Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

viKK
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la viKK » 08 feb 2013, 20:47

Ponos Torina je napisao/la:ma samo 3-5-2 protiv Grcke i uzet 3 boda i gotovo ;)

slika

Zukanovic je igrac koji moze uvijek dati gol iz nekog prekida a takvog odbranbenog igraca odavno nemamo,ljevak je i pase za ovu formaciju fantasticno jos dok se uigra ovaj trio u odbrani bice to dobro...
I onda nas Grci ubiju kontrama i izgubimo 0:3 :lol:

A ne , ozbiljno , čak mislim da Salihović neće biti spreman za utakmicu tako da on i otpada iz ove formacije...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 08 feb 2013, 22:11

Ma kakav SamaRAs ,nije Ronaldo jbg...Desilo se da pobjeze Vranjesu i sta,desi se i najboljim...Nego ,pa nijee valjda da ce Miske na skemliju,zar vi ljudi moji mislite da ce ga Sajo tamo metnut..?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2013, 22:38

Misimovic na skemliju jasta.Ulazi u na oko u 65 minuti i onda nek rafala u 85 minuti ja ga licno castim sa tri okvira. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 feb 2013, 22:43

Zvati malog Bevaba na beka, ako ne bude niko mogo igrati :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 08 feb 2013, 22:47

legenda reala je napisao/la:Zvati malog Bevaba na beka, ako ne bude niko mogo igrati :P
Furas ti puno tog Bevaba nesto...... :lol: :lol: :lol: Da nisi nedaj Boze otisao malo u stranu........ :mrgreen: Iako znam da nisi bio al' ko zna sta se promijenilo unazad mjesec-dva..... Psiha je cudo.......
8-) :lol:
Ma nikad od njega igraca al' hajd, u njegovim godinama, on mora mnogo vise pruzati..........

Izgleda da i Toni radi dobar posao sa ovim omladincima, mada ih ima jos mnogo koje treba testirati a koji igraju u dobrim klubovima........... Nice work Kara.........
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 feb 2013, 22:52

Šta ti znaš :mrgreen:

Mali će biti naš najbolji bek u budućnosti, ordinira po strani ko birvaktile Roberto Carlos :mrgreen: pogledo sam par utakmica Zagreba i onu zadnju prijateljsku BIH-Poljska, mali je pravo dobar :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 08 feb 2013, 22:58

legenda reala je napisao/la:Šta ti znaš :mrgreen:

Mali će biti naš najbolji bek u budućnosti, ordinira po strani ko birvaktile Roberto Carlos :mrgreen: pogledo sam par utakmica Zagreba i onu zadnju prijateljsku BIH-Poljska, mali je pravo dobar :P
Ma gledao sam ja njega i u omladinskim kategorijama dok je igrao za Bubu pa ti to kazem iz iskustva....... Nije se toliko isticao....... Doduse bio im je kapiten, al' bila su barem dvojica bolja od njega..... Al' je on najvise uspio od njih......... A u Bubi je igrao ili krilo ili veznog a beka nikako, bar ovo sto sam ja gledao utakmica........
A i imam oko sokolovo 8-) za ove talente.........

A cuj gledas Zagreb.... Gluho bilo :lol: :lol: ... Pa oni sto igraju je anti-nogomet....... Gledao sam 2 utakmice pod Cirinom ingerencijom tj. kad ih je on vodio....... PA bruka je ono za gledat, rekao sam vise nikad.... pa bolje gledati Travnik-G.Maoca nego to, jer bar ce se nesto desiti, makar ce neko nekog skrsiti ili ce se neko potuci......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 09 feb 2013, 12:12

Nažalost, Salihović vjerovatno neće biti spreman za Grke pa koga bi trebalo staviti umjesto njega?
''Neka me mrze samo da me se boje''

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 09 feb 2013, 12:20

viKK je napisao/la:

slika

Zukanovic je igrac koji moze uvijek dati gol iz nekog prekida a takvog odbranbenog igraca odavno nemamo,ljevak je i pase za ovu formaciju fantasticno jos dok se uigra ovaj trio u odbrani bice to dobro...

