LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Vasa Ladacki
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Vasa Ladacki » 08 feb 2013, 00:12

Kobe Bryant je napisao/la:
Vasa Ladacki je napisao/la:Legenda Kelta i možda najsrčaniji igrač, uz to veliki Kelt (postaje), da pređu u LA. KAMAAAAN :lol:
Ma znam da nema sanse , ali bi tj trade odgovrao svima ;) , ovako su velike sanse da dojemo B. Lopeza :lol: :roll:
Ne vidim nijedan razlog da bi loše prošli u trade-u koji uključuje B.Lopeza..
Nama je Željo svetinja jedina.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 feb 2013, 01:53

Ipak ce Howard igrati veceras protiv Celticsa...Dakle pritisak Bryanta i Nasha je ocito urodio polodom.

PS: Sretan 39.rodjendan Nashu. :D :D Nadam se da ce veceras dobiti najbolji moguci poklon u vidu pobjede protiv ljutog rivala.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 08 feb 2013, 02:33

Za sad nemamo rješenja za Pierca, rastavlja Artesta totalno. U jednom napadu ljudi imaju 4 off skoka i daju poene. 7 promašenih bacanja :? . Napad ide dobro

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 feb 2013, 03:13

Cestitike Celticsima na pobjedi...Sta ocekivati od ekipe koja nije u stanju imati preko 50% uspjesnoti kada su u pitanju slobodna bacanja.

Da se ja pitam ne bi oni meni izasli iz dvorane dok ne bi pogodili po 1000 slobodnih bacanja pa makar cijelu noc u istoj morali ostati. Dobijaju milione, a ne znaju osonve kosarke.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 feb 2013, 03:14

Bilo je samo pitanje vremena kada ce se odlijepiti. Sada je samo pitanje kojom razlikom ce da zavrsi. Nista nismo odigrali, bacanja uzasna. Nema tecne igre, ispucavanje...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 08 feb 2013, 03:14

Kakav ba crni napad? Nema napada u ovoj tekmi. Katastrofa ofanzivno, ako se ne probude i ne počnu pogađati otvorene šuteve, blowout im se smiješi. Je.bo Pierca, on će zabiti svojih 18-20p, problem je kad ti Green probija odbranu k'o francusku sobaricu, kad Wilcox radi šta hoće u napadu. Blake indijanac imitira Westbrooka, konta da je allah s loptom :roll: Kobe jedini vadi stvari i Nash i Jamison donekle, ostali slabo, katastrofalno. Imam osjećaj da će drugo poluvrijeme biti puno bolje ofanzivno i da ćemo barem jednog njihovog limitirati..

P.S

slika

Vrati se, sve ti je oprošteno!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 08 feb 2013, 03:54

Cirkus od odbrane :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 feb 2013, 03:56

Ovo sve redom treba otpustiti i poslati u PM osim Bryanta. Pic.kice bi se mogle ugledati kako se igra i kako se bori za svoju ekipu.

E moj Buss-u sta si sebi dopustio da ti onaj IDIOT od sina upropasti zivotno dijelo. To bi bilo to sto se PO-a tice i nadam se da ce Jerry Buss napraviti cistku vec u Maju kada prvo otjera onog IDIOTA od sina, pa zatim i pokusaja od trenera 2.0, pa onda vecinu igraca.

Edit: Ekipa ti za jednu cetvrtinu primi 37 koseva i onda se neki uzmu cuditi sto trazim odlazak onog pokusaja od trenera i pricaju kako nemam pojma o kosarci. :? :? :? :? :? :?

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 08 feb 2013, 04:06

jedino se brajant pojavio veceras jbg...pa ne bi dodao lopte nikome da sam na njegovom mjestu jbm mu kosarku :/

i smijesne su price odmah kao zbogom plejof bla bla , idemo dalje jbte...dobit sljedecu pa i ako izgubimo od hita nista , mislim ovaj niz gostovanja je odlicno prosao (racunam pobjedu protiv sarlota)
hit you with so many rights you gonna beg for a left

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 08 feb 2013, 04:08

Ja se samo pitam ko dopušta ovo brukanje?

