Bilo je govorkanja ljetos da ce biti ponuda Yaya Toure + 20M.nidjo_barca je napisao/la:a vi ste jos ludji ako mislite da cete dobit obojethe scouser je napisao/la:Kazem treba uzeti Yayu Tourea i pare,dovoljno je Guardiola lud za to.Pastuh je napisao/la:Ako ode Mascherano opet morate kupiti drugog igraca na toj poziciji,jer Aqvilani je vise orijentisan na napad nego na obranu. Ako Benitez proda Mascherana ja bih ka katapultirao iz Engleske. U zadnje 3-4 sezone imali ste 3 igraca iz TOP 5 na poziciji zadnjeg veznog,a kako stvari stoje ostat ćete bez sve trojice (Sisoko,Xabi Alonso i kako stvari stoje Mascherano).
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- the scouser
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Toure da je tako dobar nebi Guardiola dovodio Mascherana.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
Pa ocito je da si mu spustioHaxonja je napisao/la:
Pametni da te pitam tko je prije toga imao niz od koliko 8 utakmica pobjeda izmedju ManUtd-lpool?????
Manchester United wins draws Liverpool wins
League 58 43 52
FA Cup 8 4 3
League Cup 1 0 3
Other 1 3 2
Total 68 50 60
1 December 2002 Anfield 1–2 Premier League
9 November 2003 Anfield 1–2 Premier League
15 January 2005 Anfield 0–1 Premier League
18 September 2005 Anfield 0–0 Premier League
3 March 2007 Anfield 0–1 Premier League
16 December 2007 Anfield 0–1 Premier League
imas li sta reci?????

@ LFCBiH - jel vi planirate nesto osvojiti za narednih 800 godina

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
- reds_forever
- Kontakt:
a bas te pogodio njegov post kad si kopao nekoliko stranica unazad da mu odgovorishaxonja je napisao/la:Pametni da te pitam tko je prije toga imao niz od koliko 8 utakmica pobjeda izmedju ManUtd-lpool?????LFCBiH je napisao/la:
http://www.postavi.com]
http://www.postavi.com]
Malo podsjecanje za ove sa slabim mozdanim vijugama i dokaz koje ko u engleskoj!
A pijani skot moze samo da padne na koljena a nastavak se zna...
League 58 43 52
FA Cup 8 4 3
League Cup 1 0 3
Other 1 3 2
Total 68 50 60
imas li sta reci?????

sto se tice mascherana...iskreno se nadam da nece otici jer mislim da njegov izostanak niko ne bi mogao umanjiti,pa cak ni toure,mascherano je odlican igrac i ako benitez misli ista dobro napraviti onda bi se trebao potruditi da ga zadrzi..
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
ionako nas niko nece presticiPipita je napisao/la:Pa ocito je da si mu spustioHaxonja je napisao/la:
Pametni da te pitam tko je prije toga imao niz od koliko 8 utakmica pobjeda izmedju ManUtd-lpool?????
League 58 43 52
FA Cup 8 4 3
League Cup 1 0 3
Other 1 3 2
Total 68 50 60
imas li sta reci?????![]()
@ LFCBiH - jel vi planirate nesto osvojiti za narednih 800 godina

