FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bilall
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bilall » 08 feb 2013, 16:03

effe_sa je napisao/la:UF ima itekako, Lukavčanke beton.... :D Iako se meni po tom pitanju veliki dio Tuzlanskog kantona sviđa..... :) ;)
Vidim ja da vi pravo zbijate segu na racun gradova ili ti kantona. :lol: Ova konstatacija i nije losa :D za razliku od one prethodne. Dobro, vjerovatno sam i ja malo vise osjetljiv po tom pitanju jer sam emotivno vezan za neke ljude i neka mjesta.
effe_sa je napisao/la:A ovo generalno ostalo, što raspravljamo o svim tim imenima, to je super malo raspravljat mora se, i poželjno je. Naravno da se svi ne zanosimo i maštamo o nečemu o čemu i ne treba maštat, ali ima i onih koji maštaju.
Postat cu dosadan sa Neymarom, zato cu napisati samo jos ovo. Nije masta, ukoliko ne postoji nikakav predugovor sa Barcelonom (vjerovatno da ne postoji), i ako se pojavi interes za njim u Bayernu, onda postoje realne sanse da isti i zavrsi u Bayernu. @Anton rece da je to igrac koji moze nadomjestiti sve ofanzivne pozicije, i to je ovdje krucijalno. Ja sam ga gledao nekako na poziciji lijevog poluspica, ali u istim tim utakmicama se znao probijati i po desnoj strani. nemam mnogo pricee za njega osim rijeci hvale jer se stvarno radi o klasi i s ovim ja zavrsavam pricu o njemu,,,,bar do novih spekulacija :mrgreen:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 08 feb 2013, 16:08

effe_sa je napisao/la:spektakularna ekipa u kombinaciji s osvajanjem titula je sjajna stvar, samo se treba pazit, da onda ne ostane samo sve na spektakularnoj ekipi. U tom slučaju bi na kraju ostala gomila razbijenog stakla, najblaže rečeno. Ali pametna je naša uprava, pa će to znati dozirati.
Mislim da se mi toga netrebamo bojati! U biti mi smo tu bolest sa ove dvije prethodne sezone preboljeli i u tom i je kvaka.

Isto tako bi htio nadodati da smo mi ŠVAPSKi klub prepun NAŠIH, ali baš NAŠIH domačih igrača koji predvode klub, pa onda nama takav rasplet i ne može prijetiti pogotovo zbog toga, jer sad prestajemo kupovati 5-6 igrača svako ljeto.

i još d avelim da neko nebi krivo shvatio, d aje nebi sad dao Riberya za neymara! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 feb 2013, 16:56

Bilall je napisao/la: Vidim ja da vi pravo zbijate segu na racun gradova ili ti kantona. :lol: Ova konstatacija i nije losa :D za razliku od one prethodne. Dobro, vjerovatno sam i ja malo vise osjetljiv po tom pitanju jer sam emotivno vezan za neke ljude i neka mjesta.
Ma ima toga ovde, malo se šuka, ali ono kvalitetno i bez da se neko uvrijedi, ali to možeš samo s uigranim timom jer ne shvataju svi tu zahebanciju. Pa se moraš još u to uklopit i ne trebaš biti osjetljiv. :) Ono što je Hantrago napisao, isto nije baš onako mišljeno ko što je napisano..... :) :) Al et nisi bio tu kad su se sve te zahebancije razvijale.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 08 feb 2013, 16:59

" onclick="window.open(this.href);return false; malo za dusu nasu bavarsku :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 feb 2013, 18:26

anton 1983 je napisao/la:
Kod Neymara ti plačaš njegovu mladost, potencijal i potencijalnu mogučnost da ga za 4 godine prodaš za istu, ako ne i veću cifru. Isto tako nemoraš mu davati najbolji ugovor u karijeri, što znači da će mu plača biti nekih 4 milje, što je na 4 godine 45 + 4 puta 4, nekih 60 miljona eura + mogučnost kasnije prodaje za još uvijek prejebene noFce.
Nakon produženja ugovora 2011 Neymar u Santosu zarađuje 7 € mil godišnje, zašto misliš da će u Bayernu igrati za 4.?

Njegova buyout klauzula je 72 € mil sad je to naravno nešto manje jer mu je ostalo godinu dana ugovora ali kad se uračuna njegov eventualni transfer 45mil € plus plata na 4 četverogodišnji ugovor koja ne bi bila ispod 7-8 mil onda dolazimo do zaista velikih cifri.Bayern nikad neće istresti ovoliki novac pa da je i Messi u pitanju a ne Neymar.

Ovo je samo jedna u nizu medijskih špekulacija kojim će nas mediji častiti cijelo ljeto.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 08 feb 2013, 18:46

Saurman je napisao/la: Nakon produženja ugovora 2011 Neymar u Santosu zarađuje 7 € mil godišnje, zašto misliš da će u Bayernu igrati za 4.?

