Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

FA7
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la FA7 » 08 feb 2013, 07:21

ovaj balavac jos poceo da provocira dzeku :roll:

kaze, da nije zlatan izabrao svedsku, dzeko nebi ni igrao za reprezentaciju :lol:

http://www.20min.ch/sport/fussball/stor ... o-22503768

**** ga svicarska
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 08 feb 2013, 07:46

Batko je napisao/la:
"Švicarska je jedna od najboljih reprezentacija sudeći prema rezultatima. Očekivao sam i da pobijede Grke. Utakmicu nisam gledao, dobit ću snimak ovih dana, ali sam poslao svog čovjeka koji je pratio taj susret i od njega ću dobiti izvještaj. Ima još vremena do te utakmice. Što se Harisa Seferovića tiče, logično je da igrač koji odigra sve utakmice za U19 reprezentaciju Švicarske i U21 tim u posljednjim kvalifikacijama i ostane u toj reprezentaciji. Nemam šta da kažem", završio je Pape

Prema Papetu svi igraci, ovi nasi mladji potencijalni koji igraju za druge repke je logicno da nastave igrati za te repke, drugim rijecima boli ga virac za nase mlade talente u Evropi... :lol:
kakvog mi morona za selektora imamo majko draga...ljudi misle da su ove pobjede neki uspjeh ,wels,slovenia su ipak puno slabiji od nas a latvijai litvanija su poluamaterske reprezentacije...b tim grcke nas je satrao ...nemamo nikakvu igru niti bilo sta sve se svodi na daj loptu pjanicu i dzeki pa sta naprave....safete moronu da li si bar jednm otisao posjetit te igrace popricat snjima i njihovim roditeljima...to ti je posao zasto platu primas...znas li ko je branimir hrgota ?izgubiso ga bez ispaljenog metka zahvaljujuci tvojoj bahatosti...kolasinac ista stvar...ovaj hajrovic je jos prije 3 godine trebao dobit poziv...zar nisii obecao da ces seferovica vati cim upise 5 minuta za firenzu...e moj moronu...bitno jeda vrsajevic n osnovu jedne tekme redovno dobija pozive iako na vrhuncu karijere nije mogao ni u slovackoj ligi biti standardan i t u prosjecnom klubu,,,,ja tvarno nevidim kako mi sa ovim likom mozemo pobjedit grcku,,,,tu ce trebati takticarsko umijece,mudrost a kad god je to trebalo safet se provalio brutalno....

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 08 feb 2013, 08:28

susic nece nikad nikog molit' za nastup... poziv ce dobiti oni igraci koji 100% zele dres BiH i koji su voljni proc' administrativne prepreke i imat' strpljenje da ih susic uvrsti na spisak... svi oni igraci koji imaju rezervnu opciju nisu spremni da se maltretiraju s procedurom i da cekaju... svaki igrac koji je imao pravo nastupa za BiH je dobio poziv - prije ili kasnije... ova trojica nemaju,a da bi stekli pravo, moraju potpisat' izjavu da zele igrat' za BiH... niko od nabrojanih to nije ucinio... cak se prave 'mutavi' kako i ne znaju koja je procedura...

svima je jasno zasto seferovic, i. hajrovic i kolasinac (halilovica ne racunam, jer realno nije ni blizu seniora, A repke pogotovo) nisu dosli u ljubljanu i zasto su odabrali druge repke...

seferovic nije ni pomisljao nikad da igra za BiH... izjave u medijima su sluzile da se isprovocira svicarski selektor (slicno krstanovicu s bilicem svojevremeno - bezuspjesno naravno)... akcija saveza da ih k'o fol pozove na neformalno druzenje mu je jos doslo k'o kec na desetku... hitzfeld ga pozvao.. on se odazvao... akcija uspjesna...

izet hajrovic je ovaj recept primijenio pred proslu prijateljsku svicaraca... i naravno uspjelo mu je...

kolasinac igra za U 21 njemacke i on ce sto je duze moguce odugovlacit' nastup za BiH.. i to sve dok postoji sansa da nastupi za nijemce... pogotovo imajuci u vidu, koliko njemacki savez forsira igrace s 'imigracionom pozadinom'... kad mu tamo izgledi budu minimalni, odazvace se nasem selektoru (kao i medunjanin usput receno)...

