Reprezentacija Njemačke - Elf

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete od Elfa na SP 2022

1) da bude prvak
11
16%
2) polufinale minimum
14
20%
3) proći će grupu i dalje je sve moguće
11
16%
4) ispadaju u grupi ( za švabomrzce)
33
48%

Ukupno glasova: 69

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Reprezentacija Njemacke - Elf

Post Postao/la Omerbavarac » 07 feb 2013, 11:04

Pobjeda je zasluzena, iako su Francuzi u najmanju ruku zasluzili remi.

Ozil je fascinantan, onakav osjecaj za pas ima malo ko. Prelijepa asistencija za saigraca iz Reala.

Rak rana je taj lijevi bek, ali sam siguran da ce u dogledno vrijeme i taj problem biti rijesen.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 07 feb 2013, 12:46

anton 1983 je napisao/la: Kad imaš problem na 3 pozicije, onda je blesavo uspoređivati se sa Španjolskom i derati se na sav glas kako švabi imaju veliki roster i sa tom dernjavom zbog veznih i krilnih igrača, pokušati zataškati one stvari koje fale...
Šta si se ti zadnji dana nabrijao na osporavanje kvalitete njemačkih klubova/lige/igrača/reprezentacije??? :mrgreen: Jel to ti fali malo svađe/rasprave? :lol:

Njemačka nema problem na 3 pozicije, već ima samo 1 (uvjetno rečeno) problem, a to je lijevi bek. Istina je da je izbor na nekim pozicijama puno veći (golmani, veznjaci) nego na drugima (braniči, istureni napadač), ali to ne znači da na ovim potonijima Elf ima probleme. Dapače, Lahm i Hummels su na svojim pozicijama među najboljima na svijetu; Badstuber, Howedes, Boateng i Merte su sasvim pouzdani braniči; Jung naznačuje velik potencijal; Schmelzera se neopravdano potcjenjuje (**** kao da pričamo o Striniću ili Čali), iako je dečko ove sezone ostvario veliki napredak i odlično igra; Gomez i Klose su pouzdani napadači koji u Elfu uredno trpaju.

Spominješ Španjolsku, a zaboravljaš da i oni imaju problem desnog beka i isturene špice, probleme s ozljedama i padom forme nekih važnih igrača... Inače, kod usporedbe ove Španjolske zlatne generacije i današnjeg Elfa treba naglasiti da su nositelji Furije u ovoj dobi u kojoj je danas većina igrača Elfa bili za svoje momčadi manje značajni igrači, a neki od njih i rezerve. Dakako, to ne znači da će ovaj Elf ponoviiti njihove rezultate (vjerovatno neće), ali to treba naglasiti jer se zanemaruje činjenica da ovaj Elf tek ulazi u svoje najbolje godine.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 feb 2013, 12:54

KSIVLE je napisao/la: Njemačka nema problem na 3 pozicije, već ima samo 1 (uvjetno rečeno) problem, a to je lijevi bek. Istina je da je izbor na nekim pozicijama puno veći (golmani, veznjaci) nego na drugima (braniči, istureni napadač), ali to ne znači da na ovim potonijima Elf ima probleme. Dapače, Lahm i Hummels su na svojim pozicijama među najboljima na svijetu; Badstuber, Howedes, Boateng i Merte su sasvim pouzdani braniči; Jung naznačuje velik potencijal; Schmelzera se neopravdano potcjenjuje (**** kao da pričamo o Striniću ili Čali), iako je dečko ove sezone ostvario veliki napredak i odlično igra; Gomez i Klose su pouzdani napadači koji u Elfu uredno trpaju.

Spominješ Španjolsku, a zaboravljaš da i oni imaju problem desnog beka i isturene špice, probleme s ozljedama i padom forme nekih važnih igrača... Inače, kod usporedbe ove Španjolske zlatne generacije i današnjeg Elfa treba naglasiti da su nositelji Furije u ovoj dobi u kojoj je danas većina igrača Elfa bili za svoje momčadi manje značajni igrači, a neki od njih i rezerve. Dakako, to ne znači da će ovaj Elf ponoviiti njihove rezultate (vjerovatno neće), ali to treba naglasiti jer se zanemaruje činjenica da ovaj Elf tek ulazi u svoje najbolje godine.
E TO TO TO TO TO!

