Rafa Nadal za sve njegove fanove
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- EmirSioux89
- Kontakt:
Re: Rafa Nadal za sve njegove fanove
Jeste da je protivnik bio kakav jeste ali bitno je da se vratio pobjedom!Samo da ga povrede zaobidju i da ga gledamo onakvog kakvog smo ga navikli,u punoj snazi! 
- EmirSioux89
- Kontakt:
Večeras protiv Gimeno Travera nadam se jos jednoj laganoj pobjedi 
Manchester United!
+1EmirSioux89 je napisao/la:Večeras protiv Gimeno Travera nadam se jos jednoj laganoj pobjedi
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
-
BigBigBang
- Kontakt:
Nadal je tempirao povratak na sljaku gdje ce da izdominira nedoraslu konkurenciju!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ulazak u 1/2 finale, lagana pobjeda protiv Gimeno Travera 6:1 6:4. Idemo Rafa po 1.titulu u ovoj godini
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
-
samosarajvo
- Kontakt:
Moje viđenje.
Trenutno je Nadalu najveci problem (ne racunajuci stanje koljena) kondicija i tajming kretnje.
Udarci su manje više tu, servis odlican, FH i BH slusaju fino. Sto se tajminga tice logicno je da ce biti jako loš poslje 8 mjeseci pauze, to ce se vremenom popravljat.Isto je i sa kondicijom, trening je jedno, mečevi su druga stvar.
Vidjeli smo pred kraj kako se G.Traver razigrao, imao je par strasnih defanzivnih udaraca (podsjetio me na Rafu u najboljim danima
) ali vise je bilo Rafinih plitkih udaraca ili cistih forehanda koji su prekoracili osnovnu liniju, vecina njih u zadnjem gemu.Klasican problem kondicije i koncentracije.Popravice to Rafa
U generalu sto se njegove igre tice u buducnosti.
I dalje ce on moci stizati ono sto niko nece, i dalje se od njega mogu ocekivati passing shotevi 2 metra iza osnovne ali je pitanje kolko cesto ce to moci raditi tokom jednog meča i u konacnici tokom godine/karijere.
Mora servirati mnogo jace i bolje nego prije(na tom vec radi sto mi je drago), mnogo više paralelnih udaraca sa obije strane, udarci moraju biti jos malo dublji ali pod uslovom da greske ostanu na nivou kao prije.
Doduše moguce je da koljena vise ne budu pravila problem pa da Rafa nastavi po starom.... to bi tek bilo (Y)
Trenutno je Nadalu najveci problem (ne racunajuci stanje koljena) kondicija i tajming kretnje.
Udarci su manje više tu, servis odlican, FH i BH slusaju fino. Sto se tajminga tice logicno je da ce biti jako loš poslje 8 mjeseci pauze, to ce se vremenom popravljat.Isto je i sa kondicijom, trening je jedno, mečevi su druga stvar.
Vidjeli smo pred kraj kako se G.Traver razigrao, imao je par strasnih defanzivnih udaraca (podsjetio me na Rafu u najboljim danima
U generalu sto se njegove igre tice u buducnosti.
I dalje ce on moci stizati ono sto niko nece, i dalje se od njega mogu ocekivati passing shotevi 2 metra iza osnovne ali je pitanje kolko cesto ce to moci raditi tokom jednog meča i u konacnici tokom godine/karijere.
Mora servirati mnogo jace i bolje nego prije(na tom vec radi sto mi je drago), mnogo više paralelnih udaraca sa obije strane, udarci moraju biti jos malo dublji ali pod uslovom da greske ostanu na nivou kao prije.
Doduše moguce je da koljena vise ne budu pravila problem pa da Rafa nastavi po starom.... to bi tek bilo (Y)
Ide li Rafa na IW i Miami?
Mislim da bi mu bilo bolje da to preskoci, da doceka sezonu sljake, jer tek se oporavio, i odma da ide na tvrdu podlogu, a njegova koljena nemogu sigurno izdrzati napor, jos ako zrijeb bude zajeban..
Jedva cekam Rafu, iako sam Rogerov veliki fan i mrzim svakoga ko igra protiv njega, volio bih da se Rafa vrati da malo Noleta zbaci sa scene, popeo mi se na ****..
Mislim da bi mu bilo bolje da to preskoci, da doceka sezonu sljake, jer tek se oporavio, i odma da ide na tvrdu podlogu, a njegova koljena nemogu sigurno izdrzati napor, jos ako zrijeb bude zajeban..
Jedva cekam Rafu, iako sam Rogerov veliki fan i mrzim svakoga ko igra protiv njega, volio bih da se Rafa vrati da malo Noleta zbaci sa scene, popeo mi se na ****..
odkud ti informacija za majami?
- Neutralan88
- Kontakt:
Jel te to vec prpa uhvatilaNo1e je napisao/la:odkud ti informacija za majami?