sve ove stvari ljudi direktno ukljuceni u rad saveza i repke vrlo dobro znaju i zato nama posmatracima s vana izgleda k'o da ih boli ona stvar za tudje reprezentativce koji bi mogli stec' pravo igranja za nasu repku... a ti igraci su fakat tudji dokle god se pismeno drugacije ne izjasne... ponavljam, a to nijedan od pobrojanih nije spreman uciniti..

u proslosti su selektori moljakali igrace da igraju za nas i kakve rezultate smo imali??? skoro nikakve, jer od igraca koji preko one stvari igra za repku ne mozes ocekivat' maksimum... interes mora biti obostran i puno intenzivniji od strane igraca...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 08 feb 2013, 08:52

FA7 je napisao/la:ovaj balavac jos poceo da provocira dzeku :roll:

kaze, da nije zlatan izabrao svedsku, dzeko nebi ni igrao za reprezentaciju :lol:

**** ga svicarska
Evo sad procita ovaj tekst, pa to je neverovatno koji licemjer je ovaj momak, hebala mu Svicarska mater.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 08 feb 2013, 08:54

Jedini je ovdje izgleda mali Halilovic iskren momak, a ovi ostali svi bi igrali za BiH dok jih neko drugi ne pozove.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 08 feb 2013, 09:06

vendeta87 je napisao/la:

**** ga svicarska
Evo sad procita ovaj tekst, pa to je neverovatno koji licemjer je ovaj momak, hebala mu Svicarska mater.
Kad malo razmisliš onda je u pravu. Šta hoće da kaže? Za Papeta je on nedovoljan kvalitet za repku. Da kod nas igraju Ibrahimović i još jedan napadač dobar i da selektor kaže da mu nije potreban Džeko, onda bi i Džeko razmišljao da igra za Češku. I vjeruj mi da tu ima istine. Ne znam kako Džeko razmišlja nego pretpostavljam jer je to logično. I ja bi sad igrao za UAE kad ne bi imao mjesta u BiH što da ne.
Blatite ovdje ove naše igrače a svi zaključuju iz novina. Kolašinac je rekao da će igrati za nas, potvrđeno na presu u NSBiH, ali naravno da čovjek ima obavezu prema možda treneru U20 Njemačke koji mu je možda nešto valjao u životu itd itd. Tim momcima su te države dale sve, a mi očekujemo da oni budu totalni džon obrazi i da se popišaju na sve, a da ne znaju da li ih naši žele. Evo Kola je rekao da će igrati i ja mu vjerujem ali valjda je red da završi ciklus sa svojim drugovima sa kojima igra godinama. Ja sam siguran da je Ćiro tu da bi oni svi potrčali ovamo bez obzira što ne voli mĆiru ali frajer je diplomata za respekt. Dok ovaj Pape daje glupe izjave da ne može gluplje.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 08 feb 2013, 09:09

zaboljisportuBiH je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:

**** ga svicarska
Kad malo razmisliš onda je u pravu. Šta hoće da kaže? Za Papeta je on nedovoljan kvalitet za repku. Da kod nas igraju Ibrahimović i još jedan napadač dobar i da selektor kaže da mu nije potreban Džeko, onda bi i Džeko razmišljao da igra za Češku. I vjeruj mi da tu ima istine. Ne znam kako Džeko razmišlja nego pretpostavljam jer je to logično. I ja bi sad igrao za UAE kad ne bi imao mjesta u BiH što da ne.
Blatite ovdje ove naše igrače a svi zaključuju iz novina. Kolašinac je rekao da će igrati za nas, potvrđeno na presu u NSBiH, ali naravno da čovjek ima obavezu prema možda treneru U20 Njemačke koji mu je možda nešto valjao u životu itd itd. Tim momcima su te države dale sve, a mi očekujemo da oni budu totalni džon obrazi i da se popišaju na sve, a da ne znaju da li ih naši žele. Evo Kola je rekao da će igrati i ja mu vjerujem ali valjda je red da završi ciklus sa svojim drugovima sa kojima igra godinama. Ja sam siguran da je Ćiro tu da bi oni svi potrčali ovamo bez obzira što ne voli mĆiru ali frajer je diplomata za respekt. Dok ovaj Pape daje glupe izjave da ne može gluplje.
Ma nije on tako kao ti razisljao nego mu je bilo samo krivo sto ga je Dzeko prozvao (s pravom) i rekao da je izdajnik sto i jeste, sto on eto nije igrao za BIH ako Ibra vec nije htio pa izbacio svojim igrama Dzeku iz repke.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 08 feb 2013, 09:13

legenda reala je napisao/la:Najači je onaj Glavaš sinoć, sa prosipanjem neke šuplje, kome je BIH rezerva itd. kao ko je samo igro za U17,19 i 21 BIH može i za A, pa jesu djeca kriva što su on,Pašalić,Ušanović godinama zaobilazili tu djecu.

