Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Otelo
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Otelo » 25 dec 2012, 21:01

slika

dres Udinesea,super.Legea pravi i znaju oni napravit dres kad im kazes kakav zelis,a ne ko ovi nasi.K'o da napisi na list papira broj dresova,ime i broj igraca i u 4 kockice stave velicine s,X,XL,XLL i onda zmireci sta pogode zaokruze
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 26 jan 2013, 13:04

Najbolji i najkvalitetniji dresovi su Nike Dri-Fit koje koriste United,Barca,Arsenal itd.
Tanki,lagani kao pero i kvalitetni.
''Neka me mrze samo da me se boje''

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 03 feb 2013, 00:29

Pozdrav kolege

Gdje se može povoljno naći originalni dres reprezentacije i kolika je cijena? Nisam nešto aktivan na ovoj temi pa ne bih da gledam od prve stranice. Zahvaljujem se na skorom odgovoru.

Hvala ;)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 03 feb 2013, 00:55

Fanatic shop, 15€ rasprodaja.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 07 feb 2013, 22:11

Dobri ovi dresovi od juce, steta sto nam je savez mutav pa cemo protiv Grcke opet igrat u vracama :roll:

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 08 feb 2013, 11:24

Pa od Grcke smo i poceli ove dresove nositi. Ovo nam je treca utakmica u njima. Nije valjda da nisi primjetio do sada?!?

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 08 feb 2013, 11:32

maxuz baxuz je napisao/la:Pa od Grcke smo i poceli ove dresove nositi. Ovo nam je treca utakmica u njima. Nije valjda da nisi primjetio do sada?!?
Dresovi jesu preloši, ali brate dragi pa sto makar broj ne smanje. Uzas :?

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 08 feb 2013, 13:01

stomaklija je napisao/la:
maxuz baxuz je napisao/la:Pa od Grcke smo i poceli ove dresove nositi. Ovo nam je treca utakmica u njima. Nije valjda da nisi primjetio do sada?!?
Dresovi jesu preloši, ali brate dragi pa sto makar broj ne smanje. Uzas :?

izgleda da jedino fudbalski savez brine za penzionere :D :D :D

sto veci brojevi da se ljudi ne naprezu gledajuci i da ne pitaju 1000 puta koji on nosi broj :lol:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 08 feb 2013, 21:11

Prema ekskluzivnim informacijama koje dobijamo od naših dobrih izvora, LEGEA, sponzor opreme naše fudbalske reprezentacije BiH će u junu ove godine izdati potpuno novu i kvalitetniju opremu za naše reprezentativce, u nastavku saznajte zašto i zbog čega.

Nogometni/Fudbalski savez naše države Bosne i Hercegovine ima ugovor i partnerstvo sa LEGEA proizvođačem sportske opreme do 2014.godine kada se igra Svjetsko Prvenstvo u Brazilu.

LEGEA je osnovana 1990.godine u gradu Pompei, država Italija. Jedna je od najpopularnijih sportskih brendova. Oni imaju veliku 'brigu' da li će naši iz saveza produžiti ugovor sa njima, ili ćemo u Brazil ići u opremi nekog drugog proizvođača sportske opreme.

S ciljem da privuku naše reprezentativce i tim našeg nogometnog saveza da produže ugovor sa njima do daljnjeg, spremaju veliku ponudu u junu ove godine.

Naime, napraviti će potpuno novu kolekciju opreme sa jako kvalitetno odrađenim detaljima, koji će kako kažu mnogo oduševiti sve u Bosni i Hercegovini. Trenutna oprema koju koristimo nema neki kvalitet, i nije urađena prema vrhunskim standardima. Ostaje nam da vidimo šta će se desiti, i šta će odlučiti ljudi iz naše nogometne kuće.

Baš me zanima , ako naprave nešto specijalno i ekstra kvalitetno samo za nas , možda ne bi bilo ni potrebe da mijenjamo proizvođača opreme , ali vidjećemo :D

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 08 feb 2013, 21:35

Ma nek oni prave kvalitetne dresove Sjevernoj Koreji, neka se kane nas. Adidas ili Nike i nista drugo. Jebote sramota me bilo u Parizu na stadionu kada sam se okrenuo oko sebe a ono 20.000 ljudi u pijacarskim rekvizitima u je.benom Parizu. Svaki covjek drugaciji pijacarski/kineski dres, "original" legee se mogao na prste nabrojati.