FK Pjetlovi
Pipita vama smo ocitali lekciju poklopi se usima i malo se posveti tom klubu koji gubi od treceligasa !
Liverpool pravo imena novog stadiona prodaje za 220 milijuna eura
U kolovozu 2012. godine završit će era FC Liverpoola na Anfieldu, stadionu sagrađenom 1884. godine. Započet će tada druga era, i to na modernome novoizgrađenom stadionu u Stanley Parku...
U razgovoru za Sunday Times američki suvlasnik kluba Tom Hicks otkrio je da pravo na ime stadiona namjerava prodati jednoj globalnoj međunarodnoj kompaniji za 220 milijuna eura.
- Pravo na ime našega novog stadiona bit će jedna od najatraktivnijih ponuda te vrste na tržištu s obzirom na televizijsko praćenje Liverpoola i činjenicu da Liverpool ima milijune navijača širom svijeta. Izabrat ćemo partnera kojeg zanima globalna poslovna politika za razliku od SAD-a, u kojoj se takva prava prodaju isključivo tvrtkama jakim na sjevernoameričkom tržištu – rekao je Hicks.
Zasad je termin u kolovozu 2012. i dalje tek preliminarne prirode. Projekt izgradnje novog stadiona bit će nastavljen kad se popravi globalna ekonomska situacija.
U duhu iste Hicks je najavio da Liverpool u predstojećim mjesecima neće prodati niti jednoga vitalnog igrača samo zato da bi preživio.
- Bez obzira na naše rezultate, nećemo prodati niti jednog igrača. Klubu zapravo ide vrlo dobro obzirom na rast komercijalnih prihoda. Zadovoljan sam kako nam ide na financijskom planu. Nadam se da će nam krenuti bolje na travnjaku - zaključio je Amerikanac.
necemo se mi rijesiti ovih amera jos dugo,dugo, valjda ce odsad biti bolje s obzirom da smo dobili nove sponzore, a nikako mi se ne sviđa ideja da pravo na ime stadiona prodamo nekoj kompaniji
U kolovozu 2012. godine završit će era FC Liverpoola na Anfieldu, stadionu sagrađenom 1884. godine. Započet će tada druga era, i to na modernome novoizgrađenom stadionu u Stanley Parku...
U razgovoru za Sunday Times američki suvlasnik kluba Tom Hicks otkrio je da pravo na ime stadiona namjerava prodati jednoj globalnoj međunarodnoj kompaniji za 220 milijuna eura.
- Pravo na ime našega novog stadiona bit će jedna od najatraktivnijih ponuda te vrste na tržištu s obzirom na televizijsko praćenje Liverpoola i činjenicu da Liverpool ima milijune navijača širom svijeta. Izabrat ćemo partnera kojeg zanima globalna poslovna politika za razliku od SAD-a, u kojoj se takva prava prodaju isključivo tvrtkama jakim na sjevernoameričkom tržištu – rekao je Hicks.
Zasad je termin u kolovozu 2012. i dalje tek preliminarne prirode. Projekt izgradnje novog stadiona bit će nastavljen kad se popravi globalna ekonomska situacija.
U duhu iste Hicks je najavio da Liverpool u predstojećim mjesecima neće prodati niti jednoga vitalnog igrača samo zato da bi preživio.
- Bez obzira na naše rezultate, nećemo prodati niti jednog igrača. Klubu zapravo ide vrlo dobro obzirom na rast komercijalnih prihoda. Zadovoljan sam kako nam ide na financijskom planu. Nadam se da će nam krenuti bolje na travnjaku - zaključio je Amerikanac.
necemo se mi rijesiti ovih amera jos dugo,dugo, valjda ce odsad biti bolje s obzirom da smo dobili nove sponzore, a nikako mi se ne sviđa ideja da pravo na ime stadiona prodamo nekoj kompaniji

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bogami , ovaj Chelsea jurisa .. Ja sam i prije pocetka sezone rekao kako su oni i Arsenal glavni konkurenti
Sutra Birmigham prima 5
Zna li neko mogucnost sastava , koji ce igraci igrati , neke novosti ? : /

Zna li neko mogucnost sastava , koji ce igraci igrati , neke novosti ? : /
- reds_forever
- Kontakt:
meni se ne svidja sto igramo u ponedjeljak,nije nam to sretan termin
Livepool co-owner Tom Hicks says the club are happy with their current financial situation and that big name players such as Steven Gerrard and Fernando Torres will not have to be sold.
The news comes amidst Reds fans demanding more answers from the club’s owners after reports in the summer suggesting the club is in financial turmoil.
But Hicks says that new commercial deals brought to the club by new managing director Christian Purslow are improving the state of the club’s books.
He told the Sundy Mirror,”None of our star players will be sold, regardless of results.
“The club is doing very well due to rapidly growing commercial revenues. We have significant investor interest and want to make sure that we pick high-quality partners.
“We are happy with the way things are going financially but we hoped things would be better on the pitch.”
Livepool co-owner Tom Hicks says the club are happy with their current financial situation and that big name players such as Steven Gerrard and Fernando Torres will not have to be sold.
The news comes amidst Reds fans demanding more answers from the club’s owners after reports in the summer suggesting the club is in financial turmoil.
But Hicks says that new commercial deals brought to the club by new managing director Christian Purslow are improving the state of the club’s books.
He told the Sundy Mirror,”None of our star players will be sold, regardless of results.
“The club is doing very well due to rapidly growing commercial revenues. We have significant investor interest and want to make sure that we pick high-quality partners.
“We are happy with the way things are going financially but we hoped things would be better on the pitch.”
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
halo mi cemo u osminufinala.. a vi ove sezone necete imati priliku nista osvojiti.. haloooLFCBiH je napisao/la:Pipita vama smo ocitali lekciju poklopi se usima i malo se posveti tom klubu koji gubi od treceligasa !