Pa on i Slišković su i za Rahimića tako srali, pa frajer karijeru produži da pomogne repci, a i njemu se psovalo, fol neće za BIH da igra itd. mi nećemo nikog moliti, imamo bolje.

Slušam Bolića i kako čovjek fino priča, vidi se da poznaje materiju, dok Glavaš nema blage veze, frajer priča što bi ponovilo i 90% forumaša, a fol neki trener itd.Udavi se da objasni nešto, a u stvarnosti ništa ne objasni :P
Sere Glavas ko foka, u njegova doba je masa anonimaca kojima je BIH bila rezervna domovina obukli dres BIH, a sada nesto sere na njih.

Nismo zaboravili Kerkeza, Hrgovica, Jakirovica i masu ostalih anonimaca koji su pokusali steci nesto preko ledja BIH...

On je zadnji koji bi trebao to govoriti....

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 08 feb 2013, 09:45

nasla se primadona uvrijedjena sto ga bosanci smatraju izdajicama.
tom logikom, steta sto kodro nije mladji 15 godina - klinac bi dzeko mogao igrati pored njega...sta bi bilo kad bi bilo!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 feb 2013, 09:51

Glupa logika, cuj da igra Ibra ne bi Dzeke bilo u repki. I ovako igramo sa 2 spica pa bi imali atomski napad.
Uglavnom nek mu Sejo javi kakva je atmosfera, pa nek decko place od kuce gledajuci Dzeku na SP u Brazilu.

A mi imamo Lulica i Nadarevica, Viscu i Stevketa na krilima, tako da mozemo i bez tebe izete.

Imamo Djurica, Bilbiju pa mozemo i bez Seferovica.

A za Kolasinca se moramo boriti i ne dozvoliti da nam pobjegne, ici na noge ako treba.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 08 feb 2013, 10:02

On je ovom izjavom samo dokazao da je mutikasa i sam sebe je opovrgao. "Nakon tri poziva Dzeke (mozda i Spahica i jos nekog iz Saveza) OLDUCIO sam se za Svicarsku kao i Seferovic". Znaci da je lagao i zavlacio nas cijelo vrijeme kao i taj Seferovic, a ovdje se mjesecima na veoma ruzan nacin blatilo Savez i selektora zbog toga ... Nit za brata mu vise ne vjerujem da ce igrati dok ne nastupi za A-selekciju u zvanicnoj utakmici. A, sjecate li se izjava njihovih roditelja?

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 08 feb 2013, 10:07

Izete, Izete, Izete napu**i se k**cine! :mrgreen: Sala na stranu, pa koga vise zanima ovaj prevarant. Eto mu repke i nek igra. Svicarska je vrlo specificna zemlja. Znam kad dodjem u Bosnu na ljeto pa vidim ove nase odatle.. Sve u svemu papku sretno.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 feb 2013, 10:16

E Izete nek si ti ko Ibrahimovic pa makar. Pu pu pu daleko ti kuca od nase bila. Sine Dzeko kad se spomene, ustane se i nakloni, a za tebe i tvoje skakavce ne bi ni znali da te taj isti Dzeko nije pozvao zaigras za nasu repku. Elem jos jednom, eto tebi Svice pa njima budi Ibrahimovic. Nama takvi u repci i netrebaju. Nikad ti nebi potrcao za loptom kako nas Mire srcano potrci, ni poljubio grb nakon postignutog gola. Goni se i ti i takvi ko ti. 8-)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 feb 2013, 10:18

Ja mislim da Izet jos nije izgubljen za nas, treba mu ici na noge i moliti ga, **** ja Papeta koji nista ne radi :lol: . Umjesto da se bori za ovog rumenog momka koji voli BiH, on poziva nekog Svraku i Svrsajevica :mrgreen: . PAPE NAPOLJE!!! :lol: :lol:

Salu na stranu, dobro se sada vidi kako nam ti mladici prodaju muda pod bubrege. Kada je bilo ono da ga je Dzeko zvao, svi su redom popljuvalji Izeta. Onda se smirilo i izadje clanak gdje su pricali roditelji Izini, pa se tada popljuva Pape, ono bogovski. Evo sada ova izjava rumenog decka ce vjerovatno znaci pljuvanje istog, a onda se ceka sljedeci potez Izinih, da bi se popljuvao Pape. Ovo je mnogo dobra safunjara, jeb'o Esmeraldu. Sto je najgore nas narod plese kako akteri sviraju.

