FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

champions1921

Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 08 feb 2013, 11:22

aS_Roma je napisao/la:Sulejman Smajic 2 mjeseca van terena.

nemoj samo onaj van Basten da kaze da lazem, pa onda kad vidi da je istina, da brise komentar.
Vidis da lazes :mrgreen:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/smajic-s ... djen/97956
BUDI ŽELJO !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 feb 2013, 11:24

anonimni je napisao/la:sad je kasno :mrgreen:
>Nikad nije kasno da neko krene voliti Zelju!!!
ellaxaz je napisao/la:Nego, kome ode pozajmica? ;)
Velezu!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 08 feb 2013, 11:24

čamac je napisao/la:@ plavetnilo

Možda si u pravu, ali ja nisam mislio na Amira nego čini mi se da je dolazio kod nas još jedan Spahić. Je li se zove Alen Spahić i to je bilo nekad tamo prije 6-7 godina. Možda se neko sjeća, ja već odavno ne pamtim dobro.
Ja se jedino sjećam Bajre Spahića :D

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 feb 2013, 11:40

pile87 je napisao/la:
anonimni je napisao/la:sad je kasno :mrgreen:
>Nikad nije kasno da neko krene voliti Zelju!!!
da krene, nije, al' je Medunjanin ranije spominj'o da navija za Želju, tako da to o ljubavi nastaloj između Maccabija i danas propada...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 08 feb 2013, 11:43

plavetniloo je napisao/la:

Možda si u pravu, ali ja nisam mislio na Amira nego čini mi se da je dolazio kod nas još jedan Spahić. Je li se zove Alen Spahić i to je bilo nekad tamo prije 6-7 godina. Možda se neko sjeća, ja već odavno ne pamtim dobro.
Ja se jedino sjećam Bajre Spahića :D
Koji je inače iz Dubrovnika ali je jednom prilikom dok su igrali viktorije na plaži nabio loptu tako jako da je morao za njom trčati do Hrasnice gdje je i ostao jer nije imao snage da se vrati :D

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 feb 2013, 11:44

Off topic je, pa neka se drugi ne ubacuju u ovo raspravu. Ovo je ujedno samo odgovor na post, i nema potrebe vise za bilo kakvih daljnim raspravama na tu temu.

@plaetniloo - Chelsea nikada nije kuci izgubio od Barcelone 1:2. Malo provjerenih informacija nije na odmet. ;)
Druga stvar, bila su dva slucaja kada je Chelsea na osnovu loseg terena pokusavao sprijeciti Barcelonu da razvije svoju igri. Prvi takav slucaj se dogodio 2005, upravo onaj slucaj koji sam ja naveo, kada nisu pokosili teren na odredenu normu sto je u Barceloni izazvalo revolt (2005). Prvi mec u Barceloni je zavrsen 2:1 za Barcu, a drugi mec je Mourinjo sam izjavio da ce razbiti Barcelonu u prvih 20 min, sto su i uradili jer su imali prednost od 3:0, a na kraju je rezultat bio 4:2 za Chelsea. ;)

" onclick="window.open(this.href);return false;

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 08 feb 2013, 11:47

Igrao je Emirov brat u Želji, koliko se sjećam, odigrao je jednu službenu utakmicu.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 feb 2013, 11:54

anonimni je napisao/la:da krene, nije, al' je Medunjanin ranije spominj'o da navija za Želju, tako da to o ljubavi nastaloj između Maccabija i danas propada...
Spominjao momak da simpatise Zelju, pa jedva nas jezik prica a ne sta drugo.Meni je drag svaki novi koji dodje na Zeljinu tekmu!
Izmedju ostalog prica se da smo u potrazi za lijevim bekom, dao Bog da sta nadjemo ovako na brzinu!
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 08 feb 2013, 12:00, ukupno mijenjano 2 puta.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 08 feb 2013, 11:59

DzoleZeljo je napisao/la:Off topic je, pa neka se drugi ne ubacuju u ovo raspravu. Ovo je ujedno samo odgovor na post, i nema potrebe vise za bilo kakvih daljnim raspravama na tu temu.