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
- rob do bagro
- Kontakt:
jest a stim sto cete ispast u osminifinala,po ko zna koji putPipita je napisao/la:halo mi cemo u osminufinala.. a vi ove sezone necete imati priliku nista osvojiti.. haloooLFCBiH je napisao/la:Pipita vama smo ocitali lekciju poklopi se usima i malo se posveti tom klubu koji gubi od treceligasa !

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
vi ste vec ispalirob do bagro je napisao/la:jest a stim sto cete ispast u osminifinala,po ko zna koji putPipita je napisao/la:halo mi cemo u osminufinala.. a vi ove sezone necete imati priliku nista osvojiti.. haloooLFCBiH je napisao/la:Pipita vama smo ocitali lekciju poklopi se usima i malo se posveti tom klubu koji gubi od treceligasa !

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
- rob do bagro
- Kontakt:
bolje da se ugledate na nas...mi cemo barem igrat u EL,dok vi kad ispadnete necete nigde biti prisutni u nekom evrospkom takmicenju 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Benitez vjeruje u Capellov zdrav razum
U međuvremenu, rener nogometaša Liverpoola Rafa Benitez nada se da izbornik engleske reprezentacije Fabio Capello neće koristiti Stevena Gerrarda u prijateljskim utakmicama protiv Brazila i Omana...
"Ne vidim koja bi poanta bila uvesti u igru igrača koji nije trenirao 15 dana", izjavio je Benitez odaslavši ponudu izborniku i njegovu stožeru:
"Čak i ukoliko nastupi za nas u ponedjeljak (dvoboj 12. kola Premiershipa protiv Birmingham Cityja na Anfieldu, op. a.), bit će to stoga što nemamo drugih opcija. Međutim, on definitivno nije spreman igrati utakmice. Zato bi me, obzirom da je Engleska već izborila nastup na Svjetskom prvenstvu, njegovo sudjelovanje u igri poprilično iznenadilo."
"Uistinu, bio bih vrlo izenađen vidjeti vlastite igrače da igraju za reprezentaciju u situaciji kad ne igraju za nas jer su nespremni. Siguran sam da će izbornici shvatiti što govorim, i da će zdrav razum prevladati. Konkretno, naš je liječnik u kontaktu s liječnicima engleske reprezentacije, tako da Capello i njegovi ljudi znaju situaciju."
Sličan problem mogao bi Benitez imati i s Fernandom Torresom, koji, ipak, gotovo sigurno neće nastupiti za Španjolsku u dvoboju protiv Argentine u Madridu.
"Naravno da s Engleskim nogometnim savezom nemamo ugovor glede ovakvih slučajeva. Ja zato vjerujem u zdrav razum. Moram vjerovati."
http://www.liverpoolfc.tv/eseason/Featu ... 14873.php3
za one koji vole PES
RAFA: TORRES CAN BE A LEGEND
Steve Hunter 08 November 2009
Rafael Benitez believes Fernando Torres is on the verge of achieving legendary status at Anfield as the goals maestro closes in on a new club record.
El Nino is two strikes away from netting 50 league goals in a red shirt - and he is set to do it quicker than any other player in the club's history.
Liverpool's number nine has currently claimed 48 league goals from 67 league games. The record is jointly held by Kop heroes of the past Albert Stubbins and Sam Raybould, who both reached the half century mark in their 80th game for the Reds.
Benitez admits it would be a special achievement should Fernando break this record ahead of legends such as Ian Rush, Kenny Dalglish and Robbie Fowler.
"I think it shows the quality of Fernando," Benitez told Liverpoolfc.tv.
"He has been doing well and it also shows the team has been doing well.
"The list of players shows some big names, legends, and if Fernando can do it he will be a legend too."
Games it took the greats to hit 50:
80 Sam Raybould
80 Albert Stubbins
81 Roger Hunt
82 Jack Parkinson
83 John Aldridge
84 Ian Rush
88 Robbie Fowler
90 Gordon Hodgson
98 Harry Chambers
98 Kenny Dalglish
98 Michael Owen
104 Joe Hewitt
105 Ian St John
111 John Barnes
114 Robert Robinson
116 John Toshack
121 David Johnson
125 Dick Forshaw
125 Tom Miller
129 Jimmy Melia
139 Jack Balmer
160 Berry Niewenhuys
162 Alf Hanson
167 Billy Liddell
175 Kevin Keegan
208 Jack Cox
221 Terry McDermott
269 Ray Kennedy
271 Arthur Goddard
280 Alan A'Court
281 Steven Gerrard
302 Steve Heighway
BENITEZ: LUCAS WILL REACH HIS POTENTIAL
Paul Hassall 08 November 2009
Rafael Benitez is confident Liverpool are yet to see the best of Lucas Leiva.