Sent from my iPhone using Tapatalk

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 08 feb 2013, 22:38

Potpisujem, isto misljenje imam. Taman kad bi nam dresevo za pozlacenom koncima ponudili treba ih odbiti. Iz.je.ali su nas ovi zadnjih godina koliko su mogli. Kao prvo mjenaju nam dres u jednoj sezoni makar 5 puta. Pa dobivamo od solidnih dresova do "vreca". Pokraj tog svega nemozes nigdje orginalan dres nabaviti, vec moras kineske sa pijace nositi.

Nista osim Nike ili Adidas ne dolazi u obzir. Nadam se nam savez nece nasjest opet, ali ne vjerujem da ce produziti ugovor.

Damije otic ljepo fino naprimjer u Nike store i kupiti dres i gotovo.
Meni bi licno Nike vise odogovarao, jer pravo kvalitetne i pogotovo individualne dresove za reprezentacija proizvode.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 08 feb 2013, 22:58

Chuckie je napisao/la:Ma nek oni prave kvalitetne dresove Sjevernoj Koreji, neka se kane nas. Adidas ili Nike i nista drugo. Jebote sramota me bilo u Parizu na stadionu kada sam se okrenuo oko sebe a ono 20.000 ljudi u pijacarskim rekvizitima u je.benom Parizu. Svaki covjek drugaciji pijacarski/kineski dres, "original" legee se mogao na prste nabrojati.

Daj ba, k'o da ima veze sto je Legea sto se nasi dresovi najvise kupuju na pijaci. Pa ako bude Nike ili Adidas, originali ce biti jos skuplji. Onda ces ih jos rijedje vidjati na navijacima.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 08 feb 2013, 23:04

Sta vam je ljudi pitanje dal ce dobiti ponudu adidasa ili nike, ne pita se tu sam savez da na kraju ne bude haad :mrgreen:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 feb 2013, 23:13

Ma dajte ljudi, siromasni smo mi, nemamo mi para za Adidas ili Nike :mrgreen: :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 feb 2013, 23:16

Kada se na pijacama legeini prodaju po 15KM made in china , šta ti misliš koliko bi mogao koštati original dres BH reprezentacije marke Nike recimo ?

Istina je i to da je o tome trenutno apsurdno govoriti, jer nismo ni na pola puta kvalifikacija, odigrali smo ih samo 4 od 10, al ajmo razmišljati na takav način ....
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 feb 2013, 23:17

Orginal dres Legea je 65-70 ojra,orginal Nike ili Adidas od 70 pa na gore. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 feb 2013, 23:30

O tome ja govorim, ko od nas ima " danas " novca da da blizu 150KM za dres reprezentacije ?
Mislim, ko ima, daBogda imao za još jedan, nemam ja ništa protiv
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 feb 2013, 23:32

Da i naravno svi bi nosali orginale kad bi Adidas potpisao ugovor sa nama.
Celik!3,2,2.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 09 feb 2013, 00:41

Bar bi mogao na svakom eminentnom online adidas/nike shopu da kupim dres kao sto sada npr kitbag nudi najnovije modele hrvatske i srbije. Fudbalski velikani Estonija, SanMarino, Lihtenstajn, Luksemburg nose Adidas i Nike. Mi sve i da hocemo nemamo gdje kupiti original Legea majice. Ja sam nabasao na neki italijanski sajt koji nudi genericke garniture dresova kakve nosi nasa repka bez loga naravno i prodaju takve majice 15€ po komadu, maltene ko i onaj pijacarski. Znate li vi da italijanski petoligasi, njihovi pioniri i kadeti itd itd nose dresove identicne onima nase repke jer su to genericne majice koje kostaju koliko kostaju, pa jel to sramota majka mu stara.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 feb 2013, 01:07

Je.bala im legea mater, a imam osjecaj da ce ponovo potpisati ugovor sa njima. Znam da je puno vaznije stanje na terenu nego sta igrac nosi, ali bruka me vise ono gledati. Ne mora cak biti ni adidas ni nike mada bi bilo pozeljno, ali sta fali recimo pumi ? Jako dobri i kvalitetni dresovi i ono najvaznije, estetski ugodni oku :mrgreen:

Ja kad sam vidio Avdukica kako ulazi na teren sa onim dresom, tacno me sramota bilo onih ljudi tamo na stadionu :lol: Ili Pjanic, ko u zenskoj spavacici trckara po terenu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”