vidi zanima li te sta od mojih.dema je napisao/la:treba mi jedan SF pa eto nudite nesta,mozda se i dogovorimo,moze i jedan dobar SF za 2 moja igraca
povrede me stigle,al eto igram protiv covjeka koji nije aktivan
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dema, pokušao sam naći neki realan trade. Mislim da sam uspio. Sad, da l' si ti za - ostaje nam da vidimo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- majestic24
- Kontakt:
JHam je napisao/la:vidi zanima li te sta od mojih.dema je napisao/la:treba mi jedan SF pa eto nudite nesta,mozda se i dogovorimo,moze i jedan dobar SF za 2 moja igraca
iguadala ili derick wiliams
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
nije lose,ali je Griffin povrijedjen,Wallace totalno van forme,e sad razmislicu jos pa ti javim,ipak ova 2 moja igraca su double double skoro svaku utakmicuMonolog je napisao/la:Dema, pokušao sam naći neki realan trade. Mislim da sam uspio. Sad, da l' si ti za - ostaje nam da vidimo.
iguadala,sta predlazesmajestic24 je napisao/la:JHam je napisao/la:vidi zanima li te sta od mojih.dema je napisao/la:treba mi jedan SF pa eto nudite nesta,mozda se i dogovorimo,moze i jedan dobar SF za 2 moja igraca
iguadala ili derick wiliams
Green bi trebao biti krađa jedino me j3b3 što nema Duncana 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- majestic24
- Kontakt:
@demA
iguadala za noaha
iguadala za noaha
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
hehe ne moze,pa neuporedivi su njih dvojicamajestic24 je napisao/la:@demA
iguadala za noaha
za hardena jefferson i okafor
samo nudite sf valjda cemo uspjet nesta skontat
samo nudite sf valjda cemo uspjet nesta skontat
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dema, odbio sam trade u djeliću sekunde.
Bogut povrijeđen (+ i kad se vrati neće biti na 60% svojih mogućnosti), Okafor i Jefferson za Duranta i Calderona. U biti, dobijam 3 visoka igrača i isključivo skokove i blokade, a gubim sve ostalo. Durant je najbolji fantasy igrač uz Jamesa i sigurno da bi ovo bila krađa epskih razmjera.
Bogut povrijeđen (+ i kad se vrati neće biti na 60% svojih mogućnosti), Okafor i Jefferson za Duranta i Calderona. U biti, dobijam 3 visoka igrača i isključivo skokove i blokade, a gubim sve ostalo. Durant je najbolji fantasy igrač uz Jamesa i sigurno da bi ovo bila krađa epskih razmjera.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ma tako je ali nisam znao sta drugo predlozit,vidjecu jos ako ne nadjem nekog boljeg sf da uzmem Wallacea iako je cesto losMonolog je napisao/la:Dema, odbio sam trade u djeliću sekunde.
- adriano_leite
- Kontakt:
Da li bi ti to dao Duranta? Uzmi od mene sve sto ima osim Irvinga.Monolog je napisao/la:Dema, odbio sam trade u djeliću sekunde.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ni za Jamesa. 
hajde saljite te SF ponude,treba mi ta pozicija moze i 2 igraca za jednog SF,posebno kome fali skokova
- adriano_leite
- Kontakt:
Poslao sam ti Javala i Smitha za Big Ala ako hoces, a moze i Billups + Greg i Reddick za Smith + Davis + Bayless. Ostalo ti nista ne mogu ponuditi, samo ta dva paketa.dema je napisao/la:hajde saljite te SF ponude,treba mi ta pozicija moze i 2 igraca za jednog SF,posebno kome fali skokova
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kakva mrtva trka z poslednje mjesto koje vodi u Play-Off
od sestog do devetog mjesta nas djele samo 2 pobjede, uz to igraju KB24 (6.) protiv Bullsa (5.) i Jose (1.) protiv Mamuze (7.). Zelenasi i ja imamo nesto laganij raspored, ja igram protiv zadnje ekipe Bosnam Titansi dok Zelenasi protiv (nazalost) neaktivnog Admina
Bit ce gusto do kraja.
Zanimljivo je i ovo pogledati kako je ko birao na pocetku sezone, big fail je napravio Jose sa biranjem Thorntona kao 4. pick, ja sa Humpom (6.) i Mirzom (7.), Newcastle sa Ray Allenom kao 5. Pick.
Dok su odlican posao uradili HeatUnited sa O.J. Mayo tek kao 9. pick, i West kao 6. pick. KB24 prejak posao napravljen sa 9. pickom Vasqueza (14pts. 9,4 ass i 4.6rbs)
Liverpool Knicksi sa Asikom 10Pts+11,5 Rbs i to kao 8. Pick.
Sve u svemu zanimljiva sezona, ostaje zaljenje sto su nas napustili 2 veoma aktivna igraca do sada, ali ohrabruje aktivnost "Rookiea"
Bit ce gusto do kraja.
Zanimljivo je i ovo pogledati kako je ko birao na pocetku sezone, big fail je napravio Jose sa biranjem Thorntona kao 4. pick, ja sa Humpom (6.) i Mirzom (7.), Newcastle sa Ray Allenom kao 5. Pick.
Dok su odlican posao uradili HeatUnited sa O.J. Mayo tek kao 9. pick, i West kao 6. pick. KB24 prejak posao napravljen sa 9. pickom Vasqueza (14pts. 9,4 ass i 4.6rbs)
Sve u svemu zanimljiva sezona, ostaje zaljenje sto su nas napustili 2 veoma aktivna igraca do sada, ali ohrabruje aktivnost "Rookiea"
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
http://pokit.org/get/?c94a6af7106893331 ... ece3ac.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo ne moze proci ni u filmu.
jel već bio dogovoren trade?Tracy3McGrady je napisao/la:http://pokit.org/get/?c94a6af7106893331 ... ece3ac.jpg
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa jeste, morao sam odbiti.Carlo je napisao/la:jel već bio dogovoren trade?Tracy3McGrady je napisao/la:http://pokit.org/get/?c94a6af7106893331 ... ece3ac.jpg
Ova sedmica ce biti dosta zanimljiva s obzirom da se igra samo 4 dana...moglo bi biti iznenadjenja.
@Tracy3McGrady
Zanimljivo je ovo sa pick-ovima...ja sam pogodio odlicno sa nekim nizim(prije svih Vasquez) ali sam promasio sa Howardom kao prvim izborom i Lowry-jem kao drugim...cak i treci izbor Ellis me razocarao.
@Tracy3McGrady
Zanimljivo je ovo sa pick-ovima...ja sam pogodio odlicno sa nekim nizim(prije svih Vasquez) ali sam promasio sa Howardom kao prvim izborom i Lowry-jem kao drugim...cak i treci izbor Ellis me razocarao.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.