Njegova buyout klauzula je 72 € mil sad je to naravno nešto manje jer mu je ostalo godinu dana ugovora ali kad se uračuna njegov eventualni transfer 45mil € plus plata na 4 četverogodišnji ugovor koja ne bi bila ispod 7-8 mil onda dolazimo do zaista velikih cifri.Bayern nikad neće istresti ovoliki novac pa da je i Messi u pitanju a ne Neymar.

Ovo je samo jedna u nizu medijskih špekulacija kojim će nas mediji častiti cijelo ljeto.
Vidim ja da ti nerazumiješ što sam ja piso. kaj je najgore, još napišem plače su bezvezna ali primjerna cifra. I ako neymar gore zarađuje 7 netto, taj nigdar nebu u Europu ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 feb 2013, 19:13

anton 1983 je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Nakon produženja ugovora 2011 Neymar u Santosu zarađuje 7 € mil godišnje, zašto misliš da će u Bayernu igrati za 4.?

Vidim ja da ti nerazumiješ što sam ja piso. kaj je najgore, još napišem plače su bezvezna ali primjerna cifra. I ako neymar gore zarađuje 7 netto, taj nigdar nebu u Europu ;)
Doće Neymar u Europu ali njegove realne destinacije su Barcelona,Real,City i PSG.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 08 feb 2013, 19:25

E za Tuzlake se mogu slozit'.
Nekad stvarno imam osjecaj da je Omo jedini coj'k medju njima.
e nek si im se nagovorio. ne znam imal gorih ljudi od tih tuzlaka.
a oni tuzlaci sto su se dokopali zapada :o , ti su najgori.
nego, sto se predstavljas da si iz srebrenika, kad svi znaju da si iz masla :?
I kakav Neymar, kakve 'cke materine.
Pa tog je *** stoper kojeg Emir zovu strpao u dzep. I to zadnji.
sto se tice nejmara, ovdje je sve receno.
napuhan do bola.
kobejagi neka bicikla, neke skarice :roll:
spaha ga dvaput kucno, malac se sas.ro ko grlica i izgubio se na terenu.
mehak i krhak - njega bi evropski stoperi raznijeli.
osim toga, kojeg ce nama qrca pojacanje za pozicije na kojima smo najjaci :x
il ce morebit iscerat krosa :)
il cemo i njega na posudbu u enerdzi kotbus, il ce dobivati vrijeme na kapaljku - bas ko sakiri :?
eto, vec ste spominjali da je bay najjaci na krilima, pa ak je tako, onda je najprece da se dovedu vrhunska pojacanja u napadu i sredini terena, da se to loma izbalansira.
sto se tice pojacanja za krilne poz., o tome cemo pricat za 2 il 3 godine.

sto se mene licno tice, najbolje bi bilo prodati svajna i gomeza koji dzabe jedu hljeb, pa tamam ne doveli zamjenu.
da, kojeg ce nam mog zamjena za gomeza kad i bez nj. imamo 3 kandidata koji konkurisu za tu poziciju.
sve u svemu, bayernu new treba niko :!: , niko osim pjanketa i radamela :mrgreen:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 08 feb 2013, 19:34

secer je napisao/la: e nek si im se nagovorio. ne znam imal gorih ljudi od tih tuzlaka.
a oni tuzlaci sto su se dokopali zapada :o , ti su najgori.
Uffff, :D meni ni najmanje ne smeta kada ti uzimas na zub Tuzlake. :)
Da ne idem dalje off. :)

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 08 feb 2013, 19:55

Ribery propustio zadnji trening pred tekmu sa Shalke-om!?
Da li je pošteda ili šta ozbiljnjije znaće se uskoro!!!!
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

Klare

Post Postao/la Klare » 08 feb 2013, 20:25

effe_sa je napisao/la:Hantrago
:mrgreen:
E sad mene zanima otkud liku ideja za ovakav nik? :? Šta je ustvari to :? ,
nešto lijepo garant nije. :lol:
effe_sa je napisao/la:Lukavčanke beton....Iako se meni po tom pitanju veliki dio Tuzlanskog kantona sviđa.....
Al' ne znam kud' okrenut' do Lukavca :? , al' znam da ercegovačkim njivama još orali niste,
al' džaba i da hoćete kad one vas neće. :oops:

Baj d vej, Neymar je igračina, toliko malen i sitan da kroz sito i rešeto prolazi. ;)
Svakako igrač za poželjeti, al' kako bi taj transfer odjeknuo :o bum, bum, bum,
al' o transferima svakako nećemo, ovakve teme razrađujemo, a niste svjesni koja opasnost po ekipu vreba.

Stefane poštujem tvoje mišljenje, al' postove nisam čitao :lol: ,
ne da mi se, đozle mi na klaviru ostale. :)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 08 feb 2013, 20:35

stovani gospon gero ,ja bi da jedan prijedlog metni neku anketu evo recimo koliko cemo arsenal uzeti na wembliju ili tak nes, ime trenera znamo koji ce nas voditi u nove pobede next sezone :D

Klare

Post Postao/la Klare » 08 feb 2013, 20:46

Bravo :!: , super prijedlog.

