Mislim da ga Silvio neće tjerati , kad ga nije otjerao nakon prvih 10-ak utakmica u ovoj sezoni , mislim da neće nikad' .

Allegri zaista ima ponekad' neke čudne odluke , ali mislim da je pokazao da dobro funkcioniše pod pritiskom , te da jednostavno radi što je bolje moguće sa onim čime raspolaže .
Priznajem i ja sam bio jedan od onih koji su bili za odlazak Allegria , ali po tom' pitanju sam promjenio mišljenje .
Jer uvidio sam i "svjedočio" tome da Allegri može posložiti ekipu na pravi način , za to mu je trebalo vremena ali polako uspjeva u nakani da kreira novi Milan .
Uz još koji dodatak ovoj ekipi na ljeto , mislim da će Milan na čelu sa Allegriem sljedeće sezone biti dosta kompaktan i kompetativan .
I napomenuo bi' da ove sezone ( ne ureklo se ) imamo dosta manje problema sa povredama , izgleda da se koristi drugi i efektivniji sistem treniranja ove sezone .
Dobro "nam" ide i vjerujem da može samo bolje , i vjerujem da će ubuduće biti samo bolje .
Te vezano za utakmicu u Nedjelju , Berlusconi je izjavio da bi' volio da se ta utakmica igra na stadionu Kaljaria a ne na nekom neutralnom terenu .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-