Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 06 feb 2013, 14:06

Ma najjace da mu Krsticic igra desno krilo. :lol: :lol:
Covek koji je levak i pri tome klasicni centralni veznjak sa vise defanzivnih uloga. :roll:
Pokusao je tu da ga postavi Ciro Ferrara ali je upravo dve najlosije utakmice ove sezone odigrao na toj poziciji desnog krila.Od dolaska Delio Rossia uglavnom igra na poziciji centralnog/zadnjeg veznog.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 feb 2013, 17:54

Kolarov los u defanzivi, previs ostavlja prostora nazad.
Kuzmanovic i Petrovic ni pod razno ne smiju igrati zajedno!
Tosic ponovo igrac manje.

Djuricic i Tadic dokazuju da su nasi najjaci ofanzivni igrarci!

Moram primijetiti da se lose krecemo bez lopte i da tesko iznosimo istu iz zadnje linije do ofanzivnih igraca...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 feb 2013, 18:41

marconato je napisao/la:Kolarov los u defanzivi, previs ostavlja prostora nazad.
To mu nikad nije ni bila jaca strana. ;)
Kuzmanovic i Petrovic ni pod razno ne smiju igrati zajedno!
Da je malo razuma, Petrovic nikad ne bi ni omirisao dres reprezentacije, a tek ne bi igrao regularno. ;)
Tosic ponovo igrac manje.
I tako je vec 3 godine. 8-)
Djuricic i Tadic dokazuju da su nasi najjaci ofanzivni igrarci!
I jedini se mogu prodati u neki ozbiljan klub. Ostalo su sve mediokriteti i menadzerski igraci.
Moram primijetiti da se lose krecemo bez lopte i da tesko iznosimo istu iz zadnje linije do ofanzivnih igraca...
Nista cudno. Odlika Mihajlovicevih ekipa. Tako je upropastio i Fiorentinu onomad, kad su igrali najbljutaviji fudbal u Serie A.

Ubice nas Hrvati. Sto je najgora stvar - i oni su tim koji nije sposoban da uradi nesto ozbiljno, a busaju se u prsa i mitomanisu. No, nas ce razmontirati ovakve, bez po muke. Svaki suprotni scenario je iznenadjenje svoje vrste.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 feb 2013, 18:56

Dosta solidna partija.Nije uopste toliko lose ali nije ni nesta narocito dobro.Bolje nego dosta prethodnih utakmica.Cypar svakako nije ekipa sa kojom treba da se merimo i da upostavljamo komparaciju sa njima,ali na prvu se moze videti par lepih stvari.Necu puno pisati sada ce BiH drugo poluvreme da vidim sta oni imaju da ponude,jer sam prvo poluvreme gledao paralelno sa nasom utakmicom.
U sustini vidi se ovo Brkic na gol umesto Stojkovica,Subotic umesto Tomovica i Matic ili Ignjovski umesto Petrovica i to je to.Ova budala trebala da dobije crveni al' prosla i bez opomene. :roll:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 feb 2013, 19:03

Kao sto sam i pretpostavljao, dosta bolje i konkretnije igramo bez Tosic i Petrovica. Igraci tipa Ignjovskog, Radovanovica, Krsticica su svakako bolje resenje od Petrovica, pogotovo kada je u timu i Kuzmanovic.
Sulejmani i Markovic bi meni u po bijela dana ili noci bili ispred Tosica, koji uvijek ima potez vise, nesto mrljavi bzvz...

Djorjdevic mi je vise pokazao u ovom mecu od Djurdjica, sto naravno nista ne mora da znaci!

