najgore je biti balija
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
kao sto sam rekao, treba sve uraditi da se nekome omoguci da nastupa za domovinu...ali ako nece, nece ...ko mu J**+ mater . nije ni hrvatska propala bez gavranovica srbija bez arnautovica ili mi bez junuzovica . e jesi se usrecio moj Izete

najgore je biti balija
najgore je biti balija
Zadnja izmjena: arius, dana/u 08 feb 2013, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.
Vidim da je trebi vec platio prvu plasticnu operaciju:). Dzet - seteri alpski ...bosanac23 je napisao/la:https://www.facebook.com/izet.hajrovic
Pa on stavrno velika budala....
Pazi mu izjave o Dzeki....

Pazi mu izjave o Dzeki....
kolasinac je s bivoljeg brda izmedju stoca i capljine , kakav sandzak bolanMajstor10 je napisao/la:ovoga izeta bi Kolasinac razbio kao macku na sandzacki nacin **** mu ja sve mu **** kakav je glupan to je nevjerovatno
Jaoooo gledaj stavio BMW:a hahahah.. Tipicni seljacki mentalitet xDbosanac23 je napisao/la:https://www.facebook.com/izet.hajrovic
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Može ga samo podudlati Džeki 
arius je napisao/la:kolasinac je s bivoljeg brda izmedju stoca i capljine , kakav sandzak bolanMajstor10 je napisao/la:ovoga izeta bi Kolasinac razbio kao macku na sandzacki nacin **** mu ja sve mu **** kakav je glupan to je nevjerovatno![]()
![]()

- tyler durden
- Kontakt:
ebemo mamu ovom Izmetu 
Izmete ebem ti najmilije.
Bas me zanima sta ce sad reci @Principatus,kakva je njegova reakcija jer se govori u textu da je izmet i seferovic odabrali svicarce.
Bas me zanima sta ce sad reci @Principatus,kakva je njegova reakcija jer se govori u textu da je izmet i seferovic odabrali svicarce.
1946
Porijeklo njegovih roditelja je iz Sandzaka, ako ista barem, je mislim da njegova fizionomija govori da je Sandzaklija (porijeklom)..arius je napisao/la:kolasinac je s bivoljeg brda izmedju stoca i capljine , kakav sandzak bolanMajstor10 je napisao/la:ovoga izeta bi Kolasinac razbio kao macku na sandzacki nacin **** mu ja sve mu **** kakav je glupan to je nevjerovatno![]()
![]()
Pravda za Papeta!
ima dva vrsta sandzaklije u fudbalski svijet.. picketinje kao izmet hajrovic,adem ljajic,itd., i bosanski patrioti, vodje, ratnici, ljudi tvrdi kao kamen, kao spahic i uskoro dragi kolasinacDufresne je napisao/la:Porijeklo njegovih roditelja je iz Sandzaka, ako ista barem, je mislim da njegova fizionomija govori da je Sandzaklija (porijeklom)..arius je napisao/la:kolasinac je s bivoljeg brda izmedju stoca i capljine , kakav sandzak bolanMajstor10 je napisao/la:ovoga izeta bi Kolasinac razbio kao macku na sandzacki nacin **** mu ja sve mu **** kakav je glupan to je nevjerovatno![]()
![]()
- storm_raider
- Kontakt:
Zar je bitno sta ce reci?Head je napisao/la:Izmete ebem ti najmilije.![]()
Bitni su ovi koje se bore da nesto za ovu drzavu urade. Kapa dolje Dzeko! Nekako svi na jednu stranu, ali Mire je Mire.. Dzaba, kada se sjetim da je angazovao i Centralni Dnevnik i molio da igra za nas, a na stolu imao ponudu od reprezentacije Francuske... Nevjerovatan mladic,
Sport je lijek za tijelo i duh.
Sta ce reci? Nista! Moze si kupiti Berlinere i razmisliti kakve gluposti je pisao zadnjih dana ...storm_raider je napisao/la:Bas me zanima sta ce sad reci @Principatus,kakva je njegova reakcija jer se govori u textu da je izmet i seferovic odabrali svicarce.
Kad se sve sagleda u zadnje 2-3 godine Bosnjaci postaju najvece izdajice BiH
.Ovaj Hajrovic je takav smrad da je to nevjerovatno.Fkt je malo reci da je dvolican,jer je on gori i od toga.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- KB-TM87
- Kontakt:
dabogda mu nogu slomili ko eduardu pa nek igra za kosovo
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ne mogu mu pomoći ni 3 plastične, a i bolje je ovako, pa kod nas u repci uglavnom sve lijepi momcisamson je napisao/la:Vidim da je trebi vec platio prvu plasticnu operaciju:). Dzet - seteri alpski ...bosanac23 je napisao/la:https://www.facebook.com/izet.hajrovic
nema potrebe za pljuvanjem i vrijedjanjem bilo koga...nema potrebe za bilo kakvom pricom. dok je bilo sanse da zaigra za nas posvecivali smo paznju, sad kad je pokazao pravo lice i odlucio srcem za svicarsku, on za nas vise nije bosanac i nije mu mjesto na ovoj temi. svaka prica o hajrovicu i seferovicu je spamanje na ovoj temi - jer je prica o strancima (igracima drugih reprezentacija). tema je nasa repka!
lijepo je dzeko rekao - da je sva prica bila dizanje sebi cijene i skretanje paznje za pozivom u svicu!
tu se prica za nas zavrsava. po meni je dzeko u pravu i kad nije - jer je nas i po tom ima prednost nad nekim skorojevicima koji ne zele biti ono sto jesu i sto ce biti!
lijepo je dzeko rekao - da je sva prica bila dizanje sebi cijene i skretanje paznje za pozivom u svicu!
tu se prica za nas zavrsava. po meni je dzeko u pravu i kad nije - jer je nas i po tom ima prednost nad nekim skorojevicima koji ne zele biti ono sto jesu i sto ce biti!
- KB-TM87
- Kontakt:
Željezničar - kult glavnog grada
KB-TM87 je napisao/la:http://****/ostale-glavne-vijesti/991-vicarski-mediji-prave-razdor-meu-zmajevima-hajrovi-ne-znam-kome-su-u-interesu-neistine.html
Ja ne pamtim da sam i jednom vidjela audio/video izjavu u ovim situacijama. Pa, danas svaki mobitel ima tu mogućnost, ako već rade intervjue neka ih rade i izgledaju vjerodostojno.
A, nešto mi ovaj portal isto naginje na neke strane...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: eleGancy, Goalgetter, Majestic-12 [Bot] i 20 gostiju.