprijed, nisam našao temu bolju od ove za ovo pitanje.
Zna li netko koliko je registriranih klubova u Nogometnom savezu TK?
Hvala unaprijed, nisam našao temu bolju od ove za ovo pitanje.
Hayley <3
Ovaj Gracić ne zna bi li kakio ili ne, nekom se sveti nebi li pobjedio Želju kojim
slučajem, pa konta to će u Tuzli, ma da se nasadiš na glavu nećeš taj film gledati, ta će
vještački napumpan klub.
slučajem, pa konta to će u Tuzli, ma da se nasadiš na glavu nećeš taj film gledati, ta će
vještački napumpan klub.
- BegBasagic
Šta vam radi ovaj Gracić bože ti mene sačuvaj, hoće neće, hoće neće pa na kraju ipak samo Olimpic igra na Tušnju, na Slobodinom stadionu

"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas
"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare
Alexandre Dumas
- SultanSulejman
- Kontakt:
Nismo sretni što nam dolaze štrumfići odn. NISAM JA ,jer ne igra Seljo protiv SLOBODE niti sarajevo protiv SLOBODE nego protiv Olimpika,a za Olimpik ne navijam/o tako da pametnom dosta.
- SultanSulejman
- Kontakt:
Samo djeca napadaju svoje vršnjake -18.
Opet će moderator imati posla kako vidim.
LP
Opet će moderator imati posla kako vidim.
LP

Zadnja izmjena: SultanSulejman, dana/u 07 feb 2013, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je u redu. Nema problema, ali taj isti Gracić se povezivao sa FK Sarajevom, Konjicom, Hrasnicom, Rudarom iz Kaknja, Jedinstvom iz Bihaća, Veležom, Goraždem, Tuzlom, pa čak i Željom.... frajer živi od reklama, a svaka reklama je dobra reklama, bez obzira da li bila u pozitivnom ili negativnom kontekstu.arbitraža je napisao/la:Ma oprosti. Samo nemojmo lagati oko pola lige za fuziju u slično.avlami97 je napisao/la:Mislio sam da si malo ozbiljniji, ali razumijem taj broj 97. Još si zelen.
Gracić tačno zna šta radi, kada, gdje, kome ....treba plasirati nešto svoje da bi se o tome pričalo.
Da do prije neki dan je bio Olimpic iz Goražda????, koji će svoje utakmice igrati na Otoci, ako se ne sredi stadion u Istočnoj Bosni.

Nisam psiholog, ali je lik drama.
I ovo sa Tuzlom je samo reklama. Malo priče, dok se ne sjeti nečeg trećeg.

O veliki avlami97 hvala ti na tvojoj dobroti što nas neupućene i zalutale Tuzlake ispravljaš i vraćaš na pravi put
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Izgleda manijaci pravo poželili Tuzlu. Sturili se što olimpik igra na tušnju

- BegBasagic
Poglupo gledanje na neke stvaridjulba je napisao/la:Izgleda manijaci pravo poželili Tuzlu. Sturili se što olimpik igra na tušnju![]()

"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas
Alexandre Dumas
Ako nisi skont´o a vidim da nisi,Gracić je dogovor napravio sa gradom i JU Tušanj NE sa Fk Slobodom ni Fukarama,šta će i da li će šta kasnije biti ne znamo,do tada ne pričaj gluposti.BegBasagic je napisao/la:Poglupo gledanje na neke stvaridjulba je napisao/la:Izgleda manijaci pravo poželili Tuzlu. Sturili se što olimpik igra na tušnju![]()
vise ismijavanje stanja kako vaseg kao navijaci tako i stanja u klubu, necete da mrdnete, hocete guzovaće, čovjek vas ismijava i pravi šprdanciju od vas a vi podilazite samo sto guze jos kolektivno nedate, ako smo vas po vasem izbacili iz PL. onda moramo malo da vam se i smijemo, ipak mi imamo neku odgovornost prema vama
![]()
Sta se to svadjate fukare sa konama sta reci?, bezveze mozete zaradti ban ne treba vam to nikako..., ni jednim ni drugim.. 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- Probisvjet
- Kontakt:
Nece doci, bice zabrana iz MUP-a. Od dolaska "taraba" nema nista.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Imali kakvih novosti o amerikancu jell preuzeo klub , ovo opet rasulu

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.