Djuricic i Tadic masine... ;)

Pohvalio bih Bastu (koji je nepravedno zapostavljen u reprezentaciji) kao i Rukavinu koji je dosta ofanzivan... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 feb 2013, 19:24

Đuričić rulzz! Momak je maestralan. Čini se da konačno imamo pravog playmakera, prvog nakon Piksija. Samo da ga povrede zaobiđu. Tadić takođe odličan.
Kolarov par puta zaspao, Cristofi prošao pred njega ko pored spomenika. Jako loša reakcija odbrane kod gola Kipra. Đorđević pokazao mnogo više nego Đurđić.
Raduje me povratak Kuzmanovića.

edit:
uuu što makedonci uništavaju dance. :o 33. minut već je 3:0. pandev, ibraimi i noveski.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 feb 2013, 22:18

Jao pa zar u svakoj **** recenici koju izgovori mora reci Marka Scepovica kada se radi o pozitivnom kontekstu.Kaze sa Filipom Djordjevicem i Markom Scepovicem cemo nadam se resiti problem realizacije.Pa levatu imas ti i drugih opcija. :roll:
Kaze zadovoljan ucinkom svih reprezentativaca,pa ja gde ce on da kaze negativnu rec za nekoga,ipak ih je on izabrao,on je bezgresan.E moj Mihajlovicu ti kao da si mislima bio na nekoj levoj utakmici. :roll:

A Orlici odigrali 0:0 u Izraelu protiv fakticki U23 reprezentacije Izraela.Jos uvek nisam nasao nigde malo bolji izvestaj sa te utakmice.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 feb 2013, 22:25

Ja mislim da imamo Dzeku i Mandzukica u spicu, on bi opet pominjao Scepovica... :roll:

To znaci da on otvoreno daje prednost Scepovica u odnosu na Djurdjica koji daje (ce davati) golove u Bundesligi... :x

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 feb 2013, 00:40

marconato je napisao/la:Ja mislim da imamo Dzeku i Mandzukica u spicu, on bi opet pominjao Scepovica... :roll:

To znaci da on otvoreno daje prednost Scepovica u odnosu na Djurdjica koji daje (ce davati) golove u Bundesligi... :x

slika

Nesto S(v)in(j)ishi definitivno Falji...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 feb 2013, 17:06

Ma nek bude šta hoće... Ako nešto naprave, super, ako ne, nikom ništa.... Nije vrijedno moje sikiracije
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 08 feb 2013, 17:16

Zašto Niša više ne vjeruje Subotiću?

Vidim i u vas izbornik persona non grata. :lol:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 feb 2013, 17:19

'Ne uklapa mu se u koncepciju'... :lol: Sad u Zagrebu mu svakako mora igrat, jer su Bisevac i Tomovic suspendovani.. :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 feb 2013, 17:37

KSIVLE je napisao/la:Zašto Niša više ne vjeruje Subotiću?

Vidim i u vas izbornik persona non grata. :lol:
Zato sto Subotic ne veruje Ramadaniju. ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 feb 2013, 22:08

Djuricic asistent u remiju Herenvena sa Venlom 2-2...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2013, 23:22

Mrdakovic x2 za Paralimni.
Ceran opet za NEtanyu.Na kraju ce ga i zovnuti u repku. :lol:
Brat Scepovic za Ashdod.
N.Nikolic jednom za Videoton.
Uros Nikolic dvaza Videoton
Vejinovic opet za heracles.
Jovanovic za Duisburg.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 feb 2013, 16:43

Tadic nastavlja da reseta! Sad ocekujem i koju asistenciju za danas... :)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 feb 2013, 20:11

Sulejmani izgleda prelazi kod Matica u Benficu!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 feb 2013, 20:19

Rodic odma' na klupi za Zenit,to me veoma raduje.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 feb 2013, 22:24

Njega treba pod hitno u reprezentaciju! Ionako nemamo alternativu za Kolarova... ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 feb 2013, 01:58

Dobili smo jos jedan mec kazne za U21 reprezentaciju.Mnogo mi je drago sto smo se samo tako popisali u facu i Englezima i UEFI koji su na razne nacine pokusavali da izlobiraju nesta i dokazu nesta sto se nije desilo,ali im je eto trebalo da se "operu" od necega. 8-)
Ninkovic takodje dobio jos jedan mec kazne, A Milutinovic dodatnih godinu dana kazne.

Tako ostaje nam sada jos jedan mec kazne jer smo jedan odradili i da platimo tih 80000 eura.

Inace dobio sam ponudu da idem na Maksimir u sklopu ovih 200-ak karata sto cemo da dobijemo,al' bgm ne ide mi se dole u takvom okruzenju niti pod takvim okolnostima. :roll:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.