RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Gdje pratis?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 3091&stf=1" onclick="window.open(this.href);return false;samo_lijevo je napisao/la:Gdje pratis?
57' 2:2..
gdje se igra ova tekma?AlemC85 je napisao/la:57' 2:2..
ne znam...nego otkud ovome da su veležu posudili pare? da je velež u velikoj krizi, ne bi dovodio ove igrače... 
FT' 2:2...
Nemam pojma,zato sam i pito na njohovoj temi,nista ne kontam...AlemC85 je napisao/la:ne znam...nego otkud ovome da su veležu posudili pare? da je velež u velikoj krizi, ne bi dovodio ove igrače...
- KB-TM87
- Kontakt:
kažu da smo vam nekih zelembaca posudili pa zato 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Golemo nisu objavili nigdje da se danas igra tekma, moglo se para na kladi uzeti. 
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
mujoisuljo je napisao/la:Golemo nisu objavili nigdje da se danas igra tekma, moglo se para na kladi uzeti.
Gje su igrali i koliko su igrali.
Moze biti,ali cisto sumnjam,moze biti da su neki talovi,ili je samo rekla kazala...KB-TM87 je napisao/la:kažu da smo vam nekih zelembaca posudili pa zato
puza je napisao/la:mujoisuljo je napisao/la:Golemo nisu objavili nigdje da se danas igra tekma, moglo se para na kladi uzeti.
Gje su igrali i koliko su igrali.
Protiv Capljine u capljini 2:2
Admir Vladavić od danas i zvanično može nastupati za Velež. Kao što je poznato, on je bio suspendovan od strane NSBiH. Trebao je izmiriti dug prema Olimpicu kako bi mogao nastupati za Rođene.
Ipak, rukovodstvo Vukova odlučilo je da prolongira vraćanje novca do 1. juna ove godine i Vladavić sada može, bez ikakvih probleme, igrati za Mostarce.
"Da, istina je da smo donijeli takvu odluku. Mi imamo izuzetno korektne odnose sa prijateljima iz Mostara. Nismo željeli da budemo smetnja i vjerujem da su svi zadovoljni ovakvim raspletom situacije“, rekao je za Klix.ba Nermin Demirović direktor Olimpica.
Ovo je, bez dvojbe, korektan potez najmlađeg sarajevskog premijerligaša. Nadamo se da će nekadašnji bh.nogometni reprezentativac Admir Vladavić biti u staroj formi i pomoći Veležu da popravi trenutnu poziciju na tabeli.
Posteno...
Ipak, rukovodstvo Vukova odlučilo je da prolongira vraćanje novca do 1. juna ove godine i Vladavić sada može, bez ikakvih probleme, igrati za Mostarce.
"Da, istina je da smo donijeli takvu odluku. Mi imamo izuzetno korektne odnose sa prijateljima iz Mostara. Nismo željeli da budemo smetnja i vjerujem da su svi zadovoljni ovakvim raspletom situacije“, rekao je za Klix.ba Nermin Demirović direktor Olimpica.
Ovo je, bez dvojbe, korektan potez najmlađeg sarajevskog premijerligaša. Nadamo se da će nekadašnji bh.nogometni reprezentativac Admir Vladavić biti u staroj formi i pomoći Veležu da popravi trenutnu poziciju na tabeli.
Posteno...
ibro ne racuna na mehremica ja sam ga gledao par puta meni se svidio kao igrac pogotovo na derbiju protiv zrinjskog.bas mi cudo.velez me podsjeca na moju zvijezdu i mi nasu djecu necemo a dovodimo cak iz srbije i okoline ispodprosjecne igrace
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
mostarmostar
- Kontakt:
Jel iko gledao utakmicu protiv Capljine? Kako smo igrali? Neka ga je sevko zabioo
cujem hajdarovic kod 2-1imao 100% sansu.
- pravnik1981
- Kontakt:
Sevko 1 i ko jos 1?mostarmostar je napisao/la:Jel iko gledao utakmicu protiv Capljine? Kako smo igrali? Neka ga je sevko zabioocujem hajdarovic kod 2-1imao 100% sansu.
dino hajdarović zabio drugi gol......pravnik1981 je napisao/la:Sevko 1 i ko jos 1?mostarmostar je napisao/la:Jel iko gledao utakmicu protiv Capljine? Kako smo igrali? Neka ga je sevko zabioocujem hajdarovic kod 2-1imao 100% sansu.
Sevko pogodio sa penaltika
za 1:1,cudi me da nije preko gola puko loptu,da se to njemu i u boljim situacijama 
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
pa dobro mehremic nije velezovo djete, jest prve minute u PL upisao u velezu ali je dosao iz radnika iz hadzica! bolji u ofanzivi nego defanzivi, sasvim ok lijevi bek, nista vise, mada me cudi da ga nisu ostavili za klupe!astra1922 je napisao/la:ibro ne racuna na mehremica ja sam ga gledao par puta meni se svidio kao igrac pogotovo na derbiju protiv zrinjskog.bas mi cudo.velez me podsjeca na moju zvijezdu i mi nasu djecu necemo a dovodimo cak iz srbije i okoline ispodprosjecne igrace
interesantno uvezi vladavica pise konacno moze igrat jer je rijeseno sa olimpicom a s druge strane danas nije nastupao protiv capljine!!!? samo polako ovi rezultati u pripremnim postaju zabrinjavajuci! 8 tekma i jedna pobjeda! od tri nizeligasa protiv koji smo igrali jedna pobjeda, jedan X i jedan poraz a od svi premierligasa zijanuli!
zadnja šansa da se uigraju imaju sada kada odu u Crnu Goru, imat će dole utakmica, pa nek se uigravaju...jest da se bliži početak prvenstva, pa bi bilo poželjno da se što prije uigraju igrači... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.