Kada formiras neko misljenje, malo ko moze da ti ga promijeni. Mozes oci otvoriti i vidjeti sta se desava, a ne pljuvati jednog pa drugog. Ne mogu oba da su losi, jedan je dobar, drugi je los, a ko je ko, to treba otvoriti oci i vidjeti, tako je ocito.

Helem, pljujte i dalje Papeta, ali vidite kakva bagra su ovi koji nam se nesto kao nude. Pogledajte sta se desi kada primarna repka zagrize za njih. Ovakvih je jos vani, samo sto nemaju medijskog prostora.

VOLIM TE BIH!

I slazem se s nekim ko je ranije napisao da je Alen jedini iskren od ovih.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

brcak108
Kontakt:

Post Postao/la brcak108 » 08 feb 2013, 10:19

opaaaaaa ovaj je vece đubre nego sto sam mislio, e moj izete nisi lijep al si zato glup
BUDI PONOSAN

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 feb 2013, 10:19

Ma ne sekiram se za Izeta, samo Boga molim da bude kakva tekma da mu Spaha stoji na suprotnoj strani.
Bit ce mu po zubima ko i Marinu. :lol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 feb 2013, 10:22

adriano_leite je napisao/la:Ja mislim da Izet jos nije izgubljen za nas, treba mu ici na noge i moliti ga, **** ja Papeta koji nista ne radi :lol: . Umjesto da se bori za ovog rumenog momka koji voli BiH, on poziva nekog Svraku i Svrsajevica :mrgreen: . PAPE NAPOLJE!!! :lol: :lol:

Salu na stranu, dobro se sada vidi kako nam ti mladici prodaju muda pod bubrege. Kada je bilo ono da ga je Dzeko zvao, svi su redom popljuvalji Izeta. Onda se smirilo i izadje clanak gdje su pricali roditelji Izini, pa se tada popljuva Pape, ono bogovski. Evo sada ova izjava rumenog decka ce vjerovatno znaci pljuvanje istog, a onda se ceka sljedeci potez Izinih, da bi se popljuvao Pape. Ovo je mnogo dobra safunjara, jeb'o Esmeraldu. Sto je najgore nas narod plese kako akteri sviraju.

Kada formiras neko misljenje, malo ko moze da ti ga promijeni. Mozes oci otvoriti i vidjeti sta se desava, a ne pljuvati jednog pa drugog. Ne mogu oba da su losi, jedan je dobar, drugi je los, a ko je ko, to treba otvoriti oci i vidjeti, tako je ocito.

Helem, pljujte i dalje Papeta, ali vidite kakva bagra su ovi koji nam se nesto kao nude. Pogledajte sta se desi kada primarna repka zagrize za njih. Ovakvih je jos vani, samo sto nemaju medijskog prostora.

VOLIM TE BIH!

I slazem se s nekim ko je ranije napisao da je Alen jedini iskren od ovih.
Naravno treba kleknuti pred njega, moliti ga i kumiti nebil zaigro. I jos kad ga ubjedimo lijiepo mu pokloniti koje milionce cisto onako da mu se zahvalimo na solidarnosti. Ja sam vazda govorio da otkako je Pape postao selektor da smo mi konacno normalna repka. Kome se nesvida brate mili neka izmisli boljeg. Za pare koje dobije i uslove u kojima radi, tesko ce se bolji naci. Al hajd to nekom to dokazi. 8-)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 08 feb 2013, 10:27

ovoga izeta bi Kolasinac razbio kao macku na sandzacki nacin **** mu ja sve mu **** kakav je glupan to je nevjerovatno

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 08 feb 2013, 10:30

Majstor10 je napisao/la:ovoga izeta bi Kolasinac razbio kao macku na sandzacki nacin **** mu ja sve mu **** kakav je glupan to je nevjerovatno

Za tvog pulena cemo isto tako da vidimo ...

bosanac23
Kontakt:

Post Postao/la bosanac23 » 08 feb 2013, 10:34

https://www.facebook.com/izet.hajrovic" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 26 gostiju.