A ne , ozbiljno , čak mislim da Salihović neće biti spreman za utakmicu tako da on i otpada iz ove formacije...
Tesko da bi nas oni ubili kontrama posebno kad je ova formacija u pitanju,5 igraca uvjek imas pozadi plus ova dva bocna to je 7.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 09 feb 2013, 12:43

Ponos Torina je napisao/la:
viKK je napisao/la:

slika

Tesko da bi nas oni ubili kontrama posebno kad je ova formacija u pitanju,5 igraca uvjek imas pozadi plus ova dva bocna to je 7.....
Ovo meni zapravo izgleda preofanzivno , zato bi nas i ubili kontrama..
Lulić i Mujdža bi najviše vremena provodili u napadu , a obojica nisu najbolji kada čuvaju čitavu stranu , uvijek su najbolji kad im netko čuva leđa... Čim se desi neka greška u napadu ostane prostora po krilima za napad i velika rupa..

nevera
Kontakt:

Post Postao/la nevera » 09 feb 2013, 12:50

mozda glupo zvuci ali protiv Grcke bi igrao "bunker" ili bolje receno koristio bi njihovu taktitku...Grcima leze protivnici koji napadaju dok se uvijek muce protiv male ekipe koji se samo brane a Dzeko, Vedo i Pjanic su uvijek u stanju zabit jedan gol....

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 09 feb 2013, 13:31

Protiv Grka uopste ne treba igrati bunker, jer je to najlaksi nacin za izgubiti tekmu. Tesko se braniti 90 min, a ne primiti gol. Treba malo o jadu zabaviti protivnika.

slika

Samo otvoreno, na prvu i u kost!
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 feb 2013, 13:37

nevera je napisao/la:mozda glupo zvuci ali protiv Grcke bi igrao "bunker" ili bolje receno koristio bi njihovu taktitku...Grcima leze protivnici koji napadaju dok se uvijek muce protiv male ekipe koji se samo brane a Dzeko, Vedo i Pjanic su uvijek u stanju zabit jedan gol....
To je i Ciro tvrdio. Ne znam, igrali smo neku vrstu bunkera u Grckoj i nije nam islo. Bar prvo poluvrijeme, a strepili smo i drugo. Grci nisu bas bili defenzivni tamo. Jasno je da nemozemo igrati jos jedanput kao protiv Slovenije, ono nebi izaslo na dobro. Nama u stvari lezi kada se protivnik zatvori, to se pokazalo protiv Rumuna, koji su se odmah poslije prvog gola zatvorili, na kraju je Spahic igrao DM, citav defenzivni red skoro stojao u sredini terena. Rumuni su se jedan ili dva puta oslobodili i pokusali neki kontranapad, ali to nije funkcionisalo i tako su primili dva gola a mogli su i vise.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 feb 2013, 13:45

legenda reala je napisao/la:Zvati malog Bevaba na beka, ako ne bude niko mogo igrati :P
Moram priznati da ti to i nije losa ideja, momak ima sve predispozicije da igra na bekovskoj poziciji.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 09 feb 2013, 14:07

Harrison je napisao/la:Protiv Grka uopste ne treba igrati bunker, jer je to najlaksi nacin za izgubiti tekmu. Tesko se braniti 90 min, a ne primiti gol. Treba malo o jadu zabaviti protivnika.

