Zodiac je napisao/la:Ma Assaidi je i je doveden da sjedi na klupi i šuti a to do sada radi fenomenalno ,vjerovatno bi uskočio u slučaju povrede 2 ili 3 iz navale (ne daj Bože)a možda dobije i koji minut u EL obzirom da Cou i Stu nemaju pravo nastupa mada opet sumnjam,tu su Downing i Sterling.
Assaidi je majstorski odigrao utakmice u kojima je dobijao šansu od početka.
al majstorski je i ove ostale presjedio na kupi i tribinama mislim da za tu ulogu tesko boljeg igraca mozemo naci
Assaidi nije ništa bolji od Milana Jovanovića. Do sada je samo pokazao da može brzo trčati .
Možemo se nadati da će Tottenham i Everton kiksati ovo kolo, pa da im se približimo. Ako Tottenham izgubi od Newcastle-a a mi dobijemo WBA na 6 bodova smo od 4. mjesta.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Desmond je napisao/la:Assaidi nije ništa bolji od Milana Jovanovića. Do sada je samo pokazao da može brzo trčati .
Možemo se nadati da će Tottenham i Everton kiksati ovo kolo, pa da im se približimo. Ako Tottenham izgubi od Newcastle-a a mi dobijemo WBA na 6 bodova smo od 4. mjesta.
ma daj ba jovanovic je jedan od najvecih kloceva u historiji liverpoola, sjecam se kako me nerviralo vise od pola ove raje sa foruma kad su se radovali sto ga je rafa doveo... onda razlika u plati je ogromna lane je puno vise zaradjivao.
[youtube][/youtube] evo malo da se raja podsjeti kakav je majstor bio
pogledajte samo tu tehniku driblinga i laznjak laktom od kojeg se sagna prepao i zavrsio na zemlji
Desmond je napisao/la:Assaidi nije ništa bolji od Milana Jovanovića. Do sada je samo pokazao da može brzo trčati .
ma daj ba jovanovic je jedan od najvecih kloceva u historiji liverpoola, sjecam se kako me nerviralo vise od pola ove raje sa foruma kad su se radovali sto ga je rafa doveo... onda razlika u plati je ogromna lane je puno vise zaradjivao.
[youtube][/youtube] evo malo da se raja podsjeti kakav je majstor bio
pogledajte samo tu tehniku driblinga i laznjak laktom od kojeg se sagna prepao i zavrsio na zemlji
0:16
Koji kreten, ne mogu da vjerujem. Sramota me je što je ikad igrao za Liverpool
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
treba njega da bude sramota i jos kad se na sve ove lose nastupe i velike pare koje je uzeo doda i to da je bas fino ispljuvao liverpool kad je otisao meni je jedan od odvratnijih likova koji su prosli kroz liverpool
Na ovim slikama sa treninga nisam vidjeo Sturidgea Da nije baš povrijeđen ako ko išta zna neka javi
Možda i Cou počne od prve minute ako je povrijeđen Sturridge, ali ipak mislim da bi u slučaju njegove povrijede bio Sterling zamjena a ne Cou Samo nadam se da će bar 10 min dobiti
SGLS je napisao/la:Na ovim slikama sa treninga nisam vidjeo Sturidgea Da nije baš povrijeđen ako ko išta zna neka javi
Možda i Cou počne od prve minute ako je povrijeđen Sturridge, ali ipak mislim da bi u slučaju njegove povrijede bio Sterling zamjena a ne Cou Samo nadam se da će bar 10 min dobiti
jeste, ne zna se hoce li igrati u ponedeljak. imace par fitness testova do utakmice pa ce se znati da li ce nastupiti
SGLS je napisao/la:Na ovim slikama sa treninga nisam vidjeo Sturidgea Da nije baš povrijeđen ako ko išta zna neka javi
jeste, ne zna se hoce li igrati u ponedeljak. imace par fitness testova do utakmice pa ce se znati da li ce nastupiti
Baš sad kad je protiv Citya odigro odlično nebi bilo dobro da se povrijedi Al nadamo se najboljem
Uopšte ne igleda salabo Podsjećaju me na one žute iz 2009 ili 2008 neznam tačno, jako jako lijepi dresovi
Ince ponovo strijelac, Sissoko asistent, Swansea nas prestigla na tabeli ...
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).