NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2012/13
Kada je inace Shaq-ova Top Lista? Mislim na episode 3..
'ta se ti javljasLenBias je napisao/la:zna sta pricamiki_92 je napisao/la: drug ne spomenu nigdje on Indianu kao contender-a, po njim daj Heat-u titulu da se ostali ne smaraju s playoff-om
Avdic svrsava kad prica o LeBronu, malo je reci da smara vise s tim, kazu Tony nema neke brojke, a ove sezone lik trpa 20p sa 53 % suta iz igre + 7.6 asistencija
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
miami igra na prekidacmiki_92 je napisao/la:'ta se ti javljasLenBias je napisao/la:zna sta pricamiki_92 je napisao/la: drug ne spomenu nigdje on Indianu kao contender-a, po njim daj Heat-u titulu da se ostali ne smaraju s playoff-om
![]()
Avdic svrsava kad prica o LeBronu, malo je reci da smara vise s tim, kazu Tony nema neke brojke, a ove sezone lik trpa 20p sa 53 % suta iz igre + 7.6 asistencija
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
O tome i ja pricam...Koliki je on hejter SAS pokzuje i cinjenica da je 2007. bio sa OBN-ovom ekipom u Clevelandu,dok su prenosili finale...Vidio kako ta masina SA uzivo izgleda,koliko je nemocan bio najbolji igrac danasnjice i opet ovako prica...Sto se tice Parkera,siguran sam da nisu ni vidjeli njegove brojke,jer Tonyu ove sezone treba samo 0.4% suta za 3p( ili nesto malo vise zbog zadnje tekme) da bude u klubu 50-40-80+....miki_92 je napisao/la:'ta se ti javljasLenBias je napisao/la:zna sta pricamiki_92 je napisao/la: drug ne spomenu nigdje on Indianu kao contender-a, po njim daj Heat-u titulu da se ostali ne smaraju s playoff-om
![]()
miki_92 je napisao/la:'ta se ti javljasLenBias je napisao/la:zna sta pricamiki_92 je napisao/la: drug ne spomenu nigdje on Indianu kao contender-a, po njim daj Heat-u titulu da se ostali ne smaraju s playoff-om
![]()
parkeru je ovo najbolja sezona karijere
[youtube][/youtube]
Razvaliće čovjek!
Razvaliće čovjek!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma nisam ih slusao, ali ovi njihovi podcasti su postali cirkuski show, tako da mislim da su ipak njih dvojica klovnovi. Nek se uhvate za rukice i naguze Jamesu i Wadeu.Admir_Sa je napisao/la:auu adriano, nazvao ti ovaj Ivan Gilberta klaunomfilip13 je napisao/la:http://www.tvarenasport.com/podcast/pod ... 2-2013.mp3![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Kenny na 1:46 : Who's the kid who shot 3 airballs this week
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ali John Wall me je bas nasmijao, covjek hladno poce vezat pertle u sred utakmice i Butler naravno je prica za sebe, ali njega smo vec spominjali. Jedna od boljih lista Shaq-a u ovoj sezoni. Samo nam nedostaje jedan igrac ovdje, nije to to bez njeg 
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Avdić je sve rekao kako i je, ne možete mu naći manu ni u jednoj izjavi
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Aj ne nja.ke!SAS nemaju ni najmanju sansu da izbace OKC? Curry ima bolju sezonu od Parkera??Otidji malo na NBA.com i vidi ko je na kojem mjestu u konferenciji,ko je na kojem mjestu u trci za MVP-a ove sezone i koja ekipa ima 11 pobjeda zaredom,a da skoro u tom nizu nisu ugrali Duncan i Ginobili!Sportfanatik je napisao/la:Avdić je sve rekao kako i je, ne možete mu naći manu ni u jednoj izjavi
says Heat fanSportfanatik je napisao/la:Avdić je sve rekao kako i je, ne možete mu naći manu ni u jednoj izjavi
- Sportfanatik
- Kontakt:
Curry ima definitivno bolju sezonu od Parkera, nije sve u brojkama. Curry vuče Ratnike u PO
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
i trka za MVP je smijesna.Tj te ocjene s NBA.com.Po kom kriteriju su tu Westbrook,Kobe pa i Aldrigde.Ne kazem da su to losi igraci ali omjeri njihovih ekipa sve kazu.S tim sto je West slucaj za sebe.NEZALAGANJE je napisao/la:Aj ne nja.ke!SAS nemaju ni najmanju sansu da izbace OKC? Curry ima bolju sezonu od Parkera??Otidji malo na NBA.com i vidi ko je na kojem mjestu u konferenciji,ko je na kojem mjestu u trci za MVP-a ove sezone i koja ekipa ima 11 pobjeda zaredom,a da skoro u tom nizu nisu ugrali Duncan i Ginobili!Sportfanatik je napisao/la:Avdić je sve rekao kako i je, ne možete mu naći manu ni u jednoj izjavi
Avdic i objektivnost hehe,nespojivo
da je strucan spojivo.Al da je neobjektivan,jest
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ma on ti realno govori, Heat je definitivno najveći kandidat za titulu. Sve je na njima, najbolje se posloženi, još su potpisali Birdmana
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ovaj sportfanatik trola samo tako. Čovjek padobraniše što se tiče heata i jamesa. Jedva čekam da James pređe u Cavse i da se sportfanatik i ovih par fanova jamesa presele kod @adriana
jadni adriano
Reakcija @adriana nakon ljeta 2014. i pogled na temu Cavsa:

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja cu sam sebi otvoriti temu, ne mogu ja sa takvim likovimaCarlo je napisao/la:Ovaj sportfanatik trola samo tako. Čovjek padobraniše što se tiče heata i jamesa. Jedva čekam da James pređe u Cavse i da se sportfanatik i ovih par fanova jamesa presele kod @adrianajadni adriano
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da,on ih vuce,pa je zato Lee All Star,a on nije!Sportfanatik je napisao/la:Curry ima definitivno bolju sezonu od Parkera, nije sve u brojkama. Curry vuče Ratnike u PO
Gloryhunteri, kao što sam već i spomenuo.
Adriano teb' svaka čast što redovno pišeš vijesti vezane za Cavse. Bitna je volja i odanost prema klubu.
Adriano teb' svaka čast što redovno pišeš vijesti vezane za Cavse. Bitna je volja i odanost prema klubu.
There's no cure for being a cunt - Bronn, son of... You wouldn't know him.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ma nema šanse da se vrati u Cavse
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.