@plaetniloo - Chelsea nikada nije kuci izgubio od Barcelone 1:2. Malo provjerenih informacija nije na odmet. ;)
Druga stvar, bila su dva slucaja kada je Chelsea na osnovu loseg terena pokusavao sprijeciti Barcelonu da razvije svoju igri. Prvi takav slucaj se dogodio 2005, upravo onaj slucaj koji sam ja naveo, kada nisu pokosili teren na odredenu normu sto je u Barceloni izazvalo revolt (2005). Prvi mec u Barceloni je zavrsen 2:1 za Barcu, a drugi mec je Mourinjo sam izjavio da ce razbiti Barcelonu u prvih 20 min, sto su i uradili jer su imali prednost od 3:0, a na kraju je rezultat bio 4:2 za Chelsea. ;)

Znaš na koju sam utakmicu msilio, samo sam rezultat fulio.Del Horno je tad crveni dobio i tad se igralo na oranici, yebo ove terene gdje se igra PL BiH na šta je tad SB ličio.Tu utakmicu što ti spominješ nije bilo nikakvih trzavica sa terenom.Vodio Chelsea 3 0, Barca se vratila na 3 2 i onda Terry pogodio za 4 2 i prolazak Chelsea.Pogledaj teren na toj utakmici, prva je na klipu koji si poslao, k'o da na tepihu igraju.
EDIT: Izgleda da nisam fulio rezultat, http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -card.html" onclick="window.open(this.href);return false;

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 feb 2013, 12:03

Dona je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Stani malo covjece. Kaze lik nije mu nista. Sacekajmo jos ovu polusezonu, vjerujem da ga ni Amar nece vise trpit i placat bezveze ako ne opravda povjerenje...
Ja pozelio tekme vec!
Ma covjek prima platu ima dvije godine nije odigrao dvije utakmice kako treba.Pa bolje dati malom Sadikovicu nesto para,nego bacati na plate pespotrebnom igracu.
U evropi nam ne moze pomoci jer je ko balerina,za ovu nasu ligu imam solidnih igraca na toj poziciji.
Smajic se odrekao plate dok se ne oporavi, jos nakon one prve povrede.

@Dzole grijesis,
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 731518.stm" onclick="window.open(this.href);return false; Rekao si da Celzi nikada kuci nije izgubio 2:1.

Na toj oranici im nije uspjelo da pobjede 3:0, cak ni ta prljava igra nije uspjela tada. Samo su upropastili igru. Mislim da je Iniesta tu utakmicu rijesio cak.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 08 feb 2013, 12:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 feb 2013, 12:06

plavetniloo je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Off topic je, pa neka se drugi ne ubacuju u ovo raspravu. Ovo je ujedno samo odgovor na post, i nema potrebe vise za bilo kakvih daljnim raspravama na tu temu.

Znaš na koju sam utakmicu msilio, samo sam rezultat fulio.Del Horno je tad crveni dobio i tad se igralo na oranici, yebo ove terene gdje se igra PL BiH na šta je tad SB ličio.Tu utakmicu što ti spominješ nije bilo nikakvih trzavica sa terenom.Vodio Chelsea 3 0, Barca se vratila na 3 2 i onda Terry pogodio za 4 2 i prolazak Chelsea.Pogledaj teren na toj utakmici, prva je na klipu koji si poslao, k'o da na tepihu igraju.
EDIT: Izgleda da nisam fulio rezultat, http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -card.html" onclick="window.open(this.href);return false;
E taj mec, koji ti spominjes se bas igrao na oranici. To stoji, ali na mecu iz 2005 je takoder frka bila zbog visine trave, jer Barcelona praktikuje igru kada jer trava na minimalac pokosena, a tada ovi iz Chelsea nisu namjerno pokosili da bi im usporili pas igru. Kao sto sam naveo, bila su dva slucaja, ja sam uzeo prvi kao primjer, a ti drugi. ;) :D

EDIT: Nisi ti fulio rezultat, ja sam, na ovom video nema tog meca od 1:2, a ja sam taj mec pobrkao sa drugim mecom 0:1... Moja greska..

