Nekako osjecam da bi bila kolosalna nepravda da se ova dvojica ne nadju u Brazilu u slucaju , opet naglasavam, da se kvalifikujemo.
Elvir Rahimic
Re: Elvir Rahimic
Elvir je tip koji je uz Misimovica zasluzio poziv za zavrsni turnir (ukoliko se kvalifikujemo, naravno). Ovoj dvojici se jednostavno mora progledati kroz prste, a ruku na srce Rahimic i danas moze odigrati poluvrijeme na visokom nivou. Miske moze i malo vise, samo da skine pet- sest kila
.
Nekako osjecam da bi bila kolosalna nepravda da se ova dvojica ne nadju u Brazilu u slucaju , opet naglasavam, da se kvalifikujemo.
On je tip igraca koji nam treba protiv Grcke, tj. treba nam covjek koji ce udariti u kost.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ili ti presjecanja akcije kad je protivniku najsladze.Virtu4l je napisao/la:On je tip igraca koji nam treba protiv Grcke, tj. treba nam covjek koji ce udariti u kost.
Problem je sto on mora imati jos jednog def veznog uz sebe.Sto znaci Vedo na klupu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
E to je vec opcija koja mi se ne svidja 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ne mogu bit pametan kada je Elvir u pitanju...cijenjen je,koliko nam i da li nam moze jos dati,pitam se..?
Ili Džeko na klupuharishp je napisao/la:Ili ti presjecanja akcije kad je protivniku najsladze.Virtu4l je napisao/la:On je tip igraca koji nam treba protiv Grcke, tj. treba nam covjek koji ce udariti u kost.
Problem je sto on mora imati jos jednog def veznog uz sebe.Sto znaci Vedo na klupu.
Ako ćemo zvati Rahimića onda treba uputiti poziv i Boliću.ahmic je napisao/la:ne mogu bit pametan kada je Elvir u pitanju...cijenjen je,koliko nam i da li nam moze jos dati,pitam se..?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Ako ćemo zvati Rahimića onda treba uputiti poziv i Boliću.ahmic je napisao/la:ne mogu bit pametan kada je Elvir u pitanju...cijenjen je,koliko nam i da li nam moze jos dati,pitam se..?
Inace onako kad si u akciji za Bolica imamo, zamjenu za Rahima ni dan danas ne nadjosmo (ne racunajuci Bajrama koji je zbog bolesti napustio).Mozda ti??????
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
01/25/2013
Goals: Mamaev, 19 (1:0). Tosic, 70 (2:0).
PFC CSKA: Akinfeev (Chepchugov, 46), A. Berezutski (Vasin, 46), V. Berezutski (Rahimic, 46), Nababkin (Schennikov, 46), Fernandes (Ten, 46), Wernbloom (Netfullin, 46), Dzagoev (Efremov, 46), Mamaev (Sekou, 46), Elm (Cauna, 46), Vagner (Tosic, 46), Doumbia (Panchenko, 37).
Rusenborg: Hansen, Dorsin (Lundal, 46), Reginiussen (Mo, 46), Ronning, Hoiland, Dockal (Chibuike, 46), Svensson (Selnes, 46) Fredrik (Strand, 65), Mikkelsen (Alas, 46), Nielsen (Bernsten, 46) Elyounoussi .
02/02/2013
Goals: Honda, 27 (1:0). Tosic, 28 (2:0). Jaja, 31 (2:1), Marlos, 45 (2:2), Papa Guye, 64 (2:3). Phininho, 82 (2:4).
PFC CSKA: Chepchugov (Revyakin 46), Ten, Rahimic, Vasin, Schennikov, Wernbloom (Elm 46), Cauna (Bezlikhotnov 65), Tosic (Efremov 65), Vagner (Zaseev 65), Honda (Netfullin 65), Panchenko (Mamaev 46).
Metallist: Goriainov, Viliagra, Papa Guye (Berezovchuk, 84), Torsiglleri, Phininho (Azatskiy, 86), Torres, Edmar (Krasnoperov, 46), Blanko (Willian, 46), Sosa (Sharpar, 77), Marlos (Shalaev, 84), Jaja.
Views: 8030
Na pripremama igra e sad pitanje je koliko je to dovoljno za repke, po meni, za posljednjih 15-20 minuta..
Goals: Mamaev, 19 (1:0). Tosic, 70 (2:0).
PFC CSKA: Akinfeev (Chepchugov, 46), A. Berezutski (Vasin, 46), V. Berezutski (Rahimic, 46), Nababkin (Schennikov, 46), Fernandes (Ten, 46), Wernbloom (Netfullin, 46), Dzagoev (Efremov, 46), Mamaev (Sekou, 46), Elm (Cauna, 46), Vagner (Tosic, 46), Doumbia (Panchenko, 37).
Rusenborg: Hansen, Dorsin (Lundal, 46), Reginiussen (Mo, 46), Ronning, Hoiland, Dockal (Chibuike, 46), Svensson (Selnes, 46) Fredrik (Strand, 65), Mikkelsen (Alas, 46), Nielsen (Bernsten, 46) Elyounoussi .
02/02/2013
Goals: Honda, 27 (1:0). Tosic, 28 (2:0). Jaja, 31 (2:1), Marlos, 45 (2:2), Papa Guye, 64 (2:3). Phininho, 82 (2:4).