The Brazil midfielder has shown glimpses of his potential during a promising start to the season and the boss reckons he will go from strength to strength now he has finally settled into life in England.
"When we played Manchester United, some people came up to me and said Lucas was really good," said Benitez.
"But when you analyse the situation, you will see that he is a young player who came to a big club like ours. It was different to anything he had ever known and he had no other option but to adapt.
"He has also had to get used to the language, the way of life and it was a problem for someone who had spent all their life initially in Brazil. Yet he shows character every single game and every single day when he is training.
"He works hard, he is always trying to improve. Now we are watching him and we can see he is playing well at this moment in time but we know he is going to keep getting better in the future.
"He is a very good professional and I think that a lot of our fans realise he is someone who gives everything on the pitch for them.
"His confidence is growing, he's trying to take responsibility and he is doing everything. I’m pleased for him and pleased for us because the club is the most important thing."
U međuvremenu, rener nogometaša Liverpoola Rafa Benitez nada se da izbornik engleske reprezentacije Fabio Capello neće koristiti Stevena Gerrarda u prijateljskim utakmicama protiv Brazila i Omana...
"Ne vidim koja bi poanta bila uvesti u igru igrača koji nije trenirao 15 dana", izjavio je Benitez odaslavši ponudu izborniku i njegovu stožeru:
"Čak i ukoliko nastupi za nas u ponedjeljak (dvoboj 12. kola Premiershipa protiv Birmingham Cityja na Anfieldu, op. a.), bit će to stoga što nemamo drugih opcija. Međutim, on definitivno nije spreman igrati utakmice. Zato bi me, obzirom da je Engleska već izborila nastup na Svjetskom prvenstvu, njegovo sudjelovanje u igri poprilično iznenadilo."
"Uistinu, bio bih vrlo izenađen vidjeti vlastite igrače da igraju za reprezentaciju u situaciji kad ne igraju za nas jer su nespremni. Siguran sam da će izbornici shvatiti što govorim, i da će zdrav razum prevladati. Konkretno, naš je liječnik u kontaktu s liječnicima engleske reprezentacije, tako da Capello i njegovi ljudi znaju situaciju."
Sličan problem mogao bi Benitez imati i s Fernandom Torresom, koji, ipak, gotovo sigurno neće nastupiti za Španjolsku u dvoboju protiv Argentine u Madridu.
"Naravno da s Engleskim nogometnim savezom nemamo ugovor glede ovakvih slučajeva. Ja zato vjerujem u zdrav razum. Moram vjerovati."
http://www.liverpoolfc.tv/eseason/Featu ... 14873.php3
za one koji vole PES
RAFA: TORRES CAN BE A LEGEND
Steve Hunter 08 November 2009
Rafael Benitez believes Fernando Torres is on the verge of achieving legendary status at Anfield as the goals maestro closes in on a new club record.
El Nino is two strikes away from netting 50 league goals in a red shirt - and he is set to do it quicker than any other player in the club's history.
Liverpool's number nine has currently claimed 48 league goals from 67 league games. The record is jointly held by Kop heroes of the past Albert Stubbins and Sam Raybould, who both reached the half century mark in their 80th game for the Reds.
Benitez admits it would be a special achievement should Fernando break this record ahead of legends such as Ian Rush, Kenny Dalglish and Robbie Fowler.
"I think it shows the quality of Fernando," Benitez told Liverpoolfc.tv.
"He has been doing well and it also shows the team has been doing well.
"The list of players shows some big names, legends, and if Fernando can do it he will be a legend too."
Games it took the greats to hit 50:
80 Sam Raybould
80 Albert Stubbins
81 Roger Hunt
82 Jack Parkinson
83 John Aldridge
84 Ian Rush
88 Robbie Fowler
90 Gordon Hodgson
98 Harry Chambers
98 Kenny Dalglish
98 Michael Owen
104 Joe Hewitt
105 Ian St John
111 John Barnes
114 Robert Robinson
116 John Toshack
121 David Johnson
125 Dick Forshaw
125 Tom Miller
129 Jimmy Melia
139 Jack Balmer
160 Berry Niewenhuys
162 Alf Hanson
167 Billy Liddell
175 Kevin Keegan
208 Jack Cox
221 Terry McDermott
269 Ray Kennedy
271 Arthur Goddard
280 Alan A'Court
281 Steven Gerrard
302 Steve Heighway

