Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Nije pozivan na druženje, pozvan je Kolašinac, Halilović, Seferović, i mlađi Hajrović.
Ja neću ništa da komentarišem što se tiče ovih navoda medija i prepiski preko fb -a i twittera, pa ovaj nije izjavio, ovaj jest, et' ih tamo.
Ja neću ništa da komentarišem što se tiče ovih navoda medija i prepiski preko fb -a i twittera, pa ovaj nije izjavio, ovaj jest, et' ih tamo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ne lupetajte , bio je pozvan i to od samoga Edina i Emira , tako da je bespotrebno glabati o tome . Ne treba ni njega ni bilo koga moliti , imat ce se on kad vremena kajati kada nas vidi u brazilu hvatat ce se on za glavu a i gledat ce mladjeg brata kako igra u brazilu 
Ne misli se pozvan na telefon, nego da li je dobio poziv kao sto mu je brat dobio..Lucryler je napisao/la:Ne lupetajte , bio je pozvan i to od samoga Edina i Emira , tako da je bespotrebno glabati o tome . Ne treba ni njega ni bilo koga moliti , imat ce se on kad vremena kajati kada nas vidi u brazilu hvatat ce se on za glavu a i gledat ce mladjeg brata kako igra u brazilu
Mlađeg brata kako igra u Brazilu ??? Jako teško izvodljivo
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Znam ja na sta se misli , hocu da kazem da bio "pozvan" na kakav nacin to nije bitnobiskitt je napisao/la:Ne misli se pozvan na telefon, nego da li je dobio poziv kao sto mu je brat dobio..Lucryler je napisao/la:Ne lupetajte , bio je pozvan i to od samoga Edina i Emira , tako da je bespotrebno glabati o tome . Ne treba ni njega ni bilo koga moliti , imat ce se on kad vremena kajati kada nas vidi u brazilu hvatat ce se on za glavu a i gledat ce mladjeg brata kako igra u brazilu
Pa kako nije, pljuje ga se sto se nije odazvao, a nije ni bio pozvan.Lucryler je napisao/la:Znam ja na sta se misli , hocu da kazem da bio "pozvan" na kakav nacin to nije bitnobiskitt je napisao/la:Ne misli se pozvan na telefon, nego da li je dobio poziv kao sto mu je brat dobio..Lucryler je napisao/la:Ne lupetajte , bio je pozvan i to od samoga Edina i Emira , tako da je bespotrebno glabati o tome . Ne treba ni njega ni bilo koga moliti , imat ce se on kad vremena kajati kada nas vidi u brazilu hvatat ce se on za glavu a i gledat ce mladjeg brata kako igra u brazilu
- Rockefeller
- Kontakt:
Mi na krilima imamo Lulica i Stevanovica. Visca i Nadarevic mogu biti dobre zamjene. A u mladjim kategorijama imamo jos Prcica i Zakarica. Barem smo tu mirni narednih 10 godina. Samo je Lulic nesto stariji i Nadarevic zreo igrac. Ovi ostali su svi mladi.
Edit. ima i Cerimagic za mlade sto igra.
Moja je procjena bila da ce proci 24h da dodje demant za Izetovu izjavu, ali sam se prevario...
Ja ne vjerujem u ove izjave u stranim medijima nista i usudio bi se da kazem da one Dzekine izjave nisu bile njegove, iako jesu, ono mu nije trebalo...
Ljudi, ne treba da se odricemo nijednog igraca koji ima nase korijene, ko je odgledao utakmicu protiv Slovenije, znace zasto ovo govorim...
Ja ne vjerujem u ove izjave u stranim medijima nista i usudio bi se da kazem da one Dzekine izjave nisu bile njegove, iako jesu, ono mu nije trebalo...
Ljudi, ne treba da se odricemo nijednog igraca koji ima nase korijene, ko je odgledao utakmicu protiv Slovenije, znace zasto ovo govorim...
Pravda za Papeta!
Imamo Halilovica i Harbu, igraju u Ceskoj. Treba ih posmatrati ove sezone.Rockefeller je napisao/la:Mi na krilima imamo Lulica i Stevanovica. Visca i Nadarevic mogu biti dobre zamjene. A u mladjim kategorijama imamo jos Prcica i Zakarica. Barem smo tu mirni narednih 10 godina. Samo je Lulic nesto stariji i Nadarevic zreo igrac. Ovi ostali su svi mladi.
Ova izjava bi mogao biti dobar znak da ce Izet i Seferovic ubrzo zaigrati za nas...
Jer je isti slucaj bio sa Begovicem, mi ga zvali - on nista, poslije toga odigrao par prijateljskih za Kanadu, da famoznu izjavu na onom radiju...Od izjave nije proslo mjesec dana, Begovic nastupio za nas...
Jer je isti slucaj bio sa Begovicem, mi ga zvali - on nista, poslije toga odigrao par prijateljskih za Kanadu, da famoznu izjavu na onom radiju...Od izjave nije proslo mjesec dana, Begovic nastupio za nas...
Pravda za Papeta!
- Principatus
- Kontakt:
Ok tek sad vidim na kojem je portalu ova izjava objavljena.
Jako novinarstvo ispod stila njemackog Bilda i BiH Avaza.
Koje novine pise u naslovu: Hajrovic stopa usta Edinu Dzeki!
Mislim da cemo tek u sljedece vrijeme vidjeti sta je istina a sta nije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
By the way, isti svicarski portal je pisao clanke: "Nemoralna ponuda iz Bosne! Dzeko mami Hajrovica i Seferovica!"
Sad pisu: "Hajrovic stopa Edinu Dzeki usta!"