PFC CSKA: Chepchugov (Revyakin 46), Ten, Rahimic, Vasin, Schennikov, Wernbloom (Elm 46), Cauna (Bezlikhotnov 65), Tosic (Efremov 65), Vagner (Zaseev 65), Honda (Netfullin 65), Panchenko (Mamaev 46).
Metallist: Goriainov, Viliagra, Papa Guye (Berezovchuk, 84), Torsiglleri, Phininho (Azatskiy, 86), Torres, Edmar (Krasnoperov, 46), Blanko (Willian, 46), Sosa (Sharpar, 77), Marlos (Shalaev, 84), Jaja.
Views: 8030
Na pripremama igra e sad pitanje je koliko je to dovoljno za repke, po meni, za posljednjih 15-20 minuta..
4-IN-A-ROW
Francuska je ostala bez Zidana pa i dalje žive pa valjda i mi možemo prežaliti Rahimića.harishp je napisao/la:Saurman je napisao/la:Ako ćemo zvati Rahimića onda treba uputiti poziv i Boliću.ahmic je napisao/la:ne mogu bit pametan kada je Elvir u pitanju...cijenjen je,koliko nam i da li nam moze jos dati,pitam se..?Kiseli u akciji.
Inace onako kad si u akciji za Bolica imamo, zamjenu za Rahima ni dan danas ne nadjosmo (ne racunajuci Bajrama koji je zbog bolesti napustio).Mozda ti??????
Svjetski,Evropski ex prvaci se porede sa nekim ko jos ni na jednom prvenstvu bio.
@Saurmane pa nisi ti bas tako kritican bio,sto ti to treba.
@Saurmane pa nisi ti bas tako kritican bio,sto ti to treba.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne znam što ti toliko želiš Rahimića koji je završio svoje u repki.Čovjek ne može da hoda a ti bi da igra protiv Grčke.
Možda želiš ići na emocije kod Grka pa kad vide ovog starca da se sažale na njega.Da ne znaju bili mu loptu oduzeli ili ga odveli u Dom penzionera.
Možda želiš ići na emocije kod Grka pa kad vide ovog starca da se sažale na njega.Da ne znaju bili mu loptu oduzeli ili ga odveli u Dom penzionera.
U M.U koji je klub od imena i kvaliteta i stariji igraju itekako.Saurman je napisao/la:Ne znam što ti toliko želiš Rahimića koji je završio svoje u repki.Čovjek ne može da hoda a ti bi da igra protiv Grčke.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mi nismo Man Utd, Sušić nije Ferguson a Rahimić definitivno nije Giggs.Nama protiv Grčke trebaju fizički spremni igrači koji će trkom razbiti vezni red Grka a ne trebaju nam polumrtvaci koji se vuku po terenu i igrač koji se ne sjeća kad je zadnji put odigrao svih 90'.harishp je napisao/la:U M.U koji je klub od imena i kvaliteta i stariji igraju itekako.Saurman je napisao/la:Ne znam što ti toliko želiš Rahimića koji je završio svoje u repki.Čovjek ne može da hoda a ti bi da igra protiv Grčke.
Sve sto si rekao da nam treba fakat nisi na pravoj adresi,sve to si kazao da nam treba ima Rahimaga...Ali,ipak treba trazit zamjene,godine ga stegle..
- Principatus
- Kontakt:
Inace ne bih podrzavao, da se vraca igrac u repku koji je vec ustvari karijeru zavrsio. Ali poslije utakmice u Sloveniji...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
iskreno da se ja pitam zovnuo bi elvira za grcku! nebi ga stavio od prve minute ali svakako u slucaju pozitivnog rezultata jedno 20-30 min prije kraja tekme nebi ga lose bilo stavit da osigura eventualnu pobjedu! znamo svi da ako cemo dobit tekmu onda cemo je dobit u prvom poluvremenu, evo citave kvalifikacije do sad svakog dobijamo u prvom poluvremenu a u drugom samo privodimo kraju! a za privest tekmu kraju i odklonit opasnosti na sredini terena svakako mi jos nemamo boljeg od Rahimica! sto bi godine trebale utjecat ako nemamo boljeg igraca da to odradi i ako je taj igrac jos u mogucnosti da odradi svoj zadatak! kosto ocigledno jest jer evo igra svaku za cska u pripremama i bas ga uvode u igru u drugom poluvremenu da tekme privodi kraju! znaci od prve minute ne a u slucaju povoljnog rezultata i potrebe za cuvanjem rezultata da!ahmic je napisao/la:Sve sto si rekao da nam treba fakat nisi na pravoj adresi,sve to si kazao da nam treba ima Rahimaga...Ali,ipak treba trazit zamjene,godine ga stegle..
-
ElvirRahimic
- Kontakt:
GENERAL VELIKOG SRCA !
" onclick="window.open(this.href);return false;
Rahimiću okani se foruma idi skupljati minute za CSKA.Sušić voli svog dugovječnog generala velikog srca.ElvirRahimic je napisao/la:GENERAL VELIKOG SRCA !
Meni je General bolji i u ovim godinama, s jednocifrenim brojem utakmica u toku godine, nego Zahirović, Medunjanin, Svraka i Sesar zajedno. Iskreno se nadam da će biti u kakvoj takvoj formi u martu.Principatus je napisao/la:Inace ne bih podrzavao, da se vraca igrac u repku koji je vec ustvari karijeru zavrsio. Ali poslije utakmice u Sloveniji...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.