BENITEZ: LUCAS WILL REACH HIS POTENTIAL
Paul Hassall 08 November 2009
Rafael Benitez is confident Liverpool are yet to see the best of Lucas Leiva.
The Brazil midfielder has shown glimpses of his potential during a promising start to the season and the boss reckons he will go from strength to strength now he has finally settled into life in England.
"When we played Manchester United, some people came up to me and said Lucas was really good," said Benitez.
"But when you analyse the situation, you will see that he is a young player who came to a big club like ours. It was different to anything he had ever known and he had no other option but to adapt.
"He has also had to get used to the language, the way of life and it was a problem for someone who had spent all their life initially in Brazil. Yet he shows character every single game and every single day when he is training.
"He works hard, he is always trying to improve. Now we are watching him and we can see he is playing well at this moment in time but we know he is going to keep getting better in the future.
"He is a very good professional and I think that a lot of our fans realise he is someone who gives everything on the pitch for them.
"His confidence is growing, he's trying to take responsibility and he is doing everything. I’m pleased for him and pleased for us because the club is the most important thing."

FK Pjetlovi
Haloooooo cemu se nadate kad gubite od treceligasa ?????Pipita je napisao/la:halo mi cemo u osminufinala.. a vi ove sezone necete imati priliku nista osvojiti.. haloooLFCBiH je napisao/la:Pipita vama smo ocitali lekciju poklopi se usima i malo se posveti tom klubu koji gubi od treceligasa !
halooooooooo od treceligasa hahahahhahahahhaaa
Znaš kad če Liverpool osvojit EPL, nikad, ima 20 godina je nisu osvojili, a proći će još toliko...Gerrard je napisao/la:Liverpool ce se ugasiti , onog trenutka kada Arsenal osvoji Ligu Prvaka , ali posto je to stvar naucne fantastike sve pada u vodu !cikcanga je napisao/la:Zar ovaj Looserpool jos postoji?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Nema problema jarane, samo vi maštajte a znate da je EPL trofej svim engleskim klubovima puno važniji od LP trofeja... Mi ćemo ga sigurno osvojit, samo je pitanje vremena a vi neće sigurno još toliko koliko čekate da osvojite, jer pijetlovi i građani su bolji od vas, ove godine, realno govoreći a bit će i idućih ako nastavite ovom politikom...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Daj ljudi nemojte nasjedati na ove primatske provokacije, samo bezveze gubite zivce sa debilima koji svoje tvrdnje nemogu odbraniti cinjenicama.. Nego imal kakvih vijesti za veceras? koji sastav nastupa? koga ima koga nema xO
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
Pa to je normalno. Da li ti stvarno mislis da ce velika cetvorka uvjek biti Chelsea,Arsenal,Liverpool i Manchester United?? Ustvari,nema velike cetvorke,za Chelsea niko nije znao do prije 4 god. Nikad oni nece biti velikani. Liverpool i Manchester United su velikani,zatim dolazi...................................................................Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Sljedece sezone Liverpool Europska Ligabivsi Kup UEFA :ugeek:
..............................................................Arsenal,a on je ovoliko iza njih,a Chelsea je jos 4-5 praznih redova iza Arsenala.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
Daj majke ti ne serite, do juce ste i vi bili u krizi i jedva zavrsili na cetvrtom mjestu i sada nam tu solite pamet. Tek je novembar a vi Arsenalovci se vec ponasate kao da ste osvojili i ligu prvaka i englesku. Sta nam vi imate solit pamet i vi ko ni mi niste nista osvojili vec 3-4 godine, ne znam na sta ste se toliko ufurali.GunnerS je napisao/la:Nema problema jarane, samo vi maštajte a znate da je EPL trofej svim engleskim klubovima puno važniji od LP trofeja... Mi ćemo ga sigurno osvojit, samo je pitanje vremena a vi neće sigurno još toliko koliko čekate da osvojite, jer pijetlovi i građani su bolji od vas, ove godine, realno govoreći a bit će i idućih ako nastavite ovom politikom...
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD
WHEN YOU HEAR THE NOISE
OF THE SHANKLY BOYS
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD!!!
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD
WHEN YOU HEAR THE NOISE
OF THE SHANKLY BOYS
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.