Da se sada ne izgubis mecu ovim podacima.
Ja sam naveo prvi slucaj kada je rezultat bio 4:2 za Chelsea (2005) (Nepokosena trava)
A ti si naveo drugi sucaj kada je rezultat bio 1:2 za Barcu u Londonu (2006) (Teren - oranica)

EDIT: E sada kako je pocela ova online prodaja, treba uci sa novom idejom, a tj; da se Zeljina dijaspora aktivira malo. Kako? Progurati ideju da svi prihodi o fan-shopu idu ka izgradnji zapadne tribine Grbavica. Sta mislite o ovoj ideji? :D
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 08 feb 2013, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 08 feb 2013, 12:22

Online prodaja krenula hajmo puni budzet.. Napunnniiiiiiii do vrhaaa :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 08 feb 2013, 12:37

zeljocity je napisao/la:Online prodaja krenula hajmo puni budzet.. Napunnniiiiiiii do vrhaaa :lol:
Nema para, sve se rastalilo. :mrgreen:
(stara, al dobra) :lol:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 feb 2013, 12:58

Ta me uvijek rasturi. :lol: :lol:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 08 feb 2013, 14:12

DzoleZeljo je napisao/la:EDIT: E sada kako je pocela ova online prodaja, treba uci sa novom idejom, a tj; da se Zeljina dijaspora aktivira malo. Kako? Progurati ideju da svi prihodi o fan-shopu idu ka izgradnji zapadne tribine Grbavica. Sta mislite o ovoj ideji? :D
Citam ove prijedloge, "ideje", sto se tice investiranja u stadion (posjeta 10k x 6KM=60k KM), sada evo i fan shop itd

Prvo da bi vi gurali tu ideju, UO NKŽ mora donijeti odluku da se prihod od tih ulaznica ostavlja za tu svrhu. Sto u prijevodu znaci da ta sredstva moze koristiti striktno za ulaganje u stadion, sto sumnjam da ce bilo koji klub napraviti. Znaci, ne pita se vas gdje bi vi taj novac preusmjerili, vec klub. Sto je izmedju ostalog normalna stvar.
Ovako bi navijaci odlucivali o prioritetima kluba, tj gdje da ulozi novac :)

Vi mozete recimo donirati taj novac preko ulaznica, tako sto cete placati fiksu cijenu karte (6KM), ali sa strane kupovati neku priznanicu ili nesto slicno, koja bi kostala npr 2KM, u svrhu investiranja u stadion. Ta ideja je vec realna.

Vozdrica ;)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 feb 2013, 14:19

Mislim da pravljenje stadiona od ulaznica ili fan sopa ne bi islo. To kosta milione i na ovaj nacin ne bi skupili ni mali dio novca i to bi trajalo godinama. Jedini nacin je da se nadje investitor koji ce to napraviti i dati mu na koristenje odredjeni period kao sto je slucaj svugdje u svijetu.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 feb 2013, 14:35

Amare hvala ti sto postojis, evo Fenan raskino sa Olimpicom hoce vani, koji si ti kralj Amare, po hiljaditi put.
Kod tebe ove muljaze i suplje ne prolaze, vec samo konkretno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 08 feb 2013, 15:10

Ultras1921 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/konacno-online- ... hopa/4298/
http://www.ekupi.ba/FK-Zeljeznicar-g9262.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo svima prilike da konkretno pomognu klubu. Sad i dijaspora ima tu priliku. I zato pozivam sve da je iskoriste, da ne ostane ljubav prema ŽELJI samo na riječima!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 08 feb 2013, 15:20

Jeste prodali Adilovica za 6 miliona?I cuo sam da ce vam uskoro leci pare od Sehica,navodno cete sa kamatama dobiti 4 miliona.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 08 feb 2013, 15:21

HzSM je napisao/la:Jeste prodali Adilovica za 6 miliona?I cuo sam da ce vam uskoro leci pare od Sehica,navodno cete sa kamatama dobiti 4 miliona.
I tebi vuna, ha?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Levin, perodeformero i 42 gosta.