FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

PL BiH -1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la PL BiH -1 » 08 feb 2013, 15:27

HzSM je napisao/la:Jeste prodali Adilovica za 6 miliona?I cuo sam da ce vam uskoro leci pare od Sehica,navodno cete sa kamatama dobiti 4 miliona.
Uh kako je lijepo vidjeti ovakav komentar. Znamo da te boli, da ti je tesko, da ti se place, ali zivot je takav glavu gore gledaj ispred sebe. Nije lako jer je Zeljo uvijek ispred ali bolje je gledati naprijed nego nazad. Jer ako se dobro zagledas nazad, mogao bi vidjeti da vas jure Olimpic, Siroki, Zrinjski i Borac. Upitana je i Evropa. Sta da radis, kome da se sladis?

Nekome je u ovim za vas navijace menstrualne boje teskim trenutcima najveca briga da li je bolje zadrzati Adilovica ili ga prodati. Ali kada taj isti Adilovic kaze da nema dilem za produzivanje ugovora onda nije frka prodao se danas, sutra ili 2014 godine.

Klub koji je u stanju da pogura premijerligsa sa 50.000 KM cisto sumnjam da ovisi o prodaji Adilovica. Za koliko god da ode oticice vise nego Said i Sesar zajedno. A Belosevic u kojeg ste se kleli je otisao a sarme probao nije. Za neke je naucna fantastika zadrzavanje igraca vise od godine dana, dok za druge timove (Siroki i Zeljo) zadrzati igraca na 3-4 godine je samo dio plana.

Mahnemo ti titulama opet. Pozdrav za divove.

Godine prolaze, titule ne dolaze!

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 08 feb 2013, 15:30

kojeg ste igraca posudili Velezu?

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 08 feb 2013, 15:30

PL BiH -1 je napisao/la:
HzSM je napisao/la:Jeste prodali Adilovica za 6 miliona?I cuo sam da ce vam uskoro leci pare od Sehica,navodno cete sa kamatama dobiti 4 miliona.
Uh kako je lijepo vidjeti ovakav komentar. Znamo da te boli, da ti je tesko, da ti se place, ali zivot je takav glavu gore gledaj ispred sebe. Nije lako jer je Zeljo uvijek ispred ali bolje je gledati naprijed nego nazad. Jer ako se dobro zagledas nazad, mogao bi vidjeti da vas jure Olimpic, Siroki, Zrinjski i Borac. Upitana je i Evropa. Sta da radis, kome da se sladis?

Nekome je u ovim za vas navijace menstrualne boje teskim trenutcima najveca briga da li je bolje zadrzati Adilovica ili ga prodati. Ali kada taj isti Adilovic kaze da nema dilem za produzivanje ugovora onda nije frka prodao se danas, sutra ili 2014 godine.

Klub koji je u stanju da pogura premijerligsa sa 50.000 KM cisto sumnjam da ovisi o prodaji Adilovica. Za koliko god da ode oticice vise nego Said i Sesar zajedno. A Belosevic u kojeg ste se kleli je otisao a sarme probao nije. Za neke je naucna fantastika zadrzavanje igraca vise od godine dana, dok za druge timove (Siroki i Zeljo) zadrzati igraca na 3-4 godine je samo dio plana.

Mahnemo ti titulama opet. Pozdrav za divove.

Godine prolaze, titule ne dolaze!
Pricaj o Zebi jarane.Real za njega bio spreman dati 15 miliona,ali on ipak ode u Split za 50.000. :lol:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 feb 2013, 15:32

Il su glup ili ne zelis da skontas, ustvari nisi nijedno ni drugo, vec si pitar, a to ti je 3 puta gore od ovog prvog

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 08 feb 2013, 15:34

AMADUDI je napisao/la:kojeg ste igraca posudili Velezu?
Ja koliko sam cuo da smo posudili zelembace, a za igrace neznam ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 08 feb 2013, 15:34

Nije otišao zeba, nego je dobio nogu zbog dugog jezika prema OSIMU, izjavio je za hrvatske medije maleni stvoru
husejinovic ----> 50.000
sesar----->50.000
Belošević-----> 0.0

Sjedi i šuti maleni
Zadnja izmjena: THC, dana/u 08 feb 2013, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 feb 2013, 15:35

Bolje da ne odgovarate na ove provokacije.

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 08 feb 2013, 15:37

propuh je napisao/la:
AMADUDI je napisao/la:kojeg ste igraca posudili Velezu?
Ja koliko sam cuo da smo posudili zelembace, a za igrace neznam ;)
A to ,nevidim razlog mislim da Velez dobro stoji sa zelenbacima,ne kontam ;)

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 08 feb 2013, 16:00

@ HzSM

Samo se ti papak kurci. Naljutice te nas kao i tuzlaci pa cemo u zadnjem kolu dati bodove Sirokom a vi ce te ostati bez Evrope. Ja da sam na vasem a pogotov na tvome mijestu jer vidim da te kompleks trese ja bih bio veoma fin prema ekipi i navijacima koji bi mogli da odluce sudbinu divova 8-)

Za Zebu ako znas je Amar bio odlucio da ne dobije nista ali mu nece vise igrati. Splitu se svidio igrac ponudio 50.000 da su ponudili i 10.000 dobili bi Zebu. Znaci Zeba je dobio sut kartu iz Zelje jer je poceo da glumi nesto poput Vladavica, Salcinovica itd. Nema kurcenja kod Amara pa da je 3 puta najbolji igrac lige takav Amaru ne treba. Samo sto je Amar ostao gospodin pa ga nije htio javno pred navijacima sikanirati da ga navijaci ne bi uzeli na zub.