Samo otprilike da vidite kako kucaju.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 08 feb 2013, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Vise covjek ne zna sta je istina,a sta ne
Bem ti ove nase medije,daj neko netko uradi video intervju s "Svicarcima" da vidmo sto je istina,a sto ne 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
ako u njemu ne prorade neke emocije nakon što mu brat ispriča kako je biti dio repke, kakav je osjećaj biti na stadionu sa navijačima, onda u njemu nema patriote .. a opet, ne mogu se Hajrovići kriviti po tom pitanju da li su patriote ili ne, to je sve do roditelja .. kako su ih roditelji vodili, takvi su danas .. meni drug iz Njemačke kaže, ako ne odgajaš dijete od početkao kao bosanca, imat' ćeš malo švabče u kući ..
npr, djeca Hasana Salihamidžića će biti više Njemci, nego bosanci .. čak im nije dao niti naša imena .. toliko o tome ..
npr, djeca Hasana Salihamidžića će biti više Njemci, nego bosanci .. čak im nije dao niti naša imena .. toliko o tome ..
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 08 feb 2013, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Mi samo treba da se malo presaberemo, da skontamo gdje smo, gdje hocemo da idemo i da shvatimo kako da dodjemo do tamo...Principatus je napisao/la:Ok tek sad vidim na kojem je portalu ova izjava objavljena.![]()
Ne vjerujem da je Izet ono rekao, jednim dijelom ne vjerujem da je ono i Dzeko rekao...
Ali vjerujem da je Pape ovo rekao, http://www.klix.ba/sport/nogomet/susic- ... /130207075" onclick="window.open(this.href);return false;
a ove izjave trebamo pod hitno prestati da dajemo...
Pravda za Papeta!
Moze bit da je to tabloid i svasta nesto, ali da su izmislili citav intervju? U to ne vjerujem ni sekunde. Hajrovic je se ranije pokazao kao lazov i dvolicnjak, i ovaj intervju tu odlicno odgovaraPrincipatus je napisao/la:By the way, isti svicarski portal je pisao clanke: "Nemoralna ponuda iz Bosne! Dzeko mami Hajrovica i Seferovica!"
A evo i ovaj 20 minuten isto pise: http://www.20min.ch/sport/fussball/stor ... o-22503768" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mi ne treba da mjerimo nikakve emocije, patriotizam i slicno...Samo treba da se potrudimo da ljudi zaigraju za nas...A mi u tome nosimo 70% odgovornosti...JTS je napisao/la:ako u njemu ne prorade neke emocije nakon što mu brat ispriča kako je biti dio repke, kakav je osjećaj biti na stadionu sa navijačima, onda u njemu nema patriote .. a opet, ne mogu se Hajrovići kriviti po tom pitanju da li su patriote ili ne, to je sve do roditelja .. kako su ih roditelji vodili, takvi su danas .. meni drug iz Njemačke kaže, ako ne odgajaš dijete od početkao kao bosanca, imat' ćeš malo švabče u kući ..
Pravda za Papeta!
Sad cu ti ja iskopati onu izjavu Begovica za onaj kanadski radio...Cartman je napisao/la:Moze bit da je to tabloid i svasta nesto, ali da su izmislili citav intervju? U to ne vjerujem ni sekunde. Hajrovic je se ranije pokazao kao lazov i dvolicnjak, i ovaj intervju tu odlicno odgovaraPrincipatus je napisao/la:By the way, isti svicarski portal je pisao clanke: "Nemoralna ponuda iz Bosne! Dzeko mami Hajrovica i Seferovica!"
A evo i ovaj 20 minuten isto pise: http://www.20min.ch/sport/fussball/stor ... o-22503768" onclick="window.open(this.href);return false;
Pravda za Papeta!
ja ipak smatram da svi naši igrači moraju biti patrioti, itd .. to se zove nacionalni naboj, ono što Hrvati imaju, a mi nemamo .. možda sada imamo malo .. trebaju nam patrioti poput Spahe, Barbe, Bajramovića, oni koji su spremni da poginu na terenu ..Dufresne je napisao/la:Mi ne treba da mjerimo nikakve emocije, patriotizam i slicno...Samo treba da se potrudimo da ljudi zaigraju za nas...A mi u tome nosimo 70% odgovornosti...JTS je napisao/la:ako u njemu ne prorade neke emocije nakon što mu brat ispriča kako je biti dio repke, kakav je osjećaj biti na stadionu sa navijačima, onda u njemu nema patriote .. a opet, ne mogu se Hajrovići kriviti po tom pitanju da li su patriote ili ne, to je sve do roditelja .. kako su ih roditelji vodili, takvi su danas .. meni drug iz Njemačke kaže, ako ne odgajaš dijete od početkao kao bosanca, imat' ćeš malo švabče u kući ..
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 08 feb 2013, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Znam ja vrlo dobro za Begovica, ali Begovic nikada nije vrijedjao nijednog naseg igraca niti prije toga izjavljivao da je veci Bosanac od Zmaja od Bosne.Dufresne je napisao/la:Sad cu ti ja iskopati onu izjavu Begovica za onaj kanadski radio...Cartman je napisao/la:Moze bit da je to tabloid i svasta nesto, ali da su izmislili citav intervju? U to ne vjerujem ni sekunde. Hajrovic je se ranije pokazao kao lazov i dvolicnjak, i ovaj intervju tu odlicno odgovaraPrincipatus je napisao/la:By the way, isti svicarski portal je pisao clanke: "Nemoralna ponuda iz Bosne! Dzeko mami Hajrovica i Seferovica!"
A evo i ovaj 20 minuten isto pise: http://www.20min.ch/sport/fussball/stor ... o-22503768" onclick="window.open(this.href);return false;A sad svaki dan pise na tweeteru o Bosni, sarmama, cevapima i slicno...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.