Rafa is back
Sent from my iPhone using Tapatalk
ne razumijem pitanje?
fino pitam jer nisam naisao na tu informaciju da je otkazao majami! pa da vidim jel stvarno povjerljiva informacija. zar me ne smije zanimati? ako imas neki dobar odgovor reci, ako ne, ne vidim znacaj ovakvog pisanja!
nole je pokazao sa potpuno zdravim nadalom 2011. (nakon nadalove najbolje sezone u karijeri) da i te kako moze da se nosi sa njim! 7 uzastopnih poraza u velikim finalima na SVIM podlogama! nadal vec skoro 2 i po godine nije uzeo turnir van sljake. i prije bi trebalo njega da bude prpa ove ostale trojice u majamiju nego njih njega. ali nema veze... ovakva rasprava je krajnje glupa. prosto me zanima, jel nadal stvarno vec odustao od majamija?! usput... ako nadal stvarno bude odustajao od velikih turnira na tvrdom, to onda znaci da se pomirio sa tim da vise nece biti br1! jer... jako je tesko samo sa sljakom doci tamo (i prosle sezone je skoro pa pocistio sezonu sljake, uzeo sve na crvenoj a propustio jedino plavi madrid, pa je evo tek br5, sto i nije dobro i tu mu niposto nije mjesto. jako je glupo da na recimo RG-u vec u QF ide na feda ili noleta i to nije u interesu ni turnira ni tenisa, zamisli u jednoj polovini, nadal, fed i nole a marej i ferer u drugoj na RG-u, a kako stvari stoje takav scenarij je i te kako moguc, jer nadal tesko da ce preci ferera do tada a marej ima dosta dobre sanse da predje fada na br2)!
fino pitam jer nisam naisao na tu informaciju da je otkazao majami! pa da vidim jel stvarno povjerljiva informacija. zar me ne smije zanimati? ako imas neki dobar odgovor reci, ako ne, ne vidim znacaj ovakvog pisanja!
nole je pokazao sa potpuno zdravim nadalom 2011. (nakon nadalove najbolje sezone u karijeri) da i te kako moze da se nosi sa njim! 7 uzastopnih poraza u velikim finalima na SVIM podlogama! nadal vec skoro 2 i po godine nije uzeo turnir van sljake. i prije bi trebalo njega da bude prpa ove ostale trojice u majamiju nego njih njega. ali nema veze... ovakva rasprava je krajnje glupa. prosto me zanima, jel nadal stvarno vec odustao od majamija?! usput... ako nadal stvarno bude odustajao od velikih turnira na tvrdom, to onda znaci da se pomirio sa tim da vise nece biti br1! jer... jako je tesko samo sa sljakom doci tamo (i prosle sezone je skoro pa pocistio sezonu sljake, uzeo sve na crvenoj a propustio jedino plavi madrid, pa je evo tek br5, sto i nije dobro i tu mu niposto nije mjesto. jako je glupo da na recimo RG-u vec u QF ide na feda ili noleta i to nije u interesu ni turnira ni tenisa, zamisli u jednoj polovini, nadal, fed i nole a marej i ferer u drugoj na RG-u, a kako stvari stoje takav scenarij je i te kako moguc, jer nadal tesko da ce preci ferera do tada a marej ima dosta dobre sanse da predje fada na br2)!
- Invincibles
- Kontakt:
No1e je napisao/la:ne razumijem pitanje?
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- Neutralan88
- Kontakt:
Nole meni je ovo tvoje mrsko procitati 
Drugi put slobodno skrati gluposti
A Rafa vs Nole pa zna se ko ima vise GS
Drugi put slobodno skrati gluposti
A Rafa vs Nole pa zna se ko ima vise GS
nevjerovatno kolika kolicina znanja u tako malo redaka. mislima na prethodna 2 posta. argumenti tipa
su vrlo ubjedljivi ali onaj
je vjerovatno daleko najbolji!
vrlo utemeljeno razmisljanje i dobra diskusija! nevjerovatni strucnjaci na djelu
!
a usput kako smo ipak diskutovali majami i tvrde podloge i ko se koga treba vise plasiti:
vrlo utemeljeno razmisljanje i dobra diskusija! nevjerovatni strucnjaci na djelu
a usput kako smo ipak diskutovali majami i tvrde podloge i ko se koga treba vise plasiti:
rafa 2 betonska slema a nole 5!Neutralan88 je napisao/la: A Rafa vs Nole pa zna se ko ima vise GS![]()
- Neutralan88
- Kontakt:
Dovoljno mi je znati da Nole nije osvojio nikad Roland Garos 
koji je inace na tvrdoj podlozi, jel tako?Neutralan88 je napisao/la:Dovoljno mi je znati da Nole nije osvojio nikad Roland Garos![]()
al opet, nikad ne reci nikad!
PS. jer tih nikada vezanih za noleta smo se bas naslusali.... nikada br1.... nikada vimbldon... nikada u top10 open ere.... nikada ponovo br1... itd... itd... itd...
- Neutralan88
- Kontakt:
svaka podloga je tvrda Nole, inace ne bi loptica skakala po terenu 
boze, pa ovdje sve prsti od inteligencije....Neutralan88 je napisao/la:svaka podloga je tvrda Nole, inace ne bi loptica skakala po terenu
neka samo loptice i dalje SKACU po terenu (pa makar taj teren bio i "tvrda sljaka, prasina ili zemlja" pa i"tvrda trava"), zdrav ti meni bio!
sve vise sumnjam da su neki odavde posluzili kao inspiracija u onim vicevima .... ma nema veze.... sta reci o strucnjacima sa sajta na kojem se ozbiljno raspravlja o snazi jednog mareja koji igra cijeli slem sa tegovima od po 4 kg na nogama! ajd... nema veze... nek ste vi meni sretni i veseli.... samo se vi smijte i izrugavajte, i vi meni vasim biserima uljepsavate dane. a na moje postove se smijete ali nikada nemate neki iole pametan ergument, osim tih smajlija, uvreda i raznih nadimaka.
ako neko zna nesto pouzdano za dalje nastupe nadala neka prilozi.
uzdravlje...
Zadnja izmjena: No1e, dana/u 10 feb 2013, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Neutralan88
- Kontakt:
Opet on previse pise a niko to ne procita 
Veceras u 22 sata po nasem finale ima evo uzivo na arenasport 2.
Veceras u 22 sata po nasem finale ima evo uzivo na arenasport 2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.