A dan prije nego mu je receno da se na njega vise ne racuna on se izvinjavao Amaru i govorio kako Zeli ostati jer je vec nacuo da mu je noga. Eh kad Zeljo moze za igraca na kojeg ne racuna dobiti 50.000 a za Viscu kojije losiji od Zebe 450.000 onda ti je sve jasno.

Uostalom uporedi dva budzeta jer titule ti je tesko porediti.

Vi ste divovi a vise Celik titula ima od vas :lol:

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 08 feb 2013, 16:06

Edvin_manijak je napisao/la:KUPUJEM ŠAL SA SLIKE!

slika
Pošto vidim da na skoro svim forumima tražiš ovaj šal, moram ti reći da ga ne tražiš džaba ako nisi spreman izletiti neke velike pare. Buraz, cijena ovog šala se kreće od 100 - 150 KM! Na Malti je jedan prodat za 130 KM. Uz to, malo ih je, i oni koji ga imaju nemaju namjeru da ga prodaju do groba (kao ja recimo), prije ćemo ga pokloniti nekom ko nam je drag nego ga prodati. Vidim da si vođen oglasom sa Pika, reci cu ti i to, to se jednom desi i više nikad, taj oglas nije trajao ni sat vremena. Ne znam zašto ga je čovjek prodavao 25 KM, možda su mu trebale pare ili nije bio svjestan koliko vrijedi. Prije će biti ovo drugo, ja sam bio iznenađen cijenom i mislio sam da je neka zajebancija. Mogao sam ga kupiti i iste sekunde prodati za duplo, ili sacekati malo i prodati ga za 100 KM ali nisam. Nazvao sam jarana koji bi za njega dao i 100 KM (licno je meni nudio) i rekao mu za oglas. Odmah ga je nazvao, lik mu ga je prodao za 20 KM (vjerovao ili ne). Tako da ti kažem, nemoj ga tražiti ako misliš da ćeš ga moći naći po toj cijeni.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 08 feb 2013, 16:12, ukupno mijenjano 3 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 08 feb 2013, 16:08

Gdje danas ide Adilović? Do sad je provjereno otišao na Istok, i isto tako provjereno otišao u Minhen (ovo mu dođe kao zapad). Gdje danas ide 95%? Za gdje mu je danas sve završeno?
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

vulkan
Kontakt:

Post Postao/la vulkan » 08 feb 2013, 16:11

veteran II je napisao/la:Gdje danas ide Adilović? Do sad je provjereno otišao na Istok, i isto tako provjereno otišao u Minhen (ovo mu dođe kao zapad). Gdje danas ide 95%? Za gdje mu je danas sve završeno?
danas ide na titulu... i kup naravno dok ne ispadne u prvom krugu
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 08 feb 2013, 16:13

PL BiH -1 je napisao/la:@ HzSM

Samo se ti papak kurci. Naljutice te nas kao i tuzlaci pa cemo u zadnjem kolu dati bodove Sirokom a vi ce te ostati bez Evrope. Ja da sam na vasem a pogotov na tvome mijestu jer vidim da te kompleks trese ja bih bio veoma fin prema ekipi i navijacima koji bi mogli da odluce sudbinu divova 8-)

Za Zebu ako znas je Amar bio odlucio da ne dobije nista ali mu nece vise igrati. Splitu se svidio igrac ponudio 50.000 da su ponudili i 10.000 dobili bi Zebu. Znaci Zeba je dobio sut kartu iz Zelje jer je poceo da glumi nesto poput Vladavica, Salcinovica itd. Nema kurcenja kod Amara pa da je 3 puta najbolji igrac lige takav Amaru ne treba. Samo sto je Amar ostao gospodin pa ga nije htio javno pred navijacima sikanirati da ga navijaci ne bi uzeli na zub.

A dan prije nego mu je receno da se na njega vise ne racuna on se izvinjavao Amaru i govorio kako Zeli ostati jer je vec nacuo da mu je noga. Eh kad Zeljo moze za igraca na kojeg ne racuna dobiti 50.000 a za Viscu kojije losiji od Zebe 450.000 onda ti je sve jasno.

Uostalom uporedi dva budzeta jer titule ti je tesko porediti.