Naravno da sam pretjero! 3 nisu nego je u biti jedan ako je Lahm fit. No isto tako usporedio sam Njemačku sa Španjolskom, a u tom slučaju NIGDJE nesme ništa faliti. Treba taj nedostatak nekako taktički riješiti tako da "nekvaliteta" lijevog beka uopće nedolazi do izražaja!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 feb 2013, 13:00

Ocjene za sinoćnji trijmf nad Galskim pijetlovima ;)

slika
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 07 feb 2013, 19:31

Ocjene Kickera su kriminalne u najmanju ruku rečeno. Po meni to je čista blamaža i omalovažavanje Riberya i Ozila.

Ne znam da li da se smijem ili plačem..... Riberyu 2,5?????????? Ozilu samo 2???????????????

Mislim da nismo gledali istu utakmicu..... Njihova predstava je bila melem za oči!!!!!! Svjetske klase i čarobnjaci s loptom!

Ovi iz Kickera definitivno nisu normalni...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 feb 2013, 19:43

Stefan Effenberg je napisao/la: Mislim da nismo gledali istu utakmicu..... Njihova predstava je bila melem za oči!!!!!! Svjetske klase i čarobnjaci s loptom!
Slažem se, čista 1 za obojicu i ništa ispod toga.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 feb 2013, 02:13

Kaiser je u svojoj kolumni za BILD podrzao taktiku Löw-a u kojoj nema nominalnog napadaca i misli da to u buducnosti Elf-u moze donijeti uspjeh.

Vidjecemo hoce li Löw prihvatiti ideju Kaiser-a ili ce se vratiti staroj formaciji kada se vrati Klose. Ja licno mislim da se po tom pitanju nista nece mijenjati dok se Klose ne oprosti od reprezentacije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 feb 2013, 22:21

Amerosm još nije otvorio ovu temu, inače ne bi bilo nula bodova na anketi gdje se podržava selektor Njemačke. :lol:

Ovo sam prebacio ovdje:
gruezi je napisao/la:na lijevoj strani jansen je dominirao pojeo je kubu I po meni je on igrac utakmice...modniguru bi se trebao dobro zapitati je li on normalan kad jansena nema u elfu.
Primjetio sam da ga često hvališ (ali ko tome pridaje pažnju :mrgreen: ) i meni je to zasmetalo (isto i kao onda kada si trpao Petersena u špic Elfa), ali gledajući ga juče, kao i u nekoliko zadnjih utakmica, mogu reći da si u pravu.
Jansen djeluje šlampavo i nekako za svoju visinu mu ne pristaje ta uloga :? ali momak trenutno odvaljuje i poznavajuću njegovo iskustvo (Bayern :D ) treba Jogi o njemu razmisliti.
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 feb 2013, 15:37

U interviju za SKY 90 Olaf Thon je izjavio da ocekuje da ce Schweinsteiger u skorije vrijeme dozivijeti slicnu sudbinu u Elf-u kao i Ballack.

Naime Thon smatra da je Schweinsteiger dostigao svoj maksimum sto se igracke karijere tice i da u buducnosti moze samo nazadovati i da ce zahvaljujuci svojim zaslugama od prije i liderstvu na terenu nekako spasiti i upasti na spisak igraca koji ce putovati u Brazil.

Isto je tako izjavio da ga ne bi zacudilo ako bi se to i prije dogodilo, jer po njemu Gündogan ima bolje kvalitete na toj poziciji.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 11 feb 2013, 15:44

amerosm je napisao/la:Isto je tako izjavio da ga ne bi zacudilo ako bi se to i prije dogodilo, jer po njemu Gündogan ima bolje kvalitete na toj poziciji.
Moje mišljenje također. 8-)

Schweini nije ni sjenka onog dječarca s početka karijere kad je mnogo obećav'o. Dolaze neki novi klinci :!:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 11 feb 2013, 16:33

Svinja je poslje one ozljede u Napulju totalno opao. Gundo je trenutno poprilično ispred njega.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 feb 2013, 16:55

KSIVLE je napisao/la:Svinja je poslje one ozljede u Napulju totalno opao. Gundo je trenutno poprilično ispred njega.
Gundogan :lol: Pa taj nije dostojan ni kopačke vezati BS.

gruezi je napisao/la:Jansen I rausch su davno zasluzili pozive a obojica su odlicni lijevi bekovi ... Isto tako I dennis diekmaier..znam da mora poboljsati defanzivu dennis ali realno poslije lahma je najbolji desni bek bar stos e njemaca tice