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 08 feb 2013, 04:47

Jao crnjaka , Kobe ima 0 ass :roll: , fakat niko nije pogodio otvoren sut, pogotovo MWP , i dalje stojim da je njegovo vrijeme proslo , naravno ostalu si isto bili kriminalni , niko ne igra odbranu i NEMA komunikacije , niko se ne zrtvuje za dugoga , nema preuzimanja , ponovo se vracamo starim navikama da u jednoj cetvrtini primamo oko 40 p :roll: sto je za obiljnu ekipu nedopustuvo , vidi se koliko ce nam faliti Gasol :( , 95% nema playoff-a i ne vidim razlog zbog cega se cuva ova ekipa, sumnjam da ce biti bolje iduce god.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 08 feb 2013, 05:49

Vasa Ladacki je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:
Vasa Ladacki je napisao/la:Legenda Kelta i možda najsrčaniji igrač, uz to veliki Kelt (postaje), da pređu u LA. KAMAAAAN :lol:
Ma znam da nema sanse , ali bi tj trade odgovrao svima ;) , ovako su velike sanse da dojemo B. Lopeza :lol: :roll:
Ne vidim nijedan razlog da bi loše prošli u trade-u koji uključuje B.Lopeza..
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=b4uuux2

Na pocetku sezone ne bih prostao , sad vjerovatno ;)

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 08 feb 2013, 11:01

Ma samo da se nekako riješiti Artesta, lik mi ide na živce već neko vrijeme. U odbrani više nije kao prije, ispucava se na utakmicama, pravi probleme, incidentna je osoba i ne vidim način kako na kvalitetan način može doprinijeti ekipi. Imao je u prvom dijelu sezone odličnih partija, al sada je katastrofalan. Da ga je nekako trade-ovati ja bih bio najsrećniji.

I ne znam zašto Ebanks ne igra, valjda D'Antoniu sinoć došlo iz supka u glavu pa se udostojio da mu da 5 min. i u tih 5 min. je napravio isto što i MWP za 30 min. :?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 feb 2013, 14:33

Fenomenalana izjava genijalca sa klupe nakon sinocnje katastrofe...Bas me zanima kako misli u nastavku motivisati ekipu...
Asked by a writer about his job security, D’Antoni told him that he had a multi-year contract and if it didn’t work out, he could be playing golf.

Ryder
Kontakt:

Post Postao/la Ryder » 08 feb 2013, 18:57

Lakersi su u kanalu. Sve su manje šanse da će ući u PO. Debil sinoć imao samo 3 ofanzivna skoka protiv druge najgore skakačke ekipe u ligi. U prvoj četvrtini promašio zicer 2 il' 3 puta čini mi se i nije uradio nista značajnije sem što je iznudio 2 faula protiv KG-a (mada nisam siguran da je to bio on, al' ajde).
Kobe i dalje sam nosi ovu ekipu, kakve je samo šuteve pogađao u 3/4. Ne izgleda da će mu se iko pridružiti.
Sama igra LA-a je bila očajna, nikakav protok lopte, odbrana u tranziciji minimalna, a procenat šuta za tri kriminalan. Kada su dolazili do viška i izbacivali loptu na liniju 7.24, previše puta nisu napravili dodatni pas nego pump fake i naravno promašili šut (MWP se u ovom segmentu najviše isticao).
There's no cure for being a cunt - Bronn, son of... You wouldn't know him.

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 08 feb 2013, 19:36

Kad je u pitanju MWP, stvarno ne znam sta se desilo sa njim. Od momka koji je najvise energije donosio i nije ga zanimalo koliko lopti dobije, preraste u nekoga ko forsira u napadu stvari i uzima nebulozne suteve. Prije je znao odlicnu utakmicu odigrat, nije ni moro sutnut lopte a njegovo prisustvo se osjetilo strasno, a sad ko da vise gleda kako ce zabit kos nego bilo sta drugo...valjda mu se osladilo slusat kako ga publika bodri kad zabija...

Ko da je disciplina popustila od kako je Kobe kreno asistirat. Cini mi se ranije nije niko smjeo od njega pisnut...a sad MWP uzima 15 suteva...mozda ne bi bilo lose da Kobe opet pokaze ko je gazda u ekipi...

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 09 feb 2013, 00:28

Preko Catsa se večeras MORA ! :?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 09 feb 2013, 01:20

Jel moguce, MWP upropastava i napad i odbranu, a Mike vadi Clarka. I kakvi su ovo pasovi, Lakersi su tacno komicni u zadnje vrijeme...
SI AMO CONte!!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 feb 2013, 01:36

Žalosno je koliko ovi ljudi nemaju želje.

Žao mi je Kobea ne zaslužuje da ga Howard,MWP,Mike i slični zajebavaju po stare dane.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 09 feb 2013, 01:40

Jadan Mamba sa ovim bogaljima... :roll:
YNWA

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.