Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

BH430
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la BH430 » 09 feb 2013, 04:37

ovo bi bilo dobro
http://espn.go.com/nba/story/_/id/89305 ... ources-say" onclick="window.open(this.href);return false;

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 feb 2013, 04:40

sanjingr je napisao/la:Ja bi bio najsretniji kada bi on otisao u drugi klub,ovde ga psihicki slomise
Znaci treba da mijenja klubove dok se ne ustali negdje u rotaciji? Dobar nacin razmisljanja, nema sta...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 09 feb 2013, 05:09

Ja cu ga gledati sa istim uzivanjem igrao u Kaknju ili u Netsima. On je uzdanica nase reprezentacije, kapiten i najbolji igrac. Samo treniraj Mirza, imao si i teza razdoblja. Izdrzi ovo!
Sport je lijek za tijelo i duh.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 09 feb 2013, 06:21

adriano_leite je napisao/la:
sanjingr je napisao/la:Ja bi bio najsretniji kada bi on otisao u drugi klub,ovde ga psihicki slomise
Znaci treba da mijenja klubove dok se ne ustali negdje u rotaciji? Dobar nacin razmisljanja, nema sta...
Onda nek po tvom truhne na klupi...mislio sam da predje u neki klub gdje se igra timska igra i gdje ce imati vecu minutazu...a ja cu ga pratit gdje god igra

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 feb 2013, 08:55

Barcelona trazi cetvorku za iducu sezonu, pa ne bi bilo lose da Mirza bude upravo taj.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 feb 2013, 09:13

neno#4 je napisao/la:Barcelona trazi cetvorku za iducu sezonu, pa ne bi bilo lose da Mirza bude upravo taj.

to lorbek odlazi?

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 09 feb 2013, 09:46

Veci looser bi bio kada bi se vec na kraju ove sezone vratio u Europu. Neka ostane i iducu, u Netsima ili drugom klubu pa onda vidjeti kakav ce biti ..

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 feb 2013, 11:20

Ma nece ici u nazad u Europu.Netsi spremaju neki trade,vidi se iz aviona koliko su skratili min Humpu.

Mirza kao Mirza, nista novo ;) Zna ubosti zna profulati..Sinoc na tekmi je bilo najmanje 4,5 airballa :!:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 feb 2013, 11:23

sanjingr je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
Onda nek po tvom truhne na klupi...mislio sam da predje u neki klub gdje se igra timska igra i gdje ce imati vecu minutazu...a ja cu ga pratit gdje god igra

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Blago tebi sto mislis da ce da truhne na klupi, nakon pola sezone u NBA. Pravo veliko povjerenje imas u njega. Isto bi mu bilo gdje god da ode, jer ce biti rookie igrac koji je igrao dobro u Evropi i treba da se nametne u NBA. Bolje da ostane u Netsima, makar se nece citavoj ligi psovati majka kada ne igra.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 feb 2013, 13:03

Nezz dokle ce Mirza sve ovo trpiti jer ocigledno je da trenutno nije u formi, a i ne moze biti kada ulazi 4-5 minuta po utakmici. Ovo se vuce jos od Atalante, kada je usao i napravio par gresaka. Prije te utakmice je bio proglasen za igraca utakmice protiv Toronta (cini mi se) i od njega se puno ocekivalo. Medjutim, PJ je sa svojom cudnom rotacijom u potpunosti izbacio iz forme i Mirzu, ali i Humpha koji takodjer igra veoma malo. Evans igra vecinu vremena na toj poziciji, ali u napadu je rinaka, mada u posljednje dvije utakmice postize vise poena. Ova 4 promasena suta su samo produkt te glupe rotacije ili je u pitanju nesto dublje na relaciji PJ-Mirza.

Sve sto mi mozemo uraditi jeste da ostanemo uz Mirzu i da ga i u buducnosti podrzavamo. Na njemu je da trenira i da pokaze da moze igrati kosarku na ovom najvisem nivou.

Izdrzi Mirza!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 09 feb 2013, 16:50

Za one koje razumiju Engleski :lol:

[youtube][/youtube]

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 feb 2013, 19:07

http://nbacro.com/nba/charlotte-bobcats ... raca-16829" onclick="window.open(this.href);return false;

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 09 feb 2013, 23:42

4 Airballa i vi već pričate o vraćanju u Evropu. Polako, Mirza sa i bez Airballa igra isto...njegova forma nema veze sa time koliko je puta profulao cijeli koš, već kako igra. Spram svoje minutaže Mirza je sasvim solidan. Da igra kao i drugi ne bi imao manje od 15 koševa nikad, to je sigurno. Mi ćemo da čekamo i sigurno će doći njegovo vrijeme. A i u ostalom ima 3 godine ugovora ;)