Vi ste divovi a vise Celik titula ima od vas :lol:
sto bi rekao nas narod pituljici dosta
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 feb 2013, 16:24

[youtube][/youtube]

Ima Zeljo svojih bolesnika sirom svijeta. :D Kapa dole.... ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 feb 2013, 16:38

Joj Smajica, pa njega svaki udarac izbaci sa terena najmanje 3-4 dana. Treba mu pruziti sansu jos ovu polusezonu, ako opet bude ima problema sa povredama raskinut ugovor. Vecu smo korist imali od E.Colica
NO PYRO NO PARTY

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 08 feb 2013, 16:42

[youtube][/youtube]
Keep walking.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 08 feb 2013, 16:51

slika
Jedina ti je sansa da redovno obilazis buvljake i stendove polovne robe na auto pijaci.. Ja sam imao ovaj sal ali su mi ga prije 8 godina ukrali iz auta zajedno sa Kunicevim dresom.. Od tada ga trazim ali bezuspjesno..
BUDI ŽELJO !!!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 08 feb 2013, 16:58

champions1921 je napisao/la:

slika
Jedina ti je sansa da redovno obilazis buvljake i stendove polovne robe na auto pijaci.. Ja sam imao ovaj sal ali su mi ga prije 8 godina ukrali iz auta zajedno sa Kunicevim dresom.. Od tada ga trazim ali bezuspjesno..
ma to su stari salovi, nema to nigdje kupiti mislim, a ko ima nece prodati osim ako nije neko dijete koje vise voli ove novve barirane i to... ja sam svoj bio izgubio jer sam se par puta selio, a na kraju sam bas premuntao nekog malca da se zamjenimo ja njemu neki novi sam dao, a on meni ovaj(i to prije 3godine,ono kad je svako dolazio na tekmu po 10 milja ljudi)... u svakom slucaju sretno sa potragom
edit
najbolje bi prosao ako bi naletio na nekoga ko je prestao davno pratiti Zelju, a prije je pratio, i ima ovaj sal, taj sal zavrsi kod nekoga ko ga ne cijeni, i rado bi ga prodao
al opet kazem najprije ces zavrsiti tako sto uzmes neki "sminka" sal, odes na utakmicu snimis situaciju, i probas se sa nekim zamjeniti ima vazda levata, jos pogotovo sto ovaj stari sal ima samo jedno lice s druge strane ono pise "naopako", i tanak je, ponudis levatu i on kad vidi tvoj ultra sminka sal... 8-)
naravno ako naletis na nekoga ko je sentimentalno vezan za takav sal dobices onaj cudni oslijeh(jesi dobar?).

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 08 feb 2013, 17:18

tu i tamo je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:

slika
ma to su stari salovi, nema to nigdje kupiti mislim, a ko ima nece prodati osim ako nije neko dijete koje vise voli ove novve barirane i to... ja sam svoj bio izgubio jer sam se par puta selio, a na kraju sam bas premuntao nekog malca da se zamjenimo ja njemu neki novi sam dao, a on meni ovaj(i to prije 3godine,ono kad je svako dolazio na tekmu po 10 milja ljudi)... u svakom slucaju sretno sa potragom
Ja ga kupio za 10 KM (inače, dolazio je u kompletu sa kapom) pred najveći derbi u našoj istoriji, ZUBANDAN 1998. godine! Samim tim i načinom na koji smo osvojili tada titulu fakat mi mnogo znači, nebih ga prodao da mi neko da 1000 KM. Na kraju će završiti uramljen na zidu moje sobe! Imao sam dva, a drugi mi je ostavio jaran koji je otišao u Amsterdam da živi, ali sam jedan posudio drugom jaranu kad smo igrali onu prijateljsku sa Partizanom. I poslije onako teškog poraza 0:6 (ako se dobro sjecam), jaran onako ljut zbog poraza ga je zapalio! :cry:
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 08 feb 2013, 17:30

Anonimac je napisao/la:
Ja ga kupio za 10 KM (inače, dolazio je u kompletu sa kapom) pred najveći derbi u našoj istoriji, ZUBANDAN! Samim tim i načinom na koji smo osvojili tada titulu fakat mi mnogo znaći, nebih ga prodao da mi neko da 1000 KM. Na kraju će završiti uramljen na zidu moje sobe! Imao sam dva, a drugi mi je ostavio jaran koji je otišao u Amsterdam da živi, ali sam jedan posudio drugom jaranu kad smo igrali onu prijateljsku sa Partizanom. I poslije onako teškog poraza 0:6 (ako se dobro sjecam), jaran onako ljut zbog poraza ga je zapalio! :cry:
meni ovaj sal bio prvi MOJ sal Zelje, ono ponos moj, jbg poslije se zakuhalo (u zivotu) tamo-vamo, posao, stan, krediti, seli se jednom drugi put, nema sala nigdje :cry: ...
al eto snasao sam se, neki malac u mahali nosao sal ovaj, ja kad sam vidio rekoh hajmo se mijenjati, on pristao odmah, al dao ja njemu neki svoj sal, dao mu i onaj svileni,onu kapu "sampionsku" :| , kupio mu ulaznicu mislim protiv Borca... dosta od mene, a dao bi mi ga svakako za cvaju.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hrasno15, kontra, Levin i 44 gosta.