Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Znate li vi nekog Lea (Leo) i raja la liga sa njim se povezujemo ovo ljeto ?
to je najvjerovatnije leo baptistao iz rayo vallecanalolja72 je napisao/la:Znate li vi nekog Lea (Leo) i raja la liga sa njim se povezujemo ovo ljeto ?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/leo-b ... 21899.html" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Velike, volio bih da starta umjesto Downinga da se i on malo odmoriVasa Ladacki je napisao/la:Kakve su šanse da Couti nastupi u ponedjeljak?
Gdje ćeš Downinga izbaciti, Edin će poluditi 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Nama treba ovaj čovjek, pravi tenk u napadu

Bokser jbt
.

Mogu mislit njega i Sterlinga u dueluZodiac je napisao/la:Bokser jbt.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne vjerujem da će Coutinho već u ponedjeljak na teren, neće Lucas sve stići da mu prevede. 

Mislim da će Cou dobiti priliku a pogotovo ako budemo vodili pa bar 10 min
Ali mi stvarno neće biti jasno zašto smo doveli Assaidia ako u pon bar na klupi ne bude, a ja bi ga volio od početka umjesto Downinga vidjeti nije slab zadnje utakmice ali treba nekad i čovjeka odmoriti
. A Assaidi kolko čujem nije bio slab za Maroko sad kad je igrao na AK ako ima ko informaciju kakav je bio ili ga je kojim slučajem gledao neka kaže. I sad će malo biti dosadno čekati pon i utakmicu čitav vikend će biti dosadan al nadam se da ce ovi sto su ispred nas kiksati pa bar Arsenal i Everton ako ne drugi 

Ali mi stvarno neće biti jasno zašto smo doveli Assaidia ako u pon bar na klupi ne bude, a ja bi ga volio od početka umjesto Downinga vidjeti nije slab zadnje utakmice ali treba nekad i čovjeka odmoriti

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
EBSCO je napisao/la:Mogu mislit njega i Sterlinga u dueluZodiac je napisao/la:Bokser jbt.
![]()

Ja sam mišljenja da će Cou dobiti 15-20 min u pon,red bi bio

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Assaidi će dobiti priliku kada zasluži.
Ma Assaidi je i je doveden da sjedi na klupi i šuti a to do sada radi fenomenalno
,vjerovatno bi uskočio u slučaju povrede 2 ili 3 iz navale (ne daj Bože)a možda dobije i koji minut u EL obzirom da Cou i Stu
nemaju pravo nastupa mada opet sumnjam,tu su Downing i Sterling.

Sta ste svi digli tol'ku frku oko Assaidia frajer najvjerovatnije nije pokazao dovoljno da se ugura u odgovarajuce mjesto.Sjetite se samo Babela,mjenjali su se treneri,nitko ga nije da kazes iskoristio,jer jednostavno nije to to.Jel vi sebi umisljate da znate nesh bolje ???
"You'll Never Walk Alone"
Assaidi je majstorski odigrao utakmice u kojima je dobijao šansu od početka.Zodiac je napisao/la:Ma Assaidi je i je doveden da sjedi na klupi i šuti a to do sada radi fenomenalno,vjerovatno bi uskočio u slučaju povrede 2 ili 3 iz navale (ne daj Bože)a možda dobije i koji minut u EL obzirom da Cou i Stu
Ma dobijaće on 100% više šanse u sljedećoj sezoni, špara njega BR zna on šta radi 

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
- youngredcomps
- Kontakt:
ja vjerujem da nije zasluzio priliku,jer da jest BR bi mu dao,ovako je bilo i sa coatesom i covjek je bio u pravuRtoX je napisao/la:Sta ste svi digli tol'ku frku oko Assaidia frajer najvjerovatnije nije pokazao dovoljno da se ugura u odgovarajuce mjesto.Sjetite se samo Babela,mjenjali su se treneri,nitko ga nije da kazes iskoristio,jer jednostavno nije to to.Jel vi sebi umisljate da znate nesh bolje ???

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Jest odigrao jednu utakmciu u EL,al' ne mogu se sjetiti koju.Znam kad je ulazio u EPL bio je isto q.rac,pogotovo protiv totth-ma,jesmo se mnogo nadali od onih njegovih klipova na youtubu,al' da je on za EPL,Bgm jos nije,barem jos nije dokazao,dao bi mu Rodgers sansu,da zna..Carlo je napisao/la:Assaidi je majstorski odigrao utakmice u kojima je dobijao šansu od početka.Zodiac je napisao/la:Ma Assaidi je i je doveden da sjedi na klupi i šuti a to do sada radi fenomenalno,vjerovatno bi uskočio u slučaju povrede 2 ili 3 iz navale (ne daj Bože)a možda dobije i koji minut u EL obzirom da Cou i Stu
Jes baš će se dokazati za 10 minutaAde je napisao/la:Jest odigrao jednu utakmciu u EL,al' ne mogu se sjetiti koju.Znam kad je ulazio u EPL bio je isto q.rac,pogotovo protiv totth-ma,jesmo se mnogo nadali od onih njegovih klipova na youtubu,al' da je on za EPL,Bgm jos nije,barem jos nije dokazao,dao bi mu Rodgers sansu,da zna..Carlo je napisao/la:Assaidi je majstorski odigrao utakmice u kojima je dobijao šansu od početka.Zodiac je napisao/la:Ma Assaidi je i je doveden da sjedi na klupi i šuti a to do sada radi fenomenalno,vjerovatno bi uskočio u slučaju povrede 2 ili 3 iz navale (ne daj Bože)a možda dobije i koji minut u EL obzirom da Cou i Stu

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I ja se samo sjećam te utakmice protiv WBA i hiljade prekršaja nad njim 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.