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 10 feb 2013, 12:44

Sad sam procitao mirzin razgovor sa jednim novinar gdje je rekao par dobrih stvari, rekao da je tesko da sjedite citavu utakmicu i onda udjete nakon 40 minuta na klupi i
trener ocekuje cuda od vas i ako kao pogrijesite odmah se vracas na klupu. Kaze ona 3 airballa to nisam ja jednostavno i nije mi drago da budem tako predstavljen cak se spominje da mu nebi smetao trade ili odgovarao ali izgleda da ga nije lahko tradeovat jer je nov i niko nije vidio njegov potencijal a problemi poticu jos od Averija koji ga je htjeo poslat u D-league a Mirza nije htjeo i onda ga ovaj redovno u odijela stavljao da gleda utakmice mislim moje misljenje trade bi stavrno najbolje jer i kad ode Hump tesko mislim da tu previse ima a jos ako dovedu nekog PF spominje se Josh Smith opet nebi igrao ali realnoi u Caji kad je dosao ulazio s klupe ali imao je prostora u Igri a tadasnja Caja je po meni jacaod ovog Bruklina Scola, Splitter, Prigoni u svom prime i da ne nabrojavam uglavnom zao mi je Mirzu pratim ga od Dite

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 10 feb 2013, 12:46

Gdje si čitao?
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 10 feb 2013, 13:00

Ma jedan sa netsdaily oni sto pisu za te sa netsa pa ima transcript razgovora sa mirzom valjda je i na twitteru napisao taj novinar

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 10 feb 2013, 14:17

svejedno77 je napisao/la:Sad sam procitao mirzin razgovor sa jednim novinar gdje je rekao par dobrih stvari, rekao da je tesko da sjedite citavu utakmicu i onda udjete nakon 40 minuta na klupi i
trener ocekuje cuda od vas i ako kao pogrijesite odmah se vracas na klupu. Kaze ona 3 airballa to nisam ja jednostavno i nije mi drago da budem tako predstavljen cak se spominje da mu nebi smetao trade ili odgovarao ali izgleda da ga nije lahko tradeovat jer je nov i niko nije vidio njegov potencijal a problemi poticu jos od Averija koji ga je htjeo poslat u D-league a Mirza nije htjeo i onda ga ovaj redovno u odijela stavljao da gleda utakmice mislim moje misljenje trade bi stavrno najbolje jer i kad ode Hump tesko mislim da tu previse ima a jos ako dovedu nekog PF spominje se Josh Smith opet nebi igrao ali realnoi u Caji kad je dosao ulazio s klupe ali imao je prostora u Igri a tadasnja Caja je po meni jacaod ovog Bruklina Scola, Splitter, Prigoni u svom prime i da ne nabrojavam uglavnom zao mi je Mirzu pratim ga od Dite
Ma on se u **** uvalio samo takva , mislio je da ce dobit howarda. I da su ga dobili on bi imo daleko vise prostora za igru a relano jest tako presjedis citavu tekmu pusti te 6 minuta i hoce da imas 10 poena 5 skokova da bi dobio 5 minuta jos u drugom dijelu. Meni nije fer ovo sto mu rade jer je pristo i na manji ugovor da mogu dobit howarda oni ga sad sutaju po klupi ...EDIT i da kazem jos nesto sto je sigruno tako mirza poslije derona i lopeza ima sigurno najveci basketbal iq u toj ekipi sto posto , cim ima samopouzdanja radi sve kako treba i donosi prave odluke kako je imo samo par strasnih asistencija kad ga ide i to je njegovo oruzje koje ovi kreteni ne znaju iskoristit.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 feb 2013, 16:28

svejedno77 je napisao/la:Sad sam procitao mirzin razgovor sa jednim novinar gdje je rekao par dobrih stvari, rekao da je tesko da sjedite citavu utakmicu i onda udjete nakon 40 minuta na klupi i
sta napisa i osta ziv :lol: :lol: :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 10 feb 2013, 16:50

e moj strucnjaku sa slikom pat riley scoli to je bi njegov prime na olimpijadi praznili stranu da rastura Duncana, po svim standardima je bolji od evansa pa i od Blatche mozda je Brook radi visine bolji al to je to al Splitter je opet bolji igrac od evansa i Humpa uzmi i sadasnju statistiku u Nba Splitter i Evansa imam osjecaj da si dijete i mislis da zivis u Arizoni tu je jos 2005 godinu prije nego sto je Mirza dosao bio Calderon covjek koji kao Play ima najmanje izubljenih lopti u Nba a eto uzmi samo wizardse gdje jedan Kevin Seraphin koji bio vodonosa Mirzi u Caji ima 10 poena po utakmici i skoro 25 minuta sedam Utakmica poceo a Wizardsi imaju dugu klupu mislim da dalje ne pricam sve je ocigledno

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 feb 2013, 16:59

pojma ti nemas sta pricas, o tome se radi ali to nije nesto novo na ovoj temi u zadnje vrijeme :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, Maverick i 9 gostiju.