slika

Ne zelim se puno uplitati u vasu diskusiju,ali kad vidim ovu formaciju sa rombom u sredini ospem se. TO SE VISE NE IGRA,zapamtite!
Sa trojicom zadnjih veznih kao City,mozda, i sa jednim iza napadaca. Ali ako je taj povuceni Pjanic,onda ona trojica ispred odbrane kriticna jer ni jedan ne zna lopte i Grci bi nas tu pritisli kao i Portugalci i izgubili bismo tu par lopti i sigurno dobili gol. Jedini ko tu moze igrati je Medunjanin,ali covjek ne trci. To je sva sustina problema nase taktike protiv jakih.
Al nejse,nemojte ba samo ovog romba,to je provaljivanje. Vidicemo sta ce Safet skontat. Ja nisam preveliki optimista jer su njegova rjesenja do sad bila lako predvidiva.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 09 feb 2013, 14:17

Stevanovic ne moze igrati od pocetka protiv Grcke.

Dzeko, Ibisevic
Lulic, Pjanic
Medunjanin, Zahirovic
Zukanovic, Spahic, Vranjes, Mujdza

king33
Kontakt:

Post Postao/la king33 » 09 feb 2013, 14:23

neroazzuro je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Protiv Grka uopste ne treba igrati bunker, jer je to najlaksi nacin za izgubiti tekmu. Tesko se braniti 90 min, a ne primiti gol. Treba malo o jadu zabaviti protivnika.

slika

Ne zelim se puno uplitati u vasu diskusiju,ali kad vidim ovu formaciju sa rombom u sredini ospem se. TO SE VISE NE IGRA,zapamtite!
Sa trojicom zadnjih veznih kao City,mozda, i sa jednim iza napadaca. Ali ako je taj povuceni Pjanic,onda ona trojica ispred odbrane kriticna jer ni jedan ne zna lopte i Grci bi nas tu pritisli kao i Portugalci i izgubili bismo tu par lopti i sigurno dobili gol. Jedini ko tu moze igrati je Medunjanin,ali covjek ne trci. To je sva sustina problema nase taktike protiv jakih.
Al nejse,nemojte ba samo ovog romba,to je provaljivanje. Vidicemo sta ce Safet skontat. Ja nisam preveliki optimista jer su njegova rjesenja do sad bila lako predvidiva.
Meni je ova fomracija ok jer se pokrivaju sve pozicije i ofanzivna je, pa do sad svaku utakmicu igramo tako da nam na jednoj strani igra samo jedan igrac. Svaku utakmicu kvalifikacija mujdza je bio sam da desnoj strani pa je i protiv grka tu morao pomagat ibisevice kome to nije posao.
ako je ova 4-4-2 preotvorena onda bi moglo i ovako
-------------------Begovic---------------------------
-----Mujdza----Spahic----Vranjes--------Zukanovic
--------------Zahirovic------Medunjanin------------
---Stevanovic-------Pjanic------------Lulic----------
-.-------------------Dzeko----------------------------

Treba odma napast i probat dat gol u prvih 15 min, grci su na evrposkom primili protiv poljaka i ceha 3 gola u prvih 20 min i nisu uspjeli preokrenuti, tako bi i mi trebali onda odigrat

alenko333
Kontakt:

Post Postao/la alenko333 » 09 feb 2013, 14:26

Stevanovic moze i mora da igra od pocetka protiv Grka a Pjanic obavezno na sredinu...

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 09 feb 2013, 14:29

alenko333 je napisao/la:Stevanovic moze i mora da igra od pocetka protiv Grka a Pjanic obavezno na sredinu...
zbog cega mora?

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 09 feb 2013, 14:32

ja se iskreno nadam povratku pandze za grke! njegov profil igraca najvise pase protiv grka, boljeg igraca u defanzivnoj skok igri nemamo od pandze a to ce nam svakako bit vazno protiv grka! duge lopte, korneri i centarsutevi su grcima najbolja oruzja! treba nam visina u zadnjoj liniji da bi sprijecili da primimo gol! vidim spominju se zukanovic i vranjes kao partneri spahicu ali za mene postoji samo jedan ispravan izbor za spahicevog partnera u ovoj tekmi a to je pandza!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.