A još da napišem koju riječ o ljudskom fenomenu DvB. 8-)

Jučer napunio 35,
i pogle šta lik radi. :idea:

Nije mu dovoljno što u Bayernu po 10 godina mlađim diktira tempo,
nije mu dosta tih klupskih napora na najvećem mogućem nivou,
nego još kao pravi patriota ode 'ladno Belgiju posjetiti i usput na klupu prstom pokaže igračima NBA lige,
i ne samo to, nego bude i najbolji igrač, sve kupi, ništa ne prolazi.

Ponosni budimo, novi ugovor na stol! :!:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 08 feb 2013, 21:00

momci sjutra je sabpke ocekujem 3 boda mescini roben sjutra prva postava onako otprilike kao u pripremnom mecu ako se odigra sasvim dovoljno onakvim tempom nece biti problems

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 feb 2013, 23:37

GAL je napisao/la:stovani gospon gero ,ja bi da jedan prijedlog metni neku anketu evo recimo koliko cemo arsenal uzeti na wembliju ili tak nes, ime trenera znamo koji ce nas voditi u nove pobede next sezone :D
Možda je bolje staviti anketu u kojem će kolu Bayern i zvanično proslaviti titulu. :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 feb 2013, 10:03

Saurman je napisao/la:
GAL je napisao/la:stovani gospon gero ,ja bi da jedan prijedlog metni neku anketu evo recimo koliko cemo arsenal uzeti na wembliju ili tak nes, ime trenera znamo koji ce nas voditi u nove pobede next sezone :D
Možda je bolje staviti anketu u kojem će kolu Bayern i zvanično proslaviti titulu. :mrgreen:
Wembliju? :?
Ne smijemo biti bahati i nadobudni (pozdrav za @Pogbu :D ) pa ćemo postaviti sasvim normalnu anketu.
Ovaj drugi prijedlog ćemo postaviti poslije topdžija.

Vrlo moguće da Ribery odmara i da Robben bude starter. Isto tako važi i za Bastiana, pa bi mogli Gugu gledati od početka.

Edit: Ipak nije ništa ozbiljno sa Bilalom. :)

slika

Nakon nekih pola sata individualnog treninga vratio se ekipi i odradio trening. Za meč protiv S04 će biti spreman.

Čak se raduje engleskim sedmicama
Vom Jäger zum Gejagten

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 09 feb 2013, 11:28

Kaze meni stari jutros,s kim igra Bayern,reko sa plavima, kaze jebbat ce ih Schalke.

O reko budale,aj ti malo prosetaj druze malo svjezeg kisika udahni...

Moram priznat da me je iznenadila kvota na Bayernu sitnih 1,3 stvarno premalo...

Bilo kako bilo,prvo cekamo prosipanje bodova zutih protiv HSV,a onda idemo demolirati plave
Stern des Südens

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 09 feb 2013, 11:32

Igrat cu 3+ Bavarci..., iako ja ne sumljam da ih necete pregaziti... :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 feb 2013, 12:16

Ja kao vrli optimista glasam za prvu opciju, mada sam siguran da tu nece biti nikakvog gazenja nego samo rutina. 8-)

Cijelo vrijeme kontam tekma u 15:30, kad sad vidim 18:30, pa valja se poroditi do tad. :lol:

Zelim pobjedu, jer sam samo na to navikao. 8-)
Oci proklete, sta cu. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 feb 2013, 12:18

Sad ću citirat dva skupštinara, a koji predstavljaju razmišljanje točno određenih ljudi ili ti onih koji kažu da nevalja Neymar i da je prenapuhan dali da će on neki drugi europski kluba, ali ne u Bayern. Kad kažem skupštinara, jel znat kaj je "Roki" reko Šimširpašiću i Musi pusi, kaj će oni biti kod kompovanja, novokompanovane himne. Bute već povezali ovo sa skupštinarima ;)
Saurman je napisao/la:Doće Neymar u Europu ali njegove realne destinacije su Barcelona,Real,City i PSG.
secer je napisao/la: sto se tice nejmara, ovdje je sve receno. napuhan do bola.
Ajd još kad se ja **** i pametujem to i drži vodu i ima pozadinu, nisam frajer bez pokriča. No kad pročitam ovakva razmišljanja, mam tražim obližnji zid da se puknem u njega s glavom.

Znači Neymar je prenapuhan i niš nevalja, ali je DOBAR PAZITE SAD OVO ZA:

BARCELONU!!!!!! NAJJAČU MOMČAD U SVEMIRU I NAJVJEROJATNIJE NAJJAČU MOMČAD U POVJESTI NOGOMETA (mislim na generaciju)

ALI NE!!!! MI U BAYERNU ĆEMO REČI, NAMA TO SMEĆE NE TREBA!

Ne bi se čudio da vas još par nakon što shvati kaj sam ja napiso punke s glavom O zid.

Možete srat o tome da se on nebi prilagodio, da je mutaF i takve pizdarije, ali kad te žele Real i Barca NA TOJ RAZINI, onda ti neki **** vrijediš, s tim da cijeli svijet bruji o tome kako jedva čakaju da on dođe u Europi i svaki nogometni klub bi dao svoj stadion samo da ga dobije!

Uff neki put....

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: korisnik32 i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []