Daj brat' nemoj me razočarati. Žena je savršena.sanjingr je napisao/la:imas sta i vidit,bolju ja penzionerku u komsiluku imamnele-BHF je napisao/la:Ako ništa barem sam vidio Sarah.Draže mi nju gledati nego Mirzu.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Mirza Teletović
Nets imaju problema sa brzim ekipama a Washington nije toliko los nakon povratka onog Walla.
Da nije Lopeza ja ne znam na sta bi ovo licilo, jedini lik koji vrijedi nesto u ovoj ekipi, sve nekakve wana be zvijezde tipa ovog johnsona ili williamsa, wallace je tu samo da popuni poziciju, kad onog bogansa ubaci mrak mi na oci pada, covjek je profesiju fulio, evans u odbrani tu i tamo ali smijesan lik, hamfris kako kad
Ja stvarno ne znam sta je mora biti u trenerovoj glavi da ne vidi neke ocigledne stvari.PA brate u prvoj petorci mu igra EVANS (pa ubi se PJ) koji za 40 min ne moze dati kos(ne bukvalno,desi se tu koje slobodno bacanje ali i njega rijetko pogađa).Dalje da mu je zamjena HUMPHRIES koji je realno bolji od EVANSA ali je krampa.I onda ima MIRZU na klupi kao trecu opciju koji se dokazo vec kod PJ,i opet on po starom cak nekad i Wallace igra na 4.
E MOJ PJ DZE SE TI NALAZIS BOG ZNA
E MOJ PJ DZE SE TI NALAZIS BOG ZNA
Pa nije on doveo PJ:a vec mu je dao sansu posle davanja otkaza Johnsonu. PJ je bio njegov asistent i logicno je da ima isti pogled na kosarku (pu yebla ga ona naka xD)..Ponos Torina je napisao/la:vjerujcalcio je napisao/la:ne mogu vjerovat!Ponos Torina je napisao/la:30-4 serija Wash![]()
![]()
kakvi su ovo amateri na celu sa idiotskim trenerom
![]()
ja nemogu da vjerujem da u ovom timu svi igraju sve svi su tricas,skakaci,playmakeri...Williamsu dosadilo igrati nakon 2 minute igre,samo seta glupira se...kakva je ovo jadna ekipa,nikad goru kosarku nisam gledao u zivotu...Covjek koji ima toliko para,koji je toliko platio ove igraci dovodi nekog idiota da mu trenira tim i od tog istog tima ocekuje da se bore za naslov,jadno je ko predstavlja Broklin i njegovu kosarku...Znamo kakva se kosarka u Broklinu igra ali ovo sto igra ovaj tim nije nalik na kosarku.....
Brooklyn ima potencijala al su smijesna ekipa. Zapravo nisu oni ni e od ekipe. Svi igraju za sebe i vako ponekad sjevna neka vrlo fina akcija. Al to je svako deset utakmica odprilike.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- skyisthelimit
nele-BHF je napisao/la:Ako ništa barem sam vidio Sarah.Draže mi nju gledati nego Mirzu.
who is fuckin Sarah
15.10 - 15.06 ...
Dobro je samo pa su zivci jos na nivou ,inace bi u banovicima grijao magareću klupu
Sad ozbiljno,pa ovo se gledat neda
Sad ozbiljno,pa ovo se gledat neda
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Sarah Kustok.skyisthelimit je napisao/la:nele-BHF je napisao/la:Ako ništa barem sam vidio Sarah.Draže mi nju gledati nego Mirzu.
who is fuckin Sarah
Sut iz igre : 12-40 30%
Za 3 : 2-10 20 %
Blatche,Humphries,Bogans,Brooks,Watson,Walace i Evans ukupno 9.koseva dali
Za 3 : 2-10 20 %
Blatche,Humphries,Bogans,Brooks,Watson,Walace i Evans ukupno 9.koseva dali

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
joj skoli ga ziv bio, moram po truleks da brisem monitorsanjingr je napisao/la:
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
sanjingr je napisao/la:
Jel se meni cini il je ova faca za povratit?sanjingr je napisao/la:
- Ponos Torina
- Kontakt:
bolje bi Sabit vodio Netse 
Tako bi slatko ovog cvikerasa loptom u glavu volio pogoditi(ono sasvim slucajno)kako je jadan lik fuj
Tako bi slatko ovog cvikerasa loptom u glavu volio pogoditi(ono sasvim slucajno)kako je jadan lik fuj
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 09 feb 2013, 02:20, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- BeyKopites
- Kontakt:
E ako mu sad ne bude dao šansu, da Bog da mu otpao B(v)italni organ !
Ionako su utakmicu izgubili, nek uđe Tele nek opuca 3-4 airballa, nema veze
Ionako su utakmicu izgubili, nek uđe Tele nek opuca 3-4 airballa, nema veze
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
onaj osjecaj kad znas da se ispred velike vecine upaljenih monitora u drzavi spominje je i be

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Sad ce netsi da pocnu stizat,jer ne mogu bit ovako losi i u 2. pol..uci ce lagano tekma u egal..tesko da ce ga ovaj pacov ubacivat kad do sad nije..Daj Boze da grijesim
[youtube][/youtube]Ponos Torina je napisao/la:bolje bi Sabit vodio Netse
I u NETS-ima isti problem
Kindže, kindže...
Ponos Torina je napisao/la:bolje bi Sabit vodio Netse
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.