Jedna lasta ne čini proljeće, mislim na Jansena koji povremeno blijesne i to je to ipak nije materijal za Elf.Dok je kod Rauscha druga priča momak već ima jedan kontinuitet i pruža veoma dobre partije a tek mu je 22 g.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 11 feb 2013, 16:58

Saurman je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:Svinja je poslje one ozljede u Napulju totalno opao. Gundo je trenutno poprilično ispred njega.
Ne znam zašto onda tvoji kompanjoni na Bayernovu topicu sline dok pričaju o opciji "Gundo u Bayernu".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 feb 2013, 17:07

KSIVLE je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Ne znam zašto onda tvoji kompanjoni na Bayernovu topicu sline dok pričaju o opciji "Gundo u Bayernu".
Pokaži ga,pa da vidim ko to slini za Gundom života ti.? :lol:

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 11 feb 2013, 17:21

Listaj zadnje stranice. Bilo je priče u stilu kako Lewa ili Neymar nisu potrebni, dok bi dobro došli npr. Goetze ili Gundo.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 feb 2013, 17:29

gruezi je napisao/la:Jansen I rausch su davno zasluzili pozive a obojica su odlicni lijevi bekovi ... Isto tako I dennis diekmaier..znam da mora poboljsati defanzivu dennis ali realno poslije lahma je najbolji desni bek bar stos e njemaca tice

Jedna lasta ne čini proljeće, mislim na Jansena koji povremeno blijesne i to je to ipak nije materijal za Elf.Dok je kod Rauscha druga priča momak već ima jedan kontinuitet i pruža veoma dobre partije a tek mu je 22 g.[/quote]

Reci mi molim te da se slais kada je Rausch u pitanju... :o :o :o :o Pa momak se ne moze da izbori za mjesto u prvih 11 u Hannoveru i vecinom sa klupe ulazi u igru - Pander kojem su povrede doslovno upropastile karijeru ima prednost u odnosu na njega.

Isto tako smatram da ovo cime Njemacka raspolaze na lijevom beku nije kvalitet za jednu reprezentaciju kakva je Njemacka i tu nazalost nedostaje igrac tipa Alabe - nadam se da u omladinskom pogonu ima jedan veliki talaenat koji ce se moci ubrzo nametnuti Modonom-guru-u.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 feb 2013, 17:34

amerosm je napisao/la:

Jedna lasta ne čini proljeće, mislim na Jansena koji povremeno blijesne i to je to ipak nije materijal za Elf.Dok je kod Rauscha druga priča momak već ima jedan kontinuitet i pruža veoma dobre partije a tek mu je 22 g.
Reci mi molim te da se slais kada je Rausch u pitanju... :o :o :o :o Pa momak se ne moze da izbori za mjesto u prvih 11 u Hannoveru i vecinom sa klupe ulazi u igru - Pander kojem su povrede doslovno upropastile karijeru ima prednost u odnosu na njega.

Isto tako smatram da ovo cime Njemacka raspolaze na lijevom beku nije kvalitet za jednu reprezentaciju kakva je Njemacka i tu nazalost nedostaje igrac tipa Alabe - nadam se da u omladinskom pogonu ima jedan veliki talaenat koji ce se moci ubrzo nametnuti Modonom-guru-u.
Rausch je ove sezone u ligi sakupio 19 nastupa od kojih je u 17 bio starter.Na ovog momka treba računati jer trenutno Elf kao što si i sam rekao nema igrača tipa Alabe.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 11 feb 2013, 17:42

Schmelzer je Roberto Carlos iz najboljih dana za sve te Jansene, Rausche i slične poluproizvode koji nisu u stanju povezati 3 dobre utakmice.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 11 feb 2013, 17:44

KSIVLE je napisao/la:Schmelzer je Roberto Carlos iz najboljih dana za sve te Jansene, Rausche i slične poluproizvode koji nisu u stanju povezati 3 dobre utakmice.
Nemoj mi Rauscha dirat'... :mrgreen: Priželjkujem ga u BVB-u kao back-up Schmelzeru. :) 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 11 feb 2013, 17:47

Semir bvb je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:Schmelzer je Roberto Carlos iz najboljih dana za sve te Jansene, Rausche i slične poluproizvode koji nisu u stanju povezati 3 dobre utakmice.
Nemoj mi Rauscha dirat'... :mrgreen: Priželjkujem ga u BVB-u kao back-up Schmelzeru. :) 8-)
Ključna riječ je back-up. :D

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.