Edit: produzeci na kraju
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
ova ide na desktop, kolko sam se iznervirao prvo sto su otisli u produzetke, pa umalo izgubili tekmu, svaka cast tomicu i huertasu pa i lorbeku koji je imao losu utakmicu ali nas ipak i spasioGorki je napisao/la:simicz je napisao/la:nevjerovatni ante tomic
Gotivio sam ga.. .. .. .. .. .. .. .. a onda je prešao realmiki_92 je napisao/la:najveci ikad![]()
[youtube][/youtube]
kada je tek presao malo mi je smetalo al sve mu je oprostenoGorki je napisao/la:Gotivio sam ga.. .. .. .. .. .. .. .. a onda je prešao realmiki_92 je napisao/la:najveci ikad![]()
[youtube][/youtube]
kakav si ti to strucnjak , na osnovu jedne utakmice zakljucis da je neymar precijenjen ? nema tog igraca koji ce odigrati odlicno ako mu je ostatak tima mrtav kao sto je bilo onu noc protiv engleske , ovaj brazil je blijeda slika nekadasnjeg brazila i niko nema pravo na osnovu te utakmice zakljuciti da je neymar propali talenat,i messiju i ronaldu se desi los dan u reprezentaciji , covjece shvati da on ima tek 21 godinu dakle u evropi se moze dodatno izgraditi kao igrac , stoga pricekajte dok dodje u evropu i onda mozemo pricati da li je precijenjen ili nebarca_87 je napisao/la:jel ko sinoc vidio mozda neymara na utakmici protiv engleske,eto talenta ,svaka malo ozbiljnija utakmica a da nije u brazilskoj ligi neymar ko duh na terenu.to vise nije slucajnost.
a nisam ni sumnjo da ce tako bit,lik samo igra dobro protiv botafoga i slicnih ekipa![]()
treba barcin strucni stab dobro razmislit o napadackim opcijama barce za narednu sezonu,ne zalijetat se i uzimat ovog precijenjenog igraca ,
jer mogo bi neymar sljedece sezone bit "novi alexis "
koliko god da mrzite neki klub covjeka ovog ste jednostavno gotivili zbog lakoce postizanja golovamiki_92 je napisao/la:kada je tek presao malo mi je smetalo al sve mu je oprostenoGorki je napisao/la:Gotivio sam ga.. .. .. .. .. .. .. .. a onda je prešao realmiki_92 je napisao/la:najveci ikad![]()
[youtube][/youtube],uz ovog genija sam odrastao i uvijek ce mi biti najdrazi i najveci koji je igrao ovu igru
49 tekmi - 47 golovaCautinho je napisao/la:Moze li njegova statistika iz Barce?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.