Slažemo se. Lakersi su očajni, vodimo jer se sporo vraćaju u odbranu a mi završavamo napade za 7-8 sekundi. Al' ko te pita, dobro je ovo, samo da se pobjedi.azTer je napisao/la:solidno poluvrijeme. poveliko vodstvo može se samo pripisat očajnoj i bezidejnoj igri lejkersa.
Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- Paraglajder
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
YNWA
dame i gospodo, pol pirs 
- Paraglajder
- Kontakt:
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Donio ti pare, pa se kur.čišParaglajder je napisao/la:KAKAV LUDAK JE POL PIRS!!!
Nama je Željo svetinja jedina.
- Paraglajder
- Kontakt:
- Titova-Juga
- Kontakt:
Samo D'Antoniev klub može primati skoro pa trocifrenu brojku prije početka zadnje četvrtine

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
silovanje djece mi
- Paraglajder
- Kontakt:
Mene najviše obradovao Pierce poslije one serije njegovih poena. Timeout, ide prema klupi i ljutito pokazuje na parket, vjerovatno je time Aingeu objasnio neke stvari. 
YNWA
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Kako igramo
,Doc-u treba spomenik dici kao i cijelom timu,treba u doigravanje uci sa 6 mjestaa,protiv Pacersa da izbjegnemo NY I Miami.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pobjeda protiv naših rivala iz grada bez jezera
(koju ću pogledati tek kad dođem kući sa posla
)
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Tako je. Veliki bi uspijeh bio kada bi bili 6. Ja sam cijelo vrijeme kontao da je biti barem 7 pa izbjeci Heat ali sa sestim mjestom bi to bilo nesto posebno!emir18 je napisao/la:Kako igramo,Doc-u treba spomenik dici kao i cijelom timu,treba u doigravanje uci sa 6 mjestaa,protiv Pacersa da izbjegnemo NY I Miami.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
emir18 je napisao/la:Kako igramo,Doc-u treba spomenik dici kao i cijelom timu,treba u doigravanje uci sa 6 mjestaa,protiv Pacersa da izbjegnemo NY I Miami.
pa ako nastavimo ovako dobro igrati ni neko bolje mjesto nije nedostizno, ni 4 a ni 5 nisu toliko daleko, a ima jos 33 utakmice do kraja regularnog dijela sezone
ali kakvo razvaljivanje LA, ovo me podsjetilo na ono finale kad smo osvojili naslov kad smo ih rastavili na proste faktore
- Paraglajder
- Kontakt:
Ja bih više volio Knickse i Heat nego Pacerse, zavaravate se ako mislite da imamo šanse protiv dotičnih... 
YNWA
pa indiana je tradicionalno nama nezgodan protivnik....cak mislim da imaju bolji skor u medjusobnim u zadnjih par godinaParaglajder je napisao/la:Ja bih više volio Knickse i Heat nego Pacerse, zavaravate se ako mislite da imamo šanse protiv dotičnih...
Istina.Paraglajder je napisao/la:Ja bih više volio Knickse i Heat nego Pacerse, zavaravate se ako mislite da imamo šanse protiv dotičnih...
Celticsi me pozitivno iznenadiše nakon povrede Ronda.Uz Spurse i Bullse jedina ekipa u NBA koja može ovo uraditi.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Da. I ja bih prije Knickse nego Pacerse.Paraglajder je napisao/la:Ja bih više volio Knickse i Heat nego Pacerse, zavaravate se ako mislite da imamo šanse protiv dotičnih...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uh, al' kakav raspored imamo u narednih 5 tekmi, 2 puta Denver, Chi, Jezeraši opet (u Staplesu) i Catsi koji su uljezi u ovom rasporedu
Biće dosta teško doći do 6 ili neke bolje pozicije, tako da je 7 mjesto nekako i najrealnija mogućnost u ovoim okolnostima, a sve iznad toga je bonus, iako bi dobro bilo izbjeći Pajsere zbog njihove nadmoći pod košem i odbrane
Biće dosta teško doći do 6 ili neke bolje pozicije, tako da je 7 mjesto nekako i najrealnija mogućnost u ovoim okolnostima, a sve iznad toga je bonus, iako bi dobro bilo izbjeći Pajsere zbog njihove nadmoći pod košem i odbrane
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
kad bih mogao birat, definitivno bih se odlučio za nikse. no, treba bit realan i reć da su sve tri ekipe jaaako nezgodne, pogotovo kad se radi o plejofu.
što se tiče narednih tekmi, bio bih zadovoljan sa 3-2, s tim što očekujem pobjedu protiv mačaka i barem jednu protiv denvera.
što se tiče narednih tekmi, bio bih zadovoljan sa 3-2, s tim što očekujem pobjedu protiv mačaka i barem jednu protiv denvera.
@rio_Ferdy88 drug imali kakvi novosti oko trejdva,hoceli biti potpisivanja kakvih FA?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: Garfield, Google Adsense [Bot], nerkolfc, TripleThreat i 9 gostiju.