Jos sam mu uvalio Benta i Perottia hahah

Moderator/ica: Padovan
hahah nazalost nema,a jest lik bio i taraba sta je ono ahahhahhagauchoRZ je napisao/la:nema vise opa bent style hahah![]()
![]()
hahah jest,normalno da ce dat kad igramo 20 utakmica hahahahah dat ce jedan da ga **** hahahaahgauchoRZ je napisao/la:hah a meni je znao golove davat![]()
,mozda se nekad i vrati u klub sta znas hahaha
hahahha pa jbg ,al kad ga da bas bude golcinaAgresivnoDjubre je napisao/la:hahah jest,normalno da ce dat kad igramo 20 utakmica hahahahah dat ce jedan da ga **** hahahaahgauchoRZ je napisao/la:hah a meni je znao golove davat![]()
,mozda se nekad i vrati u klub sta znas hahaha
E nikad u moj klub,eto ga tebi ahah
Reko ako nije,da ovaj pocne prije njega ahahGoalgetter je napisao/la:Ziv je.
Rekao je da ga obavijestim kad bude upadao u ligu, da sve namjesti, jako vjerovatno da ce igrati.
Nemoj ti kontat nista viseAgresivnoDjubre je napisao/la:Reko ako nije,da ovaj pocne prije njega ahahGoalgetter je napisao/la:Ziv je.
Rekao je da ga obavijestim kad bude upadao u ligu, da sve namjesti, jako vjerovatno da ce igrati.
Mi o vuku a vuk na vrata,ja kontam ti odustao ahaha
ma znam da necu strasan je to igracAgresivnoDjubre je napisao/la:Uzmi,neces pozaliti![]()
![]()
@Golgeter
Jel ziv taj lindegard kako vec,pisel po forumu ?
pa bio je llorente,asmir,moutinho,munian,agger al su osliBosniacum Lilium je napisao/la:ko mi sve igra u liverpoolu, mogu mislit, ako sam ga preuzeo od senaida, to su neke teske kar'ne
e da napadaca nemas vise,najbolji ti je artetaBosniacum Lilium je napisao/la:e yebo ti sebeko mi je najbolji
Pitroipa i Djemba i Djemba ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.